evdede yaoıcam dün birkaç video buldum hatta paylaştım çnceki sayfalarda..ekmek bende hiç yemiyodum bi süredir yemeye başladım akşam buğday var diye yemedim pilav gbi sayılacak bir salataydı..
Pazartesi menüm
Sabah
1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
50 kez parmak ucunda zıplama
1 saat yürüyüş ( Zeynep Ablaaaaaaaaa, senin için yürüdüm)
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık, taze biber
azıcık nar ekşisi eşliğinde roka ve maydanoz
şekersiz çay
Ara
1 kivi
yarım kutu ayran
Öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
ton balıklı bol yeşillikli salaata
1 dilim t.buğ. ekmek
Ara
6-7 çilek
sabahtan kalan yarım kutu ayran
Akşam
5-6 kaşık taze fasulye
3-4 kaşık bulgur pilavı
salata
Spor
Sabah
1 saat yürüyüş
Gün içinde
Toplam 20 dk trombolin
Toplam 1 saat leslie walk
30 dk cardio
Su 3 lt
evdede yaoıcam dün birkaç video buldum hatta paylaştım çnceki sayfalarda..ekmek bende hiç yemiyodum bi süredir yemeye başladım akşam buğday var diye yemedim pilav gbi sayılacak bir salataydı..
menüde sporda süper olmuş
teşekkür ederim açıklama yaptığın için.ben sert çıkışmamıştım ama öyle anlaşıldıysa herkesten özür dilerim.Şu ana kadar ki en güzel menün olmuş bence, spor da çok iyi olmuş..
Yazdıklarına gelince, konuyu kapatalım uzamasın, açıklamanı yapmışsın, haklı olduğun yerler var ama yanlış düşündüğün şeyler de var. İlk yaptığın yorumda biraz sert çıkış yapmışsın herkes de ondan tepki göstermiş. Ben arkadaşlarımı çok seviyorum, bu takımda olmaktan çok mutluyum, paylaşıma gelince , son iki haftadır, bahar temizlikleri, hastalıklar biraz paylaşım sayısını azalttı ama yine de toparlanmaya çalışıyoruz. Bizim takım içinde düellolarımız oldu, röpörtaj günlerimiz oluyordu, her gün birine röpörtaj yapıyorduk, bundan dolayı birbirimizi iyi tanıyoruz sanalda da olsa... Yeni gelenler için tekrar röportaj yapılacak, bunu Pokemon organize ediyor ama bu aralar herkesin işi gücü oluyor diye sanırım bekliyor. Yani arkadaşım bu devamsızlık durumu geçici... Hatırlarsan ilk girdiğinde sen günde bir iki bir şey yazıp çıkıyordun, biz senden tereddüt etmiştik acaba hep böyle olur mu diye, sonra sen daha fazla girmeye başladın bu hatırlatmayı yapmamın sebebi, bizim ozamanlar daha fazla paylaşımda bulunduğumuzu hatırlamanı sağlamaktı. Bazen bazı yazılar gözümüzden kaçabilir, sana spor için ceza veren, senin düştüğünü okumamış yada unutmuş olabilir bu yüzden eksik ya da yanlış bir şey olduğu zaman listede yanına parantez içinde gerekçesini yazarsak tekrar tekrar aynı şeylerin sorulmasını da önlemiş oluruz...
Nacizane kendi fikirlerimi yazdım, doğrudur ya da yanlıştır ama içimden gelenler bunlar. Bu hafta takımda çok eksik var, biz biraz daha ortamı hareketlendirelim de takımın motivasyonu düşmesin di mi?
menüde sporda süper olmuş
iki gündür buğday salatası diyorum tarifini yazayım dedim;
photo hosting sites
haşlanmış buğday
haşlanmış yeşil mercimek
haşlanmış nohut
mısır
bol yeşillik
domates salatalık
kırmızı yeşil biber
kaşar (isteğe bağlı)
beyaz beynir
zeytin yağı (olmasada olur) nar ekşisi,tuz
ne isterseniz katıyosunuz yani çok seviyorum ben hem doyurucu hem besleyici ve sağlıklı..
spermiş.sevdiğim herşey içinde.iki gündür buğday salatası diyorum tarifini yazayım dedim;
photo hosting sites
haşlanmış buğday
haşlanmış yeşil mercimek
haşlanmış nohut
mısır
bol yeşillik
domates salatalık
kırmızı yeşil biber
kaşar (isteğe bağlı)
beyaz beynir
ne isterseniz katıyosunuz yani çok seviyorum ben hem doyurucu hem besleyici ve sağlıklı..
Pazartesi menüm
Sabah
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
Ara
1 kivi
yarım kutu ayran
Öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
1 dilim t.buğ. ekmek
Ara
6-7 çilek
Akşam
5-6 kaşık taze fasulye
3-4 kaşık bulgur pilavı
salata
Spor
Sabah
1 saat yürüyüş
Gün içinde
Toplam 20 dk trombolin
30 dk cardio
Su 3 lt
teşekkür ederim açıklama yaptığın için.ben sert çıkışmamıştım ama öyle anlaşıldıysa herkesten özür dilerim.neyse bu konuyu gerçekten bende daha fazla tekrarlamak istemiyorum.bundan sonrada gerekçelerim olursa hemen yanında yazarım..
evet masum değil tek başına yemek gibi.bunda nohot yok ama olunca güzel oluyo nar falanda koyabiliyosun..Çok güzel görünüyor nohut falan da var çok masum değilmiş. Ben Ausun tarifini yaptım bir iki kez yemek topiğinde var tarifi. Bu da çok güzel görünüyor ellerine sağlık.
afiyet olsun.spermiş.sevdiğim herşey içinde.
Kızlar benim çıkmam lazım benim miniğin uykusu geldi, onu uyutup yazlık kışlık olayına devam ediyorum hemen.
Kızlar benim çıkmam lazım benim miniğin uykusu geldi, onu uyutup yazlık kışlık olayına devam ediyorum hemen.
benim deeeeeeeeeespermiş.sevdiğim herşey içinde.
teşekkür ederim açıklama yaptığın için.ben sert çıkışmamıştım ama öyle anlaşıldıysa herkesten özür dilerim.neyse bu konuyu gerçekten bende daha fazla tekrarlamak istemiyorum.bundan sonrada gerekçelerim olursa hemen yanında yazarım..
eline sağlık canımiki gündür buğday salatası diyorum tarifini yazayım dedim;
photo hosting sites
haşlanmış buğday
haşlanmış yeşil mercimek
haşlanmış nohut
mısır
bol yeşillik
domates salatalık
kırmızı yeşil biber
kaşar (isteğe bağlı)
beyaz beynir
afferin kız sanaPazartesi menüm
Sabah
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
Ara
1 kivi
yarım kutu ayran
Öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
1 dilim t.buğ. ekmek
Ara
6-7 çilek
Akşam
5-6 kaşık taze fasulye
3-4 kaşık bulgur pilavı
salata
Spor
Sabah
1 saat yürüyüş
Gün içinde
Toplam 20 dk trombolin
30 dk cardio
Su 3 lt
canım ne kadar uzak kalmışım gündeme etrafta bayrakları görünce hayırdır maç mı kazandı bu galatasaray dedim dün akşam öğrendim :26: dünyayla bağlantım kesilmiş di mi ayıplamayın beni ama ben evde olunca biraz öyle oluyorum bi de hastalıklar falan, tebrikler arkadaşım, aslında şimdi hatırladım bir ara kutlama için yazdıklarını okumuştuuuum,Selam kızlar,
katılım yok katılım yok diyorsunuz 15 sayfa okudum dünden beri, insaf yahu...
Bide bir sürü alıntı yaptım, forum geçici olarak hizmet dışı özür dileriz diye yazı çıktı, düzeldiğinde alıntı yaptıklarım uçmuştu.
Hatırladıklarım.
Ausum Hoşgeldin, Ara sıra da olsa adını görmek moral oluyor bana, Yusufu düşünüyordum hep Allahtan bakanı varmış çok sevindim. Arkadaşım kendini zorlama, kendine dikkat et, inşallah en kısa zamanda düzelirsin. İnan seni görmeyi, sana bir faydamın olmasını çok isterdim, ne yazık ki çok uzağız. Sana sadece dualarımla faydalı olabilirim ben de onu yapıyorum, hep aklımdasın.
Ha bu arada hastasın diye ses çıkarmıyorum ama Galatasarayım şampiyonluğunu ilan etti, bir tebrik beklerdim yani,,
Kim yazmıştı hatırlamıyorum ama yemek listelerinin günlük yazılması konusunda ben de hemfikirim. Açıkçası evelsi günün listesine yorum yapmak gelmiyor içimden iki gün geçmiş yani...
Kaaptan çok haklısın dün öğleden sonra hiç giremedim, mazeret değil tabi bir iki dakika ayırabilirdim belki, ama halimi görseydin ağlardın... Cam kapı pencere, koltuklar, ne varsa herşey elimden geçti. Çok yoruldum bi de üstüne yemek yaptım işim bittiğinde parmağımı kıpırdatacak halim yoktu valla.
Bugün de kışlıkları kaldırıyorum sözüm ona 1 saattir buradayım.
IIııııı
Pokemoncum nerdesin sen de yoğun musun bu aralar kahkahalarını göremiyorum...
Ha Topraksım hastanede başına gelenleri okudum çok güldüm çoooook... Allah iyiliğini versin...
Ha bi de ben mesajlarımı saymadım 49 dan fazla olduğundan emindim çünkü ama yine de kuralları ihlal etmiş oldum sanırım cuma günü saymam gerekiyordu şu anda saymamın bir faydası yok bunun için kendi kendime ceza veriyorum cezamı daa siz belirleyin lütfen...
Zeynep ablacım akşam nasip kısmet olursa açık oturuma katılıcam inşallah.
Aus Yusuf senin karnını öpüyormuş ya gözlerim doldu.
Yaa bir sürü vardı alıntı unuttum işte hepsini neyse...
canım geçmiş olsun ben de duydum ama hiç bilgim yok ayrıntılı
Menün güzel, sporu arttırabilirsin
Bende seni evli sandım nedense :26:
Kolay gelsin canım
Kızlar yaa biraz önce farkettim, ben saç kıran olmuşum, saçımın yan tarafında küçücük bir bölgede saçlar gitmişNapmam lazım Artmaz değil mi?
auuuuuuuuussssss
nasılsın hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?