Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben etsiz yapıyorum tavuk oldugu zaman tavuk koyarım o da her zaman değil nohut da bazen koyuyorum genelde koymuyorum ama çok severim kalorisi de pilav makarna kadar yüksek değil cnm

kovsanızda gitmemki zaten ben demirbaşım burda kolaymı 80 kilodan 55 kiloya düşmek ama bugun sabah itibarıyla 6 lı haneleri gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

onlarda anlar zaten canım benim kastının olmadıgını

peki bakalım ben sustum baharın cezası bana noluyosa sonra zeynep bana kızıyooooooo
yok bebeğim kızmam ki ben kızamam kimseye :)

hoppalaaaaaaaaaa senin neyin var kuzum ya kaptanla mı konuşuyorsun tek bize de cevap hakkı var mı
var var

noluyo herkese gitmekten bahsediyokimse biyere gitmesinnnn
gitmem ki gidemem :)

canım benim cok uykum geldiya okuduğuma yanlış anladım canım kusura bakma cok yorgunum birde ayaklarımın altı zonkluyor
iyi geceler cnm
olabilir cnm,bunuda konusalim bi aksam,senin fikirler tutuyor bu arada
iyi gecelerr
hoppalaaaaaaaaaa senin neyin var kuzum ya kaptanla mı konuşuyorsun tek bize de cevap hakkı var mı
bu konuda agzina geleni söyleyebilirsin

noluyo herkese gitmekten bahsediyokimse biyere gitmesinnnn
yok cnm,sizi zincirlicem buraya
kovsanızda gitmemki zaten ben demirbaşım burda kolaymı 80 kilodan 55 kiloya düşmek ama bugun sabah itibarıyla 6 lı haneleri gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
masallah cnm,benden önce mezun olucan sende:13:

Bende cimcime konusunda zeynep ablaya kismen katılıyorum. Konu kapansin diye cevap yazmamistim Ama sanirim takima adapte olsmadi . Bence zamana ihtiyaci var. Zamanla bizi anlayacağını dusunuyorum. Bizim onda hissettiğimiz eksiklikleri oda bizde bulduğuna gore dogru iletişim kuramadik sanirim. Bende takima ilk geldigimde cok az kisi vardi. Ben dorduncu kisiydim. Konuşacak konu bile yoktu cok resmi bir ortam hissediyordum. Ancak kendiliğinden bu durum geçti gitti.buradaki herkesi ayri ayri seviyorum. Birbirimizi tanıdıkça ısındıkkaynastik cimcime de bence zamanla kaynasacaktir. Kendisinin bizden beklediği katilimi bizde ondan bekliyoruz

kızlar ben de müsadenizi istiyim, başka bir konu varmı bilmiyorum ama ben düşüncelerimi söyledim sanırım toplanma amacımız buydu ama ben zeynep, pegasus ve benim dışımda bir fikir göremedim
her zaman şu elimi taşın altına koyup tu kaka olmaktan nefret ediyorum ama üzgünüm aklımdan geçenleri söyledim sadece
öpüldünüzzzzzzzzzz

Zeynep abla nereye gidiyorsun en ufak fikir ayriliginda grubu terkedersek un ufak oluruZ. mezun olmadan bir yere gitmek yok.

bende seni öpüyorummmmmm güzellik

iyi geceler cnm,bende uyudum,öptüm hepinizi

bende çıkıyorum kızlar zavallı kocacığım kanepede uyuya kalmış üstü bası acık gidiyimde yatırıyım yerine sizi cok seviyorummmm iyi geceler tatlı rüyalar
kusura bakmayın kızlar bu saate kadar beklettim sizi

kimseyi birakmiyorum o zaman diyetteyiz demi
diyet usulu yap o zaman olur

herkese iyi geceler,yarin görüsmeye calisiriz
tabikide diyetteyiz yaptığım yemeklerim tadına bile bakmadım ( yemeklere tuz atmamışım saman gibi olmuş hahahahahahah :)) ama parmağıma bulasan kremayı yaladım diye kendime harıla ceza verdim sabah yapmaya başlıcam kaptanım :)

tamam hadi yatağa alınmıycam zaten sizi kıskanıyo sevgulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…