Yok canım asla ama ben eskisi gibi yoğun tempoda spor yapamayacağımı belirttim, Pegasus'cum sabhaları 6.30'da uyanıyorum kahvaltı faslı, eşimle kızımı gönderiyorum, oğlum uyanır uyanmaz kahvaltı yapmaz, onları gönderince masayı toplamadan oğlumla bir kahvaltı yapıyoruz, savaş alanına dönmüş evimi toplamam öğlen yemeğini pişirmem vs derken zaten saat 11;30 u buluyor.. Sonrada oğlumla biraz oynuyoruz, masayı hazırlıyorum eşim ve kızım geliyor, benim sabahları hep bu tempodadır ama dışarıda spor yapamayacağıma göre bir vakitayıracağım, bir işi yapmayacağım egzersizi yapacağım ama eskisi gibi uzun ve tempolu olmayabilir, kuralları ihalal eden bir durumsa ayrılabilirim dedim, yoksa asla istediğimden değil, olur ki 54'e inmeden Türkiye'ye gidersem dönüşte izinli ayrılıp tekrar gelmek ve sizinle 54'ü görmek isterim
Bahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar geçmişi bırak , günceli yakala yahu
canım ben sabahları spor yapmak için 5:30 da kalmaya çalışıyorum, sen evdesin gün içinde uyuma şansın varsa sabah yarım bir saat erken kalk hem serin olur hem işlerin kalmaz birkaç güne alışıyor tempo ama tabi sen gece geç yatıyosundur, gündüz uyuyup açığı kapatabilirsen olur belki
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrr konuya dahillll ol alıntıyı sonra yap ablam biz cıkıcaz sen konuya cevap yazıcaksın
kaptanım nasıl söylicem bilmiyorum ama benim sizlere söylemek istediğim diğer bir konu var
:18::18::18::18::18::18::18::18:kaptanım nasıl söylicem bilmiyorum ama benim sizlere söylemek istediğim diğer bir konu var
Bir çözüm bulacağım canım ama saatlerce yapamam, belki düzenlide yapamam hiç bilemiyorum, yani belirtmek istedim durumu, size karşı sorumlu hissediyorum kendimi.
Zeynep abla önceki mesajları okursun, ayrılmayacağım elbette, siz kovmadıkça gitmiyorum bir yere
senin öğlende yediğin simiti gördüm bekle cezası gelcek aşkım onun :)dogru zeynep abla dediklerin o kadar kiloyu nasıl veriyorlar bende cok merak ediyorum takımımız cok güzel takım arakdaslarım cok güzel ben sizden yardım istiyrum kızlar buranın cooooooook faydasını gördüm ben cok sıp sevdi biriyim hemen vazgecerim 67.6 kılodan 62 kıloya düştüm durdum kaldım 55leri görmek istiyorum ama bende ne hırs var ne inancım var o yüzden takımdan ben birazda daha birbirimizi motive edelim istiyorum mesela daha kATI cazalar olsun yada daha farklı şeyler bu kilolar gitsin ama kalıcı gitsin
bahaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
lütfen bizimle sohbet et en son yazan mesajı görmüyorsan arada bir F5 tuşuna bas sayfa yenilensin fıstıkım geçmişte gezmeyi bırak
belki bunu görürüsün çünkü diğerlerini görmedin sanırım
Herkes buradayken bu mesajımıda hatırlatmak isterim, gözünüzden kaçmasın, Bünyem bebekliğimden beri sıcağa karşı duyarlı. Annem hep dersi öğlen sıcak bastırınca uyuyup akşam esintisi başlayınca öyle uyanırdın, snaki bilincin kapanmış gibi kendinden geçerdin diye anlatır hep. İnanın spor yapmaz eziyet gibi şuan bana... Yine de yarım saat bile olsa yapamaya çalışacağım ama eğer ki bu kurallar dışuıysa ve yapmak zorundaysam Gruptan ayrılmak için müsade isteyeyim.İnanın elimden gelen birşey yok.
evet Güney cephe zeynep abla, güneşbenim evde doğar, benim evde batar, kışın işe yarıyor ama yazın rezillik, Türkiye'ye kaçıyorum bu yüzden.. Zaten yaşadıklarımı az çok biliyorsun.. Geçen yıl Mayıs Sonunda ısındı hava bu yıl 27 mayıs'ta direk sıcaklar bastırdı yün organda yatıyorken 1 günde pike örtmeye başladık o derece yani ,örtüyoruz dediğime bakma atıyoruz onuda üzerimizden..
kaptanım nasıl söylicem bilmiyorum ama benim sizlere söylemek istediğim diğer bir konu var
Holeeeeeeey , oturum en çok bu kısmını sevdim ben
Eveeeet , sırada ne var ?
Takımdan şikayetlerimizi soracaktın sanırım , benim çooooooooooook var , yaz yaz bitmez . Nasıl başedeceksin bu şikayetlerle , yok yani çözüm bulacaksan yazayım yoksa boşa yorulacağım
Mesela ;
Zeynepcanan fazla tatlı , biraz kötü olsun ?
Kaptan , kayınvalidesini sevmiyor , sevsin . Yazık kadına asansörlü ev lazım
Topraks diye biri var , sevgi pıtırcığı gibi mesela , onu takımdan atın
Hele hele bir baby var , derhal diskalifiye olsun çünkü galatasaraylı
Demmay çok çalışıyor , psikolojimi bozuyor
Bahar hep geçmişi okuyor , nasılsın desem cevabı ertesi gün alıyorum
Pokemonun duşları dasmıyoooo zaten , türkçeyi katlediyor.
Ooooooo şikayet çok bende zeynebim , nasıl halledeceğiz
senin öğlende yediğin simiti gördüm bekle cezası gelcek aşkım onun :)
send e göbek vardı dimi sana 750 mekik cezası cumaya kadar yapınız bahar hanım birde ne konuşmuştuk evden götürücektin çglen yemeğini
BAHAR BİR DAHA SİMİT YEMEEEEEE
hadi bakalııım bu biraz korkutucu oldu, ne çıkacak ucundan :18:
merakla bekliyoruz söylemesini
cnm benim,sen firsat bulursun,inaniyorumYok canım asla ama ben eskisi gibi yoğun tempoda spor yapamayacağımı belirttim, Pegasus'cum sabhaları 6.30'da uyanıyorum kahvaltı faslı, eşimle kızımı gönderiyorum, oğlum uyanır uyanmaz kahvaltı yapmaz, onları gönderince masayı toplamadan oğlumla bir kahvaltı yapıyoruz, savaş alanına dönmüş evimi toplamam öğlen yemeğini pişirmem vs derken zaten saat 11;30 u buluyor.. Sonrada oğlumla biraz oynuyoruz, masayı hazırlıyorum eşim ve kızım geliyor, benim sabahları hep bu tempodadır ama dışarıda spor yapamayacağıma göre bir vakitayıracağım, bir işi yapmayacağım egzersizi yapacağım ama eskisi gibi uzun ve tempolu olmayabilir, kuralları ihalal eden bir durumsa ayrılabilirim dedim, yoksa asla istediğimden değil, olur ki 54'e inmeden Türkiye'ye gidersem dönüşte izinli ayrılıp tekrar gelmek ve sizinle 54'ü görmek isterim
aminn cnm, hepimizin
Azıcık iyileşiyorum sanki topraksım , öyle hissediyorum bu gece
Aminnnnnnnnnnnnnn canım i hep beraber gülelim hep inşallah.
Hoşbuldum canım i iyi sayılırım , sen nasılsın diyeceğim ama muhtemelen yarın cevap alacağım
Tamam sıralama şaşmasın ama önce ben , hep ben
Huuuuuuuuu kadın daha burada , onu yazdıktan sonra bir saaat sohbet etti bizimle , şimdi çıkmak üzere , yakala
İyi geceler canım , çan eğrisi düşükse bölümünde (benim 30-45 geçme notu) çokta önemseme , mutlaka geçecek notlar alırsın .
O hikayenin aynısından annemle babamda da vardı , 10 değil 100 senede geçse değişmez o artık .
Babaannem yıllarca '' ahhhhh biz seni sevile düşünmüştük derdi '' babama .Sevil olmuş 60 yaşında , hala onu sayıklardı i tabii annemede düşman .
Allah eşinle ağız tadını bozmasın
cnm bak bana kac aydir gram gidiyor,ama gidiyor,yilmak yokdogru zeynep abla dediklerin o kadar kiloyu nasıl veriyorlar bende cok merak ediyorum takımımız cok güzel takım arakdaslarım cok güzel ben sizden yardım istiyrum kızlar buranın cooooooook faydasını gördüm ben cok sıp sevdi biriyim hemen vazgecerim 67.6 kılodan 62 kıloya düştüm durdum kaldım 55leri görmek istiyorum ama bende ne hırs var ne inancım var o yüzden takımdan ben birazda daha birbirimizi motive edelim istiyorum mesela daha kATI cazalar olsun yada daha farklı şeyler bu kilolar gitsin ama kalıcı gitsin
insallah cnm bneim:13:Hadi bana müsade, iyi geceler , bu hafta inşallah en az 600 gr vermiş olacağım inşallah
ben gördümçigdemmmmmnerde yazdın ayrılmak istediğini gözümde kaçtı ama hiç bir yere gitmiyorsun türkiyeye gelene kadar
takimda yer var cnmkaptanım nasıl söylicem bilmiyorum ama benim sizlere söylemek istediğim diğer bir konu var
Bir çözüm bulacağım canım ama saatlerce yapamam, belki düzenlide yapamam hiç bilemiyorum, yani belirtmek istedim durumu, size karşı sorumlu hissediyorum kendimi.
Zeynep abla önceki mesajları okursun, ayrılmayacağım elbette, siz kovmadıkça gitmiyorum bir yere
cnm yanlis anlamadim ben,sen direk ayrilmak icin müsade isteyince sasirdim bi an,firsat buldugunda yaparsin sporunu,ayrilmaya ne gerek var:18:
tammam cnm anladim,5. sira bana ait,bu iyiligini unutmicam
cnm zaten sen gecmisten cikana kadar uykun geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?