harikasın canım tebrikler
uf canım hakikaten zor durum, leslie denedinmi hiç akşam tv karşısında bile yapabilirsin, çok terletmiyo sonra üstünede pilates oh miss
hoşgeldin canım
toprakcıgım canım sana ceza olarak cumaya kadar gün içerisinde fırsat bulduğun ankes canım kes, bekliyorum
amacım bağcıyı dövmek değil kesinlikle,takım kurallarını biliyordum tabikide mesajları sayıp bildirmemiz gerektiğini bilmiyordum.ara olayına gelince genelde aralarımı yapıyorum yapamadığım zamanlar içinde sebep bildiriyorum.sizlerin yaptığı gibi mesale marketteydim,pazardaydım,doktordaydım dediğiniz gibi.sınav ortasında malesef ara vaktim geldi ara yapmalıyım diyemezdim.veya müdürümle birimlere gittiğimde hocam kusura bakmayın ara vaktim geldi diyemiyorum ama fırsatını bulduğum ilk fırsatta yiyiyorum.cezalarımı uyguluyorum 200 kalori diyiyorsunuz eliptikte 200 kal.yapıyorum.mekik dediniz onu çekemedim merdivenden düştüm belimde liflerim koptu bunu defalarca sizlere söylüyorum ama her fırsatta neden spor yok diyiyorsunuz her defasında rahatsızım belimden diyiyorum ama genede kızıyorsunuz.iyleşince zaten yapacağım elimden geldiğince gene birşeyler yapmaya çalışıyorum.ekmek olayında sağlıklı beslenmek diyiyorsunuz ama bende ne yaptıysam veremedim yediklerimi gözden geçirdim fazla tükettiğim ekmekti.bir süre tüketmeyip sonucunda bir değişme varmı onu kontrol etmek istiyordum bugün diyetisyene gidecektim ama sabah 8 de 35 kişi sıradaydı onlardan bana sıra gelemeyeceği içinde bugünde ertelemek zorunda kaldım.
eleştiri yaparken kendi eksilerimide biliyorum.bu gruba katılmadan önce spor için hiç fırsat bulamazken gruba katılınca kendim için birşeyler yapmaya karar verdim.salona yazıldım,kayınvalidemler kızdığı içinde onlardan habersiz gitmek içinde öğlen araları gidiyorum.koştur koştur gidip geliyorum.sırf kurallarınızda spor olması şartı var diye yetmedi eve spor aleti aldım sağlıklı bir şekilde yağdan kaybetmek için.beslenmelerim bozuk farkındayım.iş yerinde yemek yiyemiyorum genelde yağlı oluyor.evdede yemek yapmıyorum.haftanım 5 günü saat 10 da evde oluyoruz.sizler gibi evde çok vakit geçiremiyorum kendimle ilgtilenemiyorum.işten gittiğimde kayınvalidemler ikindi vakti simit felan alıp çayla yiyorlar yemek olmuyor genelde ozamanda peynir felan yiyerek geçiştiriyom evde saat 10 dan sonra yemek yemekte pek doğru olmaz herhalde.bu takıma girmek istedim doğru akışkan bir şekilde herkes giriyordu birbirlerine yorum yapıyorlardı hoşuma giti ama son zamanlda sadece herkesin yeme içmeyle ilgili yorum yapıp çıkmasını söylüyorum.eski topiğime gelice doğum yaptım evdeydim 1 yıl boyunca evde net yoktu giremedim 1 yıldan sonra döndüğümde de kimse kalmamıştı her biri ayrı gruplardaydı.ben onlar iyi siz kötüsünüz demedim.sadece orda motivasyon daha yüksek ti dedim.
tüm sorduğun sorulara cevap verebildim mi bilmiyorum.tatmin edermi onuda bilmiyorum.sizin taktirinize.
gelelim dünkü menüme:06.05.2013 pazartesi.
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
2 adet domates ,
3 adet yeşil zeytin,
2 adet közlenmiş biber,
1 bardak çay
ara:
2 adet çubuk kreker,
1 ç.b.süt,
1 ç.b.zahter çayı,
öğle:
1 acuç içi kadar haşlanmış tavuk gözsü,
1 adet közlenmiş biber,
1 adet domates,
ara:
2 y.kaşığı nesfit 2 y.kaşığı yoğurtla birlikte,
1 kupa kuşburnu
akşam:
4 y.k.sıfır yağla hazırlanmış patlıcan yemeği,
2 y.k.haşlanmış makarna,
2 kaşık yoğurt,
2,75 lt su,
spor:
1 saat yürüyüş,
30 dak.b-fit
30 dak.eliptik bisiklet,
200 adet tiwist
25 adet mekik daha fazla çekemedim belimden dolayı...
bu kadar koşturmanın içinde güzel canım benimgünaydin arkadaslarr
hemen dün yediklerimi yazayim,daha kahvalti hazirlicam,sonrada hastaneye gidcem,yine gec kaldim,doktorla konusacaktim,cocukalri gönderene kadar doktor baska hastalara gidiyor,neyse artik,persembe ttail okullar o gün erken giderim
sabah
2 dl peynirli tost,1 kücük kutu meyve suyu(200 ml)arabada yedim giderken,gec kalmistim
ara
5 findik,2 kuru kayisi
ögle
1 kase ton balikli salata(yanimda götürmüstüm,)1 dl ekmek
ara
1 bardak ayran,yarimdan az brezelEki Görüntüle 704617 bundan
aksam
1 tabak haslama,3 kasik bulgur pilavi,salata
su
2 lt
spor
30 dk zumba(aksam yorgunluktan geberiyordum,yinede yapmak icin yaptim)
ben ciktim kizlar,güzel sohbetlerrr
Dün ki menüm ;
kalkar kalmaz; ılık limonlu su
Sabah; 1 dilim peynir ( hellim demeye dilim varmıyor) , domates, salatalık, 1 dilim ekmek
Ara; Temizlik yaptığımızdan 5 tane badem
Öğlen; 4 yk pilav, 4 yk kuru fasulye (dünden kalan yemek) bol salata, 3-4 acı turşu biber, yarım bardak ayran
İkindi; 3 form bisküvi, 1 bardak süt
akşam; çeyrek ekmeğin içine ( içi alınmış ekmeğin) sandviç (akşam ölüyordum başka birşeyle uğraşacak halim yoktu. )
Su; 3 lt
spor; bahar temizliği
güzel canım daha dengeli cezalarını bitirdünkü menüm
sabah tabiki ılık su
2 dilim kepek ekmek
ince dilim kaşar
salatalık nane dere otu maydanoz
1 zeytin 1 t.k.pekmez
ara 10 fındık
öğle 2 kaşık pilav 3 kaşık kavurma et
2 kaşık buğday salatası
1 bardak ayran
ara 4 kuru kayısı
akşam 1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık buğday salatası
akşam 10 fındık
su 3lt.
1 büyük bardak maydanoz suyu
1 fincan yeşil çay mate
1 st.yürüyüş.
bende seni öptümmmmmmmmmmmmmm :)selam goca nasılsın canım, tek başına takılıyosun bakıyorum :)))
ben biraz önce teyzemin koşu bandında 50 dk yürüdüm bi koşu eve geldim duşumu alıyım tekrar gidicem oğlanı okula göndericem, sonra kızı uyutmaya çalışıcam tekrar spor yapmayı planlıyorum çünkü çok cezam birikti.
şimdi duşuma gireyim sonra işlerimi halledip gelmeye çalışırım, öpüldünüz fıstıklarrrrrrrrrrrrrr
harikaaaaa mükemmel bebeğim :)Pazartesi menüm
Sabah
1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
50 kez parmak ucunda zıplama
1 saat yürüyüş ( Zeynep Ablaaaaaaaaa, senin için yürüdüm)
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık, taze biber
azıcık nar ekşisi eşliğinde roka ve maydanoz
şekersiz çay
Ara
1 kivi
yarım kutu ayran
Öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
ton balıklı bol yeşillikli salaata
1 dilim t.buğ. ekmek
Ara
6-7 çilek
sabahtan kalan yarım kutu ayran
Akşam
5-6 kaşık taze fasulye
3-4 kaşık bulgur pilavı
salata
Spor
Sabah
50 kez parmak ucunda zıplama
1 saat yürüyüş
Gün içinde
Toplam 20 dk trombolin
Toplam 1 saat leslie walk
30 dk cardio
Su 3 lt
2 acı badem için sende cumaya kadarşimdiiiiii Zeynep Abla kaptan bu hafta olmadığına göre, spordan sorumlu devlet bakanı olarak aşağıdaki yazdığım yanlışların cezasını verebilir misin?
benim geçen haftadan cezam kalmadı
2 küçük acıbadem için :
Mesaj sayımı gününde yamadığım için :
2 küçük su böreği için cezamı alabilir miyim :
Herkes nerdeee, ders çalışacağım hadi kızlaar
harikasın canım tebrikler
uf canım hakikaten zor durum, leslie denedinmi hiç akşam tv karşısında bile yapabilirsin, çok terletmiyo sonra üstünede pilates oh miss
hoşgeldin canım
hoş geldin
Sağol tatlım , hoşbuldum .
Nasılsın güzelim , seninle rastlaşamadık epeydir ?
iyiym asıl sen nasılsın nasıl oldun geçtimi ağrıların
canım hoşeldin özledik seniOturum var dediler geldim
merhaba kızlar o kadar yorgunum ki kemiklerim sızlıyor sabah 6.30 dean beri hiç oturmadım
sabah spora gidemedim misafirim geldi bende akşam 6 seansına gittim ohhh yaptım sporumu suyum cıktı ama hoca harıkaydı
akşam yemeğinden sonra baktım uykum geldi aldım karsı komsumu parka yürüyüşe gittik açıldım iyi geldi
canım hoşeldin özledik seni
ohh süpesin zeynep ala yaaaa enimde ğaza ğelmem ğeekecek
kızlar hangı anket ben bulamıyorumCanım cevap anahtarları açıklandı , baktın mı ?
Ağrılarım epey dindi ama şimdi de ilaçların etkileri var , kusma , halsizlik falan falan ...
Ameliyata kadar rahat yok bana yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?