merhaba arkadaslar.yemek hazirlamaya geldim eve,yemegi ocaga koydum bi göz atayim dedim
öncelikle gecmise baktim tek tek alinti yapamadim burdan yazayim,okursunur
aus cnm benim cok gecmisolsun,n kisa sürede eski sagligina kavusursun insallah,seni ve ceneni özledik
topraks tatlim cok gecmisolsun ev ahalisine,kendine dikkat et sanada bulasmasin cnm,
eftelya hafta sonun iyi gecmemis,ceza isini zeynebe birakiyorum,zeynepcigim eftelyaya burger ve patates kizartma icin ceza kes cnm
gogo cnm benim,cok dikkatlisin,ara ögünleri ve kurallari sürekli hatirlatmissin,kimse orali olmamis ama benim cok hosuma gitti,demekki kurallara uyanlarda varmis aramizda
cimcimesude,senin listen cok cok düzensiz,tekrar ayni sekilde beslenirsen uyari gelecek
zeynep senin aksamki salata olmamis,yanina izgara türü yiyebilirdin
bayb evdesin ama yoksun cnm,arada cee deseydin bari
bahar cnm benim seninde hafta sonun güme gitmis,erkek arkadasina uyma sen bi daha
unuttugum yoktur umarim
demmay cnm sen vardin,senin listeyi görmedim,geride kalmis heralde,zaman bulursam onuda okuyup yorumlicam
evet ben listemi yazmamisin kac gündür,hic kacamak yok canlarim,ödülü bile kullanmadim,normal düzen devam,mesela bu gün hastanede olcam diye yemegimi kendimle götürdümki diyetim bozulmasin
zeynep cnm topraks ailesiyle ilgileniyor galiba gelemiyor,sana zahmet olmazsa mesajlarini yazmayanlara ve 49 alti olanlara 500 kalorilik ceza verirmisin,bende saymadim bu arada,aksam ilk firsatta sayiyorum,bide yoklugumuzda takim sana emanet cnm,paylasim alanina bakmayi ihmal etmeyin,bir sorun olursa ben 1 defada olsa ugramaya calisicam
hepinizi cok seviyorumm
inşallah canım.ben doğumdan önce 60-69 kg grubundaydım ordaki arkadaşlar herşeyimizi paylaşır birlikte sevinir birlikte üzülürdük.gerçekten akşama kadar sürekli orda yazışırdım.işlerimde pek yoktu.gece yarılarına kadar uyuyamazdım sürekli sohpet muhabbet vardı.5 mesajı örnek verdim.bir sende şöyle bir göz geçir sadece menülere yorum yapılıp gidilmiş o yüzden söyledim.
Pazar gunleri benim hep bozuk oluyo menu kaptan yamerhaba arkadaslar.yemek hazirlamaya geldim eve,yemegi ocaga koydum bi göz atayim dedim
öncelikle gecmise baktim tek tek alinti yapamadim burdan yazayim,okursunur
aus cnm benim cok gecmisolsun,n kisa sürede eski sagligina kavusursun insallah,seni ve ceneni özledik
topraks tatlim cok gecmisolsun ev ahalisine,kendine dikkat et sanada bulasmasin cnm,
eftelya hafta sonun iyi gecmemis,ceza isini zeynebe birakiyorum,zeynepcigim eftelyaya burger ve patates kizartma icin ceza kes cnm
gogo cnm benim,cok dikkatlisin,ara ögünleri ve kurallari sürekli hatirlatmissin,kimse orali olmamis ama benim cok hosuma gitti,demekki kurallara uyanlarda varmis aramizda
cimcimesude,senin listen cok cok düzensiz,tekrar ayni sekilde beslenirsen uyari gelecek
zeynep senin aksamki salata olmamis,yanina izgara türü yiyebilirdin
bayb evdesin ama yoksun cnm,arada cee deseydin bari
bahar cnm benim seninde hafta sonun güme gitmis,erkek arkadasina uyma sen bi daha
unuttugum yoktur umarim
demmay cnm sen vardin,senin listeyi görmedim,geride kalmis heralde,zaman bulursam onuda okuyup yorumlicam
evet ben listemi yazmamisin kac gündür,hic kacamak yok canlarim,ödülü bile kullanmadim,normal düzen devam,mesela bu gün hastanede olcam diye yemegimi kendimle götürdümki diyetim bozulmasin
zeynep cnm topraks ailesiyle ilgileniyor galiba gelemiyor,sana zahmet olmazsa mesajlarini yazmayanlara ve 49 alti olanlara 500 kalorilik ceza verirmisin,bende saymadim bu arada,aksam ilk firsatta sayiyorum,bide yoklugumuzda takim sana emanet cnm,paylasim alanina bakmayi ihmal etmeyin,bir sorun olursa ben 1 defada olsa ugramaya calisicam
hepinizi cok seviyorumm
Elin ayagin neden titredi cnim cocugun agladigi icinmiKızlar bütün yorumları menüleriokudumhatta alıntı bile yaptım amainanın çokyorgunum, elim ayağım tutmuyor , oğlan ağladı tam yazarken inşallah yorumumu dinlenince yapacağım
Canim bence hatali biraz yaa
tekrar geçmiş olsun..teşekkür ederim elimden geldiği kadar dikkat ediyorum..benimde saatleri uymuyor bazen geç kalktığım oluyo yada nöbetim oluyo ama aralara 2-3 saat ara koyarak beslenmeye çalışıyorum..
500 kalorilik ceza nedir birgün boyunca yanlızca 500 kalorilik beslenmekmi?
Yok yok bizde oyleydik canim ama iste dedigim gibi bu aralar hep aksilikler var yakinda toplanir kizlar :)
ay tam dedim işimi bitirip geleyim misafir geldi canı sıkılmış tek başına işim yarım kaldı o gitmeden başka biri geldi o dertleşmeye gelmiş bizde gittik yürüyüş yaptık heryer heryerde şimdi iş yapılcakartık benim gelmem geceyi bulur menümüde karıştırdılar
çok az olmuşgünaydın kızlar hemen dünkü menümü yazayım;
sabah;nesfit süt karışımı
ara; yok
öğle; 2 adet haşlanmış içli köfte, 1 yemek kaşığı manı
aa; 1 elma
akşM;3 KÖFTE,1 DİLİM K.EKMEK
ECE;1 ELMA
KIZLA BU SABAH BAYAĞI ABARTTIM NEYSE ÖĞLEN GEÇİŞTİRİP BİRAZDA SPO YAPARIM ŞİMDİ
slm kizlar
sabah kaynanacigim rahatsizlandi,hastaneye kaldirdik,diger eltilerim fransaya gitti,dügün icin bir ben burdayim,o yüzden benim ilgilenmem lazim
doktor 1 hafta kalabilir dedi,test yapacaklarmis,tansiyonu vardi ne oldu bilmiyoruz
ben bu hafta gelemeyecegim kizlar,kusura bakmayin,hastaneyle ev arasinda gidip gelmem gerekecek,bide cocuklarin okulu derken zaman bulamam
topraks cnm,takimla ilgili bir sprun olursa ilgilenirsen sevinirim,bide günde 1 defa paylasim alanina bakarsan iyi olur,belki ilgilenmemiz gereken bisey olabilir
haftaya cikarirsak gelirim,cikmazsa haftayada olamayabilirim,bilemiyorum simdi
cuma sabah hastaneye gitmeden kilomu bildiririm, hepinizi seviyorummm,bayby cnm,özeline bakarmisinn
Ben cuma bildim yaparım bir şekilde onda sorun yok canım.
Almışsam diye dedim ya da düzenli bir menüm yok ve sık giremiyorum diye.
Neyse o zaman bu şekilde devam etsin ameliyata kadar.Bir şekilde bildirim yaparım ben .
tesekkurlerrrr
Galatasarayı tebrik ediyorummm
menü güzel olmusdünki menümü yazim çıkıcam kızlar
sabah: bi bardak ılık su veee 200 zıplama
sonra kahvaltı hazırladım
bi dilim peynir 4 zeytin bi domates ve salatalık bi dilim ekmek iki bardak şekersiz cay
ara:bi parça bitter cikolata iki ceviz
öglen:iki küçük patlıcan bi bir biberi ocakda közledim
domates sogan sarımsak nane maydonoz dogradım karıstırım ekşili salata yaptım bi dilim çavdar ekmegi ve yogurtla yedim
ara: 3 erik iki bardak çay
akşam:6 kaşık öfelemeç geçen gün anlatmıştım ve cay
ara: yok
spor:200 zıplama 200 yan göbek hareketi ve evi temizleme :))
su : 2.5 litre ancadır dün aklıma su içmek gelmedi evde cok iş vardı yaprak dizdik bide kaç saat
kızlar bugünkü menümüde yazim belki yarın yazamam cezama hazırım cezamı alimki bi daha böyle kıtlıktan cıkmayim
bugün erkek arakdasım acık ögretim sınavına girdim biz tarsusta oturdugumuz için sınav mersinde bende gittim sabah yedide gittik
o yüzden evde kahvaltı yapamadım
sabah: iki küçük poaca ve yarım bardak limonata
ara:yok
öğlen:ödül vardı onu iskender salata ve kola içerek kullandım :18: bi ögün ödül vardı kızlar unutanlar varsa
ara: :26: sinemaya gittik vee biraz cips iki tane cikolata yedim
akşam: öglen yemegini saat 3 gibi yemiştik o yüzden acıkmamıştım akşam yemedim biraz yogurt yedim kızlar
ara: yok
spor : yok akşama kadar gezme felan
su:2 litre ancadır :26::26:
cezama hazırım kızlar bekliyorum
Kızlar bütün yorumları menüleriokudumhatta alıntı bile yaptım amainanın çokyorgunum, elim ayağım tutmuyor , oğlan ağladı tam yazarken inşallah yorumumu dinlenince yapacağım
canım benim patlcan biber közlemesi benim ana yemeğim bir tatlı kaşığı yag koyuyorum yemegimeValla bizim mersindeki yemeklerde ekmeksiz yenmiyor o yuzden tam bugday yada cavdar ekmei yiyorum ben canim
saglik tabikide daha onemli canim benim gecmis olsun
Zeynep abla aksam neden salata oglen kiyma yedin diyemi aksam az yedin
canım yazdıklarını okudum ve söylediklerinde ikilem gördüm biz burda sadece yemek listeleri yazıp çıkmak için değil sohbet için burdayız birimizin derdi hepimiz derdi üzlenle üzülür hatta ağlar sevinenle sevinir hatta kalkıp oynarız takımın motivasyonsuzluğundan bahsetmişin arkadaşlarınızın hastalıkları sınavları bir de bahar işleri derken biraz ara verdik ama biz bir aileyiz herseyden önce ve çok iyi arkadaşız kaptanımızın da söylediği gibi başka takımda mutluydun neden bu takıma geldin yanlış anlama seni sorgulamıyorum ama söylediklerin dende o nu amladım. kaçamağa gelince ende cok severim pazar günleri ailemle kahvatlı yapmayı ama bir dönemdeyim ve hedefim var o hedefede ulasıcam. ama onların isteklerinide asla yapmazdan gelmiyorum. lütfen bu konuda daha hassas olun ve takımsak takım kurallarına uyalım.sınavım bilmiyorum çok iyiydi diyemeyeceğim.düştüm evet ilk önce doktorada gitmedim sonra gittim lif yırtılması var dedi mümkün mertebe fazla hareket etmem gerektiğini söyledi.ama iş yerindede hareketliyim.akşama kadar oturamıyorum doğru dürüst.araları yapamıyorum yanımda getirsemde yemeye vaktim olmuyor gerçekten.bugün sabah diyetisyene gidecektim ama sabah öyle aksilikler olduki işe geç kaldım birde tahlil için gitseydim dahada geçikecektim.o yüzden kısmetse yarın gideceğim.haftada 1 gün simit yada yarım tırnaklı ekmek yiyiyorum geri kalan günlerde esmer ekmek 3-5 dilim arasında tüketiyorum.onlarda zaten pazar gününe geliyor eşimle kahvaltı keyfi yaparken oluyor.
birde grubumuzda aslında çokta motive olamıyorum.hem fazla giremiyorum hemde genelde yediğimiz içtiğimiz konularda sürekli iyi ya da ktü eleştiri var motivasyon hiç yok.paylaşımları kontol ediyorumda, sadece yediğimiz içtiğimiz şeylere yorum var.muhabbet çok az.herkes sadece günde 5 mesaj yazayım birkaç yorum yapıp kaçayım havasında.ben mi böyle algıladım bilmiyorum yanlış birşey söylüyorsam affola..azıcık adapte edici olmalıyız.kurallarımız şartlarımızda olmalı ama biraz arkadaşlık söhpette olmalı gibi geldi.yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum ama hissettiklerimi yazmak istedim.
canım benim gözün arkada kalmasın toprakta bende demmayda büyümeyen bebeğim de pokemonda buradayız takımla ilgileniriz .iyi aksamlar kizlar,cikmam lazim,cocuklarin karnini doyurup yemek götürcem hastaneye,gec gelirim,zaman bulursam ugrarim
canım benim ya ne cok misafir geliyor size maşallah allah yokluklarını vermesinay tam dedim işimi bitirip geleyim misafir geldi canı sıkılmış tek başına işim yarım kaldı o gitmeden başka biri geldi o dertleşmeye gelmiş bizde gittik yürüyüş yaptık heryer heryerde şimdi iş yapılcakartık benim gelmem geceyi bulur menümüde karıştırdılar
canım arkadaşım benim seninle hem fikirim görmeden de seviliyormuş insan duygular samimi olsunselam kızlar
şöyle birgöz attım topiğimize geçmiş olsun dilekleri için hepinize teşekkür ediyorum.
akşam çocuklarda bir sorun olmaz uyurlarsa gelir ayrıntılı okurum geçmişi, şimdilik bir göz gezdiridm.
Aus çok çok geçmiş olsun canım benim
pegasus sana da geçmiş olsun ve kolay gelsin aynı zamanda
cimcime yazdıklarının bir kısmını gördüm başka var mı bilmiyorum ama yanlış bir izlenime kapılmışsın bana göre, eğer böyle hissediyorsan sen de çaba göstermelisin ki takım olmanın gerçekliği budur, biri eksik kaldığında diğeri bu açığı kapatır. Kişinin bakış açısı da önemli ben takıma girdiğimden beri hiç böyle hissetmedim nedense aksine burda çok güzel arkadaşlıklar kurduğumu hissettim, görmeden bile :)
diğer kızlar hepinizi de öpüyorum ayrıca :) akşama uğramayı çok istiyorum hepinizi özledim
biraz fazlalıklar var03.05.2013 cuma
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su
1 k.k kadar lahytpeynir,
3 zeytin,
1 dilim tam tahıllı ekmek,
yarım simit,
ara:
yarım simit,
1 bardak 5i biryerde çayı,
1 bardak çey,
öğle:
yarım lahmacun,
2 kaşık tavuk söte,
1 kaşık salata,
ara:
1 bardak ayran,
akşam:
3 kaşık tavuk sote,
2 dilim tam tahıllı ekmek,
sipor yok
su 3 lt
04.05.2013 cumartesi:
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
1 bardak çay,
1k.k.peynir,
1 dilimtam tahıllı ekmek,
8 adet acı süsbiberi turşusu,
ara yok:
öğle:
4 kaşık nesfit yarım çay bardağı sütle..
ikindi:
3 kaşık mantı,
4 kaşık tavuklu mantarlı sote,
2 kaşık yoğurt
akşam yok saat 16.00 da yediğim için bir daha akşam yemek yeme ihtiyacı duymadım.
spor yok,
3,25 lt su,
05.05.2013 pazar:
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
1 çatal acıbiber salçası,
yarım haşlanmış yumurta,
1 adet zeytin,2 ince dilim peynir,
2 adet közlenmiş biber,
2 adet tamtahıllı ekmek,
ara yok sınavdaydım..sınav sonrası kayınvalidemler piknikteydi yanlarına gittik,
1 yek kaşığı yumurtalı çiğköfte
yarım lavaşta tesi kebabı yedim.Eki Görüntüle 703818
akşam birşey yemedim çok toktum sadece 3 bardak çay içtim.
su:2,5 litre
spor:
45 dak eliptik bisiklet 182 tane twist
Merhaba arkadaşlar ,
Geçmişe bakamadım ama zeynepciğimden haberi aldınız sanırım . Perşembe akşamından itibaren hastanelerdeyim.
Safra kesem problemleydi zaten , geçen sene bir operasyon geçirmiştim ama doktor mutlaka alınması gerektiğini söylemişti saframın , bense hep erteledim bu ameliyatı. Maalesef yine taşın kanalı tıkaması ile iltahaplanma ve safrada şişme oluşmuş.Ağrısını tarif edemem , doğumdan beter.
Şimdi ameliyat için iltihabın kurutulması bekleniyor.Bunun için yoğun ilaç programı var ve ağrılara katlanablmem için her gün iğneler ve 4 saat serum alıyorum.
Sınavlara girdim hafta sonu ama nasıl girdim , cumartesi sabahı önce hastaneye ağrı kesici iğnelerimi olmaya , oradan sınava. Sırayı sıka sıka bitirdim sınavı.Son anda da elimdeki damar yolu kapıya takıldı ve çıktı.Kan boşalıyor ,zaten halsizdim derken küt diye yığıldım yere , yine hastaneye.
Pazar günü olan sınavıma da aynı şekilde gidebildim .
Bugün yine ultrason çekimim var , duruma bakılacak . En kısa zamanda da ameliyata alacaklar. Ağrılarım hafifledi ilaçlarla.Ama bulantım çok.
Yediklerim çok düzensiz . Serumlardan dolayı da malum bir şişme söz konusu.
Bu hafta takım için nasıl bildirim yapsam daha az zararlı olursa onu uygulayalım . İzinli olmam takımın faydasına olursa o şekilde yazılayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?