tabikide diyetteyiz yaptığım yemeklerim tadına bile bakmadım ( yemeklere tuz atmamışım saman gibi olmuş hahahahahahah :)) ama parmağıma bulasan kremayı yaladım diye kendime harıla ceza verdim sabah yapmaya başlıcam kaptanım :)
tamam hadi yatağa alınmıycam zaten sizi kıskanıyo sevgulum
aus rüyasinda görüyordur biziherüfü yatırıyımda geliyorum kalabaligiz kızlar bu gece birde ausencia olsaydı :)
kaptanım bir parmak değildi nerdeyse4 5 parmaktı :18: :18:bir alintida okudum,o ne ceza cnm ya,bi parmaktaki kremayi yalamaya
cnm ceza sitemini tekrar hatirlatayi
yapilan kacamagin karsiligi kadar ceza alinir,verilir,parmaktaki kremanin kalorisi ne kadars o kadar ceza lütfen,fazlasi ceza olmaktan cikar,iskence olur:18:
Hoşgeldin canım :)
Zeynep abla akşam buluşma var demiş amakimse yok ben çıkıyorum ders çalışacağım, Zeynepa bala gelince ve kızlar toplanınca beni cepten çaldırırsan bende gelirim
çiğdem şimdi sen kıbrıstasınya ben seni çepten arasam konusabilirmiyiz ? :44:
ben seni bostan yere sevmiyorum :) bir sebebi var oda aynı seni pınar gibi görmemvalla Zeynep abla senin bu toplantı işini anlamadım bende çok önemli birşey sandımSürekli konuştuğumuz şeyler, güzel birşey yapmaya çalışmışsın, gözüne batanları söyledin ama sen hariç pek kimse şikayetçi gibi değil sen anaç davranarak bizi bir arada tutmaya ve Disiplinli bir şekilde kilo vermeye teşvik etmeye çalışıyorsun. Bu senin hayatın boyunca uyguladığın tek diyet, o yüzden bizden kat kat azimli, bizden kat kat disiplinlisin, motiven çok yüksek. Çocuklarında büyük, eşinde anlayışlı istediğin gibi uygulayıpistediğin kadar spor yapabiliyorsun ama bizim de senin gibi olmamız imkansız. Bak misal ben bu benim kaçıncı diyetim, bir tek derdim diyet değil ki ona yoğunlaşıp sporumu vs 4/4 lük yapayım.. Yine imkanlar dahilinde, sizlerin eşliğinde yapmaya çalışıyorum birşeyler.. Çoğu arkadaşımızda benim gibidir eminim.. Sana bu durum önemsemediğimizi düşündürse de birazda yorgunluk ve usanmışlık var.. Yoksa pes ettiğimizden istemediğimizden değil.. Elinin altında onca nimet varken ve yanındakiler yerken senin onlara dönüp bakmaman bile bir mucize ve biz bu mucizeyi gerçekleştirmeye çalışıyoruz
Ayrıca şunuda arkadaşlara belirtmek isterim ki Biz Gonca ablayla burada rahat olma sebebimiz tanıdık faktörü vardır ama ondan daha çok biz yaklaşık 5 yıldır forum hayatındayız, tanımadığımız çok insanla tanışıp abla, kardeş gibi olduk. Artık kiminle yazışsak az çok niyetini, söylemek istediğini karakterini anlayabiliyoruz, tamam Zeynep ablanın vesilesiyle geldik fakat burayı sürekli hale getiren sizlersiniz.. Bize yabancı ortamda olduğumuzu hissettirmediniz
son olarak Zayıflamanın bahanesi olamaz, Spor yapamıyorum diyorum ama kaçamakta yapmayacağım, dengeleyeceğim, yapamadıklarımı yaptıklarımla telafi edeceğim ve tekrar diyorum SİZİNLE BİRLİKTE HEDEF 54!
bir sürrü dakkam var çiğdem :)
Çok çok pahalıya gelir Zeynep abla..
ben seni bostan yere sevmiyorum :) bir sebebi var oda aynı seni pınar gibi görmembenim anlatmak istediğimde buydu işte spor yapzmasanızda dengeli yiyin demem ama anlatanadım derdimi
kzu ben daha önce 2 dega demedim kilo vermeyi 2000 yılında oğlumun sünnetinde 58 kiloya düşmüştüm ama o zamanlar cok biliçsiz yapmışım ve tekararda 2 katını aldım birde 4 sene önce diyet yaptım 65 e düştüm sporu bıraktığım an tekrar aldım bogazımada çüş diyemedim allah ne verdiyese yedim.
eşim bana inanilmaz destekçi sag olsun hiç şikayet etmedi zafer su alınıcak derim ikiletmez bileben cadıyım ya adamın sesini çıkmaz ettim
kuzum sizinde yavrular büyücek inşallah sağlıklı sihhatlı dikkat edin verdiğiniz kiloları almayın geri 40ından sonra valla cok zor çiğdemim kilo vermek benim gibi debelenip durursun
bir sürrü dakkam var çiğdem :)
9.30 a kadar evdeyim canım sen müsait olursan ara beni numaram var sendeyurtdışında işe yaramaz zeynep ablam, yarın sabah evdeysen müsait olunca çaldır beni ararım ben seni evden olur mu ?
ben bana göre diyorum zor değil cigdem yapmakİnşallah Zeynep ablacım, İnan ki benim gibi arkadaşlarında mücadele ettiklerini ve nefsiyle mücadele içinde olduklarını görebiliyorum ve hiçkolay değil durumumuz. Bu hafta spor olayını çok abarttın yalnız, 750 mekik ne demek yaaÇolukluçocuklu kadına ya da çalışan kadına 750mekik denir mi biraz gerçekçi rakamlar söyle bence.. sen bana 300 kalori ve 300 bel hareketi dedin , dedin ama bakalım nasıl yapacağız neyse yine benimki insaflı azcuk, bence 750 mekik'i düşür,allah esirgesin beline falan birşey olurda, bak çok yüklenince de iyi olmuyor, bünyeden bünyeye değişiyor, aus'un durumu ortada.. Vücut tepki verirse bu sefer geri dönüşsüz kilo almalar başlar, robot değiliz, herkesin vücudu ve direnç noktasıda aynı değil, Genç olabiliriz fakat birde kapasite var değil mi? Bende seni çok seviyorum. İyi geceler diliyorum bütün arkadaşlara ve sana , bana müsade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?