Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tekrar geçmiş olsun..teşekkür ederim elimden geldiği kadar dikkat ediyorum..benimde saatleri uymuyor bazen geç kalktığım oluyo yada nöbetim oluyo ama aralara 2-3 saat ara koyarak beslenmeye çalışıyorum..
500 kalorilik ceza nedir birgün boyunca yanlızca 500 kalorilik beslenmekmi?

Yok yok bizde oyleydik canim ama iste dedigim gibi bu aralar hep aksilikler var yakinda toplanir kizlar :)

Pazar gunleri benim hep bozuk oluyo menu kaptan ya
Kızlar bütün yorumları menüleriokudumhatta alıntı bile yaptım amainanın çokyorgunum, elim ayağım tutmuyor , oğlan ağladı tam yazarken inşallah yorumumu dinlenince yapacağım
Elin ayagin neden titredi cnim cocugun agladigi icinmi
Canim bence hatali biraz yaa

500 kalori ceza o deil fistik bi hafta icinde cumaya kadar 500 kalorilik spor yapacaksin

Yok yok bizde oyleydik canim ama iste dedigim gibi bu aralar hep aksilikler var yakinda toplanir kizlar :)

ay tam dedim işimi bitirip geleyim misafir geldi canı sıkılmış tek başına işim yarım kaldı o gitmeden başka biri geldi o dertleşmeye gelmiş bizde gittik yürüyüş yaptık heryer heryerde şimdi iş yapılcakartık benim gelmem geceyi bulur menümüde karıştırdılar

Bekliyorum fistik :)

selam kızlar
şöyle birgöz attım topiğimize geçmiş olsun dilekleri için hepinize teşekkür ediyorum.
akşam çocuklarda bir sorun olmaz uyurlarsa gelir ayrıntılı okurum geçmişi, şimdilik bir göz gezdiridm.

Aus çok çok geçmiş olsun canım benim

pegasus sana da geçmiş olsun ve kolay gelsin aynı zamanda

cimcime yazdıklarının bir kısmını gördüm başka var mı bilmiyorum ama yanlış bir izlenime kapılmışsın bana göre, eğer böyle hissediyorsan sen de çaba göstermelisin ki takım olmanın gerçekliği budur, biri eksik kaldığında diğeri bu açığı kapatır. Kişinin bakış açısı da önemli ben takıma girdiğimden beri hiç böyle hissetmedim nedense aksine burda çok güzel arkadaşlıklar kurduğumu hissettim, görmeden bile :)

diğer kızlar hepinizi de öpüyorum ayrıca :) akşama uğramayı çok istiyorum hepinizi özledim

bahrcım, fıstıkım ikimiz kalmışız ben de çıkıcam mecbuuuuuuuuur :))
yavrularımı besleyip büyüteyim :) uyutayım geleyim İnşallah
öptüm canım, görüşürüz

çok az olmuş

çok geçmiş olsun

tamam cnm,sen nasil rahat ediyorsan öyle yapalim

Galatasarayı tebrik ediyorummm
tesekkurlerrrr
menü güzel olmus

ceza gelebilir fazla olmus biraz

Kızlar çok yorgunum o yüzden elim ayağım titredi yazmıştım, uyuyacaktım ama uyuyamadım, Pegasus nolur benim cezamı kes canım yaaa, bu arada Kayınvaliden nasıl oldu..

Kızlar bütün yorumları menüleriokudumhatta alıntı bile yaptım amainanın çokyorgunum, elim ayağım tutmuyor , oğlan ağladı tam yazarken inşallah yorumumu dinlenince yapacağım

Canım geçmişi okuyacak kadar duramıyorum , ara ara girip , tekrar yatıyorum.

Sınavın nasıl geçti ?

Valla bizim mersindeki yemeklerde ekmeksiz yenmiyor o yuzden tam bugday yada cavdar ekmei yiyorum ben canim

saglik tabikide daha onemli canim benim gecmis olsun

Zeynep abla aksam neden salata oglen kiyma yedin diyemi aksam az yedin
canım benim patlcan biber közlemesi benim ana yemeğim bir tatlı kaşığı yag koyuyorum yemegime

canım yazdıklarını okudum ve söylediklerinde ikilem gördüm biz burda sadece yemek listeleri yazıp çıkmak için değil sohbet için burdayız birimizin derdi hepimiz derdi üzlenle üzülür hatta ağlar sevinenle sevinir hatta kalkıp oynarız takımın motivasyonsuzluğundan bahsetmişin arkadaşlarınızın hastalıkları sınavları bir de bahar işleri derken biraz ara verdik ama biz bir aileyiz herseyden önce ve çok iyi arkadaşız kaptanımızın da söylediği gibi başka takımda mutluydun neden bu takıma geldin yanlış anlama seni sorgulamıyorum ama söylediklerin dende o nu amladım. kaçamağa gelince ende cok severim pazar günleri ailemle kahvatlı yapmayı ama bir dönemdeyim ve hedefim var o hedefede ulasıcam. ama onların isteklerinide asla yapmazdan gelmiyorum. lütfen bu konuda daha hassas olun ve takımsak takım kurallarına uyalım.

iyi aksamlar kizlar,cikmam lazim,cocuklarin karnini doyurup yemek götürcem hastaneye,gec gelirim,zaman bulursam ugrarim
canım benim gözün arkada kalmasın toprakta bende demmayda büyümeyen bebeğim de pokemonda buradayız takımla ilgileniriz .
kayınvalidecigin için cok geçmiş olsun kendine cok dikkat et canım benim sende rahatsızlanma.

canım benim ya ne cok misafir geliyor size maşallah allah yokluklarını vermesin
canım arkadaşım benim seninle hem fikirim görmeden de seviliyormuş insan duygular samimi olsun

biraz fazlalıklar var

geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…