- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Biz birinci kattayiz sikinyi yok :):) bendeben onu hayali iple yapıyorumçok komik oluyor ama nerde atlıcam 2. kata oturuyoz
Bencede bencede :)ne güzel bi katkım olursatopiğe uygun oldu en azından
oyledir zeynosum yaane güzel böyle bir yorum almak
canım sporlarına göre degişir hagi sporu yapıyosan internetten arastır kalorisine bak bende pek bilmiyorum onları
bezelye o kadar kalorilimi canım ya ben cok severimm
Cocuk cokmu sende elif gibi :)öyle söyleyince düşündümde ben hiçbirine benzemiyorum galiba ama ilerde elife benzeyebilirim
günaydın kızlar sabahın erken saatinde kimseler uyanmadan ben geçmişi güzzeeeeel bir okuyayım:))
dün gece kızım yine formundaydı beni de uyuttu, eskiler biliyor zaten su hanımın uyku macerasını((
geçmişi okumadan önce hatırladığım kadarıyla yediklerimi yazayım fakat çok düzensiz yedim
pazartesi
sabah
2 dilim ekmek
b.peynir
4 zeytin
çay
ara
yarım haşlanmış patates
öğlen
1 dilim şokellalı ekmek:26:
ara
yarım simit
peynir
2 zeytin
çay
akşam
4 kaşık patates yemeği
2 kaşık pilav
yoğurt
su 1.5 lt
Kızlar sizden rica ediyorum günlük liste yazın, 2-3 günlük listeleri takip etmek çok zor oluyor, hem grubun kurallarındna birisi bu diye biliyorum ben, hadi 2 günü anladım da 3. güne kadar bırakmayalımben uyumaya gidiyorum, iyi geceler herkesee
canım 3 günlük liste niye böyle oldu? 3 günlük liste okumak çok zor oluyor, bence sabahları yazsan bizim içinde senin içinde iyi olur, hemnasıl hatırlıyorsun 3 günlük yediklerini? ben daha dün yediklerimi unutuyorumBu arada olanlardan çok olmayanlar dikkatimi çekti spor ve atladığın ara öğünler var, olmadı
azimliyim çiğdem ucunda hem zayıflamak var hemde ıphone 5 var eşimle idaalaştık veremezsin 60 olamazsın dedi olurum dedim ol ıphone 5 alcam dedi.31 aralık a kadar zamanım var veremezsem ben ona alıcam
günaydın kızlar sabahın erken saatinde kimseler uyanmadan ben geçmişi güzzeeeeel bir okuyayım:))
dün gece kızım yine formundaydı beni de uyuttu, eskiler biliyor zaten su hanımın uyku macerasını((
geçmişi okumadan önce hatırladığım kadarıyla yediklerimi yazayım fakat çok düzensiz yedim
pazartesi
sabah
2 dilim ekmek
b.peynir
4 zeytin
çay
ara
yarım haşlanmış patates
öğlen
ara
yarım simit
peynir
2 zeytin
çay
akşam
4 kaşık patates yemeği
2 kaşık pilav
yoğurt
su 1.5 lt
günaydınnn hanımlar
misafirim gelicek pazara cıkıcam temizlik yapıcam menümü yazıyım cıkıcam ama akşam burdayım duyan duymayana söylesin
akşam mümkün olduğu kadar herkesi bekliyorum acık oturum yapıcaz..
sabah 50 defa parmak ucunda zıplama
2 bardak sıcak su
1 kupa 7si bir arada yeşil cay
1 dilim tam.bug. ekmeği
5 tane zeytin
1 tane yumurta
1 tane domates
bol maydanoz
ara 1 kutu ayran
öğlen 100 gram balık
bol salata
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi
akşam 5 kaşık kabak yemeği
3 kasık yorurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
bol salata
ara 1 c.bardagı yy süt
3 tane çilek
2 kupa 7si bir arada yeşil çay
spor 45 dakika hoca ile 35 dakika hızlı tempoda yürüyüş
su 3 lt
çigdemcigim cezanı veriyim canım
cumaya kadar 300 kalorı ve 300 bel haraketi
eftelya canım senin cezanda
cumaya kadar 300 kalori ve 300 mekik
kolay gelsin canlarım,
çiğdemcim ben okuyana kadar senin temizlik başlayıp bitmiş :)) neyse güle güle kirlet diyim bende bari
bu arada eftelya benim kardeşim ya ikimiz de yazınca çocuk hastalıkları fazla görünmüş ortada :)))
bu hafta cezalar zeynepten canım benim, o ilgilenir sizin poğaçalarla :))))
gelelim dünkü menüme:06.05.2013 pazartesi.
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
2 adet domates ,
3 adet yeşil zeytin,
2 adet közlenmiş biber,
1 bardak çay
ara:
2 adet çubuk kreker,
1 ç.b.süt,
1 ç.b.zahter çayı,
öğle:
1 acuç içi kadar haşlanmış tavuk gözsü,
1 adet közlenmiş biber,
1 adet domates,
ara:
2 y.kaşığı nesfit 2 y.kaşığı yoğurtla birlikte,
1 kupa kuşburnu
akşam:
4 y.k.sıfır yağla hazırlanmış patlıcan yemeği,
2 y.k.haşlanmış makarna,
2 kaşık yoğurt,
2,75 lt su,
spor:
1 saat yürüyüş,
30 dak.b-fit
30 dak.eliptik bisiklet,
200 adet tiwist
25 adet mekik daha fazla çekemedim belimden dolayı...
günaydin arkadaslarr
hemen dün yediklerimi yazayim,daha kahvalti hazirlicam,sonrada hastaneye gidcem,yine gec kaldim,doktorla konusacaktim,cocukalri gönderene kadar doktor baska hastalara gidiyor,neyse artik,persembe ttail okullar o gün erken giderim
sabah
2 dl peynirli tost,1 kücük kutu meyve suyu(200 ml)arabada yedim giderken,gec kalmistim
ara
5 findik,2 kuru kayisi
ögle
1 kase ton balikli salata(yanimda götürmüstüm,)1 dl ekmek
ara
1 bardak ayran,yarimdan az brezelEki Görüntüle 704617 bundan
aksam
1 tabak haslama,3 kasik bulgur pilavi,salata
su
2 lt
spor
30 dk zumba(aksam yorgunluktan geberiyordum,yinede yapmak icin yaptim)
ben ciktim kizlar,güzel sohbetlerrr
benim evde internetim yok o yüzden 3 günlük yamak zorunda kalıyorum.yediğim içtiğim herşeyi not defterine yazıyorum unutmamak için.
Sabah uyaninca bi bardak ilik su 50 ziplama
kahvalti da bi tavada yumurta az peynir cay iki dilim ekmek
Ara da iki kuru kayisi iki ceviz
Oglen bi simit bi ayran
Arada yine iki kuru kayisi iki ceviz
Aksam4 kasik yesil fasulye 4 kasik dogme pilavi 3 kasik yourt ekmek yok
Su 3,5 litre
Spor sabah 50 aksam 30 dakka yuruyus ve 70 kere ip atlama
Yalniz ip atlama cok zormus butun vucut calisiyor resmen bugun karnim ve kolum hamlamis
Aboo bi daha az yiyem bari zor olacak amaBiz birinci kattayiz sikinyi yok :):) bende
Bencede bencede :)
oyledir zeynosum yaa
bezelyede şeker yüksekmiş oda yediklerimizi yağa dönüştürüyormuş sözde doktorum öyle tembiliyr
günaydınnn hanımlar
misafirim gelicek pazara cıkıcam temizlik yapıcam menümü yazıyım cıkıcam ama akşam burdayım duyan duymayana söylesin
akşam mümkün olduğu kadar herkesi bekliyorum acık oturum yapıcaz..
dünkü menüm
sabah tabiki ılık su
2 dilim kepek ekmek
ince dilim kaşar
salatalık nane dere otu maydanoz
1 zeytin 1 t.k.pekmez
ara 10 fındık
öğle 2 kaşık pilav 3 kaşık kavurma et
2 kaşık buğday salatası
1 bardak ayran
ara 4 kuru kayısı
akşam 1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık buğday salatası
akşam 10 fındık
su 3lt.
1 büyük bardak maydanoz suyu
1 fincan yeşil çay mate
1 st.yürüyüş.
yok canım ne çouğu evli değilim ki ben
selam goca nasılsın canım, tek başına takılıyosun bakıyorum :)))
ben biraz önce teyzemin koşu bandında 50 dk yürüdüm bi koşu eve geldim duşumu alıyım tekrar gidicem oğlanı okula göndericem, sonra kızı uyutmaya çalışıcam tekrar spor yapmayı planlıyorum çünkü çok cezam birikti.
şimdi duşuma gireyim sonra işlerimi halledip gelmeye çalışırım, öpüldünüz fıstıklarrrrrrrrrrrrrr
çok başarılı canım bravodünkü menüm
sabah tabiki ılık su
2 dilim kepek ekmek
ince dilim kaşar
1 zeytin 1 t.k.pekmez
ara 10 fındık
2 kaşık buğday salatası
1 bardak ayran
ara 4 kuru kayısı
4 kaşık buğday salatası
akşam 10 fındık
su 3lt.
1 fincan yeşil çay mate
1 st.yürüyüş.
bence sorun yok canım temizlik olunca yemek olmuyo bilirim :)))Dün ki menüm ;
kalkar kalmaz; ılık limonlu su
Sabah; 1 dilim peynir ( hellim demeye dilim varmıyor) , domates, salatalık, 1 dilim ekmek
Ara; Temizlik yaptığımızdan 5 tane badem
Öğlen; 4 yk pilav, 4 yk kuru fasulye (dünden kalan yemek) bol salata, 3-4 acı turşu biber, yarım bardak ayran
İkindi; 3 form bisküvi, 1 bardak süt
akşam; çeyrek ekmeğin içine ( içi alınmış ekmeğin) sandviç (akşam ölüyordum başka birşeyle uğraşacak halim yoktu. )
Su; 3 lt
spor; bahar temizliği
canım farkındayım ama evde herkes ishal olunca patatese dayndım oğlum bile anne bu sabahtan beri patates yiyoruz diye :)))Ooo Gonca abla çok tahrik edici bir ödül, hadi bakalım kim tutar seni arkandayız
Karbonhidratı ve kalorileriçok yüksek yemekler yemişsin canım, olmamış, patates, şokella, simit, pilav olmamış
Zeynep abla akşam saat kaçta? Çünkü ders çalışacağım ben.. Saat belirtirsen gelebilirim ..
Çok güzel ablacım , valla tebrik sözcükleri tükendi sayende
300 kalori birşey değilmiş, 300 bel hareketide 2 gün 150 twist yapsam biter, anam ben çok korkmuştum
Canım Yardımcı bayan vardı sağolsun bitti 1 günde, yoksa ben 1 hafta uğraşırdım, Fİnallerde 1-2 Haziran oyalanmamam lazım.. Aa Eftelyanın biriyle kardeş olduğunu biliyordum ama seninle olduğunu gözden kaçırmışım.. İlgilendi ilgilendi kesti cezamızı
Menünde sporunda gayet güzel
Tempolu bir gün olmasına rağmen dengelemişsin Kaptan
canım senin durumunu bilmiyordum ama bunu yapan maalesef bir sen değilsin, bence diğer arkadaşlar 2 günlük bile yazmamalı, O zaman kuralların bir anlamı olmuyor..
Bir simit miiiiiiiiiibir tek o fazla olmuş canım
güzellllll doğme pilavını bilmiyorumSabah uyaninca bi bardak ilik su 50 ziplama
Oglen bi simit bi ayran
Su 3,5 litre
Yalniz ip atlama cok zormus butun vucut calisiyor resmen bugun karnim ve kolum hamlamis
durum şimdi anlaşıldı diğer günler tek tek yazarsın o zaman güzellik:)benim evde internetim yok o yüzden 3 günlük yamak zorunda kalıyorum.yediğim içtiğim herşeyi not defterine yazıyorum unutmamak için.
dünkü menüm
sabah tabiki ılık su
2 dilim kepek ekmek
ince dilim kaşar
1 zeytin 1 t.k.pekmez
ara 10 fındık
2 kaşık buğday salatası
1 bardak ayran
ara 4 kuru kayısı
4 kaşık buğday salatası
akşam 10 fındık
su 3lt.
1 fincan yeşil çay mate
1 st.yürüyüş.
Menün güzel, sporu arttırabilirsin
Bende seni evli sandım nedense :26:
Kolay gelsin canım
Kızlar yaa biraz önce farkettim, ben saç kıran olmuşum, saçımın yan tarafında küçücük bir bölgede saçlar gitmişNapmam lazım Artmaz değil mi?
sanırım görmeden çıkmışımgogo kardeşim aşağıda sadece senin adını gördüğüm için sana iyi geceler, muhtemelern şu anda uyuyan grup arkadaşlarımada tatlı rüyalar, şu anda kaynana ızdırabı çeken pegasusa sabırlar, ausumuza e opaksımın bebelerine acil şialar diliyoum.
saolasın Zeynep ablam.goncam canım 31 aralıgada kalmıcaksın merak etme tam yerine geldimk kilo vermek için benim kontrolümdesin :) :) :)
her zamanki gibi güzelllsabah 50 defa parmak ucunda zıplama
2 bardak sıcak su
1 dilim tam.bug. ekmeği
5 tane zeytin
1 tane yumurta
1 tane domates
bol maydanoz
ara 1 kutu ayran
öğlen 100 gram balık
bol salata
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi
3 kasık yorurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
bol salata
ara 1 c.bardagı yy süt
3 tane çilek
su 3 lt
cimcimecim bu menü güzel olmuş yazdıklarını okudum inanki ekmek yemesende düzenli beslenme ve hareketsiz kilo verilmiyor.ben sporsuz 2 ayda 4 kilo verdim sporla 1 haftada 1 kilo gitti.ekmeksiz kilo verilse o kişi ben olurdum nerdeyse hiç ekmek yemiyodum şimdi üç öğündede yarımda olsa yiyorum.sağlık sorunlarını çözersin inşallah...tabiki her zaman aynı düzeni tutturamıyosun ama kilo vermek ve sağlık için gayret etmek gerekiyor..amacım bağcıyı dövmek değil kesinlikle,takım kurallarını biliyordum tabikide mesajları sayıp bildirmemiz gerektiğini bilmiyordum.ara olayına gelince genelde aralarımı yapıyorum yapamadığım zamanlar içinde sebep bildiriyorum.sizlerin yaptığı gibi mesale marketteydim,pazardaydım,doktordaydım dediğiniz gibi.sınav ortasında malesef ara vaktim geldi ara yapmalıyım diyemezdim.veya müdürümle birimlere gittiğimde hocam kusura bakmayın ara vaktim geldi diyemiyorum ama fırsatını bulduğum ilk fırsatta yiyiyorum.cezalarımı uyguluyorum 200 kalori diyiyorsunuz eliptikte 200 kal.yapıyorum.mekik dediniz onu çekemedim merdivenden düştüm belimde liflerim koptu bunu defalarca sizlere söylüyorum ama her fırsatta neden spor yok diyiyorsunuz her defasında rahatsızım belimden diyiyorum ama genede kızıyorsunuz.iyleşince zaten yapacağım elimden geldiğince gene birşeyler yapmaya çalışıyorum.ekmek olayında sağlıklı beslenmek diyiyorsunuz ama bende ne yaptıysam veremedim yediklerimi gözden geçirdim fazla tükettiğim ekmekti.bir süre tüketmeyip sonucunda bir değişme varmı onu kontrol etmek istiyordum bugün diyetisyene gidecektim ama sabah 8 de 35 kişi sıradaydı onlardan bana sıra gelemeyeceği içinde bugünde ertelemek zorunda kaldım.
eleştiri yaparken kendi eksilerimide biliyorum.bu gruba katılmadan önce spor için hiç fırsat bulamazken gruba katılınca kendim için birşeyler yapmaya karar verdim.salona yazıldım,kayınvalidemler kızdığı içinde onlardan habersiz gitmek içinde öğlen araları gidiyorum.koştur koştur gidip geliyorum.sırf kurallarınızda spor olması şartı var diye yetmedi eve spor aleti aldım sağlıklı bir şekilde yağdan kaybetmek için.beslenmelerim bozuk farkındayım.iş yerinde yemek yiyemiyorum genelde yağlı oluyor.evdede yemek yapmıyorum.haftanım 5 günü saat 10 da evde oluyoruz.sizler gibi evde çok vakit geçiremiyorum kendimle ilgtilenemiyorum.işten gittiğimde kayınvalidemler ikindi vakti simit felan alıp çayla yiyorlar yemek olmuyor genelde ozamanda peynir felan yiyerek geçiştiriyom evde saat 10 dan sonra yemek yemekte pek doğru olmaz herhalde.bu takıma girmek istedim doğru akışkan bir şekilde herkes giriyordu birbirlerine yorum yapıyorlardı hoşuma giti ama son zamanlda sadece herkesin yeme içmeyle ilgili yorum yapıp çıkmasını söylüyorum.eski topiğime gelice doğum yaptım evdeydim 1 yıl boyunca evde net yoktu giremedim 1 yıldan sonra döndüğümde de kimse kalmamıştı her biri ayrı gruplardaydı.ben onlar iyi siz kötüsünüz demedim.sadece orda motivasyon daha yüksek ti dedim.
tüm sorduğun sorulara cevap verebildim mi bilmiyorum.tatmin edermi onuda bilmiyorum.sizin taktirinize.
sabah:
2 adet domates ,
3 adet yeşil zeytin,
2 adet közlenmiş biber,
1 bardak çay
ara:
2 adet çubuk kreker,
1 ç.b.süt,
1 ç.b.zahter çayı,
öğle:
1 adet közlenmiş biber,
1 adet domates,
ara:
1 kupa kuşburnu
akşam:
2 y.k.haşlanmış makarna,
2 kaşık yoğurt,
2,75 lt su,
spor:
1 saat yürüyüş,
30 dak.b-fit
30 dak.eliptik bisiklet,
200 adet tiwist
içinde olduğun şartlara göre iyi bence.günaydin arkadaslarr
hemen dün yediklerimi yazayim,daha kahvalti hazirlicam,sonrada hastaneye gidcem,yine gec kaldim,doktorla konusacaktim,cocukalri gönderene kadar doktor baska hastalara gidiyor,neyse artik,persembe ttail okullar o gün erken giderim
sabah
2 dl peynirli tost,1 kücük kutu meyve suyu(200 ml)arabada yedim giderken,gec kalmistim
ara
5 findik,2 kuru kayisi
ögle
ara
aksam
su
2 lt
spor
pazartesi
sabah
2 dilim ekmek
b.peynir
4 zeytin
çay
ara
yarım haşlanmış patates
öğlen
ara
yarım simit
peynir
2 zeytin
çay
akşam
4 kaşık patates yemeği
2 kaşık pilav
yoğurt
su 1.5 lt
güzel aslında ama simit 1 ekmeğe eş değer diye biliyorum daha azını yeseydin keşke..Sabah uyaninca bi bardak ilik su 50 ziplama
Oglen bi simit bi ayran
Su 3,5 litre
özüne döndün çiğdem tebrikler..Dün ki menüm ;
Sabah; 1 dilim peynir ( hellim demeye dilim varmıyor) , domates, salatalık, 1 dilim ekmek
Öğlen; 4 yk pilav, 4 yk kuru fasulye (dünden kalan yemek) bol salata, 3-4 acı turşu biber, yarım bardak ayran
akşam; çeyrek ekmeğin içine ( içi alınmış ekmeğin) sandviç (akşam ölüyordum başka birşeyle uğraşacak halim yoktu. )
Su; 3 lt
spor; bahar temizliği
selam gonca nasılsın canım, tek başına takılıyosun bakıyorum :)))
ben biraz önce teyzemin koşu bandında 50 dk yürüdüm bi koşu eve geldim duşumu alıyım tekrar gidicem oğlanı okula göndericem, sonra kızı uyutmaya çalışıcam tekrar spor yapmayı planlıyorum çünkü çok cezam birikti.
şimdi duşuma gireyim sonra işlerimi halledip gelmeye çalışırım, öpüldünüz fıstıklarrrrrrrrrrrrrr
Menu guzel zeynep abla balikla yogurdu birlikte yemissin yine :)sabah 50 defa parmak ucunda zıplama
2 bardak sıcak su
1 dilim tam.bug. ekmeği
5 tane zeytin
1 tane yumurta
1 tane domates
bol maydanoz
ara 1 kutu ayran
öğlen 100 gram balık
bol salata
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi
3 kasık yorurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
bol salata
ara 1 c.bardagı yy süt
3 tane çilek
su 3 lt
amacım bağcıyı dövmek değil kesinlikle,takım kurallarını biliyordum tabikide mesajları sayıp bildirmemiz gerektiğini bilmiyordum.ara olayına gelince genelde aralarımı yapıyorum yapamadığım zamanlar içinde sebep bildiriyorum.sizlerin yaptığı gibi mesale marketteydim,pazardaydım,doktordaydım dediğiniz gibi.sınav ortasında malesef ara vaktim geldi ara yapmalıyım diyemezdim.veya müdürümle birimlere gittiğimde hocam kusura bakmayın ara vaktim geldi diyemiyorum ama fırsatını bulduğum ilk fırsatta yiyiyorum.cezalarımı uyguluyorum 200 kalori diyiyorsunuz eliptikte 200 kal.yapıyorum.mekik dediniz onu çekemedim merdivenden düştüm belimde liflerim koptu bunu defalarca sizlere söylüyorum ama her fırsatta neden spor yok diyiyorsunuz her defasında rahatsızım belimden diyiyorum ama genede kızıyorsunuz.iyleşince zaten yapacağım elimden geldiğince gene birşeyler yapmaya çalışıyorum.ekmek olayında sağlıklı beslenmek diyiyorsunuz ama bende ne yaptıysam veremedim yediklerimi gözden geçirdim fazla tükettiğim ekmekti.bir süre tüketmeyip sonucunda bir değişme varmı onu kontrol etmek istiyordum bugün diyetisyene gidecektim ama sabah 8 de 35 kişi sıradaydı onlardan bana sıra gelemeyeceği içinde bugünde ertelemek zorunda kaldım.
eleştiri yaparken kendi eksilerimide biliyorum.bu gruba katılmadan önce spor için hiç fırsat bulamazken gruba katılınca kendim için birşeyler yapmaya karar verdim.salona yazıldım,kayınvalidemler kızdığı içinde onlardan habersiz gitmek içinde öğlen araları gidiyorum.koştur koştur gidip geliyorum.sırf kurallarınızda spor olması şartı var diye yetmedi eve spor aleti aldım sağlıklı bir şekilde yağdan kaybetmek için.beslenmelerim bozuk farkındayım.iş yerinde yemek yiyemiyorum genelde yağlı oluyor.evdede yemek yapmıyorum.haftanım 5 günü saat 10 da evde oluyoruz.sizler gibi evde çok vakit geçiremiyorum kendimle ilgtilenemiyorum.işten gittiğimde kayınvalidemler ikindi vakti simit felan alıp çayla yiyorlar yemek olmuyor genelde ozamanda peynir felan yiyerek geçiştiriyom evde saat 10 dan sonra yemek yemekte pek doğru olmaz herhalde.bu takıma girmek istedim doğru akışkan bir şekilde herkes giriyordu birbirlerine yorum yapıyorlardı hoşuma giti ama son zamanlda sadece herkesin yeme içmeyle ilgili yorum yapıp çıkmasını söylüyorum.eski topiğime gelice doğum yaptım evdeydim 1 yıl boyunca evde net yoktu giremedim 1 yıldan sonra döndüğümde de kimse kalmamıştı her biri ayrı gruplardaydı.ben onlar iyi siz kötüsünüz demedim.sadece orda motivasyon daha yüksek ti dedim.
tüm sorduğun sorulara cevap verebildim mi bilmiyorum.tatmin edermi onuda bilmiyorum.sizin taktirinize.
sabah:
2 adet domates ,
3 adet yeşil zeytin,
2 adet közlenmiş biber,
1 bardak çay
ara:
2 adet çubuk kreker,
1 ç.b.süt,
1 ç.b.zahter çayı,
öğle:
1 adet közlenmiş biber,
1 adet domates,
ara:
1 kupa kuşburnu
akşam:
2 y.k.haşlanmış makarna,
2 kaşık yoğurt,
2,75 lt su,
spor:
1 saat yürüyüş,
30 dak.b-fit
30 dak.eliptik bisiklet,
200 adet tiwist
günaydin arkadaslarr
sabah
ara
5 findik,2 kuru kayisi
ögle
ara
aksam
su
2 lt
spor
n kalkamadım biliyormusun canım çıktı dün, evde elimin değmediği tek nokta kalmadı. Menü güzel temizlikten dolayı olmayanları da gözümüzü kapattık görmedik...Dün ki menüm ;
Su; 3 lt
spor; bahar temizliği
dünkü menüm
sabah tabiki ılık su
2 dilim kepek ekmek
ince dilim kaşar
1 zeytin 1 t.k.pekmez
ara 10 fındık
2 kaşık buğday salatası
1 bardak ayran
ara 4 kuru kayısı
4 kaşık buğday salatası
akşam 10 fındık
su 3lt.
1 fincan yeşil çay mate
1 st.yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?