Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay o kadarmı geç yazıyom yaaw

Tatlım bizde bazen giriyoruz , takımda pek kimse yoksa ya da bizim başka girecek vaktimiz yoksa geçmiş menüleri yorumluyoruz ama böyle tatlı tatlı muhabbet varken canlı canlı neden geçmişle boğuşuyorsun ki sonra yorumlarsın , kaçırdın işte bitti bitiyor , şimdi evlere dağılıyoruz az sonra

ay cok güldüm canım yaa ben ggeriden gelince demmay uyuyo sandım ama demmay ha bire baska seyler yazmıs

sabah olunca arkadaşımız konuyu okuyacaktır eminim
benim rahatsızlığım cimcimesude arkadaşımızdan gecen hafta evet takımda olsun demiştim ama bu hatfa dikkat ettegimde bize takımıza konsantire olamadığını gördüm menülerinde biraz abartı görüyorum düştüğünü söylüyor spor yapmaya çalışıyor ama çokta laf ediyor herkesin mazereti var ama hepimiz en kötüsünü yapmaya çalışıyoruz
cimcimesude arkadaşım kusura bakma ama seni samimiyetsiz buldum benim sana oyum hayır olucak

Zeynep abla şiddetle bekliyoruz buarada telefondan giriyorum malum pc tuslar baskıylr eger takip edebilirsek pc biranonce fakire göndereceğim sirf buraya girebilmek icin gondermek istemedim ama olmuyor

bu akşam en çok bahara ve ona yapılan yorumlara güldüm
Allahım bu anı daha önce yaşamış gibiyim bu kız bana kızmasın şimdik :)))
çok tatlısın minik kız :)))))

:)sende cok tatlısın tatlım
kızmak ne mümkün sizlere ya ben cok gülüyom sizin bana yazdıklarınıza ya benim saatlerimi alıyo geçmişi okumak saat sekizde başlıyom saat 11 oluyo tam son sayfaya yetişiyom ya kimse olmuyo yada benim uyku geliyo

canım öğlen simit ayran diyet menüsü olabilir neden herkes buna takıldı ben mi yanlış biliyorum acaba:26:
bir simitte ne kadar kalorı var bulabilecekmiyim bakıyım canım ama hem yag var hem un hemde susam cok lezzetli kabul ediyorum ama çokta masum değil bence

zeynep abla 750 mekik fazla degilmi yahu nasıl cekcem ben onu günde 100 tane anca cekıyodum

valla kaptan bu kılolar gitsin de geri dönmemek üzere gec bile gitse benim için sorun deigl yani bide verecegim 5 kilo kaldı vermek bi ölüm nerdeyse ya

bir simitte ne kadar kalorı var bulabilecekmiyim bakıyım canım ama hem yag var hem un hemde susam cok lezzetli kabul ediyorum ama çokta masum değil bence
250-300 kalori arası canım benim bir öğlen öğününe denk geliyor hergün tüketmemek şartıyla arada bir öğün olabilir diyet listelerinde var

Fakire degil kizlar tamire yemin ederim çıldırmak üzereyim' yazacgim seyi yazamıyorum sirf bu yuzden cezaya kaldim cogu konuya cevap yazmaktan vazgeçtm

dogru diyorsun canım ya ben onu hesap edemedim yetişirim sandım yetişemedim gliba

kibarca kovuyormusun bizi cnm,yeter uyuyunmu diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…