Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pegasus canım nikinde yazdığın yazı için bir yorum yapacaktım vazgeçtim, eğer tahmin ettiğim şeyse karıştırmıyım daha iyi

yemegi firina attim geldim,günlük yapacagim yemeklerede artik karar veriyor,cani ne istiyorsa onu yapioyoruz

cnm ne tahmin ettin bilmiyorum ama 6 mayis Deniz Gezmis ve arkadaslarinin idam edildigi tarih,dün onlarin ölüm yildönümüydü,o sebeple yazdim,öyle kaldi sonrada

Son düzenleme:

Menün ve sporun güzel canım

Buğday salatasının birde Aus'a ait bir tarifi var ama bir türlü deneme şansım olmadı, belki bir gün denerim inşallah :)

Çalışan biri için ev hayatı çok zordur eminim. İnşallah tez zamanda hayırlı bir iş bulursun kendine..

nöbete gidiyom şimdi yarın görüşürüz :)

Kolay gelsin

Menün çok güzel , afiyet olsun Ama spor yok :26:

offf açtım ama kız başımda ağlayıp duruyo kalmıycam (

Kızlaar birşey itiraf edeceğim, Kıbrıs'ta havalar inanılmaz sıcak geçen yıl Mayıs ayının sonunu bulmuştu böyle sıcaklaşması ve elim ayağım kalkmıyor, ben sıcağa hiç dayanamam, tansiyonumvs hemen düşüyor, vücudumda isilikler çıkıyor vs vs, diyeti bir şekilde idare ediyorum eşimin bırak artık demelerine karşı ama sporu yapamıyorum. Güneş batana kadar yanıyor ortalık, güneş gidince de hava karanlık olduğundan çıkamıyorum yürüyüşe, çünkü burada sokak aydınlatması bile yok.. Ev yine aynı derece sıcak İnanın öğlen sıcağı bastırınca bir uyumuşum bu saate kadar, ara öğünde vs gitti, ne yapacağım bilemiyorum. Oturduğum yerde dünyanın terini akıtıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Akşam yatmadan dersten sonra 30 dakika kardio yapayım diyorum inşallah ama yeterli gelir mi? off off Usandım şu Kıbrıs'tan :26:

güzel olmus begendim
menün güzel olmus
öğlenki simit fazla olmus onun dısında sorun yok dögme pilavı bende çok severim izmirde yok adanadan getirtiyoruz
o zaman hellim deme peynir de o da peynirin bi çesidi zaten menü güzel olmus
güzel olmus

ya ben toplu alıntı yapmaya çalışıyorum mesela 3 sayfadan 5 alıntı yaptıysam 2 sini burda göstermiyo hiç alıntılamamış gibi neden öyle oluyo

selam ben geldim bugun giremedim hic ya gecmise bakıyım menümü yazıyım

Hoşgeldin canım :)

Zeynep abla akşam buluşma var demiş amakimse yok ben çıkıyorum ders çalışacağım, Zeynepa bala gelince ve kızlar toplanınca beni cepten çaldırırsan bende gelirim

güzel olmmus menün aa sporların daha güzel
dün çok dengesiz oldu benim menüm de bunun aynısı ya yazmasam olur mu acaba spor da var bende 1 saat yürüyüş

Kizlar gecmisi okudum hepsini alinti yaptim ama site hata verdi bi de hepsini cevaplamistim tekrardan okuyup cevaplicam simdi

Son düzenleme:
sporumu yaptım geldim kismecikler kalmamışşş
ben de gidiyim kızım uyanmıştır, pokemoncum bugün çoook spor yapıyorum ki kilolar geri gelmesin :)))
harikasın canım tebrikler
uf canım hakikaten zor durum, leslie denedinmi hiç akşam tv karşısında bile yapabilirsin, çok terletmiyo sonra üstünede pilates oh miss
selam ben geldim bugun giremedim hic ya gecmise bakıyım menümü yazıyım
hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…