Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şekerparem iyi sayılırım , halsizim sadece.

Senin kuzucuk nasıl oldu ?

canım benim teşekkürler ikisi de daha iyi, toprak çabuk atlattı da kız biraz sarsıldı bugün daha iyi en azından kusma ishal bitti 3 gün daha iğne olucak sadece
sen de kendine dikkat et tatlım halsizlik normal ilaç alıyosan onlar da yapıyordur.

Oo 10 dakkada 100 kalori yaktiriyorsa guzel ben devam edim :):)
Bide elife cok benziyosun canim sen ya :)

Canım hafta sonu yan yataklara kaç tane çocuk geldi aynı şikayetlerden inan sayısını bilmiyorum , 2-7 yaş arası özellikle.Salgın sanırım , hepsine serum takıldı .

Çok geçmiş olsun .

Çıktım ben , akşama uğrarım inşallah.

afiyet olsun cnm,cok güzel
sporunda süper

Oo 10 dakkada 100 kalori yaktiriyorsa guzel ben devam edim :):)
Bide elife cok benziyosun canim sen ya :)
ben öyle okumuştum bi yerde canım, evet herkes benzetiyo canım neyse güzel kadın en azından :))))
Bana ceza yokmu zeynep abla pazar gunu icin :)
akşam hatırlatalım canım sen başla yavaştan

evet burda da aynı hastane çocuk kaynıyo, sen dinlen güzelim fırsatın olursa uğrarsın

Sen bizim takimi yanlis anlamissin canim ya bizim bu takimdaki amacimiz zayiflamak ama saglikli bi sekilde zayiflamak hafta da iki kilo vermek istemiyoruz gerekirse 100 gr yada 500 gr veriyoruz ama saglikli vermeye calisiyoruz spora gelince yapip yapmamak senin elinde ama herkez yapmaya calisiyor cunku daha cok kilo vermek icin ve sikilasmak icin sende cok guzel spor yapmissin zaten dun menunde guzem
Bak mesela benim calistigim yer diyete hic uygun degil ama elimden geldigincr yapmaya calisiyorum evden yiyecek goturuyoruz sende oyle yapmaya calis tekrar soyluyorum bizim takimi yakinda toplaninca daha iyi tanirsin:):)

Guzel olmus kaptan menun cabuk donersin insallah aramiza

canım iki hastaneyide hiç bilmiyorum hiç işim düşmeyince bişey demek çok zor.

merhaba,ben bi ayak üstü ugrayayim dedim,sabah hastaneye gittimkaynanami dus yaptirdim,cani sikilmasin diye sohbet ettik(beni igneleyip duruyor o halde bile)ben sesimi etmedim yine,gülüp gectim,artik cevap vermekten ben biktim,o laf sokmaktan bikmadi,ben güldükce dahada sinir oluyor,dayanamadim artik yanliz biraktim geldim,etrafi toplayayim,sonrada aksam yemegi yapicam,esim gelirse ona verip gönderirim,offf cok yorgunum,hastanelerden nefret ediyorum,basima geldi,ben hastalanmiyorum,doktora gitmemek icin

gecmise kisaca göz attim
topraks cnm,cocuklarin iyilesmesine sevindim,darisi benim büyük cocuguma

aus cnm benim cocuklar nasilda etkileniyor annesine bisey olacak saniyor,en kisa zamanda yusufla puzzle yapmaya baslarsiniz umarim

bahar cnm,gemisolsun,doktora git cnm,sackirani duydumda tedavisi hakkinda bilgim yok

zeynos misafirlerlemi bogusuyonn

cimcime konuyu uzatmamak adina yazdiklarina cevap yazmiyorum,bundan sonra iki taraflida daha dikkatli olalim

pokemon araba maceran cok hosuma giti,ayrica aksam ki mesajinda güzeldi,icinde kayinvalidecigim olan,bide yag eritmissin ya bayildim,daha az yagli bir takimiz artik:13:

senin ara olmayan listenide gördüm bu arada,olmamis

bayb cnm,rüöportaj yapalim evet,yeni üyeler geldi,pokemon mesaji okuduktan sonra müsait bir aninda liste hazirlasin,yeni üyelerde bizleri tanimak adina kendi siralari oldugu gün,bizlere sorular sorabilirler

kizlar lütfen paylasim alaninda oy kullanmayan varsa kullansin,paylasim alanina girdiginizde üstte oylama var zaten,orda hangisini istiyorsaniz tiklayin

ben bakim unuttuklarim varmi,sonra kalkim,görev beklemez

hoşgeldiiiinnnnnnn canımmmmmmmmm, nasıl oldu kayınvaliden
hos buldiuk cnm benum,kayinvalidem daha iyi,ben nasil oldum asil soru bu
yakinda akil hastanesine girmesem iyidir

insallah dicemde,kadin takti bana,doktoru gördüm sabah ne zaman cikaca diye sordum,hafta sonuna dogru yeniden kan alicaz dedi,sonra cikar
arkadan hemen atliyor doktora,benim dizlerim tutmuyor,bizim ev merdivenli asansörlü olan evler daha iyi demi benim icin,basim döner düserim,doktorda güldü yok dedi,zaten evde dinlenicen,merdiven inip cikmana gerek yok
bu arada kapagi bana atmaya calisiyor,bizim ev asansörlüymüs,daha iyimis,yarabbim ne alaka ben daha anlamadim,yok gelmede diyemiyor insan,dedim sen iyiles bi care buluruz,ne edcem ben bi gelirse hic giremem ben buraya

kızlar ben biraz zıplamaya gidiyorum birazdan teyzem arar kız uyandı diye bu cezalar bitmez yoksa
byeeeeeeeeeeee

dünkü menümü yazayım

sabah
klasik kahvaltı

ara
1 bardak süt

öğlen
1 kase yok tarhana çorbası (komşu yapıp getirmiş içmem diyemedim ayıp)

akşam
4 kaşık peynirli erişte

ara
elma

ara
1 bardak süt

birazda zytin ekmek yedim diyetim bozuldu dengemi bozuyorlar böyle sinir olyorum

tamam anım dikkate alıcamteşekkürler..

Kızla alıntılarımın hepsi uçtu gitti oysaki 7 sayfa geriden alıntılaryapmıştım.

Pegasuscanım allah sabur versin hakikayten zor durumdasın

zeynep abla çok tırstım akşamki toplantıdan

topraks canım o paaeslei şokellalaı yersen geçen haftaerdiğin kilolaı hooooooooop diyeei alısın

dılek canım eni askalaıyla kaısıısan eni ozlemen nomal

Dusla dasmıyo yıne yes

sporumu yaptım geldim kismecikler kalmamışşş
ben de gidiyim kızım uyanmıştır, pokemoncum bugün çoook spor yapıyorum ki kilolar geri gelmesin :)))

pegasus canım nikinde yazdığın yazı için bir yorum yapacaktım vazgeçtim, eğer tahmin ettiğim şeyse karıştırmıyım daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…