- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
kızlar bugün işden cıkarken bi dükkanın önünden geciyordum oraya bizim burda bi miluyoncu denir :) hersey var ve genelde 1 miyon :)
neyse dedim bi girim hoplamak için ip varsa alim dedim aldım varmısda kardesim hoplicakda dedim :)
eve geldim ay 10 kere hopladım canım cıktı ben ne kadar zamandır hoplamıyormuşum ya dedim bugün 50 kere hopladım iple hergün 10 10 arttırım diyorum menümde güzeldi bugün kendimi tebrik ettim öglenin dışında
hoş geldin fıstık ya senin profildeki spor yapan şeyi gördükçe spor yapasım geliyo ha :)
agrı kesici zeynep ilaçları iyi günde kötü günde bi tablet içmek yeterli :)
hmmm güzelmiş peki 500 kalorilik spor ne kadar oluyo?çok soruyorum dimi ama üşeniyorum nette bakmaya
güzel olmuş menün.
pazarda güzel ama bezelyenin kalorisi yüksek öğlen tüketsen daha iyi olur..
kızlar size bugünki maceramı anlatayım;
ben acemi şöför hastaneye arabayla gittim, otaparkı araken hastaneden geri çıkmışım :))) sonra tekrar girdim, otparkta fişialmak için kolum yetişmedi indim aldım herkes güldü, parkederken arkadaki ağacı görmedim hafiften tosladım. sonra tekrar işim bittiğinde otoparkta arabamı bulamadım . bulduğumda silecekler kakıktı. niyesilecekleri kaldırıyorsunuz dediğimde yamuk parkedenlerinkini kaldırıyorz dediler. bende sizoraya girdğimeşükredin kaç kez ağaca osldım habeiniz varmı dedim. sanıım adamla arkamdan okuyup üflediler:))
aynen öyle canım yaa görmeden dost olduk arkadas olduk bacı olduk :)
umutsuz ev kadınlarındaki kızlara benzedik yasemin aynı ben :) bu arada :)
aynı onun gibi sakar ve heyecanlıyımdır
kızlar dünkü ve bugünkü menümü paylaşayım
pazar;
sabah; 1 simit, 1 dilim peynir, domates salatalık
ara;yok
öğlen;1kase işkembe çorbası az yağlı(yemeden önce inenee baktım kuzu etinden çok daha yağsız protein ağırlıklıymışişkeme)
aa;7-8çilek
akşam:;semizolu salaa
spor;45dk. leslie walk
pazaesi;
sah; nesfit süt karışımı
ara yok
öğlen 1 kase çorbaa 1 dilim ekmek
ara yok öğlen geç yedim
akşam; 1 yumurtalı menemen 2 dilim ekmek, domaessalatalık 1 dilim peynir yeşillik
birazdan yapacağım
Merhaba arkadaşlar ,
Geçmişe bakamadım ama zeynepciğimden haberi aldınız sanırım . Perşembe akşamından itibaren hastanelerdeyim.
Safra kesem problemleydi zaten , geçen sene bir operasyon geçirmiştim ama doktor mutlaka alınması gerektiğini söylemişti saframın , bense hep erteledim bu ameliyatı. Maalesef yine taşın kanalı tıkaması ile iltahaplanma ve safrada şişme oluşmuş.Ağrısını tarif edemem , doğumdan beter.
Şimdi ameliyat için iltihabın kurutulması bekleniyor.Bunun için yoğun ilaç programı var ve ağrılara katlanablmem için her gün iğneler ve 4 saat serum alıyorum.
Sınavlara girdim hafta sonu ama nasıl girdim , cumartesi sabahı önce hastaneye ağrı kesici iğnelerimi olmaya , oradan sınava. Sırayı sıka sıka bitirdim sınavı.Son anda da elimdeki damar yolu kapıya takıldı ve çıktı.Kan boşalıyor ,zaten halsizdim derken küt diye yığıldım yere , yine hastaneye.
Pazar günü olan sınavıma da aynı şekilde gidebildim .
Bugün yine ultrason çekimim var , duruma bakılacak . En kısa zamanda da ameliyata alacaklar. Ağrılarım hafifledi ilaçlarla.Ama bulantım çok.
Yediklerim çok düzensiz . Serumlardan dolayı da malum bir şişme söz konusu.
Bu hafta takım için nasıl bildirim yapsam daha az zararlı olursa onu uygulayalım . İzinli olmam takımın faydasına olursa o şekilde yazılayım .
günaydın kızlar sabahın erken saatinde kimseler uyanmadan ben geçmişi güzzeeeeel bir okuyayım:))
dün gece kızım yine formundaydı beni de uyuttu, eskiler biliyor zaten su hanımın uyku macerasını((
geçmişi okumadan önce hatırladığım kadarıyla yediklerimi yazayım fakat çok düzensiz yedim
pazartesi
sabah
2 dilim ekmek
b.peynir
4 zeytin
çay
ara
yarım haşlanmış patates
öğlen
1 dilim şokellalı ekmek:26:
ara
yarım simit
peynir
2 zeytin
çay
akşam
4 kaşık patates yemeği
2 kaşık pilav
yoğurt
su 1.5 lt
goncam canım 31 aralıgada kalmıcaksın merak etme tam yerine geldimk kilo vermek için benim kontrolümdesin :) :) :)evet canım 1. level 10 gün 2. level 10 3.level 10 gün toplam 30 gün.
vercem inşallah daha..
azimliyim çiğdem ucunda hem zayıflamak var hemde ıphone 5 var eşimle idaalaştık veremezsin 60 olamazsın dedi olurum dedim ol ıphone 5 alcam dedi.31 aralık a kadar zamanım var veremezsem ben ona alıcam
elif şu üç çocuklu olan mı?öyle söyleyince düşündümde ben hiçbirine benzemiyorum galiba ama ilerde elife benzeyebilirim
biz de trambolin yapıyoruz aynı ip atlama gibi :)))ben onu hayali iple yapıyorumçok komik oluyor ama nerde atlıcam 2. kata oturuyoz
teşekkürler tatlım benim, özlettin sendegogo kardeşim aşağıda sadece senin adını gördüğüm için sana iyi geceler, muhtemelern şu anda uyuyan grup arkadaşlarımada tatlı rüyalar, şu anda kaynana ızdırabı çeken pegasusa sabırlar, ausumuza e opaksımın bebelerine acil şialar diliyoum.
bu iddia güzelmiş verirsin arkadaşım merak etmeevet canım 1. level 10 gün 2. level 10 3.level 10 gün toplam 30 gün.
vercem inşallah daha..
azimliyim çiğdem ucunda hem zayıflamak var hemde ıphone 5 var eşimle idaalaştık veremezsin 60 olamazsın dedi olurum dedim ol ıphone 5 alcam dedi.31 aralık a kadar zamanım var veremezsem ben ona alıcam
Anam maaşallah ne çene ne çene, başlık sakin diyen utansınbakın işte size ispatı aşağıda
canım 3 günlük liste niye böyle oldu? 3 günlük liste okumak çok zor oluyor, bence sabahları yazsan bizim içinde senin içinde iyi olur, hemnasıl hatırlıyorsun 3 günlük yediklerini? ben daha dün yediklerimi unutuyorumBu arada olanlardan çok olmayanlar dikkatimi çekti spor ve atladığın ara öğünler var, olmadı
benimkiler C.tesi iyiydi canım ama Pazar gün ki tarih sınavlarından umutlu değilim4 yıllıktı değilmisnein okulun, olurda bendesıkılırsam ön lisans diplomasına başvurup ön lisans diploması alacağım, sonra istediğim zaman 4 yıla tamamlarım..
bende yarın artık silkeleneceğim ve tekrar ders çalışmaya başlayacağım,yürüyüşedeçıkarım artık, sabahta 30 dkaikalık kardioyu yapmayı düşünüyorum bakalım artık, Allah ne verdiyse
Daha çok zayıflayacaksın dur bakalımmm
[/Canımmenün ve aktiviler çok iyi, kardioyu yapmana sevindim inşallah faydasını görürürz, HahahaEşinde bir alemmiş
Çook geçmiş olsun Aus'cum dualarım seninle, acil şifalar diliyorum, tez zamnda iyileşirsin inşallah
Spor da yeni bir çığır açacaksınçok geçmiş olsun hastalara, ilk günün menün düzensiz olmuş , 2. günde pek iyideğil ama idare eder
Süpersin Gonca abla, ben seni bu kadar iradeli ve liste uygularken görmemiştim
Canım c.tesi iyi geçti ama pazar kötüydü
Tekrar geçmiş olsun
Size deçok geçmiş olsun canım,,nedir bu bütün çocuklar hasta, acil şifalar :26:
Ay zeynep abla gelen yardımcı bayanın eli çabuktu ve maaşallah tertemizyaptı evimi,bende babası geldiğinden ancak mutfak kısmına yardım edebildim ama benimo halde anam ağladı, çok teşekkür ederim.Nivea body'i Kıbrıs'a gelmeden yaptım,Nivea body uzun vadede işe yarıyor zeynep abla ve benimo kadar vaktim yok, Haziran 15 yolculuk var malum.. Ben bu kardioyu deneyceğim, Mersindede sahilde yürürüm artık her gün
canım herşey senin elinde, sıkma üzme kendini, inşallah başaracaksın..
Çok iyi ablacım, cicimeye cezasını vermişsin hani benim cezam
Hoşgeldin
Bitti ablacım bitti, saat 6 da bayan gitti, bir duşa girdim ama hava çok sıcak olduğundan perişan oldum, oğlumda ağladı durmadı, ya bayan için dün marketten birşeyler almıştım,ikram ederim diye, sen onları markette unut kadına form bisküviler ikram ettim iyi miBadem ve bisküvi
Ablacım her çocuk aynı değil, Bizim Ayşegülle Tahada o kadar farklı ki,Ayşegüle birşey yaptırmak için 40 defa söylemek gerek, aklı bir karış hava da ama derslerinde maaşallah çok başarılı, Taha'yı çağır hemen dibinde biter o kadar eli ayağı çabuk. gelde ayarı tuttur işteBu kadar zıt olabilir anca 2 çocuk.. Demek ki herkes öyle
makarna ve Bezelye yanyana olmamış, 12 çilekte çok fazla6 çilek ve 1 bardak süt olabilirdi, sebze yemeğinide 6 kaşığa düşür derim ben
eve başka peynir almıyoruz kiyenmiyor bizde,evdekileirn çoğu hellim yediğinden bende çoğunluğa uyuyorum. Beyaz peynir vardı baktım tüketilmiyor, kendim içinde açmak istemedim attım buzluğa,börek yapılmak için bekliyor.. Et vs de fazla tüketmediğimden peynir yiyorum onun yerine
menün güzel canım
yine iyi cesaret ettimsin canımtebrikler ama çok güldüğüm bir gerçek
kızlar bugün işden cıkarken bi dükkanın önünden geciyordum oraya bizim burda bi miluyoncu denir :) hersey var ve genelde 1 miyon :)
neyse dedim bi girim hoplamak için ip varsa alim dedim aldım varmısda kardesim hoplicakda dedim :)
eve geldim ay 10 kere hopladım canım cıktı ben ne kadar zamandır hoplamıyormuşum ya dedim bugün 50 kere hopladım iple hergün 10 10 arttırım diyorum menümde güzeldi bugün kendimi tebrik ettim öglenin dışında
kızlar size bugünki maceramı anlatayım;
ben acemi şöför hastaneye arabayla gittim, otaparkı araken hastaneden geri çıkmışım :))) sonra tekrar girdim, otparkta fişialmak için kolum yetişmedi indim aldım herkes güldü, parkederken arkadaki ağacı görmedim hafiften tosladım. sonra tekrar işim bittiğinde otoparkta arabamı bulamadım . bulduğumda silecekler kakıktı. niyesilecekleri kaldırıyorsunuz dediğimde yamuk parkedenlerinkini kaldırıyorz dediler. bende sizoraya girdğimeşükredin kaç kez ağaca osldım habeiniz varmı dedim. sanıım adamla arkamdan okuyup üflediler:))
beni de şu çocuklu olan var ya ona benzetiyorlar :)))aynen öyle canım yaa görmeden dost olduk arkadas olduk bacı olduk :)
umutsuz ev kadınlarındaki kızlara benzedik yasemin aynı ben :) bu arada :)
aynı onun gibi sakar ve heyecanlıyımdır
fıstık pazartrsi çok az olmuş bir an önce toparlanıp menüleri düzene sokmamız gerekkızlar dünkü ve bugünkü menümü paylaşayım
pazar;
sabah; 1 simit, 1 dilim peynir, domates salatalık
ara;yok
öğlen;1kase işkembe çorbası az yağlı(yemeden önce inenee baktım kuzu etinden çok daha yağsız protein ağırlıklıymışişkeme)
aa;7-8çilek
akşam:;semizolu salaa
spor;45dk. leslie walk
pazaesi;
sah; nesfit süt karışımı
ara yok
öğlen 1 kase çorbaa 1 dilim ekmek
ara yok öğlen geç yedim
akşam; 1 yumurtalı menemen 2 dilim ekmek, domaessalatalık 1 dilim peynir yeşillik
birazdan yapacağım
canım salgın varmış biz hastanedeyken bile aynı şikayetten kaç kişi geldi, doktor neden olduğunu tam olarak söylememiz mümkün değil ama yaşlı ve çocukları daha çok etkiliyor biz gibiler yakalanırsa daha kolay atlatıyor dedicanım acıbadem dışında menün gayet güzel
bu nedir canım yaa. neyse çarbçabuk geçer inşallah
canımçok az yemişsin
pegasus görmesin cıssssssss
beni unutmuşsun üüüüüüüüüüüü
tabisi çok güzel
ayhakikaten ya zeynep ablanın sesi terapi gibi geliyor :))
zynep abla canını sıkma ön teker nereye giderse arka tekerde oraya gider, ablası iyi önek olduğu için oda ınun gibi olmaya çalıaşcaktır. küçükler biraz haylaz olur
fıstıkım teşekkürler göbek sorunu benim de var ben yer imlerime kaydettim bakıcam30 Day Shred (level 1) on Vimeo
Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
30 Day Shred (level 3) on Vimeo
kızlar bugün nette gezinirken bunları buldum.her level 10 gün yapılcakmış göbekleri eritiyomuş yapnların resimleride vardı gerçekten işe yaramış..
sana da geçmiş olsun canım tam dönemi benim oğlumunda var alejisi bahar size zor geçerkızlar seaaal çokgeciktim ama çok yoğundum ancak fırsat bulabildim, allerji rahatsızlığım var uün doktora gittim tabi öncesinde asyayı babannesine bırakmak için hazırlık yapmam lazımdı, yemek temizlik filan sabah giremedim. öğleden sonra doktordaydım, gelince yine sofra kur derken asyayı babası uykuşa götürdü bende hemen buraya daldım.geçmişe gidiyorum geliyorum hemen
pazar
sabah
2 dilim ekmekle peynirli tost 4 zeytin
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
öğlen
yumrtasız menemen domates biber kavurması gibi oluyo
2 dilim ekmek
peynir
ara
12 çilek
ara
1 bardak süt
akşam
4 kaşık makarna
4 kaşık bezelye
bol salata
ara
1 bardak süt
spor:25 dk twist step 45 dk yürüyüş 200 mekik
su 2 lt
menülerimi yazıyım..cumartesi
sabah
domates biraz peynir 2 yumurta 2 dilim ekmek
ara
1 elma
ara
1 bardak süt
öğlen 8 kaşık kabak 4 kaşık pilav 3 kaşık yogurt
akşam
kahvaltı türü yemiştik
2 dilim ekmek
domates kavurması
zeytin
peynir
spor 60 dk yürüyüş
su 2 lt
ben gelemedimtamam bitanem gece bende gelicem 10 da herkes mümkünse burda olsunda iki lafın belini kıralım :)
canım ben bu dönemin geçici olduğunu düşünüyorum senin gibi birinin başarısız çocukları olma ihtimali çok düşük zaten o kadar pozitifsin ki :)) dilberciğimize tebrikler, öpüyoruz, Ali'yi de merak etme başaracaktır.kızlar bizim evde ikilem yaşanıyor canım kızım dilberimin notlarına baktık bütün notları süper otesi hukuk dersi ortalası 98 ve benim kızım 98 almış maşallah benim dünya güzeli kızıma birde çok yaşayasıca oğlum o da haylazlığa vurdu işi lise 3 e gidiyor ve bu çocuk beni cok yoruyor hadi ali ders çalış diye diye dilimde tüg bitti bu çocuk orta okulu okul birincisi olarak bitirdi ne ve sbs de güzel puan alarak Anadolu lisesinde okuyor oğlum beni öldürdün sen. kızıma bir gün çalış demedim gece uyamadan ders calısıp sınava giriyor yavrum.
evet canım salgın varmış, ilk defa geldi başıma böyle bişey peş peşe herkes hastageçmiş olsun ya salgın var heralde herkes hasta olmus
menün güzel olmuş
canım benim kıyamam ben ona, çocuklar annelerine ne kadar duyarlı oluyolar, güzelliğim bir an önce iyileşip sağlığına kavuş inşallahYedik canım , yusuf gündüz bir ara arkadaşımdaydı , onunda 4 yaşında oğlu var , akşamda babası ile oynuyor.
Sıkılıyor tabii , beni yatarken görmeye alışık değil .Gelip gelip karnımı öpüyor , geçsin diye
Canım benim söylemen yeter , konuşmuştuk telde de , akraba kadar yakın hatta daha yakın arkadaşlar , komşular var , yemeğimi neredeyse yedirecekler . Ama sende gelsen fena olmazdı , laflardık
evet kesinlikle katılıyorum
Uyuyorumdur canım , her daim araşabiliriz
Zeynep var ya , konuşanlar bilir onunla telde , burada nasıl cıvıl cıvılsa , konuşurken onun 1000 katı yahu , psikolog gibi ses tonu var zaten , yumuşacık , eklem ağrılarına bile iyi gelir valla
biz de seni çoooooooookkkkkkkkkk seviyoruuuuuzzzzzzzzzztakım arkadaşlarım takımda motivasyon bozukluğu yok öğlede görülmesini istemiyorum biz burda eylenerek ve birbirimizi motive ederek sağlıklı bir sekilde kilo vermeye çalışıyoruz ve bu arada harika arkadaşlıklar kurduk . sizler benim ailemden oldunuz resmen hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
takım kaptanım canım benim iyiki bizim takım başkanısınsenin sayende nerdeyse her hafta dereceye giriyoruz.
aus canım benim hastalığa inanki cok üzüldüm aynı akşam seni tekrar aradım ama uygun değildin herhalde bakmadın teline. en kısa zamanda iyileş bebeğim. sensiz takım olmaz
Allah kolaylık versin misafiriniz çok bol, ama berekettir misafir :)))ay tam dedim işimi bitirip geleyim misafir geldi canı sıkılmış tek başına işim yarım kaldı o gitmeden başka biri geldi o dertleşmeye gelmiş bizde gittik yürüyüş yaptık heryer heryerde şimdi iş yapılcakartık benim gelmem geceyi bulur menümüde karıştırdılar
teşekkür ederim tatlımTopraks ve pegasus sizlerde ev ahalinizin hastalıkları ile uğraşıyormuşsunuz , geçmiş olsun ve kolay gelsin çok.
Bende ağrılar yine başladı , nasıl geçecek şu dönem bilmiyorum .
Ev üstüme üstüme geliyor.
Pegasus canım , benim durumu ne yapalım ? Bu hafta izinli mi gözükeyim tabloda ? Sürekli serumlar ve dengesiz bir beslenme içindeyim.
Takım yararına nasıl gözükmesi gerekiyorsa öyle yer alayım listede .
Cimcime , menü eleştirisi yapılan mesajlar dışında sayfalarca sohbet ediliyor arkadaşım bu takımda ? Ben mi hayal görüyorum yoksa kendi kendime mi konuşuyorum dedim senin yazdıklarını okuyunca?
Motivasyon demişsin , sende bizi motive et arkadaşım , bir yerden başla örnek ol bize , eksiklerimizi öncü olarak göster ki yol alabilelim hepimiz
canım teşekkür ederim, ben yine de burda olmaya çalışırım senin aklın kalmasın, ceza işini zeynep almış nasılsa, ben de diğer şeylere bakarım :)))merhaba arkadaslar.yemek hazirlamaya geldim eve,yemegi ocaga koydum bi göz atayim dedim
öncelikle gecmise baktim tek tek alinti yapamadim burdan yazayim,okursunur
aus cnm benim cok gecmisolsun,n kisa sürede eski sagligina kavusursun insallah,seni ve ceneni özledik
topraks tatlim cok gecmisolsun ev ahalisine,kendine dikkat et sanada bulasmasin cnm,
eftelya hafta sonun iyi gecmemis,ceza isini zeynebe birakiyorum,zeynepcigim eftelyaya burger ve patates kizartma icin ceza kes cnm
gogo cnm benim,cok dikkatlisin,ara ögünleri ve kurallari sürekli hatirlatmissin,kimse orali olmamis ama benim cok hosuma gitti,demekki kurallara uyanlarda varmis aramizda
cimcimesude,senin listen cok cok düzensiz,tekrar ayni sekilde beslenirsen uyari gelecek
zeynep senin aksamki salata olmamis,yanina izgara türü yiyebilirdin
bayb evdesin ama yoksun cnm,arada cee deseydin bari
bahar cnm benim seninde hafta sonun güme gitmis,erkek arkadasina uyma sen bi daha
unuttugum yoktur umarim
demmay cnm sen vardin,senin listeyi görmedim,geride kalmis heralde,zaman bulursam onuda okuyup yorumlicam
evet ben listemi yazmamisin kac gündür,hic kacamak yok canlarim,ödülü bile kullanmadim,normal düzen devam,mesela bu gün hastanede olcam diye yemegimi kendimle götürdümki diyetim bozulmasin
zeynep cnm topraks ailesiyle ilgileniyor galiba gelemiyor,sana zahmet olmazsa mesajlarini yazmayanlara ve 49 alti olanlara 500 kalorilik ceza verirmisin,bende saymadim bu arada,aksam ilk firsatta sayiyorum,bide yoklugumuzda takim sana emanet cnm,paylasim alanina bakmayi ihmal etmeyin,bir sorun olursa ben 1 defada olsa ugramaya calisicam
hepinizi cok seviyorumm
canım güzel olmuş akşam sebze yemeği yerine 3 kez salata yazmışsınbende hemen dünki menümi yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
60 defa parmak ucunda zıplama
2 dilim ekmek arası hellimli tost
2 siyah 2 yeşil zeytin
1 kupa yeşil cay bol maydanoz
ara 1 ç.bardagı ayran
öğlen kıyma sote 100 gr
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara 1 elma
akşam karışık sebze salatası bol salata
bol yeşil salata
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara
3 tane çilek
1 cay bardagi y.yaglı süt
2 kupa 7si bir arada cay
su 2.5 lt
spor eşimle beraber 2 saat yürüyüş parktaki spor aletleriyle 20 dakıka calışma
evet canım aynen öyle, çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun geçen hafta benim kızımda aynı oldu çocuklar hemen süzülüyor hasta olunca..
canım teşekkür ederim, bana da ceza gelecek anladığım kadarıylacanım benim önce kolay gelsin ohhh ev bark tertemiz olucak :) menünü beğendim abartı yok
yürüyüşünü de yapıyorsun paylaştığın sporuda baktım sen birde bbg ali ile Nivea badyi baksan dilber evde ondan yapıyor
bendeeeeeeee :)
cimcime sude beslenme düzenini beğenmedim ara yok ama akşam yemeklerine yükleniyorsun mümkün olduğu alşamları hafif ye bu hafat spor yok yazısını okuduğumda ceza vericem demiştim sana cezanıda veriyorum canım kaptandan izin cıktı spor yapmadığın hergün için300kalori 150 mekik ve 1 saat yürüyüş cezan var kolay gelsin canım
canım benim eger sağlığın için amelyat olman gerekiyorsa bekleme daha da erteleme bir an önce amelyatını ol kurtul ben sana bakmaya gelirım hastanede yanında da kalırım kuzum sık sık uğra canım nasıl olduğunu bizlere bildir
menün güzel bebegimm :) benim eşinde gs li sevendirik delisi oldu çirkef galata saray :)
maşallah eftelya götürmüşün affetmemişin :) ayakların ne alemde o kadar oyundan sonra :)
goncam süper menün var yürüyüşte yapsak olur demi
küçücük kuzum benim hastamı olmuş sarı kete kıyamam ben o na canım benim çocuklarına allahım iyilik versin sularda sorun var herhalde
sana da ceza geliyor spor yokohhhhh
paylaşım alanına gir hemen göreceksin canımBaya bi gecistirmeli olmus canin hep kahvalti olmus
Guzel canm menun sabah haricinde ondada gec kalkmissin
valla poacayi yedik sabah sabah canim yaa :) bide valla gazimi alamadim hoplagidi hopla ettim iyiki sabah yapmisim baska spor yapamamistim
Guzel canin menu seker haric sinavlar nasil gecti
Ay tepsi kebabi cok guzel gorunuyo bunu hic denemedim bi deneyim :) menulerin guzel canim
Nerden yapiyoruz kaptan oylamayi bilen bi arkadas linkini paylasirmi
afferin sanaa öğlen diycektim geçiştirme olmuş diye sen yazmışsın zaten onun dışındahemen dünkü menümü yazayım arkadaşım gelicek geçmişe sonra dönerim
sabah ılık suyum
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı kadar pekmez
ara 1 dilim kavun 1 bardak süt yy.
öğlen 2 dilim kepek ekmek arası domates peynir çay
ara 10 çiğ fındık
akşam etli patlıcan yemeği
4 kaşık buğday salatası
1 kepçe yoğurt çorbası
1 bardak ayran
akşam yemeğe misafirim vardı öğleni yemek hazılarken geçiştirdim.
sütlaç yapmıştım hiç yemedim
spor 45 dk. lesli
su 2 lt. yeşil mate çay 1 fincan..
günaydın kızlar gelemedim ne zamandır kusura bakmayın zaten nikah düğün bi yandan evde çocukların büyüklerin hastalığı bi yandan karışık bir haftasonu geçirdik ailece
toprak su teyzem annanem hasta dün sevgilim de hastalandı herkes enfeksiyonla mücadele ediyo
menülerimi yazıyım cumartesi günü erkek arkadaşımla sınavına gittim o yüzden biraz dengesiz yedim.
cumartesi
sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
çay
ara malesef yo
öğle
tavuk burger
az patates kızartması
2-3 yudum kola
ara
türk kahvesi
akşam
taze fasulye
mercimek çorbası
2lt su
100 mekik
pazar
sabah
2 dilim ekmek
yumurta
peynir
çay
ara
yarım pohaça
öğle
hiçbişey yiyemedim yemek koşturmasından
akşam
düğün yemeğinde ilk gelen aparatiflerden
semizotu salatası
çok az kısır
1 tane sigara böreği
humus
gece
2 galete
peynir
spor olarak bol bol tepindim horonlar roman havaları yaklaşık 5 saat hiç oturmadım diyebilirim
canım menü güzel acıbadem cısss hem de akşam :))) temizlik için sana da kolay gelsin diycem ama aynen geç kaldım sana da güle güle kirlet diyorumEveeeeet
Sabah 6:30 da kalktım 1 saat yürüyüp geldim, balkonda kahvaltımızı yaptık, 30 dk Demmayın paylaştığı siteden cardio yaptım. Takımın geçmişini okudum bir yandan da kızımla ilgileniyorum, ama arık yeter 5 dk sonra temizlik başlıyor. Komşuları rahatsız etmiyim diye bekledim bu kadar , artık uyansınlar ama di mi?
Dün yediklerim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım gevrek
1 dilim peynir
3 zeytin
şekersiz çay
Ara
2 kuru kayısı
Öğlen
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
yarım dilim ekmek
Ara
1 bardak ice tea
2 fındık
Akşam
3 kaşık ıspanak
3 kaşık semizotlu sarımsaklı yoğurt
Ara
2 minik acıbadem kurabiyesi
Spor
50 kez parmak ucunda zıplamaca
5 dk trombolin ( eşimin heyheyleri tepesindeydi kendisi beşiktaşlı olur da ne zaman biz başarılı olsak hep trip yapar, sanki ben oynatmıyorum beşiktaşı , neyse trombolinin yay seslerine kafayı taktı, ben de bıraktım - çirkef kartal noolcak)
Su 2 lt
Öpüyorum sizi temizlik yapıyorum aralarda belki uğrarım.
Canım benim Allah'ım en kısa zamanda sağlığına kavuştursun seni İnşallah, bişrşeye ihitiyaç olursa ben yakınım biliyosun elimden geleni yapmaya çalışırımMerhaba arkadaşlar ,
Geçmişe bakamadım ama zeynepciğimden haberi aldınız sanırım . Perşembe akşamından itibaren hastanelerdeyim.
Safra kesem problemleydi zaten , geçen sene bir operasyon geçirmiştim ama doktor mutlaka alınması gerektiğini söylemişti saframın , bense hep erteledim bu ameliyatı. Maalesef yine taşın kanalı tıkaması ile iltahaplanma ve safrada şişme oluşmuş.Ağrısını tarif edemem , doğumdan beter.
Şimdi ameliyat için iltihabın kurutulması bekleniyor.Bunun için yoğun ilaç programı var ve ağrılara katlanablmem için her gün iğneler ve 4 saat serum alıyorum.
Sınavlara girdim hafta sonu ama nasıl girdim , cumartesi sabahı önce hastaneye ağrı kesici iğnelerimi olmaya , oradan sınava. Sırayı sıka sıka bitirdim sınavı.Son anda da elimdeki damar yolu kapıya takıldı ve çıktı.Kan boşalıyor ,zaten halsizdim derken küt diye yığıldım yere , yine hastaneye.
Pazar günü olan sınavıma da aynı şekilde gidebildim .
Bugün yine ultrason çekimim var , duruma bakılacak . En kısa zamanda da ameliyata alacaklar. Ağrılarım hafifledi ilaçlarla.Ama bulantım çok.
Yediklerim çok düzensiz . Serumlardan dolayı da malum bir şişme söz konusu.
Bu hafta takım için nasıl bildirim yapsam daha az zararlı olursa onu uygulayalım . İzinli olmam takımın faydasına olursa o şekilde yazılayım .
ben kullandım güzelim, sana tekrar kolay gelsinGünaydinnnnnnnnnn
sabah kalktim,cocuklari hazirlayip okula gönderdim,hazirlandim cikmadan bi günaydin diyim dedim
kizlar paylasim alanindaki ankette oyunzu kullanin lütfen,püsküütün verdigi linki okuyup ona göre oylayabilirsiniz
herkese mutluu bir hafta diliyorumm
sınav ve hafta sonu liste karışmış biraz sabahları iyi başlamışsın sonra denge şaşmış senin de03.05.2013 cuma
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su
1 k.k kadar lahytpeynir,
3 zeytin,
1 dilim tam tahıllı ekmek,
yarım simit,
ara:
yarım simit,
1 bardak 5i biryerde çayı,
1 bardak çey,
öğle:
yarım lahmacun,
2 kaşık tavuk söte,
1 kaşık salata,
ara:
1 bardak ayran,
akşam:
3 kaşık tavuk sote,
2 dilim tam tahıllı ekmek,
sipor yok
su 3 lt
04.05.2013 cumartesi:
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
1 bardak çay,
1k.k.peynir,
1 dilimtam tahıllı ekmek,
8 adet acı süsbiberi turşusu,
ara yok:
öğle:
4 kaşık nesfit yarım çay bardağı sütle..
ikindi:
3 kaşık mantı,
4 kaşık tavuklu mantarlı sote,
2 kaşık yoğurt
akşam yok saat 16.00 da yediğim için bir daha akşam yemek yeme ihtiyacı duymadım.
spor yok,
3,25 lt su,
05.05.2013 pazar:
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
1 çatal acıbiber salçası,
yarım haşlanmış yumurta,
1 adet zeytin,2 ince dilim peynir,
2 adet közlenmiş biber,
2 adet tamtahıllı ekmek,
ara yok sınavdaydım..sınav sonrası kayınvalidemler piknikteydi yanlarına gittik,
1 yek kaşığı yumurtalı çiğköfte
yarım lavaşta tesi kebabı yedim.Eki Görüntüle 703818
akşam birşey yemedim çok toktum sadece 3 bardak çay içtim.
su:2,5 litre
spor:
45 dak eliptik bisiklet 182 tane twist
vardır her işte bir hayır canım oluruna bırak senYok canim gelicez demediler hep bi engel cikip duruyo onumuze ya
öğlen hariç az olmuş tabi sınavdaki missbonlar da fazladan araya karışmışGünaydın kızlar, temizlik başlamadan dün kimenümü yazayım dedim
Kalkar kalkmaz; 1 bardak limonlu ılık su
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 dilim ekmek
Ara; ( sınavda olduğumdan yanımda olanı yedim) 4 tane missbon
Öğlen; 4 yk pilav, 4 yk kuru fasulye, bol yoğurt, 5 tane biberiye turşusu
Ara; yarım dilim kavun, 1 bardak süt
Akşam , 1 tost (hellimli) , domates salatalık, 2 zeytin....
Su; 2.5 lt
Spor; 1 saat yürüyüş
bu hafta cezalar zeynepten canım benim, o ilgilenir sizin poğaçalarla :))))Menün güzel canım, sbaha gazını alamadın herhalde 200 kez zıpladın
Bu açıköğretim sınavı insana poğaça mı yediriyor nedirİşte bir poğaçacı daha, bende cezamı bekliyorum canım ama şansa Pegasusun kayınvalidesi rahatsız artık Topraks'ı bekleyeceğiz :)
İradeli davranacağınıza eminim ama açık hava insanı çok acıktırıyor yahu
Çok geçmiş olsun, menününüzde gayet güzel..
Bölgesel fazlalıklarım var, yürüyüş pek onlara etki etmiyor..
3 saat yürüyüş pazara gitme dahil mi? Menünüz gayet güzel
günaydın canım benimsu hanımın eski temposuna dönmesine cokkkkk sevindim hasta olmasında yavrucakta :)
toprakcıgım cezanı kesiyim mi canım
günaydın canım kolay gelsingünaydınnn hanımlar
misafirim gelicek pazara cıkıcam temizlik yapıcam menümü yazıyım cıkıcam ama akşam burdayım duyan duymayana söylesin
akşam mümkün olduğu kadar herkesi bekliyorum acık oturum yapıcaz..
harikasın canım benimsabah 50 defa parmak ucunda zıplama
2 bardak sıcak su
1 kupa 7si bir arada yeşil cay
1 dilim tam.bug. ekmeği
5 tane zeytin
1 tane yumurta
1 tane domates
bol maydanoz
ara 1 kutu ayran
öğlen 100 gram balık
bol salata
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi
akşam 5 kaşık kabak yemeği
3 kasık yorurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
bol salata
ara 1 c.bardagı yy süt
3 tane çilek
2 kupa 7si bir arada yeşil çay
spor 45 dakika hoca ile 35 dakika hızlı tempoda yürüyüş
su 3 lt
amacım bağcıyı dövmek değil kesinlikle,takım kurallarını biliyordum tabikide mesajları sayıp bildirmemiz gerektiğini bilmiyordum.ara olayına gelince genelde aralarımı yapıyorum yapamadığım zamanlar içinde sebep bildiriyorum.sizlerin yaptığı gibi mesale marketteydim,pazardaydım,doktordaydım dediğiniz gibi.sınav ortasında malesef ara vaktim geldi ara yapmalıyım diyemezdim.veya müdürümle birimlere gittiğimde hocam kusura bakmayın ara vaktim geldi diyemiyorum ama fırsatını bulduğum ilk fırsatta yiyiyorum.cezalarımı uyguluyorum 200 kalori diyiyorsunuz eliptikte 200 kal.yapıyorum.mekik dediniz onu çekemedim merdivenden düştüm belimde liflerim koptu bunu defalarca sizlere söylüyorum ama her fırsatta neden spor yok diyiyorsunuz her defasında rahatsızım belimden diyiyorum ama genede kızıyorsunuz.iyleşince zaten yapacağım elimden geldiğince gene birşeyler yapmaya çalışıyorum.ekmek olayında sağlıklı beslenmek diyiyorsunuz ama bende ne yaptıysam veremedim yediklerimi gözden geçirdim fazla tükettiğim ekmekti.bir süre tüketmeyip sonucunda bir değişme varmı onu kontrol etmek istiyordum bugün diyetisyene gidecektim ama sabah 8 de 35 kişi sıradaydı onlardan bana sıra gelemeyeceği içinde bugünde ertelemek zorunda kaldım.cnm benim yazdiklarinda celiski gördüm ben,sanki niyetin üzüm yemek deilde bagciyi dövmek gibi geldi bana
1. ara yapamam zaman yok demissin,bunu öncede biliyordun ve kurallar sana sunuldgunda bunu bildirebilirdin,hic bisey demeden kabul ettin..
2.verilen cezalari uygulamiyorsun,buda takim kurali icerisindeydi..
3.bir yerlerde ekmegi kesmekten bahsetmissin,ekmeksiz saglikli bir diyet olmaz,saglikli kilo vermekte takim kurali
4.motivasyon olmamasindan sikayetci olmussun,biz bunu zaten dile getirmistik,bir care bulmaya calisacagiz
Amaa sana baktigimizdada bu motivasyon olayina bir tasta ben koyayim,yükselsin diyecegine,tasliyorsun
5.haftalik 49 mesaj zorunlulugu takim kurali ve senin gecen haftaki mesajin 45,o kadar israra ragmen bunu bile saymiyorsun..
son olarak yanlis anlasilmadin,banada söz hakki dogdugundan bende cevap vermek istiyorum..
fikrini söyle,elestir tabiki burda birbirimizi elestirmek icin variz,fakat bunu yaparken birazda kendi yaptiklarimiza bakmaliyiz,diger üyelere göre artidamiyiz,eksidemi.. bide bu takimi baska topiklerle kiyaslamana bir anlam veremedim,sen kendin bi kac defa bu takima alinmak icin yazdigindan bizde kabul ettik,hayir diger grupta mutluysamn,motivasyonda iyise neden ayrildin merak ettim...
Bencede canim ya zor oluyor eger yari yazamazlarsa aksam yazsinlarKızlar sizden rica ediyorum günlük liste yazın, 2-3 günlük listeleri takip etmek çok zor oluyor, hem grubun kurallarındna birisi bu diye biliyorum ben, hadi 2 günü anladım da 3. güne kadar bırakmayalımben uyumaya gidiyorum, iyi geceler herkesee
Listende oyleyse o baska fistik :)fazla degil listede öyle yazıyo
Ay ama baya ise yaradi canim yaa :) benim sakarliklarimi anlatsam spora hic gerek kalmaz tatlim :):)canım ben gülin diye anlattım zaten neşemiz yerine gelsin. gülerken karnınızdaki yağlar erisin istedim :)))
pegasus bak takımın yağlarınıb eritmek için elimden geleni yapıyorum
aynen ya bazen oturup yarım saat düşünüyorum saat 3te ne yedim ne kadar ekmek yemiiştim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?