kızlar ben uyuyorum sohbette bitti bitiyo galiba geriden takip ettim ama olsun yetiştim
demmay canım takımdan cıkmayı unut ben ilk basda hafif sporlar yaptım faydasını gördüm sana o videoları paylaşır gösteririm sıcak benide cok etkiliyo ama yapacak bişey yok canım zayıflamak için cabalicaz ben bugün yolda kötülendim gene yürüdüm geldim :)
kılar dövme pilavının resmini koyim merak edenler için biraz kalorili ama cok güzel:26:
Eki Görüntüle 705531 Eki Görüntüle 705532
iyi geceler kızlar sabah görüşmek üzere öpüldünüz
umarımki sahab arkadaşım bu konuyu okuyunca bana tavır almaz ve aramızda soğukluk olmaz takım içinde gerginlik olmasını istemiyorum eger öyle bir sey olursa ben giderim kaptanım tek takımız düzeni bozulmasın
kovsanızda gitmemki zaten ben demirbaşım burda kolaymı 80 kilodan 55 kiloya düşmek ama bugun sabah itibarıyla 6 lı haneleri gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)yok cnm,almaz bence,sonucta sende kendi düsünceni yazdin
ayrica bu gitme agziniza sakiz olmus,ne bu cnm,oyunmu oynuyoruz,ciddi ciddi zayiflamaya calisiyoruz demi,ne demek gitmek,takimimdan 1 üye bile giderrse bütün takkima ceza veririm ona göre
kovsanızda gitmemki zaten ben demirbaşım burda kolaymı 80 kilodan 55 kiloya düşmek ama bugun sabah itibarıyla 6 lı haneleri gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
onlarda anlar zaten canım benim kastının olmadıgınıben avukatlık yapmadım canım sen yazdın ben fikrimi söyledim, neden böyle bir cevap yazdığını anlamadım.
çiğdem ile gonca yanlış anlamasın takıma çabuk uyum sağladılar demek istedim, çünkü birini tanıyınca bir ortamda daha rahat olur insan başka bir kastım yoktu.
yok bebeğim kızmam ki ben kızamam kimseye :)peki bakalım ben sustum baharın cezası bana noluyosa sonra zeynep bana kızıyooooooo
var varhoppalaaaaaaaaaa senin neyin var kuzum yakaptanla mı konuşuyorsun tek bize de cevap hakkı var mı
gitmem ki gidemem :)noluyo herkese gitmekten bahsediyokimse biyere gitmesinnnn
iyi geceler cnmcanım benim cok uykum geldiya okuduğuma yanlış anladım canım kusura bakma cok yorgunum birde ayaklarımın altı zonkluyor
olabilir cnm,bunuda konusalim bi aksam,senin fikirler tutuyor bu aradaBence buradaki yarışın disinda ilave birşeyler yapalim mesela ayin her haftasinda gorevli kişiler olsun bunlar o hafta sporu abartsin ve asla kaçamak yapmasin' diyeceksiz zaten bunu her zaman yapmanız lazim. Haklisiniz ama gecici sürelerde daha basarili olunur her zaman olunca matyatma riski artiyor. En azindan ben maalesefo kadar ifadeli degilim en azindan haftada ortalamanın üstüne çıkarız. Grubun ortalamasi hep belli seviyelerde olur. Diğerleri ister normal tempoda ister agir tempoda gider
iyi gecelerrkızlar ben uyuyorum sohbette bitti bitiyo galiba geriden takip ettim ama olsun yetiştim
demmay canım takımdan cıkmayı unut ben ilk basda hafif sporlar yaptım faydasını gördüm sana o videoları paylaşır gösteririm sıcak benide cok etkiliyo ama yapacak bişey yok canım zayıflamak için cabalicaz ben bugün yolda kötülendim gene yürüdüm geldim :)
kılar dövme pilavının resmini koyim merak edenler için biraz kalorili ama cok güzel:26:
Eki Görüntüle 705531 Eki Görüntüle 705532
iyi geceler kızlar sabah görüşmek üzere öpüldünüz
bu konuda agzina geleni söyleyebilirsinhoppalaaaaaaaaaa senin neyin var kuzum yakaptanla mı konuşuyorsun tek bize de cevap hakkı var mı
yok cnm,sizi zincirlicem burayanoluyo herkese gitmekten bahsediyokimse biyere gitmesinnnn
masallah cnm,benden önce mezun olucan sende:13:kovsanızda gitmemki zaten ben demirbaşım burda kolaymı 80 kilodan 55 kiloya düşmek ama bugun sabah itibarıyla 6 lı haneleri gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
bende seni öpüyorummmmmm güzellikkızlar ben de müsadenizi istiyim, başka bir konu varmı bilmiyorum ama ben düşüncelerimi söyledim sanırım toplanma amacımız buydu ama ben zeynep, pegasus ve benim dışımda bir fikir göremedim
her zaman şu elimi taşın altına koyup tu kaka olmaktan nefret ediyorum ama üzgünüm aklımdan geçenleri söyledim sadece
öpüldünüzzzzzzzzzz
Zeynep abla nereye gidiyorsun en ufak fikir ayriliginda grubu terkedersek un ufak oluruZ. mezun olmadan bir yere gitmek yok.
kayseriye baskın veririz valla kork sen bizden
kızlar ben de müsadenizi istiyim, başka bir konu varmı bilmiyorum ama ben düşüncelerimi söyledim sanırım toplanma amacımız buydu ama ben zeynep, pegasus ve benim dışımda bir fikir göremedim
her zaman şu elimi taşın altına koyup tu kaka olmaktan nefret ediyorum ama üzgünüm aklımdan geçenleri söyledim sadece
öpüldünüzzzzzzzzzz
gelinnnn valla kayseri mantısı yapyım ben size ıııımmmmm :) :)
gelinnnn valla kayseri mantısı yapyım ben size ıııımmmmm :) :)
getir canımmmm eftelyayı unutma o nuda getirrrrrr mantı bolll evde buzluk dolu :)ben sevgili yarimi de getireyim mi çoook sever mantıyııııııı
tabikide diyetteyiz yaptığım yemeklerim tadına bile bakmadım ( yemeklere tuz atmamışım saman gibi olmuş hahahahahahah :)) ama parmağıma bulasan kremayı yaladım diye kendime harıla ceza verdim sabah yapmaya başlıcam kaptanım :)kimseyi birakmiyorum o zaman diyetteyiz demi
diyet usulu yap o zaman olur
herkese iyi geceler,yarin görüsmeye calisiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?