evin cok mu güneş alıyor canım
Oturum var dediler geldim
zeynep abla dediğimi yanlış analama resim eklerim eklemesine ama bana güvensizlik gibi geliyo yanlış anlamayın sakın..
Holeeeeeeey , oturum en çok bu kısmını sevdim ben
Eveeeet , sırada ne var ?
Takımdan şikayetlerimizi soracaktın sanırım , benim çooooooooooook var , yaz yaz bitmez . Nasıl başedeceksin bu şikayetlerle , yok yani çözüm bulacaksan yazayım yoksa boşa yorulacağım
Mesela ;
Zeynepcanan fazla tatlı , biraz kötü olsun ?
Kaptan , kayınvalidesini sevmiyor , sevsin . Yazık kadına asansörlü ev lazım
Topraks diye biri var , sevgi pıtırcığı gibi mesela , onu takımdan atın
Hele hele bir baby var , derhal diskalifiye olsun çünkü galatasaraylı
Demmay çok çalışıyor , psikolojimi bozuyor
Bahar hep geçmişi okuyor , nasılsın desem cevabı ertesi gün alıyorum
Pokemonun duşları dasmıyoooo zaten , türkçeyi katlediyor.
Ooooooo şikayet çok bende zeynebim , nasıl halledeceğiz
Çıkıyorum ben iyi geceler
evet Güney cephe zeynep abla, güneşbenim evde doğar, benim evde batar, kışın işe yarıyor ama yazın rezillik, Türkiye'ye kaçıyorum bu yüzden.. Zaten yaşadıklarımı az çok biliyorsun.. Geçen yıl Mayıs Sonunda ısındı hava bu yıl 27 mayıs'ta direk sıcaklar bastırdı yün organda yatıyorken 1 günde pike örtmeye başladık o derece yani ,örtüyoruz dediğime bakma atıyoruz onuda üzerimizden..
iyi aksamlariyi akşamlar kaptan ve 4.cü takım arakadaslarımm
Ay hiç güleceğim yoktuBu tür yazışmalarda hep benimki başkaları söylemiş gibi yazılıyor ya da kimyazmış hatırlamıyorum diye yazılıyor, kaptan aştın kendini bu sefeeer
sorma cnm ya,bana gicigi,digerlerine öyle degil,sebebini anlatirim bi arasenin kaynana illa bi gelin bana baksın diye kaptn eziyet olsun istiyo belli belli
ne bilim cnm benim,ha bire senin biyerlerinde biseyler oluyor,aklimda sen kalmissinkaptan ben deigilim o hasta olan :)
hasta olan demmaydı
cnm benim ben bu mesajdan bisey anlamadim
Herkes buradayken bu mesajımıda hatırlatmak isterim, gözünüzden kaçmasın, Bünyem bebekliğimden beri sıcağa karşı duyarlı. Annem hep dersi öğlen sıcak bastırınca uyuyup akşam esintisi başlayınca öyle uyanırdın, snaki bilincin kapanmış gibi kendinden geçerdin diye anlatır hep. İnanın spor yapmaz eziyet gibi şuan bana... Yine de yarım saat bile olsa yapamaya çalışacağım ama eğer ki bu kurallar dışuıysa ve yapmak zorundaysam Gruptan ayrılmak için müsade isteyeyim.İnanın elimden gelen birşey yok.
cnm ben seviyorum da,o sevmiyor,ne yapayim,esime kardesinin kizini istemis,nisanlanmislar,esimde nisani atmis,1 yil icerisindede benimle nisanlandi,kadin bahaneyi benden bulyor hala,10 yil gecti,kini gecmediHoleeeeeeey , oturum en çok bu kısmını sevdim ben
Takımdan şikayetlerimizi soracaktın sanırım , benim çooooooooooook var , yaz yaz bitmez . Nasıl başedeceksin bu şikayetlerle , yok yani çözüm bulacaksan yazayım yoksa boşa yorulacağım
Mesela ;
insallah bluruz cnmsenin kaynana için de bir akşam toplanırız canım ya üzülme sen her derdin vardır çaresi
merhaba kızlar o kadar yorgunum ki kemiklerim sızlıyor sabah 6.30 dean beri hiç oturmadım
sabah spora gidemedim misafirim geldi bende akşam 6 seansına gittim ohhh yaptım sporumu suyum cıktı ama hoca harıkaydı
akşam yemeğinden sonra baktım uykum geldi aldım karsı komsumu parka yürüyüşe gittik açıldım iyi geldi
Holeeeeeeey , oturum en çok bu kısmını sevdim ben
Mesela ;
benimde şikayet ettiğim nokta o zaten canım gerçekçi olalım sanalda da olsa kimse kimsenin hakkını yemesinsanırım yanlış anlamısım resim olayını genel kural olmasını istemissin ben takım içi diye düşündüm ama yine de kabul edilmez bence haftada 2 - 3 kilo 3.5 kilo verdim diye yazanlar var bunun normal olmadıgı belli bisey zaten haftada 3-4 kilo anca benim ameliyatta oldugu gibi aç kalırsan verebilrsin diyetle sporla imkansız bisey diyetisyene gidenler bilir zaten öyle yazanlar kendini kandırıyo sadece ilk 3 te kendi ismini görsün diye yazıyolar bence
kendimede ceza vericem buğum hemde en ağırından
misafire profotirol yaptım elime bulasan kremasını yaladımyalamamlıydım
birde bir tane lahana sarması yedim
gelelim cezama
500 kalori
500 mekik ve
cumaya kadar
Fit for Duty - Aerobics - YouTube
bundan yapıcam
sanırım yanlış anlamısım resim olayını genel kural olmasını istemissin ben takım içi diye düşündüm ama yine de kabul edilmez bence haftada 2 - 3 kilo 3.5 kilo verdim diye yazanlar var bunun normal olmadıgı belli bisey zaten haftada 3-4 kilo anca benim ameliyatta oldugu gibi aç kalırsan verebilrsin diyetle sporla imkansız bisey diyetisyene gidenler bilir zaten öyle yazanlar kendini kandırıyo sadece ilk 3 te kendi ismini görsün diye yazıyolar bence
Zeynep abla buranın sıcağı bildiğin gibi değil çöl sıcağı resmen, vantiratörle oturduğumuz yerde terliyorsun, bana yetmiyor.. bizimev sahibi günahını bile vermez adama, Yine diyorum ya yarım saat videodan yaparım sabahları inşallah ama yürüüş vs yapmamam artık,
sen spor yapamamana caremi aramak istedin,takimdan ayrilmak icin bahanemi
fikir almak istiyorsan,sabah serinliginde yapabilirsin sporu,bence yürüyüs sart degil,evde kendince spor yapabilirsin,kurallardada berilttim zaten,bu zorunlu degil,saglik icin yapilmali
klimayı kiracı olsanda kendn taktırıyosun zaten
Yok canım burada klimalı hatta full eşyalı içinde laptoplu evler var , benim şansızlığım iyi bir eve denk gelemedim 3 yıldır, yaklaşık 4 ev değiştirmeme rağmen
cnm yanlis anlamadim ben,sen direk ayrilmak icin müsade isteyince sasirdim bi an,firsat buldugunda yaparsin sporunu,ayrilmaya ne gerek var:18:Pegasus'cum Zeynep abla benim konuşma tarzımı bilir, sert konuşmadım canım, yanlış anlama beni,smaimiyetimden kaynaklı öyle yazdım ben
Aus'cum çalışıyorda noluyor, çalışmayanlar benden daha yüksek not alıyor
bana müsade kızlar derse devam kalanını yarın okurum, payıma düşeni alırım, İyi geceler herkese
tammam cnm anladim,5. sira bana ait,bu iyiligini unutmicambenimde senden sikayetim var çok tatlısın bir bana süper enerji veriyorsun iki seni görünce mutlulu hormonları salgılıyorum birde çiğdemi sonra baharı sonra goncayı sonra birtane kaptanımızı sonra babyımızı pokemonu rapunzeli toprağımı eftelyayı sayamadığım diğer kızları
ooooy kıyamam zeynep abla bende cok yorgunum cok uykum var birazdan uyucam
sen nasıl bir hatunsun yaaaaaaa, Allah iyiliğini versin senin, en kötü günün tatlı dilin kadar olsun :))))
hoş geldin canım benimmm nasılsın nasıl oldun
benimde senden sikayetim var çok tatlısın bir bana süper enerji veriyorsun iki seni görünce mutlulu hormonları salgılıyorum birde çiğdemi sonra baharı sonra goncayı sonra birtane kaptanımızı sonra babyımızı pokemonu rapunzeli toprağımı eftelyayı sayamadığım diğer kızları
iyi geceler canım benimdadlu uykular
Pegasus'cum Zeynep abla benim konuşma tarzımı bilir, sert konuşmadım canım, yanlış anlama beni,smaimiyetimden kaynaklı öyle yazdım ben
Aus'cum çalışıyorda noluyor, çalışmayanlar benden daha yüksek not alıyor
bana müsade kızlar derse devam kalanını yarın okurum, payıma düşeni alırım, İyi geceler herkese
iyi aksamlar
sorma cnm ya,bana gicigi,digerlerine öyle degil,sebebini anlatirim bi ara
ne bilim cnm benim,ha bire senin biyerlerinde biseyler oluyor,aklimda sen kalmissin
sen spor yapamamana caremi aramak istedin,takimdan ayrilmak icin bahanemi
fikir almak istiyorsan,sabah serinliginde yapabilirsin sporu,bence yürüyüs sart degil,evde kendince spor yapabilirsin,kurallardada berilttim zaten,bu zorunlu degil,saglik icin yapilmali
cnm ben seviyorum da,o sevmiyor,ne yapayim,esime kardesinin kizini istemis,nisanlanmislar,esimde nisani atmis,1 yil icerisindede benimle nisanlandi,kadin bahaneyi benden bulyor hala,10 yil gecti,kini gecmedi
insallah bluruz cnm
benim rahatsız olduğum bir kaç konu var kızlar öncelikle söyliyimki takımın içinde calısan hanımlar da var küçük bebekleri olan hanımlar da var hem öğrenci hem anne hemde calısan hanımlarda var birde ben varım 40 yasında akşama kadar orda burda katılan akşam olunca eve gelen :)
burda hepimiz kardeş gibiyiz kimseyi eleştirmeye özelliklede yıkıcı eleşti yapmaya hakkımız yok nazımız birbirimize geçer bazaen takılar bazende eleştiririz ama kimse kimseye kırılmaz helede ben hiç kimseye kırılmam :) bana Zeynep abla 40ından sonra kudurdunmu diyin heeee derim :)
bu hafta kaptanımız cok mesgül ve fırsat buldukça uğramaya çalışıyor topikle ilgilenmek bize kalıyor yani hepimize
herkes üzerine düseni yapıcagından eminim lütfen verilen cezalar yapılsın kaçamak yapmayın ve cuma günü harıka sonuçlar çıkartın kızlar birde cuma sabah herkesden kilolarını gösteren resim çekilsin ve eklesin bunu püskütede söylicem ben hayretlerde kalıyorum haftada 2.5 3 hatta 4 kilo verenlere ben afedersiniz ama yırtıyorum kendimi en fazla 1.5 kilo veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?