Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben onu hayali iple yapıyorumçok komik oluyor ama nerde atlıcam 2. kata oturuyoz
Biz birinci kattayiz sikinyi yok :):) bende
ne güzel bi katkım olursatopiğe uygun oldu en azından
Bencede bencede :)
ne güzel böyle bir yorum almak
oyledir zeynosum yaa
canım sporlarına göre degişir hagi sporu yapıyosan internetten arastır kalorisine bak bende pek bilmiyorum onları
bezelye o kadar kalorilimi canım ya ben cok severimm

bezelyede şeker yüksekmiş oda yediklerimizi yağa dönüştürüyormuş sözde doktorum öyle tembiliyr[/QUOTE]
Aboo bi daha az yiyem bari zor olacak ama
öyle söyleyince düşündümde ben hiçbirine benzemiyorum galiba ama ilerde elife benzeyebilirim
Cocuk cokmu sende elif gibi :)

Himm menunu begenmedim fistik yaa

benim evde internetim yok o yüzden 3 günlük yamak zorunda kalıyorum.yediğim içtiğim herşeyi not defterine yazıyorum unutmamak için.

Sabah uyaninca bi bardak ilik su 50 ziplama
kahvalti da bi tavada yumurta az peynir cay iki dilim ekmek
Ara da iki kuru kayisi iki ceviz
Oglen bi simit bi ayran
Arada yine iki kuru kayisi iki ceviz
Aksam4 kasik yesil fasulye 4 kasik dogme pilavi 3 kasik yourt ekmek yok
Su 3,5 litre
Spor sabah 50 aksam 30 dakka yuruyus ve 70 kere ip atlama
Yalniz ip atlama cok zormus butun vucut calisiyor resmen bugun karnim ve kolum hamlamis

azimliyim çiğdem ucunda hem zayıflamak var hemde ıphone 5 var eşimle idaalaştık veremezsin 60 olamazsın dedi olurum dedim ol ıphone 5 alcam dedi.31 aralık a kadar zamanım var veremezsem ben ona alıcam

Ooo Gonca abla çok tahrik edici bir ödül, hadi bakalım kim tutar seni arkandayız

Karbonhidratı ve kalorileriçok yüksek yemekler yemişsin canım, olmamış, patates, şokella, simit, pilav olmamış

Zeynep abla akşam saat kaçta? Çünkü ders çalışacağım ben.. Saat belirtirsen gelebilirim ..

Çok güzel ablacım , valla tebrik sözcükleri tükendi sayende

çigdemcigim cezanı veriyim canım
cumaya kadar 300 kalorı ve 300 bel haraketi
eftelya canım senin cezanda
cumaya kadar 300 kalori ve 300 mekik
kolay gelsin canlarım,

300 kalori birşey değilmiş, 300 bel hareketide 2 gün 150 twist yapsam biter, anam ben çok korkmuştum

Canım Yardımcı bayan vardı sağolsun bitti 1 günde, yoksa ben 1 hafta uğraşırdım, Fİnallerde 1-2 Haziran oyalanmamam lazım.. Aa Eftelyanın biriyle kardeş olduğunu biliyordum ama seninle olduğunu gözden kaçırmışım.. İlgilendi ilgilendi kesti cezamızı

Menünde sporunda gayet güzel

Tempolu bir gün olmasına rağmen dengelemişsin Kaptan

benim evde internetim yok o yüzden 3 günlük yamak zorunda kalıyorum.yediğim içtiğim herşeyi not defterine yazıyorum unutmamak için.

canım senin durumunu bilmiyordum ama bunu yapan maalesef bir sen değilsin, bence diğer arkadaşlar 2 günlük bile yazmamalı, O zaman kuralların bir anlamı olmuyor..

Bir simit miiiiiiiiii bir tek o fazla olmuş canım

Dün ki menüm ;

kalkar kalmaz; ılık limonlu su

Sabah; 1 dilim peynir ( hellim demeye dilim varmıyor ) , domates, salatalık, 1 dilim ekmek

Ara; Temizlik yaptığımızdan 5 tane badem

Öğlen; 4 yk pilav, 4 yk kuru fasulye (dünden kalan yemek) bol salata, 3-4 acı turşu biber, yarım bardak ayran

İkindi; 3 form bisküvi, 1 bardak süt

akşam; çeyrek ekmeğin içine ( içi alınmış ekmeğin) sandviç (akşam ölüyordum başka birşeyle uğraşacak halim yoktu. )

Su; 3 lt
spor; bahar temizliği

dünkü menüm
sabah tabiki ılık su
2 dilim kepek ekmek
ince dilim kaşar
salatalık nane dere otu maydanoz
1 zeytin 1 t.k.pekmez

ara 10 fındık

öğle 2 kaşık pilav 3 kaşık kavurma et
2 kaşık buğday salatası
1 bardak ayran

ara 4 kuru kayısı

akşam 1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık buğday salatası

akşam 10 fındık

su 3lt.
1 büyük bardak maydanoz suyu
1 fincan yeşil çay mate
1 st.yürüyüş.

Biz birinci kattayiz sikinyi yok :):) bende

Bencede bencede :)

oyledir zeynosum yaa

bezelyede şeker yüksekmiş oda yediklerimizi yağa dönüştürüyormuş sözde doktorum öyle tembiliyr
Aboo bi daha az yiyem bari zor olacak ama

Cocuk cokmu sende elif gibi :)

Himm menunu begenmedim fistik yaa[/QUOTE]

yok canım ne çouğu evli değilim ki ben

selam goca nasılsın canım, tek başına takılıyosun bakıyorum :)))

ben biraz önce teyzemin koşu bandında 50 dk yürüdüm bi koşu eve geldim duşumu alıyım tekrar gidicem oğlanı okula göndericem, sonra kızı uyutmaya çalışıcam tekrar spor yapmayı planlıyorum çünkü çok cezam birikti.

şimdi duşuma gireyim sonra işlerimi halledip gelmeye çalışırım, öpüldünüz fıstıklarrrrrrrrrrrrrr

garberacım senden geçmiş yorumlar için toplu alıntı yapmanı ve bunu kardeşine de öğretmeni bekliyorum, haberin ola canısı

bir de biz uzun zamandır burada olanlar birbirimizle kaynaştık ve az çok birbirimizi tanıyoruz, halimizi tavrımızı samimiyetimizi biliyoruz bu nedenle işlerimiz olduğunda birbirimizi hoş görebiliyoruz fakat yeni arkadaşları daha iyi tanıyamadık o yüzden bizlerin işi olduğu zamanda buranın canlı kalması açısından yeni gelen arkadaşlardan da kaynaşma sohbet bekliyoruz. Bu konuda senin tecrübeli olduğunu düşünüyorum, lütfen bu konuda hassas davranalım böylece cimcimenin dediği gibi birlaç kişinin özel mazereti olduğunda burası da çökmemiş olur.

Menün güzel, sporu arttırabilirsin

yok canım ne çouğu evli değilim ki ben

Bende seni evli sandım nedense :26:

Kolay gelsin canım

Kızlar yaa biraz önce farkettim, ben saç kıran olmuşum, saçımın yan tarafında küçücük bir bölgede saçlar gitmiş Napmam lazım Artmaz değil mi?

çok başarılı canım bravo

bence sorun yok canım temizlik olunca yemek olmuyo bilirim :)))

canım farkındayım ama evde herkes ishal olunca patatese dayndım oğlum bile anne bu sabahtan beri patates yiyoruz diye :)))
baharın öğlen menüsüne gelince simit ayran öğle listelerinde oluyo canım bence fazla değil, özellikle kuşan diyetinde vardı öğlen simit ayran

güzellllll doğme pilavını bilmiyorum

durum şimdi anlaşıldı diğer günler tek tek yazarsın o zaman güzellik:)

fıstıklar oh herkesler burda ama benim terim üstümde kurudu duşa gitmem gerek canlarım byeeeeeeeeee

gayet güzel herşey dengeli olmuş tebrişkler

saçkıran ilgili bir blgim yok geçmiş olsun

sanırım görmeden çıkmışım
goncam canım 31 aralıgada kalmıcaksın merak etme tam yerine geldimk kilo vermek için benim kontrolümdesin :) :) :)
saolasın Zeynep ablam.
her zamanki gibi güzelll
cimcimecim bu menü güzel olmuş yazdıklarını okudum inanki ekmek yemesende düzenli beslenme ve hareketsiz kilo verilmiyor.ben sporsuz 2 ayda 4 kilo verdim sporla 1 haftada 1 kilo gitti.ekmeksiz kilo verilse o kişi ben olurdum nerdeyse hiç ekmek yemiyodum şimdi üç öğündede yarımda olsa yiyorum.sağlık sorunlarını çözersin inşallah...tabiki her zaman aynı düzeni tutturamıyosun ama kilo vermek ve sağlık için gayret etmek gerekiyor..
içinde olduğun şartlara göre iyi bence.

biraz fazlamı ne şokella patates pilav. spor hiç yok su az olmuş

güzel aslında ama simit 1 ekmeğe eş değer diye biliyorum daha azını yeseydin keşke..
özüne döndün çiğdem tebrikler..

selam canım dolaşıyodum forum gitti birden neyseki çabuk geri geldi..bende akşam için yemek yapıcam birazda hoplayı zıplıyım evde

Menu guzel zeynep abla balikla yogurdu birlikte yemissin yine :)

Şu ana kadar ki en güzel menün olmuş bence, spor da çok iyi olmuş..

Yazdıklarına gelince, konuyu kapatalım uzamasın, açıklamanı yapmışsın, haklı olduğun yerler var ama yanlış düşündüğün şeyler de var. İlk yaptığın yorumda biraz sert çıkış yapmışsın herkes de ondan tepki göstermiş. Ben arkadaşlarımı çok seviyorum, bu takımda olmaktan çok mutluyum, paylaşıma gelince , son iki haftadır, bahar temizlikleri, hastalıklar biraz paylaşım sayısını azalttı ama yine de toparlanmaya çalışıyoruz. Bizim takım içinde düellolarımız oldu, röpörtaj günlerimiz oluyordu, her gün birine röpörtaj yapıyorduk, bundan dolayı birbirimizi iyi tanıyoruz sanalda da olsa... Yeni gelenler için tekrar röportaj yapılacak, bunu Pokemon organize ediyor ama bu aralar herkesin işi gücü oluyor diye sanırım bekliyor. Yani arkadaşım bu devamsızlık durumu geçici... Hatırlarsan ilk girdiğinde sen günde bir iki bir şey yazıp çıkıyordun, biz senden tereddüt etmiştik acaba hep böyle olur mu diye, sonra sen daha fazla girmeye başladın bu hatırlatmayı yapmamın sebebi, bizim ozamanlar daha fazla paylaşımda bulunduğumuzu hatırlamanı sağlamaktı. Bazen bazı yazılar gözümüzden kaçabilir, sana spor için ceza veren, senin düştüğünü okumamış yada unutmuş olabilir bu yüzden eksik ya da yanlış bir şey olduğu zaman listede yanına parantez içinde gerekçesini yazarsak tekrar tekrar aynı şeylerin sorulmasını da önlemiş oluruz...

Nacizane kendi fikirlerimi yazdım, doğrudur ya da yanlıştır ama içimden gelenler bunlar. Bu hafta takımda çok eksik var, biz biraz daha ortamı hareketlendirelim de takımın motivasyonu düşmesin di mi?

O tempoda yine de özenli bir gün olmuş bence, bence bir süre sonra yeme şekli de spor da alışkanlığaa dönüşüyor. Senin ki de öyle oldu heralde.Tebrik ederim...

n kalkamadım biliyormusun canım çıktı dün, evde elimin değmediği tek nokta kalmadı. Menü güzel temizlikten dolayı olmayanları da gözümüzü kapattık görmedik...

HAdi geçmiş olsun bitirdik temizliği, sabah yatakta

Menü güzel olmuş, evde de birz bölgesel hareket falan yapma imkanın olmaz mı ben yeni başladım çok faydasını görüyorum, bi de aakşam 1 dilim ekmek olsa olurmuş, ben hiç ekmek yemezdin bu taakımla tanışınca yemeğe başladım, herkes şaşırıyor nasıl diyet bu diye sağlıklı diyet diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…