kızlar hangı anket ben bulamıyorum
günaydin arkadaslarr
hemen dün yediklerimi yazayim,daha kahvalti hazirlicam,sonrada hastaneye gidcem,yine gec kaldim,doktorla konusacaktim,cocukalri gönderene kadar doktor baska hastalara gidiyor,neyse artik,persembe ttail okullar o gün erken giderim
sabah
2 dl peynirli tost,1 kücük kutu meyve suyu(200 ml)arabada yedim giderken,gec kalmistim
ara
5 findik,2 kuru kayisi
ögle
1 kase ton balikli salata(yanimda götürmüstüm,)1 dl ekmek
ara
1 bardak ayran,yarimdan az brezelEki Görüntüle 704617 bundan
aksam
1 tabak haslama,3 kasik bulgur pilavi,salata
su
2 lt
spor
30 dk zumba(aksam yorgunluktan geberiyordum,yinede yapmak icin yaptim)
ben ciktim kizlar,güzel sohbetlerrr
selammmm kızlar bende geldimmmm :)
biraz konusalım
wuwum rahatsız canım dengesiz beslendi kanı cok düşmüş babaannesinde kalıyor izinlibu arada wuwum daha gelmicekmi acaba ya nerde bu kız
Canım cevap anahtarları açıklandı , baktın mı ?
canım i iyileşseydin ian önceAğrılarım epey dindi ama şimdi de ilaçların etkileri var , kusma , halsizlik falan falan ...
Ameliyata kadar rahat yok bana yani.
selammmm kızlar bende geldimmmm :)
biraz konusalım
iyi aksamlar,kulaklarim cinladi sanki bir an,sizmiydiniz o
iyi geceler hanımlar, suyu eşim uyutuyor bir sorun çıkarmazsa cadı :) burdayım şimdilik
eftelya nerde,bu gün göremedim kendisini
bayb cnm benim,yazlik kisliklariniz ne cokmus,ayir ayir bitiremedin heralde
hos geldin cnmiyi geceler hanımlar, suyu eşim uyutuyor bir sorun çıkarmazsa cadı :) burdayım şimdilik
ha gayret cnm,ögrenecen konnusmayicanım i iyileşseydin ian önce
hadi zeynep alaaaaa üün kızla oplandık ekliyouz
otur kuzum :)Zeyneeeeeeeeeeeeeeeeeeeep , oturum oturum dedin , harbiden oturduk kaldık ama yaa
bitanem anca geldim takımdan şikayetin varmı o nu sorucam herkeseZeynep abla hadi yaaa ders çalışacağım mola verdimmmm ne konuşacann
benim rahatsız olduğum bir kaç konu var kızlar öncelikle söyliyimki takımın içinde calısan hanımlar da var küçük bebekleri olan hanımlar da var hem öğrenci hem anne hemde calısan hanımlarda var birde ben varım 40 yasında akşama kadar orda burda katılan akşam olunca eve gelen :)
burda hepimiz kardeş gibiyiz kimseyi eleştirmeye özelliklede yıkıcı eleşti yapmaya hakkımız yok nazımız birbirimize geçer bazaen takılar bazende eleştiririz ama kimse kimseye kırılmaz helede ben hiç kimseye kırılmam :) bana Zeynep abla 40ından sonra kudurdunmu diyin heeee derim :)
bu hafta kaptanımız cok mesgül ve fırsat buldukça uğramaya çalışıyor topikle ilgilenmek bize kalıyor yani hepimize
herkes üzerine düseni yapıcagından eminim lütfen verilen cezalar yapılsın kaçamak yapmayın ve cuma günü harıka sonuçlar çıkartın kızlar birde cuma sabah herkesden kilolarını gösteren resim çekilsin ve eklesin bunu püskütede söylicem ben hayretlerde kalıyorum haftada 2.5 3 hatta 4 kilo verenlere ben afedersiniz ama yırtıyorum kendimi en fazla 1.5 kilo veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?