Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaptan menüne yorum yaptımmı hatırlamıyorum ama tekrar yazim menün güzel kaptan kolay gelsin

iyi geceler hanımlar, suyu eşim uyutuyor bir sorun çıkarmazsa cadı :) burdayım şimdilik

eftelya nerde,bu gün göremedim kendisini

bayb cnm benim,yazlik kisliklariniz ne cokmus,ayir ayir bitiremedin heralde

Zeyneeeeeeeeeeeeeeeeeeeep , oturum oturum dedin , harbiden oturduk kaldık ama yaa

benim rahatsız olduğum bir kaç konu var kızlar öncelikle söyliyimki takımın içinde calısan hanımlar da var küçük bebekleri olan hanımlar da var hem öğrenci hem anne hemde calısan hanımlarda var birde ben varım 40 yasında akşama kadar orda burda katılan akşam olunca eve gelen :)
burda hepimiz kardeş gibiyiz kimseyi eleştirmeye özelliklede yıkıcı eleşti yapmaya hakkımız yok nazımız birbirimize geçer bazaen takılar bazende eleştiririz ama kimse kimseye kırılmaz helede ben hiç kimseye kırılmam :) bana Zeynep abla 40ından sonra kudurdunmu diyin heeee derim :)
bu hafta kaptanımız cok mesgül ve fırsat buldukça uğramaya çalışıyor topikle ilgilenmek bize kalıyor yani hepimize
herkes üzerine düseni yapıcagından eminim lütfen verilen cezalar yapılsın kaçamak yapmayın ve cuma günü harıka sonuçlar çıkartın kızlar birde cuma sabah herkesden kilolarını gösteren resim çekilsin ve eklesin bunu püskütede söylicem ben hayretlerde kalıyorum haftada 2.5 3 hatta 4 kilo verenlere ben afedersiniz ama yırtıyorum kendimi en fazla 1.5 kilo veriyorum

eftelya nerde,bu gün göremedim kendisini

bayb cnm benim,yazlik kisliklariniz ne cokmus,ayir ayir bitiremedin heralde

ayy ben yazmayı unuttum eftelya da mikroplu artık işyerindeki arkadaşı izinli olduğu için mecbur işe gidiyo iki gündür ama orda da yatacak biyer bulup kıvrılıyomuş arada, eve gelince de küt yatak bana geçmez İnşallah

zeynp ala zaen o kilolay hoooop diye ğeyi ğeliyo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…