Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel canım menün sporda harika

ne kadar güzel aşada 8 kişiyi görmekkkkk :) :) pegasus arada böyle yapıp takımı toplamak lazım :)

Hepsine katılıyorum da canım , kendi adıma bu cuma harika sonuçlar çıkartmaya katılamıyorm maalesef

Mazeretim var ama :26:

Ben tartımı çekerim çekmesine de kimi der , yükleyemiyorum , kimi der çekemiyorum , genel kural olarak kabul görmez bence.

Ama ben çekerim . Zaten en fazla 300-500 veriyorum onu da gururla sunarım Bu hafta aldım ama şimdiden haberiniz ola , serumlar ve ilaçlar ve sağlıksız bir beslenme düzeni , haraket yok ...

Toparlanacağım en kısa zamanda ama , beni az çok biliyorsunuz

güzel olmuş canım menün

haklısın zeynep abla biliyorsun ki biz 2 haftadır tartı fotosunu paylaşıyoruz. Ayrıca ben seni tanıyorum ve ne söylediklerine ne dediklerine alınmam, burada hiçbir arkadaşa alınmam çünkü benim menfaatim için söyleyeceğinizi bilirim.. Sende azçok beni tanırsın, Ayrıca spor konusunda geçmiş mesajlarda birşey yazdım okuyabildin mi?

canım ben rahatsız olduğun konuyu tam anlayamadım açıkçası, fakat biraz önce kendine verdiğin cezayı gördüm artık iyice abartıldığını düşünüyorum bu işin. evet cezalar güzel adı ceza ama kendi ödül olarak bakıyorum ben bunlara kilo vermek açısından ama burayı bir kampa çevirirsek bir espirisi kalmaz diye düşünüyorum.

Zeyneeeeeeeeeeeeeeeeeeeep , oturum oturum dedin , harbiden oturduk kaldık ama yaa
sen hastasin ya,kiyamiyo sana,otur diye susuyo
öncelikle cok tesekkür ediyorum,sana ve burayi ciddiye alan diger arkadaslarima

sonraliklada sunu söylemek istiyorum,,ben takimdaki arkadaslarin samimiyelerine ianniyorum,diger cokkkk kilo verenlerde eger atiyolarsa kimi kandiriyolarki cnm benim,bir hafta 1.olurlar,diger hafta sonuncu,bunun bir cok örnegini gördük,kimseyi zorlayamayiz resim konusunda:26:

insallah cnm,sen koru kendini,eftelyayada cok gecmisolsun

o nasıl bişey bilmiyorum canım yaaa :44:
dögme pilavının tarifini birazdan paylaşcam canım benim
fıstıklar oh herkesler burda ama benim terim üstümde kurudu duşa gitmem gerek canlarım byeeeeeeeeee
bende sporumu yaptım belimi ve ayagımı incittim galiba hafiften hafiften agrıyorlar

ya sorma canım ya bende kaç sayfayı alıtıladım hepsine tek cevap verim dedim herseyi yazdım cevapa dedim hata dedi gitti hepsi yaaa

zeynp ala zaen o kilolay hoooop diye ğeyi ğeliyo:)))

ama canım benim ispat olmadıktan sonra yarısın ne anlamı kalıyor ki birinci olsunlar hiç önemli değil ama bu işi ciddiye alanlara haksızlık degilmi ben her hafta eklerim hiç gocunmam kilo almışsam almışımdır vermişsem vermişimdir

Bahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar geçmişi bırak , günceli yakala yahu

resim konusunda ben de aynı düşünüyorum ben zaten koyuyorum ama sorun çıkaranlar olabilir genel kural kabul görmez, ayrıca kendini kandıranlar kandırmaya devam etsin biz kendi verdiğimiz kiloya bakalım diye düşünüyorum

menün ve sporun güzel canım begendimm

bunu denemek istiyorumm

canımın en içi ausum benim senin durumunu biliyoruz sana kimse bir sey diyemez kadın hastanede kırvanıyor beni arıyor kı takım zor durumda kalmasın diye işte samimiyet budur bence .sana ceza felan yok sen iyi ol tamam mı annem :)

zeynep abla dediğimi yanlış analama resim eklerim eklemesine ama bana güvensizlik gibi geliyo yanlış anlamayın sakın..

ama bunu ispat etmek olanaksız isteyen tartı resmini de farklı şekillerde hileli çekebilir, bence aklını bunlara takmaya gerek yok canısı sen gerçek olduğunu diüşün ve kendinle yarış
daha doğrusu benim fikrim bu

baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrr konuya dahillll ol alıntıyı sonra yap ablam biz cıkıcaz sen konuya cevap yazıcaksın

Herkes buradayken bu mesajımıda hatırlatmak isterim, gözünüzden kaçmasın, Bünyem bebekliğimden beri sıcağa karşı duyarlı. Annem hep dersi öğlen sıcak bastırınca uyuyup akşam esintisi başlayınca öyle uyanırdın, snaki bilincin kapanmış gibi kendinden geçerdin diye anlatır hep. İnanın spor yapmaz eziyet gibi şuan bana... Yine de yarım saat bile olsa yapamaya çalışacağım ama eğer ki bu kurallar dışuıysa ve yapmak zorundaysam Gruptan ayrılmak için müsade isteyeyim. İnanın elimden gelen birşey yok.

kaptan ben deigilim o hasta olan :)
hasta olan demmaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…