ay o kadarmı geç yazıyom yaaw
Azıcık iyileşiyorum sanki topraksım , öyle hissediyorum bu gece
Aminnnnnnnnnnnnnn canım i hep beraber gülelim hep inşallah.
Hoşbuldum canım i iyi sayılırım , sen nasılsın diyeceğim ama muhtemelen yarın cevap alacağım
Tamam sıralama şaşmasın ama önce ben , hep ben
Huuuuuuuuu kadın daha burada , onu yazdıktan sonra bir saaat sohbet etti bizimle , şimdi çıkmak üzere , yakala
İyi geceler canım , çan eğrisi düşükse bölümünde (benim 30-45 geçme notu) çokta önemseme , mutlaka geçecek notlar alırsın .
O hikayenin aynısından annemle babamda da vardı , 10 değil 100 senede geçse değişmez o artık .
Babaannem yıllarca '' ahhhhh biz seni sevile düşünmüştük derdi '' babama .Sevil olmuş 60 yaşında , hala onu sayıklardı i tabii annemede düşman .
Allah eşinle ağız tadını bozmasın
canım öğlen simit ayran diyet menüsü olabilir neden herkes buna takıldı ben mi yanlış biliyorum acaba:26:
Hadi bana müsade, iyi geceler , bu hafta inşallah en az 600 gr vermiş olacağım inşallah
kaptanım nasıl söylicem bilmiyorum ama benim sizlere söylemek istediğim diğer bir konu var
bu akşam en çok bahara ve ona yapılan yorumlara güldüm
Allahım bu anı daha önce yaşamış gibiyim bu kız bana kızmasın şimdik :)))
çok tatlısın minik kız :)))))
bir simitte ne kadar kalorı var bulabilecekmiyim bakıyım canım ama hem yag var hem un hemde susam cok lezzetli kabul ediyorum ama çokta masum değil bencecanım öğlen simit ayran diyet menüsü olabilir neden herkes buna takıldı ben mi yanlış biliyorum acaba:26:
senin öğlende yediğin simiti gördüm bekle cezası gelcek aşkım onun :)
send e göbek vardı dimi sana 750 mekik cezası cumaya kadar yapınız bahar hanım birde ne konuşmuştuk evden götürücektin çglen yemeğini
BAHAR BİR DAHA SİMİT YEMEEEEEE
Zeynep abla şiddetle bekliyoruz buarada telefondan giriyorum malum pc tuslar baskıylr eger takip edebilirsek pc biranonce fakire göndereceğim sirf buraya girebilmek icin gondermek istemedim ama olmuyor
canım öğlen simit ayran diyet menüsü olabilir neden herkes buna takıldı ben mi yanlış biliyorum acaba:26:
cnm benim,sen firsat bulursun,inaniyorum
her zaman yerin hazir takimda
aminn cnm, hepimizinben elimden geleni yapiyorum,kaynanamin kiymetli oglunu almisim,haberim yokmus
cnm bak bana kac aydir gram gidiyor,ama gidiyor,yilmak yok
insallah cnm bneim:13:
ben gördüm
saka yapmis ablasi
takimda yer var cnm
yok cnm,kovmayiz seni
baharrrrrrrzeynep abla 750 mekik fazla degilmi yahunasıl cekcem ben onu günde 100 tane anca cekıyodum
250-300 kalori arası canım benim bir öğlen öğününe denk geliyor hergün tüketmemek şartıyla arada bir öğün olabilir diyet listelerinde varbir simitte ne kadar kalorı var bulabilecekmiyim bakıyım canım ama hem yag var hem un hemde susam cok lezzetli kabul ediyorum ama çokta masum değil bence
Tatlım bizde bazen giriyoruz , takımda pek kimse yoksa ya da bizim başka girecek vaktimiz yoksa geçmiş menüleri yorumluyoruz ama böyle tatlı tatlı muhabbet varken canlı canlı neden geçmişle boğuşuyorsun ki sonra yorumlarsın , kaçırdın işte bitti bitiyor , şimdi evlere dağılıyoruz az sonra
kibarca kovuyormusun bizi cnm,yeter uyuyunmu diyorsunTatlım bizde bazen giriyoruz , takımda pek kimse yoksa ya da bizim başka girecek vaktimiz yoksa geçmiş menüleri yorumluyoruz ama böyle tatlı tatlı muhabbet varken canlı canlı neden geçmişle boğuşuyorsun ki sonra yorumlarsın , kaçırdın işte bitti bitiyor , şimdi evlere dağılıyoruz az sonra
simitin tamamı 4 dilim ekmege esit en azından yarısını yemeli yada aksam yemeginde ekmek de pilav - makarna da yememeli dengelemesi için
bir simitte ne kadar kalorı var bulabilecekmiyim bakıyım canım ama hem yag var hem un hemde susam cok lezzetli kabul ediyorum ama çokta masum değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?