- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
hos buldiuk cnm benum,kayinvalidem daha iyi,ben nasil oldum asil soru bu
yakinda akil hastanesine girmesem iyidir
insallah dicemde,kadin takti bana,doktoru gördüm sabah ne zaman cikaca diye sordum,hafta sonuna dogru yeniden kan alicaz dedi,sonra cikar
arkadan hemen atliyor doktora,benim dizlerim tutmuyor,bizim ev merdivenli asansörlü olan evler daha iyi demi benim icin,basim döner düserim,doktorda güldü yok dedi,zaten evde dinlenicen,merdiven inip cikmana gerek yok
bu arada kapagi bana atmaya calisiyor,bizim ev asansörlüymüs,daha iyimis,yarabbim ne alaka ben daha anlamadim,yok gelmede diyemiyor insan,dedim sen iyiles bi care buluruz,ne edcem ben bi gelirse hic giremem ben buraya
dünkü menümü yazayım
sabah
klasik kahvaltı
ara
1 bardak süt
öğlen
1 kase yok tarhana çorbası (komşu yapıp getirmiş içmem diyemedim ayıp)
akşam
4 kaşık peynirli erişte
ara
elma
ara
1 bardak süt
birazda zytin ekmek yedim diyetim bozuldudengemi bozuyorlar böyle sinir olyorum
Herkes buradayken bu mesajımıda hatırlatmak isterim, gözünüzden kaçmasın, Bünyem bebekliğimden beri sıcağa karşı duyarlı. Annem hep dersi öğlen sıcak bastırınca uyuyup akşam esintisi başlayınca öyle uyanırdın, snaki bilincin kapanmış gibi kendinden geçerdin diye anlatır hep. İnanın spor yapmaz eziyet gibi şuan bana... Yine de yarım saat bile olsa yapamaya çalışacağım ama eğer ki bu kurallar dışuıysa ve yapmak zorundaysam Gruptan ayrılmak için müsade isteyeyim.İnanın elimden gelen birşey yok.
bana göre hayır ayrılmak zorunda değilsin, kurallar düzenli spor yapmayı gerektiriyor hergün 5 saat spor yapmayı değil canım
Herkes buradayken bu mesajımıda hatırlatmak isterim, gözünüzden kaçmasın, Bünyem bebekliğimden beri sıcağa karşı duyarlı. Annem hep dersi öğlen sıcak bastırınca uyuyup akşam esintisi başlayınca öyle uyanırdın, snaki bilincin kapanmış gibi kendinden geçerdin diye anlatır hep. İnanın spor yapmaz eziyet gibi şuan bana... Yine de yarım saat bile olsa yapamaya çalışacağım ama eğer ki bu kurallar dışuıysa ve yapmak zorundaysam Gruptan ayrılmak için müsade isteyeyim.İnanın elimden gelen birşey yok.
Kızla alıntılarımın hepsi uçtu gitti oysaki 7 sayfa geriden alıntılaryapmıştım.
Pegasuscanım allah sabur versin hakikayten zor durumdasın
zeynep abla çok tırstım akşamki toplantıdan
topraks canım o paaeslei şokellalaı yersen geçen haftaerdiğin kilolaı hooooooooop diyeei alısın
dılek canım eni askalaıyla kaısıısan eni ozlemen nomal
Dusla dasmıyo yıne yes
kaptan ben deigilim o hasta olan :)
hasta olan demmaydı
iyi akşamlar kaptan ve 4.cü takım arakadaslarımmiyi aksamlar herkese,aksam gelmeye calisacagim,bir aksilik cikmazsa
öptüm hepinizii
ben görmedim ceza olan mesaji,bakarim bir ara,bencede isi abartmamak lazimcanım ben rahatsız olduğun konuyu tam anlayamadım açıkçası, fakat biraz önce kendine verdiğin cezayı gördüm artık iyice abartıldığını düşünüyorum bu işin. evet cezalar güzel adı ceza ama kendi ödül olarak bakıyorum ben bunlara kilo vermek açısından ama burayı bir kampa çevirirsek bir espirisi kalmaz diye düşünüyorum.
katiliyorum sana,mesela benim adam resim yüklemeye karsi,ben yükleyemem,bu konuda bi ara eltilerim sisirme yapmislardi,yani ben yükleyemem ama inanmak istemeyende inanmaz,verdigim kiloda ortada zaten,200-300 arasi anca veriyorumHepsine katılıyorum da canım , kendi adıma bu cuma harika sonuçlar çıkartmaya katılamıyorm maalesef
Mazeretim var ama :26:
Ben tartımı çekerim çekmesine de kimi der , yükleyemiyorum , kimi der çekemiyorum , genel kural olarak kabul görmez bence.
Ama ben çekerim . Zaten en fazla 300-500 veriyorum onu da gururla sunarımBu hafta aldım ama şimdiden haberiniz ola , serumlar ve ilaçlar ve sağlıksız bir beslenme düzeni , haraket yok ...
Toparlanacağım en kısa zamanda ama , beni az çok biliyorsunuz
yapalim cnm benim,ne kadar güzel oldu böylene kadar güzel aşada 8 kişiyi görmekkkkk :) :) pegasus arada böyle yapıp takımı toplamak lazım :)
bu ne siddet cnm,korktum valla,zeynos cabuk de ne diceksen,kafamiza biseyler gelmeden:18:Zeynep abla hadi yaaa ders çalışacağım mola verdimmmm ne konuşacann
benim kaynanamdan sikayetim var,o da olurmubitanem anca geldim takımdan şikayetin varmı o nu sorucam herkese
yalancinin mumu meselesi cnm,dedigim gibi kimi kandiracaklarkitakip ediyorum ha bire kilo veriyorlar canım :)
sporlari kendinizi incitmeden yapin cnm ya,bende yapiyorum,bi yerim incimiyor,yanlismi yapiyorsunuz:26:o nasıl bişey bilmiyorum canım yaaa :44:
dögme pilavının tarifini birazdan paylaşcam canım benim
bende sporumu yaptım belimi ve ayagımı incittim galiba hafiften hafiften agrıyorlar
ya sorma canım ya bende kaç sayfayı alıtıladım hepsine tek cevap verim dedim herseyi yazdım cevapa dedim hata dedi gitti hepsi yaaa
cnm benim neyi kime ispat edecekler,insanin icinde fesatlik olduktan sonra tartidada bi hilesini bulur bu isin,ben sahsen bu konuya takilmadim hic,herkes versede kendine,alsada,ben seni kandirsam ne kazanicam demi ama,haksizlik evet ama yalan söylemek isteyen her türlü söylerama canım benim ispat olmadıktan sonra yarısın ne anlamı kalıyor ki birinci olsunlar hiç önemli değil ama bu işi ciddiye alanlara haksızlık degilmi ben her hafta eklerim hiç gocunmam kilo almışsam almışımdır vermişsem vermişimdir
canımın en içi ausum benim senin durumunu biliyoruz sana kimse bir sey diyemez kadın hastanede kırvanıyor beni arıyor kı takım zor durumda kalmasın diye işte samimiyet budur bence .sana ceza felan yok sen iyi ol tamam mı annem :)
bebeğim evin kiralık ı bilmiyorum ama eger kiraysa ev sahibiyle konuş eve klima taktırsın yoksa vantilatör alıcaksın onunla yasıcaksın en azından geçici çözüm
Kızlaar birşey itiraf edeceğim, Kıbrıs'ta havalar inanılmaz sıcak geçen yıl Mayıs ayının sonunu bulmuştu böyle sıcaklaşması ve elim ayağım kalkmıyor, ben sıcağa hiç dayanamam, tansiyonumvs hemen düşüyor, vücudumda isilikler çıkıyor vs vs, diyeti bir şekilde idare ediyorum eşimin bırak artık demelerine karşı ama sporu yapamıyorum. Güneş batana kadar yanıyor ortalık, güneş gidince de hava karanlık olduğundan çıkamıyorum yürüyüşe, çünkü burada sokak aydınlatması bile yok.. Ev yine aynı derece sıcakİnanın öğlen sıcağı bastırınca bir uyumuşum bu saate kadar, ara öğünde vs gitti, ne yapacağım bilemiyorum. Oturduğum yerde dünyanın terini akıtıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Akşam yatmadan dersten sonra 30 dakika kardio yapayım diyorum inşallah ama yeterli gelir mi? off off Usandım şu Kıbrıs'tan :26:
okudum canım sıcağa dayanmıyorsun anladım bende sevmem sıcağı sana bir önerim olucak sabah eşin evdeyken yarım saat yürüyüp gelsen serinlikte korkarmısın erken diye
haklısın zeynep abla biliyorsun ki biz 2 haftadır tartı fotosunu paylaşıyoruz. Ayrıca ben seni tanıyorum ve ne söylediklerine ne dediklerine alınmam, burada hiçbir arkadaşa alınmam çünkü benim menfaatim için söyleyeceğinizi bilirim.. Sende azçok beni tanırsın, Ayrıca spor konusunda geçmiş mesajlarda birşey yazdım okuyabildin mi?
ben görmedim ceza olan mesaji,bakarim bir ara,bencede isi abartmamak lazim
katiliyorum sana,mesela benim adam resim yüklemeye karsi,ben yükleyemem,bu konuda bi ara eltilerim sisirme yapmislardi,yani ben yükleyemem ama inanmak istemeyende inanmaz,verdigim kiloda ortada zaten,200-300 arasi anca veriyorum
yapalim cnm benim,ne kadar güzel oldu böyle
bu ne siddet cnm,korktum valla,zeynos cabuk de ne diceksen,kafamiza biseyler gelmeden:18:
benim kaynanamdan sikayetim var,o da olurmu
yalancinin mumu meselesi cnm,dedigim gibi kimi kandiracaklarki
sporlari kendinizi incitmeden yapin cnm ya,bende yapiyorum,bi yerim incimiyor,yanlismi yapiyorsunuz:26:
cnm benim neyi kime ispat edecekler,insanin icinde fesatlik olduktan sonra tartidada bi hilesini bulur bu isin,ben sahsen bu konuya takilmadim hic,herkes versede kendine,alsada,ben seni kandirsam ne kazanicam demi ama,haksizlik evet ama yalan söylemek isteyen her türlü söyler
Hoşgeldin canım :)
Zeynep abla akşam buluşma var demiş amakimse yok ben çıkıyorum ders çalışacağım, Zeynepa bala gelince ve kızlar toplanınca beni cepten çaldırırsan bende gelirim
evin cok mu güneş alıyor canımZeynep abla buranın sıcağı bildiğin gibi değil çöl sıcağı resmen, vantiratörle oturduğumuz yerde terliyorsun, bana yetmiyor.. bizimev sahibi günahını bile vermez adama, Yine diyorum ya yarım saat videodan yaparım sabahları inşallah ama yürüüş vs yapmamam artık,
okudum canım sıcağa dayanmıyorsun anladım bende sevmem sıcağı sana bir önerim olucak sabah eşin evdeyken yarım saat yürüyüp gelsen serinlikte korkarmısın erken diye
sen nasıl bir hatunsun yaaaaaaa, Allah iyiliğini versin senin, en kötü günün tatlı dilin kadar olsun :))))Holeeeeeeey , oturum en çok bu kısmını sevdim ben
Eveeeet , sırada ne var ?
Takımdan şikayetlerimizi soracaktın sanırım , benim çooooooooooook var , yaz yaz bitmez . Nasıl başedeceksin bu şikayetlerle , yok yani çözüm bulacaksan yazayım yoksa boşa yorulacağım
Mesela ;
Zeynepcanan fazla tatlı , biraz kötü olsun ?
Kaptan , kayınvalidesini sevmiyor , sevsin . Yazık kadına asansörlü ev lazım
Topraks diye biri var , sevgi pıtırcığı gibi mesela , onu takımdan atın
Hele hele bir baby var , derhal diskalifiye olsun çünkü galatasaraylı
Demmay çok çalışıyor , psikolojimi bozuyor
Bahar hep geçmişi okuyor , nasılsın desem cevabı ertesi gün alıyorum
Pokemonun duşları dasmıyoooo zaten , türkçeyi katlediyor.
Ooooooo şikayet çok bende zeynebim , nasıl halledeceğiz
kılzar röportaj tarihklerini sööölüyorum
yarın yani 08.05 çarşamba; cimcimesude
09.05 peşeme; gerbera
13.05 pazaesi;gogo
14.05 salı; demmay
15.05 çaşama;apunzel
kızla yapunzeli yeniden yazdım çünkü onunki werimli olmamışdı
anked nasıl oluyo deyseniz açıklaım,,
iz size soyulay soyuyoyuz sizde ceaplıyosunuz alındı yapaak
dusla dasmıyo yine inan yazmak çok zo, umaım anlamışsınızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?