- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Dün ki menüm ;
kalkar kalmaz; ılık limonlu su
Sabah; 1 dilim peynir ( hellim demeye dilim varmıyor) , domates, salatalık, 1 dilim ekmek
Ara; Temizlik yaptığımızdan 5 tane badem
Öğlen; 4 yk pilav, 4 yk kuru fasulye (dünden kalan yemek) bol salata, 3-4 acı turşu biber, yarım bardak ayran
İkindi; 3 form bisküvi, 1 bardak süt
akşam; çeyrek ekmeğin içine ( içi alınmış ekmeğin) sandviç (akşam ölüyordum başka birşeyle uğraşacak halim yoktu. )
Su; 3 lt
spor; bahar temizliği
benim rahatsız olduğum bir kaç konu var kızlar öncelikle söyliyimki takımın içinde calısan hanımlar da var küçük bebekleri olan hanımlar da var hem öğrenci hem anne hemde calısan hanımlarda var birde ben varım 40 yasında akşama kadar orda burda katılan akşam olunca eve gelen :)
burda hepimiz kardeş gibiyiz kimseyi eleştirmeye özelliklede yıkıcı eleşti yapmaya hakkımız yok nazımız birbirimize geçer bazaen takılar bazende eleştiririz ama kimse kimseye kırılmaz helede ben hiç kimseye kırılmam :) bana Zeynep abla 40ından sonra kudurdunmu diyin heeee derim :)
bu hafta kaptanımız cok mesgül ve fırsat buldukça uğramaya çalışıyor topikle ilgilenmek bize kalıyor yani hepimize
herkes üzerine düseni yapıcagından eminim lütfen verilen cezalar yapılsın kaçamak yapmayın ve cuma günü harıka sonuçlar çıkartın kızlar birde cuma sabah herkesden kilolarını gösteren resim çekilsin ve eklesin bunu püskütede söylicem ben hayretlerde kalıyorum haftada 2.5 3 hatta 4 kilo verenlere ben afedersiniz ama yırtıyorum kendimi en fazla 1.5 kilo veriyorum
dünkü menüm
sabah tabiki ılık su
2 dilim kepek ekmek
ince dilim kaşar
salatalık nane dere otu maydanoz
1 zeytin 1 t.k.pekmez
ara 10 fındık
öğle 2 kaşık pilav 3 kaşık kavurma et
2 kaşık buğday salatası
1 bardak ayran
ara 4 kuru kayısı
akşam 1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık buğday salatası
akşam 10 fındık
su 3lt.
1 büyük bardak maydanoz suyu
1 fincan yeşil çay mate
1 st.yürüyüş.
benim rahatsız olduğum bir kaç konu var kızlar öncelikle söyliyimki takımın içinde calısan hanımlar da var küçük bebekleri olan hanımlar da var hem öğrenci hem anne hemde calısan hanımlarda var birde ben varım 40 yasında akşama kadar orda burda katılan akşam olunca eve gelen :)
burda hepimiz kardeş gibiyiz kimseyi eleştirmeye özelliklede yıkıcı eleşti yapmaya hakkımız yok nazımız birbirimize geçer bazaen takılar bazende eleştiririz ama kimse kimseye kırılmaz helede ben hiç kimseye kırılmam :) bana Zeynep abla 40ından sonra kudurdunmu diyin heeee derim :)
bu hafta kaptanımız cok mesgül ve fırsat buldukça uğramaya çalışıyor topikle ilgilenmek bize kalıyor yani hepimize
herkes üzerine düseni yapıcagından eminim lütfen verilen cezalar yapılsın kaçamak yapmayın ve cuma günü harıka sonuçlar çıkartın kızlar birde cuma sabah herkesden kilolarını gösteren resim çekilsin ve eklesin bunu püskütede söylicem ben hayretlerde kalıyorum haftada 2.5 3 hatta 4 kilo verenlere ben afedersiniz ama yırtıyorum kendimi en fazla 1.5 kilo veriyorum
sen hastasin ya,kiyamiyo sana,otur diye susuyoZeyneeeeeeeeeeeeeeeeeeeep , oturum oturum dedin , harbiden oturduk kaldık ama yaa
öncelikle cok tesekkür ediyorum,sana ve burayi ciddiye alan diger arkadaslarimabenim rahatsız olduğum bir kaç konu var kızlar öncelikle söyliyimki takımın içinde calısan hanımlar da var küçük bebekleri olan hanımlar da var hem öğrenci hem anne hemde calısan hanımlarda var birde ben varım 40 yasında akşama kadar orda burda katılan akşam olunca eve gelen :)
insallah cnm,sen koru kendini,eftelyayada cok gecmisolsunayy ben yazmayı unuttum eftelya da mikroplu artık işyerindeki arkadaşı izinli olduğu için mecbur işe gidiyo iki gündür ama orda da yatacak biyer bulup kıvrılıyomuş arada, eve gelince de küt yatakbana geçmez İnşallah
Aboo bi daha az yiyem bari zor olacak ama
Cocuk cokmu sende elif gibi :)
Himm menunu begenmedim fistik yaa
zeynp ala zaen o kilolay hoooop diye ğeyi ğeliyo:)))
o nasıl bişey bilmiyorum canım yaaa :44:
Menün güzel, sporu arttırabilirsin
Bende seni evli sandım nedense :26:
Kolay gelsin canım
Kızlar yaa biraz önce farkettim, ben saç kıran olmuşum, saçımın yan tarafında küçücük bir bölgede saçlar gitmişNapmam lazım Artmaz değil mi?
dögme pilavının tarifini birazdan paylaşcam canım benimçok başarılı canım bravo
bence sorun yok canım temizlik olunca yemek olmuyo bilirim :)))
canım farkındayım ama evde herkes ishal olunca patatese dayndım oğlum bile anne bu sabahtan beri patates yiyoruz diye :)))
baharın öğlen menüsüne gelince simit ayran öğle listelerinde oluyo canım bence fazla değil, özellikle kuşan diyetinde vardı öğlen simit ayran
güzellllll doğme pilavını bilmiyorum
durum şimdi anlaşıldı diğer günler tek tek yazarsın o zaman güzellik:)
bende sporumu yaptım belimi ve ayagımı incittim galiba hafiften hafiften agrıyorlarfıstıklar oh herkesler burda ama benim terim üstümde kurudu duşa gitmem gerek canlarım byeeeeeeeeee
güzel aslında ama simit 1 ekmeğe eş değer diye biliyorum daha azını yeseydin keşke..
özüne döndün çiğdem tebrikler..
selam canım dolaşıyodum forum gitti birden neyseki çabuk geri geldi..bende akşam için yemek yapıcam birazda hoplayı zıplıyım evde
zeynp ala zaen o kilolay hoooop diye ğeyi ğeliyo:)))
sen hastasin ya,kiyamiyo sana,otur diye susuyo
öncelikle cok tesekkür ediyorum,sana ve burayi ciddiye alan diger arkadaslarima
sonraliklada sunu söylemek istiyorum,,ben takimdaki arkadaslarin samimiyelerine ianniyorum,diger cokkkk kilo verenlerde eger atiyolarsa kimi kandiriyolarki cnm benim,bir hafta 1.olurlar,diger hafta sonuncu,bunun bir cok örnegini gördük,kimseyi zorlayamayiz resim konusunda:26:
insallah cnm,sen koru kendini,eftelyayada cok gecmisolsun
resim konusunda ben de aynı düşünüyorum ben zaten koyuyorum ama sorun çıkaranlar olabilir genel kural kabul görmez, ayrıca kendini kandıranlar kandırmaya devam etsin biz kendi verdiğimiz kiloya bakalım diye düşünüyorumsen hastasin ya,kiyamiyo sana,otur diye susuyo
öncelikle cok tesekkür ediyorum,sana ve burayi ciddiye alan diger arkadaslarima
sonraliklada sunu söylemek istiyorum,,ben takimdaki arkadaslarin samimiyelerine ianniyorum,diger cokkkk kilo verenlerde eger atiyolarsa kimi kandiriyolarki cnm benim,bir hafta 1.olurlar,diger hafta sonuncu,bunun bir cok örnegini gördük,kimseyi zorlayamayiz resim konusunda:26:
insallah cnm,sen koru kendini,eftelyayada cok gecmisolsun
menün ve sporun güzel canım begendimmPazartesi menüm
Sabah
1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
50 kez parmak ucunda zıplama
1 saat yürüyüş ( Zeynep Ablaaaaaaaaa, senin için yürüdüm)
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık, taze biber
azıcık nar ekşisi eşliğinde roka ve maydanoz
şekersiz çay
Ara
1 kivi
yarım kutu ayran
Öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
ton balıklı bol yeşillikli salaata
1 dilim t.buğ. ekmek
Ara
6-7 çilek
sabahtan kalan yarım kutu ayran
Akşam
5-6 kaşık taze fasulye
3-4 kaşık bulgur pilavı
salata
Spor
Sabah
50 kez parmak ucunda zıplama
1 saat yürüyüş
Gün içinde
Toplam 20 dk trombolin
Toplam 1 saat leslie walk
30 dk cardio
Su 3 lt
iki gündür buğday salatası diyorum tarifini yazayım dedim;
photo hosting sites
haşlanmış buğday
haşlanmış yeşil mercimek
haşlanmış nohut
mısır
bol yeşillik
domates salatalık
kırmızı yeşil biber
kaşar (isteğe bağlı)
beyaz beynir
zeytin yağı (olmasada olur) nar ekşisi,tuz
ne isterseniz katıyosunuz yani çok seviyorum ben hem doyurucu hem besleyici ve sağlıklı..
Hepsine katılıyorum da canım , kendi adıma bu cuma harika sonuçlar çıkartmaya katılamıyorm maalesef
Mazeretim var ama :26:
Ben tartımı çekerim çekmesine de kimi der , yükleyemiyorum , kimi der çekemiyorum , genel kural olarak kabul görmez bence.
Ama ben çekerim . Zaten en fazla 300-500 veriyorum onu da gururla sunarımBu hafta aldım ama şimdiden haberiniz ola , serumlar ve ilaçlar ve sağlıksız bir beslenme düzeni , haraket yok ...
Toparlanacağım en kısa zamanda ama , beni az çok biliyorsunuz
ama canım benim ispat olmadıktan sonra yarısın ne anlamı kalıyor ki birinci olsunlar hiç önemli değil ama bu işi ciddiye alanlara haksızlık degilmi ben her hafta eklerim hiç gocunmam kilo almışsam almışımdır vermişsem vermişimdir
Kızlaar birşey itiraf edeceğim, Kıbrıs'ta havalar inanılmaz sıcak geçen yıl Mayıs ayının sonunu bulmuştu böyle sıcaklaşması ve elim ayağım kalkmıyor, ben sıcağa hiç dayanamam, tansiyonumvs hemen düşüyor, vücudumda isilikler çıkıyor vs vs, diyeti bir şekilde idare ediyorum eşimin bırak artık demelerine karşı ama sporu yapamıyorum. Güneş batana kadar yanıyor ortalık, güneş gidince de hava karanlık olduğundan çıkamıyorum yürüyüşe, çünkü burada sokak aydınlatması bile yok.. Ev yine aynı derece sıcakİnanın öğlen sıcağı bastırınca bir uyumuşum bu saate kadar, ara öğünde vs gitti, ne yapacağım bilemiyorum. Oturduğum yerde dünyanın terini akıtıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Akşam yatmadan dersten sonra 30 dakika kardio yapayım diyorum inşallah ama yeterli gelir mi? off off Usandım şu Kıbrıs'tan :26:
merhaba,ben bi ayak üstü ugrayayim dedim,sabah hastaneye gittimkaynanami dus yaptirdim,cani sikilmasin diye sohbet ettik(beni igneleyip duruyor o halde bile)ben sesimi etmedim yine,gülüp gectim,artik cevap vermekten ben biktim,o laf sokmaktan bikmadi,ben güldükce dahada sinir oluyor,dayanamadim artik yanliz biraktim geldim,etrafi toplayayim,sonrada aksam yemegi yapicam,esim gelirse ona verip gönderirim,offf cok yorgunum,hastanelerden nefret ediyorum,basima geldi,ben hastalanmiyorum,doktora gitmemek icin
gecmise kisaca göz attim
topraks cnm,cocuklarin iyilesmesine sevindim,darisi benim büyük cocuguma
aus cnm benim cocuklar nasilda etkileniyor annesine bisey olacak saniyor,en kisa zamanda yusufla puzzle yapmaya baslarsiniz umarim
bahar cnm,gemisolsun,doktora git cnm,sackirani duydumda tedavisi hakkinda bilgim yok
zeynos misafirlerlemi bogusuyonn
cimcime konuyu uzatmamak adina yazdiklarina cevap yazmiyorum,bundan sonra iki taraflida daha dikkatli olalim
pokemon araba maceran cok hosuma giti,ayrica aksam ki mesajinda güzeldi,icinde kayinvalidecigim olan,bide yag eritmissin ya bayildim,daha az yagli bir takimiz artik:13:
senin ara olmayan listenide gördüm bu arada,olmamis
bayb cnm,rüöportaj yapalim evet,yeni üyeler geldi,pokemon mesaji okuduktan sonra müsait bir aninda liste hazirlasin,yeni üyelerde bizleri tanimak adina kendi siralari oldugu gün,bizlere sorular sorabilirler
kizlar lütfen paylasim alaninda oy kullanmayan varsa kullansin,paylasim alanina girdiginizde üstte oylama var zaten,orda hangisini istiyorsaniz tiklayin
ben bakim unuttuklarim varmi,sonra kalkim,görev beklemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?