Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar,

katılım yok katılım yok diyorsunuz 15 sayfa okudum dünden beri, insaf yahu...

Bide bir sürü alıntı yaptım, forum geçici olarak hizmet dışı özür dileriz diye yazı çıktı, düzeldiğinde alıntı yaptıklarım uçmuştu.
Hatırladıklarım.

Ausum Hoşgeldin, Ara sıra da olsa adını görmek moral oluyor bana, Yusufu düşünüyordum hep Allahtan bakanı varmış çok sevindim. Arkadaşım kendini zorlama, kendine dikkat et, inşallah en kısa zamanda düzelirsin. İnan seni görmeyi, sana bir faydamın olmasını çok isterdim, ne yazık ki çok uzağız. Sana sadece dualarımla faydalı olabilirim ben de onu yapıyorum, hep aklımdasın.

Ha bu arada hastasın diye ses çıkarmıyorum ama Galatasarayım şampiyonluğunu ilan etti, bir tebrik beklerdim yani,,

Kim yazmıştı hatırlamıyorum ama yemek listelerinin günlük yazılması konusunda ben de hemfikirim. Açıkçası evelsi günün listesine yorum yapmak gelmiyor içimden iki gün geçmiş yani...

Kaaptan çok haklısın dün öğleden sonra hiç giremedim, mazeret değil tabi bir iki dakika ayırabilirdim belki, ama halimi görseydin ağlardın... Cam kapı pencere, koltuklar, ne varsa herşey elimden geçti. Çok yoruldum bi de üstüne yemek yaptım işim bittiğinde parmağımı kıpırdatacak halim yoktu valla.

Bugün de kışlıkları kaldırıyorum sözüm ona 1 saattir buradayım.

IIııııı

Pokemoncum nerdesin sen de yoğun musun bu aralar kahkahalarını göremiyorum...

Ha Topraksım hastanede başına gelenleri okudum çok güldüm çoooook... Allah iyiliğini versin...

Ha bi de ben mesajlarımı saymadım 49 dan fazla olduğundan emindim çünkü ama yine de kuralları ihlal etmiş oldum sanırım cuma günü saymam gerekiyordu şu anda saymamın bir faydası yok bunun için kendi kendime ceza veriyorum cezamı daa siz belirleyin lütfen...

Zeynep ablacım akşam nasip kısmet olursa açık oturuma katılıcam inşallah.

Aus Yusuf senin karnını öpüyormuş ya gözlerim doldu.

Yaa bir sürü vardı alıntı unuttum işte hepsini neyse...

Pazartesi menüm

Sabah
1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
50 kez parmak ucunda zıplama
1 saat yürüyüş ( Zeynep Ablaaaaaaaaa, senin için yürüdüm)

Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık, taze biber
azıcık nar ekşisi eşliğinde roka ve maydanoz
şekersiz çay

Ara
1 kivi
yarım kutu ayran

Öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
ton balıklı bol yeşillikli salaata
1 dilim t.buğ. ekmek

Ara
6-7 çilek
sabahtan kalan yarım kutu ayran

Akşam
5-6 kaşık taze fasulye
3-4 kaşık bulgur pilavı
salata

Spor

Sabah
50 kez parmak ucunda zıplama
1 saat yürüyüş
Gün içinde
Toplam 20 dk trombolin
Toplam 1 saat leslie walk
30 dk cardio

Su 3 lt

şimdiiiiii Zeynep Abla kaptan bu hafta olmadığına göre, spordan sorumlu devlet bakanı olarak aşağıdaki yazdığım yanlışların cezasını verebilir misin?

benim geçen haftadan cezam kalmadı

2 küçük acıbadem için :
Mesaj sayımı gününde yamadığım için :
2 küçük su böreği için cezamı alabilir miyim :

menüde sporda süper olmuş

evdede yaoıcam dün birkaç video buldum hatta paylaştım çnceki sayfalarda..ekmek bende hiç yemiyodum bi süredir yemeye başladım akşam buğday var diye yemedim pilav gbi sayılacak bir salataydı..

He tamam anladım, ben onu düşünemedim, birden buğday çok masum geldi gözüme. PAylaştıkların güzelmiş. Ben de kaydettim ama daha denemedim. Şimdi şu yazlık kışlık işini halledeyim akşama vaktim kalırsa bakıcam. Dün sabah Demmaay ın paylaştığı da güzeldi , baya zorladı beni.

iki gündür buğday salatası diyorum tarifini yazayım dedim;

photo hosting sites

haşlanmış buğday
haşlanmış yeşil mercimek
haşlanmış nohut
mısır
bol yeşillik
domates salatalık
kırmızı yeşil biber
kaşar (isteğe bağlı)
beyaz beynir
zeytin yağı (olmasada olur) nar ekşisi,tuz
ne isterseniz katıyosunuz yani çok seviyorum ben hem doyurucu hem besleyici ve sağlıklı..

teşekkür ederim açıklama yaptığın için.ben sert çıkışmamıştım ama öyle anlaşıldıysa herkesten özür dilerim.neyse bu konuyu gerçekten bende daha fazla tekrarlamak istemiyorum.bundan sonrada gerekçelerim olursa hemen yanında yazarım..

menüde sporda süper olmuş

Çok güzel görünüyor nohut falan da var çok masum değilmiş. Ben Ausun tarifini yaptım bir iki kez yemek topiğinde var tarifi. Bu da çok güzel görünüyor ellerine sağlık.

spermiş.sevdiğim herşey içinde.

menün gayet güzel ama sporların daha güzel..

Ne demek canım estağfurullah, oluyor böyle bazen , önemli olan sonuç. Herkes fikrini söyledi, o zaman yolumuza devam...

Çok güzel görünüyor nohut falan da var çok masum değilmiş. Ben Ausun tarifini yaptım bir iki kez yemek topiğinde var tarifi. Bu da çok güzel görünüyor ellerine sağlık.
evet masum değil tek başına yemek gibi.bunda nohot yok ama olunca güzel oluyo nar falanda koyabiliyosun..
afiyet olsun.
Kızlar benim çıkmam lazım benim miniğin uykusu geldi, onu uyutup yazlık kışlık olayına devam ediyorum hemen.

kolay gelsin canım.

selaaaaaaaammmmm
ben geldim oğlumu okula kızımı uykuya, teyzemin evi toparladım şimdi benimkinde sıra su hanım uyanmadan evi toparlıyım sporumu yapayım geri teyzeme gidicem, hasta ya çok yanlız bırakmak istemiyorum fakaaaaaaaaaaattttt

işimi istiyoruuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
ev hanımlığı hiç bana göre değil çok sıkıldım çoooookkkkkkkkkk

Kızlar benim çıkmam lazım benim miniğin uykusu geldi, onu uyutup yazlık kışlık olayına devam ediyorum hemen.

kolay gelsin şekerparemmmmmmm
benim deeeeeeeeee

tamamdır canım o zaman seni çok iyi tanımadığımızdan sözlerini sert bir sitem olarak algıladık ama öyle de olsa fikirlerimizi konuşacağız ki güzel sonuçlar elde edelim

eline sağlık canım

afferin kız sana

canım ne kadar uzak kalmışım gündeme etrafta bayrakları görünce hayırdır maç mı kazandı bu galatasaray dedim dün akşam öğrendim :26: dünyayla bağlantım kesilmiş di mi ayıplamayın beni ama ben evde olunca biraz öyle oluyorum bi de hastalıklar falan, tebrikler arkadaşım, aslında şimdi hatırladım bir ara kutlama için yazdıklarını okumuştuuuum,
ayrıca pokemonla beni karıştırmışsın, hastane olayı ona aitti

canım geçmiş olsun ben de duydum ama hiç bilgim yok ayrıntılı

Selamlar canım takım arkadaşlarım , dün yazdım mı hatırlamıyorum ama doktor kontrolüm ertelendi.Doktorum rahatsızlanmış , randevular sarktı dolayısıyla.
Beklemedeyim şuan.
Ağrılarım yok denecek kadar az , yalnız ilaçların yoğun etkisi var , Midem bulanıyor sürekli , o bulandıkça ben ilaçları çıkarmamak için ağzıma bir lokma atıyorum
Derimde döküntüler başladı o da ilaçlardan , migrenimide tetikledi.Offfff offfffff , bir geçseydi şu günler.

Gogo canım sen Kocaelinde çalışıyordun hastanede .Sana sorayım belki bilirsin , safra kesesi ameliyatımı umuttepede olacağım , ama doktorumun rahatsızlığı uzun sürerse Konak hastanesine kayabilirm .Var mı bir bilgin bu hastanelerden hangisini tercih etmeliyim?
Üniversite hastanesinde Sadettin hocanın ekibine çok güveniyorum ama ...

Babymimmmm Siz böyle şeyler yazdıkça da benim burada gözlerim doluyor . Dualarınızı hissediyorum hepinizin ve biran önce iyileşip başınızı şişirmek istiyorum

wuwumdan da haber yok sanırım bu ara :26:

Gerbera canım sanırım hayal meyal okudum , sende ercp olmuşsun , bende geçen yıl oldum yine ölüyordum ağrıdan . Keşke o zaman hemen aldırsaydım saframı.

Demmay benimde fena geçmedi sınavlarım , bazıları çok iyi geçti hatta ama 2 tanesi süpriz .

Başka unuttuğum varsa affola güzeller , yusuf uyuyacak şimdi bende yatacağım , öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…