Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar seaaal çokgeciktim ama çok yoğundum ancak fırsat bulabildim, allerji rahatsızlığım var uün doktora gittim tabi öncesinde asyayı babannesine bırakmak için hazırlık yapmam lazımdı, yemek temizlik filan sabah giremedim. öğleden sonra doktordaydım, gelince yine sofra kur derken asyayı babası uykuşa götürdü bende hemen buraya daldım.geçmişe gidiyorum geliyorum hemen

canım menün güzel, sporda harika
canım bol domatesli bir gün olmuş, sabah domatesin yanında birşeyler yeseydin keşke, bende tam bir domates manyağıyım.

canım menün güzel, bıkmadınmı şu hellimden için dşın hellim oldu :)
canım menün güzel ama sanki akşam sebze türü yesen dahaiyi oluru

canım sen takımın durumunu hiç düşünme, sen yeterki iyileş çoküzüldüm, yusufa kim bakıyor bu arada. keşke elimizden birşey gelse bi yardımımız dokunablse.

canım acıbadem dışında menün gayet güzel
bu nedir canım yaa. neyse çarbçabuk geçer inşallah
canımçok az yemişsin
pegasus görmesin cıssssssss
beni unutmuşsun üüüüüüüüüüüü
tabisi çok güzel

ayhakikaten ya zeynep ablanın sesi terapi gibi geliyor :))
zynep abla canını sıkma ön teker nereye giderse arka tekerde oraya gider, ablası iyi önek olduğu için oda ınun gibi olmaya çalıaşcaktır. küçükler biraz haylaz olur

kızlar dünkü ve bugünkü menümü paylaşayım

pazar;
sabah; 1 simit, 1 dilim peynir, domates salatalık
ara;yok
öğlen;1kase işkembe çorbası az yağlı(yemeden önce inenee baktım kuzu etinden çok daha yağsız protein ağırlıklıymışişkeme)
aa;7-8çilek
akşam:;semizolu salaa
spor;45dk. leslie walk
pazaesi;
sah; nesfit süt karışımı
ara yok
öğlen 1 kase çorbaa 1 dilim ekmek
ara yok öğlen geç yedim
akşam; 1 yumurtalı menemen 2 dilim ekmek, domaessalatalık 1 dilim peynir yeşillik
birazdan yapacağım

aynen öyle canım yaa görmeden dost olduk arkadas olduk bacı olduk :)
umutsuz ev kadınlarındaki kızlara benzedik yasemin aynı ben :) bu arada :)
aynı onun gibi sakar ve heyecanlıyımdır

kızlar size bugünki maceramı anlatayım;

ben acemi şöför hastaneye arabayla gittim, otaparkı araken hastaneden geri çıkmışım :))) sonra tekrar girdim, otparkta fişialmak için kolum yetişmedi indim aldım herkes güldü, parkederken arkadaki ağacı görmedim hafiften tosladım. sonra tekrar işim bittiğinde otoparkta arabamı bulamadım . bulduğumda silecekler kakıktı. niyesilecekleri kaldırıyorsunuz dediğimde yamuk parkedenlerinkini kaldırıyorz dediler. bende sizoraya girdğimeşükredin kaç kez ağaca osldım habeiniz varmı dedim. sanıım adamla arkamdan okuyup üflediler:))

sabah simit çok olmuş akşam çok az olmuş.birde ara öğünler yok pegasus görmesin

aynen öyle zeynoşum bende aynı bunları yazdım bu aralar ya hastalık var ya iş var yakında toplanıcaz ve eski dolu dolu eglenceli günlerimize dönücez

agrı kesici zeynep ilaçları iyi günde kötü günde bi tablet içmek yeterli :)

keske yanında olabilsek ve yardım edebilsek canım ya bende yusuf ne oldu acaba diye düşünüyordum ki bakan biri varmış cocuga cok sükür inşallah cabuk toparlanırsın canım benim

aynı sorun bizdede var zeynep abla ya erkek kardesım lise 4 e gidiyor ve tam ergenlik çagları yeni yeni arkadaslar edindi hiçsöz dinleez oldu işimiz zor valla allah yardımcımız olsun

spor az olmuş canım menün güzel

canım 12 cilek fazla degilmi:44: spor güzel ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…