benimkinde çok fazla.oğullarının yanında sürekli dua yağdırır yanlızkende dünyanın azarını.sürekli bacısının gelinlerini söyler.ama azıcıkta bacısına baksaya..görmek istediği yönde..
rica ederim.karşılaşmamız çok zor ben kapalı birimleri tercih ediyorum çalışmak için bu aralar farklı bi bölümdeyim çalışma düzenimi oturtmaya çalışıyorum.belki karşılaşırız bu hastane mevzuları derein konuş konuş bitmezzCanım sağol çok , bende cevapladım .
Kim bilir rastlaştık belki de seninle.
2 sene önce sürekli o hastanedeydim çünkü
Yakın zamanda da kolonoskopi için tekrar geleceğim .
güzel olmuş menün.selammmmm
kizlar bi görünüp gidecem,gecmise ugrayip geldim,alinti yapamadim,o kadar uzun zamanim yok
bayb cnm benim o saatte rüyandami gördün bizilisten degisik olmus,sabah niye 1 dl ekmek yemissin,sporlar azalmis
esimin dayisinin kiziyla ayda yilda bir görüsüyoruz
akrabalik kayinbabam tarafindan geliyor,o da vefat etti,savunanimda yok
aus,hastaliga ragmen saglikli olanlardan düzenli beslenmissin:13:
cimcime gecmisolsun cnm,sen yinede sporunu yavas yap,belin agrimasin
bide aralardaki kepekli bisküviler cok olmus,3 ten fazla yeme
bahar tatlis döner varmis yine,ohh mis,olsada yesek
topraks cnm benim,öglen az yemissin,bu yüzden aksam üstü 2 ara yapmissin,olmamis
pokemon cnm,gözün aydin,konusmayi sökmüssün
cicmcimenin röportajdan haberi yok kizlar,yazalim,eger müsaitse baslayin sorulara
bende yediklerimi yazayim,cikmam lazim
sabah
2 dl ekmek,1 haslanmis yumutra,salata türü
ara
1 avuc beyaz leblebi,5 kuru üzm
ögle
1 kase sebze corbasi,1 dl ekmek,1 parca izgara tavuk
ara
3 cilek,2 kasik yogurt
aksam
4 kasik patlican türlüsü,3 kasik bulgur pilavi,ayran
su
3 lt
spor
30 dk zumba
herkes aynı sorularımı cevaplıycak yoksa kişiye özelmi?cimcime bugün senin röpörtaj günün
röpörtaj günü olan kişilere o gün gece yarısına kadar sorular soruluyor ve kişi de cevaplıyor, böylece birbirimizi daha iyi tanıyoruz.
yeni gelen arkadaşlar geçmiş sayfalara giderek herbirimizin bilgilerini alabilirler ya da merak ettikleri bişey varsa sorabilirler
ben başlıyım madem
1- adını bildirecekmisin
2- nerede yaşıyorsun, aslen nerelisin
3- eş, çocuk durumları nelerdir
4- kaç yıldır evlisin, kaç yaşındasın
5- ne iş yapıyorsun, ne mezunusun
6- nasıl kilo aldın, boyun, saçın, tenin biraz dış görünüşünden bahsedermisin
7- senin için mutluluk nedir,seni en çok ne mutlu eder
8-doğum günün ne zaman , ne burcusun
9-görünce dayanamıyacağın cıssssss yemek :))
10- arkadaş çevrende nasıl tanınırsın
benden bu kadar arkadaşlar sanık sizindir
kızlar resimleri harici diske taşırken gördüm iki resmi birleştirdim, biri kızım 6 aylıkken yenisi hafta sonu 1,5 sene geçmiş bile aradan
Eki Görüntüle 705852
rica ederim.karşılaşmamız çok zor ben kapalı birimleri tercih ediyorum çalışmak için bu aralar farklı bi bölümdeyim çalışma düzenimi oturtmaya çalışıyorum.belki karşılaşırız bu hastane mevzuları derein konuş konuş bitmezz
güzel olmuş menün.
herkes aynı sorularımı cevaplıycak yoksa kişiye özelmi?
siyahlı süper
biz çoook çene çaldık bugün :)))
Baktım canım ama sadece 2 derse, diğerilerine üşendim ama baktklarım iyiydi sonuçlar, idare eder yani, bu arada cevaplamıştım sorunu yine cevapladım, idare edeceğiz artık böyle seni, iyi günde kötü günde bizimlesin
Yok be zahmetli değil, ya da ben üşenmiyorum sevdiğim şeyleri yaparken belkide ondandır. Bak hakkaten söylüyorum Ausun buğday salatası çok güzel ve kolay sen bile yapabilirsin.
Menü süper, hasta menüsü falan değil yani rahat ol çok iyi olmuş...
Ohoooo babaannem gibi oldun birşeyi kırk kere soruyorsun ama ho ho ho? hi hi hi?
Heh sen de başladın Ausa özel mesaj yazmaya tamam. Ne varsa bu kızın özel mesaj kutusunda herkes bir uğramadan edemiyor...
Senin her yazdığına cevap yazasım geliyor, ama çok yazıyorsun yetişemiyorum.
GALATASARAYIMIN 2012/ 2013 SÜPERLİG ŞAMPİYONLUĞUNU LİGİN BİTİMİNE HAFTALAR KALA İKİNCİYLE ARASINDA 10 PUAN FARK OLDUĞU İÇİN ERKEN İLAN ETMESİNDEN DOLAYI ŞAMPİYONLUĞUMUZU KUTLAMIŞSIN, ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM, ÇOOOOK İNCE ÇOOOOK CENTİLMENCE BİR DAVRANIŞ. AYNI BAŞARILARI SİZİN İÇİN DE DİLİYCEM AMA SİZ SON DÖRDE KALMAYI DA ŞAMPİYON OLMAKLA AYNI KEFEYE KOYDUĞUNUZ İÇİN NE DE OLSA SİZİN İÇİN İKİSİ AYNI OLDUĞUNDAN İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA LİGDE BİZDEN SONRAKİ İLK ÜÇÜN İÇİNDE OLURSUNUZ. SENİN JESTİNE KARŞILIK BEN DE BU İNCELİĞİ GÖSTEREYİM DEDİM...
Dil otu eskiden nenemin nenesi zamanında bir ot varmış dağdan toplarlarmış , kekemelere yediriyormuşsun dilleri açılıyormuş ...
kılzar ben menümü yazamadım hala
sabah; 2 dilim peynir, bol yeşillik 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 1 tabak bezelye 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 galeta 1 dilim peynir
akşam 3 köfte kadar hindi, 1 dilim ekmek,1 kase yoğurt
rica ederim.karşılaşmamız çok zor ben kapalı birimleri tercih ediyorum çalışmak için bu aralar farklı bi bölümdeyim çalışma düzenimi oturtmaya çalışıyorum.belki karşılaşırız bu hastane mevzuları derein konuş konuş bitmezz
umarım canım almayız sen koruma topiği açıcan ya artık orada yaşlanırız :)))Kolay gelsin canım , işiniz zor .
Gideceğim zaman haber veririm buradan , mümkün olursa selamlaşırız en azından
Topraks canım senin fotolara yorum yapmayı unutumuşum , cidden kocaman
Bende aynı durum var biliyorsun , sizle olmasa da daha önce 100 kilo ile başlamıştım diyete .
Ya bir resmim var o halde kondisyon bisikletinin üzerinde , beni tanımak imkansız .
İnşallah bir daha geri almayız hiç.
umarım canım almayız sen koruma topiği açıcan ya artık orada yaşlanırız :)))
evet doğru nöbette koşturmaktan acıkıyor insan diyette olmasam yerdim 5-6 tane.daha gruba kesin alınmadım ama nöbetçi olduğum günlerde küçük kaçamaklar için izin istiycem artıkMenü güzel, gece nöbeti zor oluyordur diyet yaparken, ben sabahladığım geceler hep atıştırmak istiyorum mesela o yüzden diyorum, yoğun oluyorsa geçiyordur da , sakin oluyorsa insan sıkıntıdan yicek bişeyler aramaz mı ? Öğlenki sütlaç normal bence zaten diyetlerde Ausun dediği gibi sütlü tatlı var haftada bir, akşamki kurabiyeye de hayır deseymişsin iyi olurmuş ama kaçıyor işte bazen.
En azından diyette olmasaydın bence o kurabiye birle kalmazdı değilmi, yine de engelledin kendini di mi? Ben öyle düşünüyorum. Bazen bazı şeyler kaçıyor ama ben onlara bile şükrediyorum çünkü ben normalde abur cuburla hayatımı sürdüren bir insandım.
Heh sen de başladın Ausa özel mesaj yazmaya tamam. Ne varsa bu kızın özel mesaj kutusunda herkes bir uğramadan edemiyor...
i.
çok az yemişsin..kılzar ben menümü yazamadım hala
sabah; 2 dilim peynir, bol yeşillik 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 1 tabak bezelye 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 galeta 1 dilim peynir
akşam 3 köfte kadar hindi, 1 dilim ekmek,1 kase yoğurt
2 litre su
45 dk leslie walk, 30 dk. zumba cezadan düşelim 250 kalori cezam kaldı
yok canım herkese o gün aklımıza ne gelirse soruyoruz ama üç aşağı beş yukarı aynı oluyor. Mart nisan aylarında da bizim ropörtajlarımız var isteyen geçmişten bakabilir.
teşekkür ederimmm, o yeni halim :))))
kızlar ben kaçtım eve gidiyorummmmm
öpüldünüzzzzzz
Sağol canım benim , hoş seni idare edeceğiz kısmı hakaret mi iltifat mı bilemedim ama
Yok yaw tabi ki hakaret değil aşkolsunsen ne yaptın sınavlarda, nasıl geçmiş?
kızlar ben kaçtım eve gidiyorummmmm
öpüldünüzzzzzz
Hoşçakalbana da müsade, oğlum uyumuşken derse bakayım azcık, yoksa uyuyup kalacağım
Slm kizlar,yine bir cee demeye geldim,unutmayin diye
Gecmise aksam bakicam,yemek yapmam lazim,esim krese gitti,babalar günü icin piknik vardi,acele geldim,etleri paketledim,sebzeleri yikadim,gönderdim onlari,sizide yokladim kimse kalmamis,aksam gelmeye calisirim,öptüm hepinizi
zeynos cnm,sen profötirol yapicam yazmissin,korktum,sakin parmagina bisey bulastirma:18:
Fena değil canım , ne ararsan var 80 de bekliyorum 40 da . Ama benim bölümde 30-45 arası değişiyor geçme notu yüksek değil yani.
O yüzden iyi sonuçlar yani.Geçen dönem 47 dersim bile cb gelmişti diğerleri aa ya da ba .
Benden de sana ceeeeeeeeeeee.
Sen unutulacak kadın mısın yahu ?
Stand up gibi takımız yahuuuu , oyyyyyyyyyyyy gözlerimden yaşlar geldi.
Zeynebi tencere başında profiterol sosunu yalarken canlandırdım , 5 parmak
kizlar paylasim alaninda oyunu kullanmayan vardir diye link veriyorum tekrar,püsküüt her hafta bir takima misafir yairismaci olmak istiyor,buna göre oylama var,sizde verdigim linkte oyunuzu kullanin lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-816.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?