Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evin cok mu güneş alıyor canım

evet Güney cephe zeynep abla, güneşbenim evde doğar, benim evde batar, kışın işe yarıyor ama yazın rezillik, Türkiye'ye kaçıyorum bu yüzden.. Zaten yaşadıklarımı az çok biliyorsun.. Geçen yıl Mayıs Sonunda ısındı hava bu yıl 27 mayıs'ta direk sıcaklar bastırdı yün organda yatıyorken 1 günde pike örtmeye başladık o derece yani ,örtüyoruz dediğime bakma atıyoruz onuda üzerimizden..

zeynep abla dediğimi yanlış analama resim eklerim eklemesine ama bana güvensizlik gibi geliyo yanlış anlamayın sakın..

sanırım yanlış anlamısım resim olayını genel kural olmasını istemissin ben takım içi diye düşündüm ama yine de kabul edilmez bence haftada 2 - 3 kilo 3.5 kilo verdim diye yazanlar var bunun normal olmadıgı belli bisey zaten haftada 3-4 kilo anca benim ameliyatta oldugu gibi aç kalırsan verebilrsin diyetle sporla imkansız bisey diyetisyene gidenler bilir zaten öyle yazanlar kendini kandırıyo sadece ilk 3 te kendi ismini görsün diye yazıyolar bence

benimde senden sikayetim var çok tatlısın bir bana süper enerji veriyorsun iki seni görünce mutlulu hormonları salgılıyorum birde çiğdemi sonra baharı sonra goncayı sonra birtane kaptanımızı sonra babyımızı pokemonu rapunzeli toprağımı eftelyayı sayamadığım diğer kızları

canım sabaha karşı nasıl oluyor hava bilmiyorum ama en serin o zamanlar olur sanırım o arada internet üzerinde evde yapabileceğin şeyler olur sanırım ama dediğim gibi sen hergün düzenli yap da ne kadar yapabilirsen senin karına, 30 dk yapmak bile bişeydir hiç olmamasından iyidir

Pegasus'cum Zeynep abla benim konuşma tarzımı bilir, sert konuşmadım canım, yanlış anlama beni,smaimiyetimden kaynaklı öyle yazdım ben

Aus'cum çalışıyorda noluyor, çalışmayanlar benden daha yüksek not alıyor

bana müsade kızlar derse devam kalanını yarın okurum, payıma düşeni alırım, İyi geceler herkese

iyi akşamlar kaptan ve 4.cü takım arakadaslarımm
iyi aksamlar

Ay hiç güleceğim yoktu Bu tür yazışmalarda hep benimki başkaları söylemiş gibi yazılıyor ya da kimyazmış hatırlamıyorum diye yazılıyor, kaptan aştın kendini bu sefeeer

senin kaynana illa bi gelin bana baksın diye kaptn eziyet olsun istiyo belli belli
sorma cnm ya,bana gicigi,digerlerine öyle degil,sebebini anlatirim bi ara
kaptan ben deigilim o hasta olan :)
hasta olan demmaydı
ne bilim cnm benim,ha bire senin biyerlerinde biseyler oluyor,aklimda sen kalmissin
cnm benim ben bu mesajdan bisey anlamadim
sen spor yapamamana caremi aramak istedin,takimdan ayrilmak icin bahanemi
fikir almak istiyorsan,sabah serinliginde yapabilirsin sporu,bence yürüyüs sart degil,evde kendince spor yapabilirsin,kurallardada berilttim zaten,bu zorunlu degil,saglik icin yapilmali

cnm ben seviyorum da,o sevmiyor,ne yapayim,esime kardesinin kizini istemis,nisanlanmislar,esimde nisani atmis,1 yil icerisindede benimle nisanlandi,kadin bahaneyi benden bulyor hala,10 yil gecti,kini gecmedi
senin kaynana için de bir akşam toplanırız canım ya üzülme sen her derdin vardır çaresi
insallah bluruz cnm

ooooy kıyamam zeynep abla bende cok yorgunum cok uykum var birazdan uyucam

Son düzenleme:

benimde şikayet ettiğim nokta o zaten canım gerçekçi olalım sanalda da olsa kimse kimsenin hakkını yemesin

sadece bunlar içinmi bu kadar ceza zeynep abla :18::18::18::18::18:

orasını Allah bilir biz yine de günahlarını almayalım kızlar yapan kendine yapar bize olan bişey yok, hayır takım olarak genelde sıralamadayız zaten bize ne kiiii başkasından

klimayı kiracı olsanda kendn taktırıyosun zaten

Yok canım asla ama ben eskisi gibi yoğun tempoda spor yapamayacağımı belirttim, Pegasus'cum sabhaları 6.30'da uyanıyorum kahvaltı faslı, eşimle kızımı gönderiyorum, oğlum uyanır uyanmaz kahvaltı yapmaz, onları gönderince masayı toplamadan oğlumla bir kahvaltı yapıyoruz, savaş alanına dönmüş evimi toplamam öğlen yemeğini pişirmem vs derken zaten saat 11;30 u buluyor.. Sonrada oğlumla biraz oynuyoruz, masayı hazırlıyorum eşim ve kızım geliyor, benim sabahları hep bu tempodadır ama dışarıda spor yapamayacağıma göre bir vakitayıracağım, bir işi yapmayacağım egzersizi yapacağım ama eskisi gibi uzun ve tempolu olmayabilir, kuralları ihalal eden bir durumsa ayrılabilirim dedim, yoksa asla istediğimden değil, olur ki 54'e inmeden Türkiye'ye gidersem dönüşte izinli ayrılıp tekrar gelmek ve sizinle 54'ü görmek isterim

çiğdem canım benim seni zorlamıyoruz yürüyüş yap zorla spor yap diye canım sabah birazcık erken kalkıpta serinlikte evde spor yaparsan hem vücudun sıkılaşır hem takım kurallarına uyarsın uykun gelirse sonra tekrar uyu

cnm yanlis anlamadim ben,sen direk ayrilmak icin müsade isteyince sasirdim bi an,firsat buldugunda yaparsin sporunu,ayrilmaya ne gerek var:18:
tammam cnm anladim,5. sira bana ait,bu iyiligini unutmicam
ooooy kıyamam zeynep abla bende cok yorgunum cok uykum var birazdan uyucam

cnm zaten sen gecmisten cikana kadar uykun geliyor

sen nasıl bir hatunsun yaaaaaaa, Allah iyiliğini versin senin, en kötü günün tatlı dilin kadar olsun :))))

Azıcık iyileşiyorum sanki topraksım , öyle hissediyorum bu gece

Aminnnnnnnnnnnnnn canım i hep beraber gülelim hep inşallah.

hoş geldin canım benimmm nasılsın nasıl oldun

Hoşbuldum canım i iyi sayılırım , sen nasılsın diyeceğim ama muhtemelen yarın cevap alacağım

Tamam sıralama şaşmasın ama önce ben , hep ben

iyi geceler canım benim dadlu uykular

Huuuuuuuuu kadın daha burada , onu yazdıktan sonra bir saaat sohbet etti bizimle , şimdi çıkmak üzere , yakala

İyi geceler canım , çan eğrisi düşükse bölümünde (benim 30-45 geçme notu) çokta önemseme , mutlaka geçecek notlar alırsın .

O hikayenin aynısından annemle babamda da vardı , 10 değil 100 senede geçse değişmez o artık .

Babaannem yıllarca '' ahhhhh biz seni sevile düşünmüştük derdi '' babama .Sevil olmuş 60 yaşında , hala onu sayıklardı i tabii annemede düşman .

Allah eşinle ağız tadını bozmasın

dogru zeynep abla dediklerin o kadar kiloyu nasıl veriyorlar bende cok merak ediyorum takımımız cok güzel takım arakdaslarım cok güzel ben sizden yardım istiyrum kızlar buranın cooooooook faydasını gördüm ben cok sıp sevdi biriyim hemen vazgecerim 67.6 kılodan 62 kıloya düştüm durdum kaldım 55leri görmek istiyorum ama bende ne hırs var ne inancım var o yüzden takımdan ben birazda daha birbirimizi motive edelim istiyorum mesela daha kATI cazalar olsun yada daha farklı şeyler bu kilolar gitsin ama kalıcı gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…