- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
çigdemcigim cezanı veriyim canım
cumaya kadar 300 kalorı ve 300 bel haraketi
eftelya canım senin cezanda
cumaya kadar 300 kalori ve 300 mekik
kolay gelsin canlarım,
Şekerparem iyi sayılırım , halsizim sadece.
Senin kuzucuk nasıl oldu ?
elif şu üç çocuklu olan mı?
biz de trambolin yapıyoruz aynı ip atlama gibi :)))
teşekkürler tatlım benim, özlettin sende
bu iddia güzelmiş verirsin arkadaşım merak etme
çiğdemcim ben okuyana kadar senin temizlik başlayıp bitmiş :)) neyse güle güle kirlet diyim bende bari
bu arada eftelya benim kardeşim ya ikimiz de yazınca çocuk hastalıkları fazla görünmüş ortada :)))
10 dk ip atlama 100 kalori harcatıyormuş canım
ah canısı çok güldüm ama tebrik ederim nihayetinde pratik yapmadan olmaz bu işler:))
beni de şu çocuklu olan var ya ona benzetiyorlar :)))
fıstık pazartrsi çok az olmuş bir an önce toparlanıp menüleri düzene sokmamız gerek
canım salgın varmış biz hastanedeyken bile aynı şikayetten kaç kişi geldi, doktor neden olduğunu tam olarak söylememiz mümkün değil ama yaşlı ve çocukları daha çok etkiliyor biz gibiler yakalanırsa daha kolay atlatıyor dedi(
fıstıkım teşekkürler göbek sorunu benim de var ben yer imlerime kaydettim bakıcam
sana da geçmiş olsun canım tam dönemi benim oğlumunda var alejisi bahar size zor geçer
menüler güzel çilek için herkes yazmış diyetisyen 12 çilek yerine 1-2 çilek demiş olmasın caınm
ben gelemedim
canım ben bu dönemin geçici olduğunu düşünüyorum senin gibi birinin başarısız çocukları olma ihtimali çok düşük zaten o kadar pozitifsin ki :)) dilberciğimize tebrikler, öpüyoruz, Ali'yi de merak etme başaracaktır.
evet canım salgın varmış, ilk defa geldi başıma böyle bişey peş peşe herkes hasta
canım benim kıyamam ben ona, çocuklar annelerine ne kadar duyarlı oluyolar, güzelliğim bir an önce iyileşip sağlığına kavuş inşallah
evet kesinlikle katılıyorum
biz de seni çoooooooookkkkkkkkkk seviyoruuuuuzzzzzzzzzz
Allah kolaylık versin misafiriniz çok bol, ama berekettir misafir :)))
teşekkür ederim tatlım
canım teşekkür ederim, ben yine de burda olmaya çalışırım senin aklın kalmasın, ceza işini zeynep almış nasılsa, ben de diğer şeylere bakarım :)))
canım güzel olmuş akşam sebze yemeği yerine 3 kez salata yazmışsın
evet canım aynen öyle, çok teşekkür ederim
canım teşekkür ederim, bana da ceza gelecek anladığım kadarıyla
paylaşım alanına gir hemen göreceksin canım
afferin sanaa öğlen diycektim geçiştirme olmuş diye sen yazmışsın zaten onun dışında
yaaaaaaaa ben de kınada oynadım ama yetmedi :))) ben de gelebilseydim keşke
canım menü güzel acıbadem cısss hem de akşam :))) temizlik için sana da kolay gelsin diycem ama aynen geç kaldım sana da güle güle kirlet diyorum
Canım benim Allah'ım en kısa zamanda sağlığına kavuştursun seni İnşallah, bişrşeye ihitiyaç olursa ben yakınım biliyosun elimden geleni yapmaya çalışırım
ben kullandım güzelim, sana tekrar kolay gelsin
sınav ve hafta sonu liste karışmış biraz sabahları iyi başlamışsın sonra denge şaşmış senin de
vardır her işte bir hayır canım oluruna bırak sen
öğlen hariç az olmuş tabi sınavdaki missbonlar da fazladan araya karışmış
bu hafta cezalar zeynepten canım benim, o ilgilenir sizin poğaçalarla :))))
canım benim teşekkürler ikisi de daha iyi, toprak çabuk atlattı da kız biraz sarsıldı bugün daha iyi en azından kusma ishal bitti 3 gün daha iğne olucak sadece
sen de kendine dikkat et tatlım halsizlik normal ilaç alıyosan onlar da yapıyordur.
afiyet olsun cnm,cok güzelPazartesi menüm
Sabah
1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
50 kez parmak ucunda zıplama
1 saat yürüyüş ( Zeynep Ablaaaaaaaaa, senin için yürüdüm)
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık, taze biber
azıcık nar ekşisi eşliğinde roka ve maydanoz
şekersiz çay
Ara
1 kivi
yarım kutu ayran
Öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
ton balıklı bol yeşillikli salaata
1 dilim t.buğ. ekmek
Ara
6-7 çilek
sabahtan kalan yarım kutu ayran
Akşam
5-6 kaşık taze fasulye
3-4 kaşık bulgur pilavı
salata
Spor
Sabah
50 kez parmak ucunda zıplama
1 saat yürüyüş
Gün içinde
Toplam 20 dk trombolin
Toplam 1 saat leslie walk
30 dk cardio
Su 3 lt
ben öyle okumuştum bi yerde canım, evet herkes benzetiyo canım neyse güzel kadın en azından :))))Oo 10 dakkada 100 kalori yaktiriyorsa guzel ben devam edim :):)
Bide elife cok benziyosun canim sen ya :)
akşam hatırlatalım canım sen başla yavaştanBana ceza yokmu zeynep abla pazar gunu icin :)
evet burda da aynı hastane çocuk kaynıyo, sen dinlen güzelim fırsatın olursa uğrarsınCanım hafta sonu yan yataklara kaç tane çocuk geldi aynı şikayetlerden inan sayısını bilmiyorum , 2-7 yaş arası özellikle.Salgın sanırım , hepsine serum takıldı .
Çok geçmiş olsun .
Çıktım ben , akşama uğrarım inşallah.
afiyet olsun cnm,cok güzel
sporunda süper
Sen bizim takimi yanlis anlamissin canim ya bizim bu takimdaki amacimiz zayiflamak ama saglikli bi sekilde zayiflamak hafta da iki kilo vermek istemiyoruz gerekirse 100 gr yada 500 gr veriyoruz ama saglikli vermeye calisiyoruz spora gelince yapip yapmamak senin elinde ama herkez yapmaya calisiyor cunku daha cok kilo vermek icin ve sikilasmak icin sende cok guzel spor yapmissin zaten dun menunde guzemamacım bağcıyı dövmek değil kesinlikle,takım kurallarını biliyordum tabikide mesajları sayıp bildirmemiz gerektiğini bilmiyordum.ara olayına gelince genelde aralarımı yapıyorum yapamadığım zamanlar içinde sebep bildiriyorum.sizlerin yaptığı gibi mesale marketteydim,pazardaydım,doktordaydım dediğiniz gibi.sınav ortasında malesef ara vaktim geldi ara yapmalıyım diyemezdim.veya müdürümle birimlere gittiğimde hocam kusura bakmayın ara vaktim geldi diyemiyorum ama fırsatını bulduğum ilk fırsatta yiyiyorum.cezalarımı uyguluyorum 200 kalori diyiyorsunuz eliptikte 200 kal.yapıyorum.mekik dediniz onu çekemedim merdivenden düştüm belimde liflerim koptu bunu defalarca sizlere söylüyorum ama her fırsatta neden spor yok diyiyorsunuz her defasında rahatsızım belimden diyiyorum ama genede kızıyorsunuz.iyleşince zaten yapacağım elimden geldiğince gene birşeyler yapmaya çalışıyorum.ekmek olayında sağlıklı beslenmek diyiyorsunuz ama bende ne yaptıysam veremedim yediklerimi gözden geçirdim fazla tükettiğim ekmekti.bir süre tüketmeyip sonucunda bir değişme varmı onu kontrol etmek istiyordum bugün diyetisyene gidecektim ama sabah 8 de 35 kişi sıradaydı onlardan bana sıra gelemeyeceği içinde bugünde ertelemek zorunda kaldım.
eleştiri yaparken kendi eksilerimide biliyorum.bu gruba katılmadan önce spor için hiç fırsat bulamazken gruba katılınca kendim için birşeyler yapmaya karar verdim.salona yazıldım,kayınvalidemler kızdığı içinde onlardan habersiz gitmek içinde öğlen araları gidiyorum.koştur koştur gidip geliyorum.sırf kurallarınızda spor olması şartı var diye yetmedi eve spor aleti aldım sağlıklı bir şekilde yağdan kaybetmek için.beslenmelerim bozuk farkındayım.iş yerinde yemek yiyemiyorum genelde yağlı oluyor.evdede yemek yapmıyorum.haftanım 5 günü saat 10 da evde oluyoruz.sizler gibi evde çok vakit geçiremiyorum kendimle ilgtilenemiyorum.işten gittiğimde kayınvalidemler ikindi vakti simit felan alıp çayla yiyorlar yemek olmuyor genelde ozamanda peynir felan yiyerek geçiştiriyom evde saat 10 dan sonra yemek yemekte pek doğru olmaz herhalde.bu takıma girmek istedim doğru akışkan bir şekilde herkes giriyordu birbirlerine yorum yapıyorlardı hoşuma giti ama son zamanlda sadece herkesin yeme içmeyle ilgili yorum yapıp çıkmasını söylüyorum.eski topiğime gelice doğum yaptım evdeydim 1 yıl boyunca evde net yoktu giremedim 1 yıldan sonra döndüğümde de kimse kalmamıştı her biri ayrı gruplardaydı.ben onlar iyi siz kötüsünüz demedim.sadece orda motivasyon daha yüksek ti dedim.
tüm sorduğun sorulara cevap verebildim mi bilmiyorum.tatmin edermi onuda bilmiyorum.sizin taktirinize.
gelelim dünkü menüme:06.05.2013 pazartesi.
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
2 adet domates ,
3 adet yeşil zeytin,
2 adet közlenmiş biber,
1 bardak çay
ara:
2 adet çubuk kreker,
1 ç.b.süt,
1 ç.b.zahter çayı,
öğle:
1 acuç içi kadar haşlanmış tavuk gözsü,
1 adet közlenmiş biber,
1 adet domates,
ara:
2 y.kaşığı nesfit 2 y.kaşığı yoğurtla birlikte,
1 kupa kuşburnu
akşam:
4 y.k.sıfır yağla hazırlanmış patlıcan yemeği,
2 y.k.haşlanmış makarna,
2 kaşık yoğurt,
2,75 lt su,
spor:
1 saat yürüyüş,
30 dak.b-fit
30 dak.eliptik bisiklet,
200 adet tiwist
25 adet mekik daha fazla çekemedim belimden dolayı...
günaydin arkadaslarr
hemen dün yediklerimi yazayim,daha kahvalti hazirlicam,sonrada hastaneye gidcem,yine gec kaldim,doktorla konusacaktim,cocukalri gönderene kadar doktor baska hastalara gidiyor,neyse artik,persembe ttail okullar o gün erken giderim
sabah
2 dl peynirli tost,1 kücük kutu meyve suyu(200 ml)arabada yedim giderken,gec kalmistim
ara
5 findik,2 kuru kayisi
ögle
1 kase ton balikli salata(yanimda götürmüstüm,)1 dl ekmek
ara
1 bardak ayran,yarimdan az brezelEki Görüntüle 704617 bundan
aksam
1 tabak haslama,3 kasik bulgur pilavi,salata
su
2 lt
spor
30 dk zumba(aksam yorgunluktan geberiyordum,yinede yapmak icin yaptim)
ben ciktim kizlar,güzel sohbetlerrr
Selamlar canım takım arkadaşlarım , dün yazdım mı hatırlamıyorum ama doktor kontrolüm ertelendi.Doktorum rahatsızlanmış , randevular sarktı dolayısıyla.
Beklemedeyim şuan.
Ağrılarım yok denecek kadar az , yalnız ilaçların yoğun etkisi var , Midem bulanıyor sürekli , o bulandıkça ben ilaçları çıkarmamak için ağzıma bir lokma atıyorum
Derimde döküntüler başladı o da ilaçlardan , migrenimide tetikledi.Offfff offfffff , bir geçseydi şu günler.
Gogo canım sen Kocaelinde çalışıyordun hastanede .Sana sorayım belki bilirsin , safra kesesi ameliyatımı umuttepede olacağım , ama doktorumun rahatsızlığı uzun sürerse Konak hastanesine kayabilirm .Var mı bir bilgin bu hastanelerden hangisini tercih etmeliyim?
Üniversite hastanesinde Sadettin hocanın ekibine çok güveniyorum ama ...
BabymimmmmSiz böyle şeyler yazdıkça da benim burada gözlerim doluyor . Dualarınızı hissediyorum hepinizin ve biran önce iyileşip başınızı şişirmek istiyorum
wuwumdan da haber yok sanırım bu ara :26:
Gerbera canım sanırım hayal meyal okudum , sende ercp olmuşsun , bende geçen yıl oldum yine ölüyordum ağrıdan . Keşke o zaman hemen aldırsaydım saframı.
Demmay benimde fena geçmedi sınavlarım , bazıları çok iyi geçti hatta ama 2 tanesi süpriz .
Başka unuttuğum varsa affola güzeller , yusuf uyuyacak şimdi bende yatacağım , öpüyorum hepinizi.
nöbete gidiyom şimdi yarın görüşürüz :)
nöbete gidiyom şimdi yarın görüşürüz :)
hos buldiuk cnm benum,kayinvalidem daha iyi,ben nasil oldum asil soru buhoşgeldiiiinnnnnnn canımmmmmmmmm, nasıl oldu kayınvaliden
Sen bizim takimi yanlis anlamissin canim ya bizim bu takimdaki amacimiz zayiflamak ama saglikli bi sekilde zayiflamak hafta da iki kilo vermek istemiyoruz gerekirse 100 gr yada 500 gr veriyoruz ama saglikli vermeye calisiyoruz spora gelince yapip yapmamak senin elinde ama herkez yapmaya calisiyor cunku daha cok kilo vermek icin ve sikilasmak icin sende cok guzel spor yapmissin zaten dun menunde guzem
Bak mesela benim calistigim yer diyete hic uygun degil ama elimden geldigincr yapmaya calisiyorum evden yiyecek goturuyoruz sende oyle yapmaya calis tekrar soyluyorum bizim takimi yakinda toplaninca daha iyi tanirsin:):)
Guzel olmus kaptan menun cabuk donersin insallah aramiza
garberacım senden geçmiş yorumlar için toplu alıntı yapmanı ve bunu kardeşine de öğretmeni bekliyorum, haberin ola canısı
bir de biz uzun zamandır burada olanlar birbirimizle kaynaştık ve az çok birbirimizi tanıyoruz, halimizi tavrımızı samimiyetimizi biliyoruz bu nedenle işlerimiz olduğunda birbirimizi hoş görebiliyoruz fakat yeni arkadaşları daha iyi tanıyamadık o yüzden bizlerin işi olduğu zamanda buranın canlı kalması açısından yeni gelen arkadaşlardan da kaynaşma sohbet bekliyoruz. Bu konuda senin tecrübeli olduğunu düşünüyorum, lütfen bu konuda hassas davranalım böylece cimcimenin dediği gibi birlaç kişinin özel mazereti olduğunda burası da çökmemiş olur.
hos buldiuk cnm benum,kayinvalidem daha iyi,ben nasil oldum asil soru bu
yakinda akil hastanesine girmesem iyidir
insallah dicemde,kadin takti bana,doktoru gördüm sabah ne zaman cikaca diye sordum,hafta sonuna dogru yeniden kan alicaz dedi,sonra cikar
arkadan hemen atliyor doktora,benim dizlerim tutmuyor,bizim ev merdivenli asansörlü olan evler daha iyi demi benim icin,basim döner düserim,doktorda güldü yok dedi,zaten evde dinlenicen,merdiven inip cikmana gerek yok
bu arada kapagi bana atmaya calisiyor,bizim ev asansörlüymüs,daha iyimis,yarabbim ne alaka ben daha anlamadim,yok gelmede diyemiyor insan,dedim sen iyiles bi care buluruz,ne edcem ben bi gelirse hic giremem ben buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?