Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben onu hayali iple yapıyorumçok komik oluyor ama nerde atlıcam 2. kata oturuyoz

hmmm güzelmiş peki 500 kalorilik spor ne kadar oluyo?çok soruyorum dimi ama üşeniyorum nette bakmaya

güzel olmuş menün.

pazarda güzel ama bezelyenin kalorisi yüksek öğlen tüketsen daha iyi olur..

canım sporlarına göre degişir hagi sporu yapıyosan internetten arastır kalorisine bak bende pek bilmiyorum onları
bezelye o kadar kalorilimi canım ya ben cok severimm [/QUOTE]

bezelyede şeker yüksekmiş oda yediklerimizi yağa dönüştürüyormuş sözde doktorum öyle tembiliyr

gülmekten öldüm pokemon ya şu saatte sen beni güldürdün ya uyku özümden akıyor ken

aynen öyle canım yaa görmeden dost olduk arkadas olduk bacı olduk :)
umutsuz ev kadınlarındaki kızlara benzedik yasemin aynı ben :) bu arada :)
aynı onun gibi sakar ve heyecanlıyımdır

öyle söyleyince düşündümde ben hiçbirine benzemiyorum galiba ama ilerde elife benzeyebilirim

aralar neden yok kuzuzm

ayy çok geçmiş olsun nm ya bilirim onun ne dert olduğunu aynı yollardan bende geçtim ercp yapıldı falan ağrılardan ölüyordum morfin yapıyorlardı artıkbi çareleri kalmamıştı sızıyordum artık iğnelerden sonra 2 saate hadi bidakabus gibi günlerdi

günaydın kızlar sabahın erken saatinde kimseler uyanmadan ben geçmişi güzzeeeeel bir okuyayım:))
dün gece kızım yine formundaydı beni de uyuttu, eskiler biliyor zaten su hanımın uyku macerasını((

geçmişi okumadan önce hatırladığım kadarıyla yediklerimi yazayım fakat çok düzensiz yedim

pazartesi

sabah
2 dilim ekmek
b.peynir
4 zeytin
çay

ara
yarım haşlanmış patates

öğlen
1 dilim şokellalı ekmek:26:

ara
yarım simit
peynir
2 zeytin
çay

akşam
4 kaşık patates yemeği
2 kaşık pilav
yoğurt

su 1.5 lt

günaydın canım benim su hanımın eski temposuna dönmesine cokkkkk sevindim hasta olmasında yavrucakta :)
toprakcıgım cezanı kesiyim mi canım

goncam canım 31 aralıgada kalmıcaksın merak etme tam yerine geldimk kilo vermek için benim kontrolümdesin :) :) :)

günaydınnn hanımlar
misafirim gelicek pazara cıkıcam temizlik yapıcam menümü yazıyım cıkıcam ama akşam burdayım duyan duymayana söylesin
akşam mümkün olduğu kadar herkesi bekliyorum acık oturum yapıcaz..

sabah 50 defa parmak ucunda zıplama
2 bardak sıcak su
1 kupa 7si bir arada yeşil cay
1 dilim tam.bug. ekmeği
5 tane zeytin
1 tane yumurta
1 tane domates
bol maydanoz
ara 1 kutu ayran
öğlen 100 gram balık
bol salata
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt

ara 1 kivi
akşam 5 kaşık kabak yemeği
3 kasık yorurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
bol salata
ara 1 c.bardagı yy süt
3 tane çilek
2 kupa 7si bir arada yeşil çay
spor 45 dakika hoca ile 35 dakika hızlı tempoda yürüyüş
su 3 lt

çigdemcigim cezanı veriyim canım
cumaya kadar 300 kalorı ve 300 bel haraketi
eftelya canım senin cezanda
cumaya kadar 300 kalori ve 300 mekik
kolay gelsin canlarım,

öyle söyleyince düşündümde ben hiçbirine benzemiyorum galiba ama ilerde elife benzeyebilirim
elif şu üç çocuklu olan mı?

ben onu hayali iple yapıyorumçok komik oluyor ama nerde atlıcam 2. kata oturuyoz
biz de trambolin yapıyoruz aynı ip atlama gibi :)))

teşekkürler tatlım benim, özlettin sende

bu iddia güzelmiş verirsin arkadaşım merak etme

çiğdemcim ben okuyana kadar senin temizlik başlayıp bitmiş :)) neyse güle güle kirlet diyim bende bari
bu arada eftelya benim kardeşim ya ikimiz de yazınca çocuk hastalıkları fazla görünmüş ortada :)))

10 dk ip atlama 100 kalori harcatıyormuş canım

ah canısı çok güldüm ama tebrik ederim nihayetinde pratik yapmadan olmaz bu işler:))

aynen öyle canım yaa görmeden dost olduk arkadas olduk bacı olduk :)
umutsuz ev kadınlarındaki kızlara benzedik yasemin aynı ben :) bu arada :)
aynı onun gibi sakar ve heyecanlıyımdır
beni de şu çocuklu olan var ya ona benzetiyorlar :)))

fıstık pazartrsi çok az olmuş bir an önce toparlanıp menüleri düzene sokmamız gerek

canım salgın varmış biz hastanedeyken bile aynı şikayetten kaç kişi geldi, doktor neden olduğunu tam olarak söylememiz mümkün değil ama yaşlı ve çocukları daha çok etkiliyor biz gibiler yakalanırsa daha kolay atlatıyor dedi(

fıstıkım teşekkürler göbek sorunu benim de var ben yer imlerime kaydettim bakıcam

sana da geçmiş olsun canım tam dönemi benim oğlumunda var alejisi bahar size zor geçer

menüler güzel çilek için herkes yazmış diyetisyen 12 çilek yerine 1-2 çilek demiş olmasın caınm

tamam bitanem gece bende gelicem 10 da herkes mümkünse burda olsunda iki lafın belini kıralım :)
ben gelemedim

canım ben bu dönemin geçici olduğunu düşünüyorum senin gibi birinin başarısız çocukları olma ihtimali çok düşük zaten o kadar pozitifsin ki :)) dilberciğimize tebrikler, öpüyoruz, Ali'yi de merak etme başaracaktır.

geçmiş olsun ya salgın var heralde herkes hasta olmus

menün güzel olmuş
evet canım salgın varmış, ilk defa geldi başıma böyle bişey peş peşe herkes hasta

canım benim kıyamam ben ona, çocuklar annelerine ne kadar duyarlı oluyolar, güzelliğim bir an önce iyileşip sağlığına kavuş inşallah

evet kesinlikle katılıyorum

biz de seni çoooooooookkkkkkkkkk seviyoruuuuuzzzzzzzzzz

Allah kolaylık versin misafiriniz çok bol, ama berekettir misafir :)))

teşekkür ederim tatlım

canım teşekkür ederim, ben yine de burda olmaya çalışırım senin aklın kalmasın, ceza işini zeynep almış nasılsa, ben de diğer şeylere bakarım :)))

canım güzel olmuş akşam sebze yemeği yerine 3 kez salata yazmışsın

çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun geçen hafta benim kızımda aynı oldu çocuklar hemen süzülüyor hasta olunca..
evet canım aynen öyle, çok teşekkür ederim

canım teşekkür ederim, bana da ceza gelecek anladığım kadarıyla

paylaşım alanına gir hemen göreceksin canım

afferin sanaa öğlen diycektim geçiştirme olmuş diye sen yazmışsın zaten onun dışında

yaaaaaaaa ben de kınada oynadım ama yetmedi :))) ben de gelebilseydim keşke

canım menü güzel acıbadem cısss hem de akşam :))) temizlik için sana da kolay gelsin diycem ama aynen geç kaldım sana da güle güle kirlet diyorum

Canım benim Allah'ım en kısa zamanda sağlığına kavuştursun seni İnşallah, bişrşeye ihitiyaç olursa ben yakınım biliyosun elimden geleni yapmaya çalışırım

ben kullandım güzelim, sana tekrar kolay gelsin

sınav ve hafta sonu liste karışmış biraz sabahları iyi başlamışsın sonra denge şaşmış senin de

Yok canim gelicez demediler hep bi engel cikip duruyo onumuze ya
vardır her işte bir hayır canım oluruna bırak sen

öğlen hariç az olmuş tabi sınavdaki missbonlar da fazladan araya karışmış

bu hafta cezalar zeynepten canım benim, o ilgilenir sizin poğaçalarla :))))

günaydın canım kolay gelsin

harikasın canım benim

amacım bağcıyı dövmek değil kesinlikle,takım kurallarını biliyordum tabikide mesajları sayıp bildirmemiz gerektiğini bilmiyordum.ara olayına gelince genelde aralarımı yapıyorum yapamadığım zamanlar içinde sebep bildiriyorum.sizlerin yaptığı gibi mesale marketteydim,pazardaydım,doktordaydım dediğiniz gibi.sınav ortasında malesef ara vaktim geldi ara yapmalıyım diyemezdim.veya müdürümle birimlere gittiğimde hocam kusura bakmayın ara vaktim geldi diyemiyorum ama fırsatını bulduğum ilk fırsatta yiyiyorum.cezalarımı uyguluyorum 200 kalori diyiyorsunuz eliptikte 200 kal.yapıyorum.mekik dediniz onu çekemedim merdivenden düştüm belimde liflerim koptu bunu defalarca sizlere söylüyorum ama her fırsatta neden spor yok diyiyorsunuz her defasında rahatsızım belimden diyiyorum ama genede kızıyorsunuz.iyleşince zaten yapacağım elimden geldiğince gene birşeyler yapmaya çalışıyorum.ekmek olayında sağlıklı beslenmek diyiyorsunuz ama bende ne yaptıysam veremedim yediklerimi gözden geçirdim fazla tükettiğim ekmekti.bir süre tüketmeyip sonucunda bir değişme varmı onu kontrol etmek istiyordum bugün diyetisyene gidecektim ama sabah 8 de 35 kişi sıradaydı onlardan bana sıra gelemeyeceği içinde bugünde ertelemek zorunda kaldım.
eleştiri yaparken kendi eksilerimide biliyorum.bu gruba katılmadan önce spor için hiç fırsat bulamazken gruba katılınca kendim için birşeyler yapmaya karar verdim.salona yazıldım,kayınvalidemler kızdığı içinde onlardan habersiz gitmek içinde öğlen araları gidiyorum.koştur koştur gidip geliyorum.sırf kurallarınızda spor olması şartı var diye yetmedi eve spor aleti aldım sağlıklı bir şekilde yağdan kaybetmek için.beslenmelerim bozuk farkındayım.iş yerinde yemek yiyemiyorum genelde yağlı oluyor.evdede yemek yapmıyorum.haftanım 5 günü saat 10 da evde oluyoruz.sizler gibi evde çok vakit geçiremiyorum kendimle ilgtilenemiyorum.işten gittiğimde kayınvalidemler ikindi vakti simit felan alıp çayla yiyorlar yemek olmuyor genelde ozamanda peynir felan yiyerek geçiştiriyom evde saat 10 dan sonra yemek yemekte pek doğru olmaz herhalde.bu takıma girmek istedim doğru akışkan bir şekilde herkes giriyordu birbirlerine yorum yapıyorlardı hoşuma giti ama son zamanlda sadece herkesin yeme içmeyle ilgili yorum yapıp çıkmasını söylüyorum.eski topiğime gelice doğum yaptım evdeydim 1 yıl boyunca evde net yoktu giremedim 1 yıldan sonra döndüğümde de kimse kalmamıştı her biri ayrı gruplardaydı.ben onlar iyi siz kötüsünüz demedim.sadece orda motivasyon daha yüksek ti dedim.
tüm sorduğun sorulara cevap verebildim mi bilmiyorum.tatmin edermi onuda bilmiyorum.sizin taktirinize.
gelelim dünkü menüme:06.05.2013 pazartesi.
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
2 adet domates ,
3 adet yeşil zeytin,
2 adet közlenmiş biber,
1 bardak çay
ara:
2 adet çubuk kreker,
1 ç.b.süt,
1 ç.b.zahter çayı,
öğle:

1 acuç içi kadar haşlanmış tavuk gözsü,
1 adet közlenmiş biber,
1 adet domates,
ara:
2 y.kaşığı nesfit 2 y.kaşığı yoğurtla birlikte,
1 kupa kuşburnu
akşam:
4 y.k.sıfır yağla hazırlanmış patlıcan yemeği,
2 y.k.haşlanmış makarna,
2 kaşık yoğurt,

2,75 lt su,
spor:

1 saat yürüyüş,
30 dak.b-fit
30 dak.eliptik bisiklet,
200 adet tiwist
25 adet mekik daha fazla çekemedim belimden dolayı...

Son düzenleme:
günaydin arkadaslarr
hemen dün yediklerimi yazayim,daha kahvalti hazirlicam,sonrada hastaneye gidcem,yine gec kaldim,doktorla konusacaktim,cocukalri gönderene kadar doktor baska hastalara gidiyor,neyse artik,persembe ttail okullar o gün erken giderim

sabah
2 dl peynirli tost,1 kücük kutu meyve suyu(200 ml)arabada yedim giderken,gec kalmistim
ara
5 findik,2 kuru kayisi
ögle
1 kase ton balikli salata(yanimda götürmüstüm,)1 dl ekmek
ara
1 bardak ayran,yarimdan az brezel bundan
aksam
1 tabak haslama,3 kasik bulgur pilavi,salata
su
2 lt
spor
30 dk zumba(aksam yorgunluktan geberiyordum,yinede yapmak icin yaptim)

ben ciktim kizlar,güzel sohbetlerrr

Bencede canim ya zor oluyor eger yari yazamazlarsa aksam yazsinlar
fazla degil listede öyle yazıyo
Listende oyleyse o baska fistik :)
canım ben gülin diye anlattım zaten neşemiz yerine gelsin. gülerken karnınızdaki yağlar erisin istedim :)))
pegasus bak takımın yağlarınıb eritmek için elimden geleni yapıyorum
Ay ama baya ise yaradi canim yaa :) benim sakarliklarimi anlatsam spora hic gerek kalmaz tatlim :):)
aynen ya bazen oturup yarım saat düşünüyorum saat 3te ne yedim ne kadar ekmek yemiiştim gibi

Bendede unutkanlik cok ya o yuzden hemen yazmam gerek :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…