sen yeni bi klavye alsana cnm bence bilgisayarı göndermene gerek yok
baharrrrrrr
sabah 10 dakika erken uyan mazeret yok
kibarca kovuyormusun bizi cnm,yeter uyuyunmu diyorsun
tamam zeynep abla olur ip atlasam olmazmı onun yerine
Zayıflamak isteyenler tarafından en çok tüketilen simit ise aslında kalori açısından pek fakir sayılmaz. Ama çok küçük miktarda tüketildiği için ve bazen bir öğün yerine geçtiğinden dolayı tercih ediliyor. Her bir simidin hamuru 60 gramdır, pişerken 20 gram fire verir ve 40 gram gelir. Bu 40 gr simitin kalorisi yaklaşık olarak 240-260 kaloridir. Bazı diyetisyenlere göre bu 300 kaloriyi bile bulabilmektedir
cok masum değil simit
canım benim sende düşüncende haklı olabilirsin çiğdemde goncada benim takip ettiğim kadarıyal menülerine yorum yapıldığı zaman bahaneler üreterk cevap vermiyorlar yanlış anlaşılmasın kimse kimsenin avukatı değil kendi cevaplarınıda verirler benim bildiğim kadarıyla cimcimesude daha takıma alınmadızeynep yazdığın mesaja alıntı yapmıycam ama bana göre erken karar veriyorsunuz, eleştirileri biraz empati kurarak değerlendirmekte fayda var. pegasus ve ben bir hafta daha dedik ama diğer arkadaşlar hepiniz evet dediniz, şimdi takıma alınmış bir kişiye nasıl hayır diyeceğiz 1 , 2. si biz son haftalarda eski takım üyeleri olarak yeni gelenleri kaynaştıramamışda olabilirz. Demmay ve gonca senin arkadaşın ve çabuk adapte oldular fakat cimcime için ben bu kara için erken olduğunu düşünüyorum. Belki ileriki haftalarda sen haklı çıkabilirsin ama şimdi değil benim fikrim
gider cnm,merak etmevalla kaptan bu kılolar gitsin de geri dönmemek üzere gec bile gitse benim için sorun deigl yani bide verecegim 5 kilo kaldı vermek bi ölüm nerdeyse ya
göz cikariyor cnm,tek batsa iyibanada niyeyse o kadar fazla gelmiyo simit ayran canım ama cok göze batıyo galiba ondan
zeynep abla 750 mekik fazla degilmi yahunasıl cekcem ben onu günde 100 tane anca cekıyodum
sabah olunca arkadaşımız konuyu okuyacaktır eminim
benim rahatsızlığım cimcimesude arkadaşımızdan gecen hafta evet takımda olsun demiştim ama bu hatfa dikkat ettegimde bize takımıza konsantire olamadığını gördüm menülerinde biraz abartı görüyorum düştüğünü söylüyor spor yapmaya çalışıyor ama çokta laf ediyor herkesin mazereti var ama hepimiz en kötüsünü yapmaya çalışıyoruz
cimcimesude arkadaşım kusura bakma ama seni samimiyetsiz buldum benim sana oyum hayır olucak
yazıdada arada yiyebilirsiniz diyorya bizim bahar hergün yiyor onun cezası zaten :)fıstıkım aynı yazıyı ben de okudum gerçi bu kadar uzatmaya da gerek yok ama bazen öğün yerine tercih edilebiliyor diye yazmışsın zaten ben de aynı şeyi söyledim
ceza gereksiz ama bahar zaten fazla kilo vermek istiyor yapsın göbişleri gitsin
Hııı hııı
Ben artık gideceğim yaaa , aklım burada kalmasın diye , geç oldu artık sizde yatın diyorum.
Çok takıldım bugün , karnım ağrıyor , gidip yatayım ben .
Size iyi muhabbetler .
Öpüldünüz hepiniz
canım benim sende düşüncende haklı olabilirsin çiğdemde goncada benim takip ettiğim kadarıyal menülerine yorum yapıldığı zaman bahaneler üreterk cevap vermiyorlar yanlış anlaşılmasın kimse kimsenin avukatı değil kendi cevaplarınıda verirler benim bildiğim kadarıyla cimcimesude daha takıma alınmadı
gider cnm,merak etme
göz cikariyor cnm,tek batsa iyi
ahh ahh pegasus olsaydi,bu kadar vermezdi dimi
zeynosum mazeretini okudum,kendisi gündüz bir aciklama yapmisti,konunun uzamamasi adina bende cevap vermedim arkadasimiza
cimcimeyi takima aldik,senin hayir i hangi konuda yazdigini anlamadim
oylama gecti,arkadas listede
konsantre olamiyor diye kimseyi takimdan cikaramayiz cnm benim,seni anliyorum,katildigim konularda var kesinlikle ama arkadas ta bizi daha tanimiyor ondanda olabilir,biz tanisalim,yeniden kaynasmaya calisalim,eminimki o da takima daha iyi konsantre olacaktir,yok zaten olmazsa tekrar konusulur bu konu
takimdan birisi düsüncesini acikca yazdi diye cikarmak söz konusu degildir
yazıdada arada yiyebilirsiniz diyorya bizim bahar hergün yiyor onun cezası zaten :)
canım benim cok uykum geldiya okuduğuma yanlış anladım canım kusura bakma cok yorgunum birde ayaklarımın altı zonkluyorben avukatlık yapmadım canım sen yazdın ben fikrimi söyledim, neden böyle bir cevap yazdığını anlamadım.
çiğdem ile gonca yanlış anlamasın takıma çabuk uyum sağladılar demek istedim, çünkü birini tanıyınca bir ortamda daha rahat olur insan başka bir kastım yoktu.
yazıdada arada yiyebilirsiniz diyorya bizim bahar hergün yiyor onun cezası zaten :)
umarımki sahab arkadaşım bu konuyu okuyunca bana tavır almaz ve aramızda soğukluk olmaz takım içinde gerginlik olmasını istemiyorum eger öyle bir sey olursa ben giderim kaptanım tek takımız düzeni bozulmasın
umarımki sahab arkadaşım bu konuyu okuyunca bana tavır almaz ve aramızda soğukluk olmaz takım içinde gerginlik olmasını istemiyorum eger öyle bir sey olursa ben giderim kaptanım tek takımız düzeni bozulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?