Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

senin kaynana illa bi gelin bana baksın diye kaptn eziyet olsun istiyo belli belli

akşam ve öglen az olmuş sanki canm yaaa

bebeğim evin kiralık ı bilmiyorum ama eger kiraysa ev sahibiyle konuş eve klima taktırsın yoksa vantilatör alıcaksın onunla yasıcaksın en azından geçici çözüm

bana göre hayır ayrılmak zorunda değilsin, kurallar düzenli spor yapmayı gerektiriyor hergün 5 saat spor yapmayı değil canım

bendede aynı sorun oldu canım yaa gitti bütün alıntılar

ben görmedim ceza olan mesaji,bakarim bir ara,bencede isi abartmamak lazim
katiliyorum sana,mesela benim adam resim yüklemeye karsi,ben yükleyemem,bu konuda bi ara eltilerim sisirme yapmislardi,yani ben yükleyemem ama inanmak istemeyende inanmaz,verdigim kiloda ortada zaten,200-300 arasi anca veriyorum

ne kadar güzel aşada 8 kişiyi görmekkkkk :) :) pegasus arada böyle yapıp takımı toplamak lazım :)
yapalim cnm benim,ne kadar güzel oldu böyle
Zeynep abla hadi yaaa ders çalışacağım mola verdimmmm ne konuşacann
bu ne siddet cnm,korktum valla,zeynos cabuk de ne diceksen,kafamiza biseyler gelmeden:18:
bitanem anca geldim takımdan şikayetin varmı o nu sorucam herkese
benim kaynanamdan sikayetim var,o da olurmu
takip ediyorum ha bire kilo veriyorlar canım :)
yalancinin mumu meselesi cnm,dedigim gibi kimi kandiracaklarki
sporlari kendinizi incitmeden yapin cnm ya,bende yapiyorum,bi yerim incimiyor,yanlismi yapiyorsunuz:26:
cnm benim neyi kime ispat edecekler,insanin icinde fesatlik olduktan sonra tartidada bi hilesini bulur bu isin,ben sahsen bu konuya takilmadim hic,herkes versede kendine,alsada,ben seni kandirsam ne kazanicam demi ama,haksizlik evet ama yalan söylemek isteyen her türlü söyler

bahaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
lütfen bizimle sohbet et en son yazan mesajı görmüyorsan arada bir F5 tuşuna bas sayfa yenilensin fıstıkım geçmişte gezmeyi bırak
belki bunu görürüsün çünkü diğerlerini görmedin sanırım

Holeeeeeeey , oturum en çok bu kısmını sevdim ben

Eveeeet , sırada ne var ?

Takımdan şikayetlerimizi soracaktın sanırım , benim çooooooooooook var , yaz yaz bitmez . Nasıl başedeceksin bu şikayetlerle , yok yani çözüm bulacaksan yazayım yoksa boşa yorulacağım

Mesela ;

Zeynepcanan fazla tatlı , biraz kötü olsun ?

Kaptan , kayınvalidesini sevmiyor , sevsin . Yazık kadına asansörlü ev lazım

Topraks diye biri var , sevgi pıtırcığı gibi mesela , onu takımdan atın

Hele hele bir baby var , derhal diskalifiye olsun çünkü galatasaraylı

Demmay çok çalışıyor , psikolojimi bozuyor

Bahar hep geçmişi okuyor , nasılsın desem cevabı ertesi gün alıyorum

Pokemonun duşları dasmıyoooo zaten , türkçeyi katlediyor.

Ooooooo şikayet çok bende zeynebim , nasıl halledeceğiz

Son düzenleme:
bebeğim evin kiralık ı bilmiyorum ama eger kiraysa ev sahibiyle konuş eve klima taktırsın yoksa vantilatör alıcaksın onunla yasıcaksın en azından geçici çözüm

Zeynep abla buranın sıcağı bildiğin gibi değil çöl sıcağı resmen, vantiratörle oturduğumuz yerde terliyorsun, bana yetmiyor.. bizimev sahibi günahını bile vermez adama, Yine diyorum ya yarım saat videodan yaparım sabahları inşallah ama yürüüş vs yapmamam artık,

canım benim o sorun bendede var bırakma kendini bugün bende eve gelirken fena oldum tansiyonum düştü ve tansiyonum düşünce sekerli şeyler ister hemen canım bende dayanamadım bi gofret aldım yolda yedim kendime geldim :26::26:
gofretin acısını cıkarım fazla spor yapim dedim belim zonkluyo şimdi

okudum canım sıcağa dayanmıyorsun anladım bende sevmem sıcağı sana bir önerim olucak sabah eşin evdeyken yarım saat yürüyüp gelsen serinlikte korkarmısın erken diye

senin kaynana için de bir akşam toplanırız canım ya üzülme sen her derdin vardır çaresi

evin cok mu güneş alıyor canım

okudum canım sıcağa dayanmıyorsun anladım bende sevmem sıcağı sana bir önerim olucak sabah eşin evdeyken yarım saat yürüyüp gelsen serinlikte korkarmısın erken diye

Zeynep abla eşim 7.30'da gidiyor, bizim burada da başı boş köpekte çok,şimdi dışarıda tek olsam Allah esirgesin korkuyorum zaten

sen nasıl bir hatunsun yaaaaaaa, Allah iyiliğini versin senin, en kötü günün tatlı dilin kadar olsun :))))

cimcimenin haberi yok bence baska birinin olsun yarın kızlar :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…