Canım geçmişi okuyacak kadar duramıyorum , ara ara girip , tekrar yatıyorum.
Sınavın nasıl geçti ?
canım menün güzel, sporda harikabugünün menüsü
sabah
pazara gittik dönüşte öğle saati gelmişti zaten geç kalktım
öğlen
yumrtaı menemen
2 dilim ekmek
domates peynir
ara
1 elma
ara
1 bardak süt
akşam
hünkar beğendi 2 kaşık
1 dilim yoktu ekmek
bol salata
ara
1 bardak süt
ara
1 elma (çilek yiyecektim o kadar laf söyledim size ondan yiyemedim boğazımdan geçmez yarın 11 veya 3te yicem hakkımı)
spor:3 saat yürüyüş
su 2 lt
canım bol domatesli bir gün olmuş, sabah domatesin yanında birşeyler yeseydin keşke, bende tam bir domates manyağıyım.dünkü menüm (biraz rahatsızdım)
sabah
domates tabağı
ara- öğlen
2 dilim ekmek zeytin peynir (iş yapıyordum ayakta atıştırdım vakti geçmesin diye)
ara
1 buzparmak
akşam
2-3 dilim ekmek
domates kavurması
zeytin
peynir
(misafir vardı çayın yanında atıştırma olarak akşam yemeğini de aradan çıkarttım)
spor 30 dk yürüyüş
su 2 lt
canım menün güzel, bıkmadınmı şu hellimden için dşın hellim oldu :)Günaydın kızlar, temizlik başlamadan dün kimenümü yazayım dedim
Kalkar kalkmaz; 1 bardak limonlu ılık su
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 dilim ekmek
Ara; ( sınavda olduğumdan yanımda olanı yedim) 4 tane missbon
Öğlen; 4 yk pilav, 4 yk kuru fasulye, bol yoğurt, 5 tane biberiye turşusu
Ara; yarım dilim kavun, 1 bardak süt
Akşam , 1 tost (hellimli) , domates salatalık, 2 zeytin....
Su; 2.5 lt
Spor; 1 saat yürüyüş
canım menün güzel ama sanki akşam sebze türü yesen dahaiyi oluru03.05.2013 cuma
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su
1 k.k kadar lahytpeynir,
3 zeytin,
1 dilim tam tahıllı ekmek,
yarım simit,
ara:
yarım simit,
1 bardak 5i biryerde çayı,
1 bardak çey,
öğle:
yarım lahmacun,
2 kaşık tavuk söte,
1 kaşık salata,
ara:
1 bardak ayran,
akşam:
3 kaşık tavuk sote,
2 dilim tam tahıllı ekmek,
sipor yok
su 3 lt
04.05.2013 cumartesi:
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
1 bardak çay,
1k.k.peynir,
1 dilimtam tahıllı ekmek,
8 adet acı süsbiberi turşusu,
ara yok:
öğle:
4 kaşık nesfit yarım çay bardağı sütle..
ikindi:
3 kaşık mantı,
4 kaşık tavuklu mantarlı sote,
2 kaşık yoğurt
akşam yok saat 16.00 da yediğim için bir daha akşam yemek yeme ihtiyacı duymadım.
spor yok,
3,25 lt su,
05.05.2013 pazar:
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
1 çatal acıbiber salçası,
yarım haşlanmış yumurta,
1 adet zeytin,2 ince dilim peynir,
2 adet közlenmiş biber,
2 adet tamtahıllı ekmek,
ara yok sınavdaydım..sınav sonrası kayınvalidemler piknikteydi yanlarına gittik,
1 yek kaşığı yumurtalı çiğköfte
yarım lavaşta tesi kebabı yedim.Eki Görüntüle 703818
akşam birşey yemedim çok toktum sadece 3 bardak çay içtim.
su:2,5 litre
spor:
45 dak eliptik bisiklet 182 tane twist
Merhaba arkadaşlar ,
Geçmişe bakamadım ama zeynepciğimden haberi aldınız sanırım . Perşembe akşamından itibaren hastanelerdeyim.
Safra kesem problemleydi zaten , geçen sene bir operasyon geçirmiştim ama doktor mutlaka alınması gerektiğini söylemişti saframın , bense hep erteledim bu ameliyatı. Maalesef yine taşın kanalı tıkaması ile iltahaplanma ve safrada şişme oluşmuş.Ağrısını tarif edemem , doğumdan beter.
Şimdi ameliyat için iltihabın kurutulması bekleniyor.Bunun için yoğun ilaç programı var ve ağrılara katlanablmem için her gün iğneler ve 4 saat serum alıyorum.
Sınavlara girdim hafta sonu ama nasıl girdim , cumartesi sabahı önce hastaneye ağrı kesici iğnelerimi olmaya , oradan sınava. Sırayı sıka sıka bitirdim sınavı.Son anda da elimdeki damar yolu kapıya takıldı ve çıktı.Kan boşalıyor ,zaten halsizdim derken küt diye yığıldım yere , yine hastaneye.
Pazar günü olan sınavıma da aynı şekilde gidebildim .
Bugün yine ultrason çekimim var , duruma bakılacak . En kısa zamanda da ameliyata alacaklar. Ağrılarım hafifledi ilaçlarla.Ama bulantım çok.
Yediklerim çok düzensiz . Serumlardan dolayı da malum bir şişme söz konusu.
Bu hafta takım için nasıl bildirim yapsam daha az zararlı olursa onu uygulayalım . İzinli olmam takımın faydasına olursa o şekilde yazılayım .
canım acıbadem dışında menün gayet güzelEveeeeet
Sabah 6:30 da kalktım 1 saat yürüyüp geldim, balkonda kahvaltımızı yaptık, 30 dk Demmayın paylaştığı siteden cardio yaptım. Takımın geçmişini okudum bir yandan da kızımla ilgileniyorum, ama arık yeter 5 dk sonra temizlik başlıyor. Komşuları rahatsız etmiyim diye bekledim bu kadar , artık uyansınlar ama di mi?
Dün yediklerim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım gevrek
1 dilim peynir
3 zeytin
şekersiz çay
Ara
2 kuru kayısı
Öğlen
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
yarım dilim ekmek
Ara
1 bardak ice tea
2 fındık
Akşam
3 kaşık ıspanak
3 kaşık semizotlu sarımsaklı yoğurt
Ara
2 minik acıbadem kurabiyesi
Spor
50 kez parmak ucunda zıplamaca
5 dk trombolin ( eşimin heyheyleri tepesindeydi kendisi beşiktaşlı olur da ne zaman biz başarılı olsak hep trip yapar, sanki ben oynatmıyorum beşiktaşı , neyse trombolinin yay seslerine kafayı taktı, ben de bıraktım - çirkef kartal noolcak)
Su 2 lt
Öpüyorum sizi temizlik yapıyorum aralarda belki uğrarım.
bu nedir canım yaa. neyse çarbçabuk geçer inşallahselam kızlar internete bağlanamayınca eftelyayı aradım haber versin diye ama kablolarda bir sorun varmış bağladım, çok giremem teyzemin evindeyim dün akşam toprağı da hastaneye götürdük ona da serum bağladılar sabah karşı teyzem de aynen kusma ishal üçü de hastalar, kusura bakmayın aklım burda ama en çok da kızıma üzülüyorum çünkü kusucam diye yemek yemiyo iki gündür ağzına bir iki loka hariç bişey sokmadı onu da kusuyo zaten
canımçok az yemişsinhemen dünkü menümü yazayım arkadaşım gelicek geçmişe sonra dönerim
sabah ılık suyum
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı kadar pekmez
ara 1 dilim kavun 1 bardak süt yy.
öğlen 2 dilim kepek ekmek arası domates peynir çay
ara 10 çiğ fındık
akşam etli patlıcan yemeği
4 kaşık buğday salatası
1 kepçe yoğurt çorbası
1 bardak ayran
akşam yemeğe misafirim vardı öğleni yemek hazılarken geçiştirdim.
sütlaç yapmıştım hiç yemedim
spor 45 dk. lesli
su 2 lt. yeşil mate çay 1 fincan..
pegasus görmesin cıssssssssgünaydın kızlar gelemedim ne zamandır kusura bakmayın zaten nikah düğün bi yandan evde çocukların büyüklerin hastalığı bi yandan karışık bir haftasonu geçirdik ailece
toprak su teyzem annanem hasta dün sevgilim de hastalandı herkes enfeksiyonla mücadele ediyo
menülerimi yazıyım cumartesi günü erkek arkadaşımla sınavına gittim o yüzden biraz dengesiz yedim.
cumartesi
sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
çay
ara malesef yo
öğle
tavuk burger
az patates kızartması
2-3 yudum kola
ara
türk kahvesi
akşam
taze fasulye
mercimek çorbası
2lt su
100 mekik
pazar
sabah
2 dilim ekmek
yumurta
peynir
çay
ara
yarım pohaça
öğle
hiçbişey yiyemedim yemek koşturmasından
akşam
düğün yemeğinde ilk gelen aparatiflerden
semizotu salatası
çok az kısır
1 tane sigara böreği
humus
gece
2 galete
peynir
spor olarak bol bol tepindim horonlar roman havaları yaklaşık 5 saat hiç oturmadım diyebilirim
beni unutmuşsun üüüüüüüüüüüümerhaba arkadaslar.yemek hazirlamaya geldim eve,yemegi ocaga koydum bi göz atayim dedim
öncelikle gecmise baktim tek tek alinti yapamadim burdan yazayim,okursunur
aus cnm benim cok gecmisolsun,n kisa sürede eski sagligina kavusursun insallah,seni ve ceneni özledik
topraks tatlim cok gecmisolsun ev ahalisine,kendine dikkat et sanada bulasmasin cnm,
eftelya hafta sonun iyi gecmemis,ceza isini zeynebe birakiyorum,zeynepcigim eftelyaya burger ve patates kizartma icin ceza kes cnm
gogo cnm benim,cok dikkatlisin,ara ögünleri ve kurallari sürekli hatirlatmissin,kimse orali olmamis ama benim cok hosuma gitti,demekki kurallara uyanlarda varmis aramizda
cimcimesude,senin listen cok cok düzensiz,tekrar ayni sekilde beslenirsen uyari gelecek
zeynep senin aksamki salata olmamis,yanina izgara türü yiyebilirdin
bayb evdesin ama yoksun cnm,arada cee deseydin bari
bahar cnm benim seninde hafta sonun güme gitmis,erkek arkadasina uyma sen bi daha
unuttugum yoktur umarim
demmay cnm sen vardin,senin listeyi görmedim,geride kalmis heralde,zaman bulursam onuda okuyup yorumlicam
evet ben listemi yazmamisin kac gündür,hic kacamak yok canlarim,ödülü bile kullanmadim,normal düzen devam,mesela bu gün hastanede olcam diye yemegimi kendimle götürdümki diyetim bozulmasin
zeynep cnm topraks ailesiyle ilgileniyor galiba gelemiyor,sana zahmet olmazsa mesajlarini yazmayanlara ve 49 alti olanlara 500 kalorilik ceza verirmisin,bende saymadim bu arada,aksam ilk firsatta sayiyorum,bide yoklugumuzda takim sana emanet cnm,paylasim alanina bakmayi ihmal etmeyin,bir sorun olursa ben 1 defada olsa ugramaya calisicam
hepinizi cok seviyorumm
tabisi çok güzelbende hemen dünki menümi yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
60 defa parmak ucunda zıplama
2 dilim ekmek arası hellimli tost
2 siyah 2 yeşil zeytin
1 kupa yeşil cay bol maydanoz
ara 1 ç.bardagı ayran
öğlen kıyma sote 100 gr
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara 1 elma
akşam karışık sebze salatası bol salata
bol yeşil salata
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara
3 tane çilek
1 cay bardagi y.yaglı süt
2 kupa 7si bir arada cay
su 2.5 lt
spor eşimle beraber 2 saat yürüyüş parktaki spor aletleriyle 20 dakıka calışma
cnm benim yazdiklarinda celiski gördüm ben,sanki niyetin üzüm yemek deilde bagciyi dövmek gibi geldi bana
1. ara yapamam zaman yok demissin,bunu öncede biliyordun ve kurallar sana sunuldgunda bunu bildirebilirdin,hic bisey demeden kabul ettin..
2.verilen cezalari uygulamiyorsun,buda takim kurali icerisindeydi..
3.bir yerlerde ekmegi kesmekten bahsetmissin,ekmeksiz saglikli bir diyet olmaz,saglikli kilo vermekte takim kurali
4.motivasyon olmamasindan sikayetci olmussun,biz bunu zaten dile getirmistik,bir care bulmaya calisacagiz
Amaa sana baktigimizdada bu motivasyon olayina bir tasta ben koyayim,yükselsin diyecegine,tasliyorsun
5.haftalik 49 mesaj zorunlulugu takim kurali ve senin gecen haftaki mesajin 45,o kadar israra ragmen bunu bile saymiyorsun..
son olarak yanlis anlasilmadin,banada söz hakki dogdugundan bende cevap vermek istiyorum..
fikrini söyle,elestir tabiki burda birbirimizi elestirmek icin variz,fakat bunu yaparken birazda kendi yaptiklarimiza bakmaliyiz,diger üyelere göre artidamiyiz,eksidemi.. bide bu takimi baska topiklerle kiyaslamana bir anlam veremedim,sen kendin bi kac defa bu takima alinmak icin yazdigindan bizde kabul ettik,hayir diger grupta mutluysamn,motivasyonda iyise neden ayrildin merak ettim...
ayhakikaten ya zeynep ablanın sesi terapi gibi geliyor :))
Uyuyorumdur canım , her daim araşabiliriz
Zeynep var ya , konuşanlar bilir onunla telde , burada nasıl cıvıl cıvılsa , konuşurken onun 1000 katı yahu , psikolog gibi ses tonu var zaten , yumuşacık , eklem ağrılarına bile iyi gelir valla
zynep abla canını sıkma ön teker nereye giderse arka tekerde oraya gider, ablası iyi önek olduğu için oda ınun gibi olmaya çalıaşcaktır. küçükler biraz haylaz olurkızlar bizim evde ikilem yaşanıyor canım kızım dilberimin notlarına baktık bütün notları süper otesi hukuk dersi ortalası 98 ve benim kızım 98 almış maşallah benim dünya güzeli kızıma birde çok yaşayasıca oğlum o da haylazlığa vurdu işi lise 3 e gidiyor ve bu çocuk beni cok yoruyor hadi ali ders çalış diye diye dilimde tüg bitti bu çocuk orta okulu okul birincisi olarak bitirdi ne ve sbs de güzel puan alarak Anadolu lisesinde okuyor oğlum beni öldürdün sen. kızıma bir gün çalış demedim gece uyamadan ders calısıp sınava giriyor yavrum.
selam kızlar
şöyle birgöz attım topiğimize geçmiş olsun dilekleri için hepinize teşekkür ediyorum.
akşam çocuklarda bir sorun olmaz uyurlarsa gelir ayrıntılı okurum geçmişi, şimdilik bir göz gezdiridm.
Aus çok çok geçmiş olsun canım benim
pegasus sana da geçmiş olsun ve kolay gelsin aynı zamanda
cimcime yazdıklarının bir kısmını gördüm başka var mı bilmiyorum ama yanlış bir izlenime kapılmışsın bana göre, eğer böyle hissediyorsan sen de çaba göstermelisin ki takım olmanın gerçekliği budur, biri eksik kaldığında diğeri bu açığı kapatır. Kişinin bakış açısı da önemli ben takıma girdiğimden beri hiç böyle hissetmedim nedense aksine burda çok güzel arkadaşlıklar kurduğumu hissettim, görmeden bile :)
diğer kızlar hepinizi de öpüyorum ayrıca :) akşama uğramayı çok istiyorum hepinizi özledim
kızlar dünkü ve bugünkü menümü paylaşayım
pazar;
sabah; 1 simit, 1 dilim peynir, domates salatalık
ara;yok
öğlen;1kase işkembe çorbası az yağlı(yemeden önce inenee baktım kuzu etinden çok daha yağsız protein ağırlıklıymışişkeme)
aa;7-8çilek
akşam:;semizolu salaa
spor;45dk. leslie walk
pazaesi;
sah; nesfit süt karışımı
ara yok
öğlen 1 kase çorbaa 1 dilim ekmek
ara yok öğlen geç yedim
akşam; 1 yumurtalı menemen 2 dilim ekmek, domaessalatalık 1 dilim peynir yeşillik
birazdan yapacağım
bahrcım, fıstıkım ikimiz kalmışız ben de çıkıcam mecbuuuuuuuuur :))
yavrularımı besleyip büyüteyim :) uyutayım geleyim İnşallah
öptüm canım, görüşürüz
takım arkadaşlarım takımda motivasyon bozukluğu yok öğlede görülmesini istemiyorum biz burda eylenerek ve birbirimizi motive ederek sağlıklı bir sekilde kilo vermeye çalışıyoruz ve bu arada harika arkadaşlıklar kurduk . sizler benim ailemden oldunuz resmen hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
takım kaptanım canım benim iyiki bizim takım başkanısınsenin sayende nerdeyse her hafta dereceye giriyoruz.
aus canım benim hastalığa inanki cok üzüldüm aynı akşam seni tekrar aradım ama uygun değildin herhalde bakmadın teline. en kısa zamanda iyileş bebeğim. sensiz takım olmaz
Uyuyorumdur canım , her daim araşabiliriz
Zeynep var ya , konuşanlar bilir onunla telde , burada nasıl cıvıl cıvılsa , konuşurken onun 1000 katı yahu , psikolog gibi ses tonu var zaten , yumuşacık , eklem ağrılarına bile iyi gelir valla
Yedik canım , yusuf gündüz bir ara arkadaşımdaydı , onunda 4 yaşında oğlu var , akşamda babası ile oynuyor.
Sıkılıyor tabii , beni yatarken görmeye alışık değil .Gelip gelip karnımı öpüyor , geçsin diye
Canım benim söylemen yeter , konuşmuştuk telde de , akraba kadar yakın hatta daha yakın arkadaşlar , komşular var , yemeğimi neredeyse yedirecekler . Ama sende gelsen fena olmazdı , laflardık
O çoooook şanslı bir kız
Hadi bir de benim için öpüşüverin şimdi
Eşim geldi çıkayım bende , gece giremem , yatarım erken , sabah görüşürüz kısmetse.
kızlar bizim evde ikilem yaşanıyor canım kızım dilberimin notlarına baktık bütün notları süper otesi hukuk dersi ortalası 98 ve benim kızım 98 almış maşallah benim dünya güzeli kızıma birde çok yaşayasıca oğlum o da haylazlığa vurdu işi lise 3 e gidiyor ve bu çocuk beni cok yoruyor hadi ali ders çalış diye diye dilimde tüg bitti bu çocuk orta okulu okul birincisi olarak bitirdi ne ve sbs de güzel puan alarak Anadolu lisesinde okuyor oğlum beni öldürdün sen. kızıma bir gün çalış demedim gece uyamadan ders calısıp sınava giriyor yavrum.
rapunzel balım geçmişten çıkamadın bir türlü bende şimdi çıkıyım erciyes dagı kadar ütü beni bekliyor :) yarında eşimin annesi tayzeleri onların kızları geliyor nohut ıslatıyım yarın pişiricem.
spor az olmuş canım menün güzelmenülerimi yazıyım..cumartesi
sabah
domates biraz peynir 2 yumurta 2 dilim ekmek
ara
1 elma
ara
1 bardak süt
öğlen 8 kaşık kabak 4 kaşık pilav 3 kaşık yogurt
akşam
kahvaltı türü yemiştik
2 dilim ekmek
domates kavurması
zeytin
peynir
spor 60 dk yürüyüş
su 2 lt
pazar
sabah
2 dilim ekmekle peynirli tost 4 zeytin
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
öğlen
yumrtasız menemen domates biber kavurması gibi oluyo
2 dilim ekmek
peynir
ara
12 çilek
ara
1 bardak süt
akşam
4 kaşık makarna
4 kaşık bezelye
bol salata
ara
1 bardak süt
spor:25 dk twist step 45 dk yürüyüş 200 mekik
su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?