Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım ben sabahları spor yapmak için 5:30 da kalmaya çalışıyorum, sen evdesin gün içinde uyuma şansın varsa sabah yarım bir saat erken kalk hem serin olur hem işlerin kalmaz birkaç güne alışıyor tempo ama tabi sen gece geç yatıyosundur, gündüz uyuyup açığı kapatabilirsen olur belki

Hadi bana müsade, iyi geceler , bu hafta inşallah en az 600 gr vermiş olacağım inşallah

çigdemmmmm nerde yazdın ayrılmak istediğini gözümde kaçtı ama hiç bir yere gitmiyorsun türkiyeye gelene kadar

kaptanım nasıl söylicem bilmiyorum ama benim sizlere söylemek istediğim diğer bir konu var

Bir çözüm bulacağım canım ama saatlerce yapamam, belki düzenlide yapamam hiç bilemiyorum, yani belirtmek istedim durumu, size karşı sorumlu hissediyorum kendimi.

Zeynep abla önceki mesajları okursun, ayrılmayacağım elbette, siz kovmadıkça gitmiyorum bir yere

bu akşam en çok bahara ve ona yapılan yorumlara güldüm
Allahım bu anı daha önce yaşamış gibiyim bu kız bana kızmasın şimdik :)))
çok tatlısın minik kız :)))))

kaptanım nasıl söylicem bilmiyorum ama benim sizlere söylemek istediğim diğer bir konu var
:18::18::18::18::18::18::18::18:

Gitmiyorsun tabiii , bize elini veren kolunu kaptırır . Kolay kolay kurtalamazsın artık

senin öğlende yediğin simiti gördüm bekle cezası gelcek aşkım onun :)
send e göbek vardı dimi sana 750 mekik cezası cumaya kadar yapınız bahar hanım birde ne konuşmuştuk evden götürücektin çglen yemeğini
BAHAR BİR DAHA SİMİT YEMEEEEEE

canım yapığın spoda kendine yapmadığında; denim içn hiç polem değil . ama ükiyeye elene kadar izinli olursun spo konusunda türkiyede devam edersin. kaçamak yapmadığın süece spo yapmamanın ence sakıncası yok ama en azından oklawa we pisikled ilan yapailisin. amaç meapolizmayı hızlandımak

ay o kadarmı geç yazıyom yaaw

canım öğlen simit ayran diyet menüsü olabilir neden herkes buna takıldı ben mi yanlış biliyorum acaba:26:

cnm benim,sen firsat bulursun,inaniyorum
her zaman yerin hazir takimda
aminn cnm, hepimizin ben elimden geleni yapiyorum,kaynanamin kiymetli oglunu almisim,haberim yokmus
cnm bak bana kac aydir gram gidiyor,ama gidiyor,yilmak yok
Hadi bana müsade, iyi geceler , bu hafta inşallah en az 600 gr vermiş olacağım inşallah
insallah cnm bneim:13:
çigdemmmmm nerde yazdın ayrılmak istediğini gözümde kaçtı ama hiç bir yere gitmiyorsun türkiyeye gelene kadar
ben gördüm
saka yapmis ablasi

takimda yer var cnm

yok cnm,kovmayiz seni

ama benim valla sucum yok sitenin sucu ben bunları ide halledşyodum site gitti eve birikti hepsi sonrada böle rezil oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…