Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben pek yaşamadım kayınvalidem kızdımı hemen koynuna sokardım kafamı kedi gibi şımarırdım küçüktüm zaten evlendiğimde sonra da evler uzak az görüşüyoduk sonra da vefat etti, ama eşimin ailesi beni hala çocuk gibi seviyo, gelin değil torunum sanki heh heeeeeee

Canım sağol çok , bende cevapladım .

Kim bilir rastlaştık belki de seninle.

2 sene önce sürekli o hastanedeydim çünkü

Yakın zamanda da kolonoskopi için tekrar geleceğim .
rica ederim.karşılaşmamız çok zor ben kapalı birimleri tercih ediyorum çalışmak için bu aralar farklı bi bölümdeyim çalışma düzenimi oturtmaya çalışıyorum.belki karşılaşırız bu hastane mevzuları derein konuş konuş bitmezz
güzel olmuş menün.
herkes aynı sorularımı cevaplıycak yoksa kişiye özelmi?
kızlar resimleri harici diske taşırken gördüm iki resmi birleştirdim, biri kızım 6 aylıkken yenisi hafta sonu 1,5 sene geçmiş bile aradan

Eki Görüntüle 705852

siyahlı süper

yok canım herkese o gün aklımıza ne gelirse soruyoruz ama üç aşağı beş yukarı aynı oluyor. Mart nisan aylarında da bizim ropörtajlarımız var isteyen geçmişten bakabilir.

teşekkür ederimmm, o yeni halim :))))

biz çoook çene çaldık bugün :)))

Hepsine yetiştim bileeee

Hızlı okuma setini bitirmişliğim var

Şöyle bir bakıp önemli yerlerde sensörlerim sinyal veriyor , arada kaçanlar oluyor tabii.

Sağol canım benim , hoş seni idare edeceğiz kısmı hakaret mi iltifat mı bilemedim ama

Ay anacım hangi birine yanıt versem ;

Salatamı beğendiğin için sağol canım , herkese tavsiye ederim bende çok doyurucu.
Menümüde beğenmiş ama ben bilerek 5 gün yazmadım , onlar tam bir düzensizlik örneğiydi.
Oooooooooo ooooooo bir de hasta kadınla dalga geçmek haaaa , teessüf ederim dilek hanım
Hem ne var nineniz sayılırım , zeynepden sonra ben geliyorum sırada
Senin özel mesaj trafiğin kadar olmasa da idare ediyorum , daha bunun tüm forum genelide var
İşte nineyim mineyim ama kaç yere yetişiyorum . Sen daha bana 2 cevap yazmaya fırsat bulamıyorsun
He gülüm heeee EN BÜYÜK FENERBAHÇE , AYNEN KATILIYORUM SÖZLERİNE !
Birde bende seni çoooooooooooook seviyorum

Az gözüküyor ama salata ve çaylar da varmış.Güzel canım .

Kehribar ı okudum ilginç denk gelmiş iki kez.

Cimcimecim seninde röportajını okudum , memnun oldum çok yeniden tanıştığıma

Allah çocuklarınla ve ailenle ağız tadını bozmasın .

Pikniği okudum , fazlaca fırsat vermişsin , sınırını bilmez olmuş.O sözler kolay kolay yenilir yutulur değil çünkü.

Neyse , ben seni gaza getirmiş olmayayım şimdi geçen geçmiş ama bundan sonrasında daha seviye ve saygı çerçevesinde konuşmasını için sen değil oğlu uyarsın annesi.

Son düzenleme:

Kolay gelsin canım , işiniz zor .

Gideceğim zaman haber veririm buradan , mümkün olursa selamlaşırız en azından

Topraks canım senin fotolara yorum yapmayı unutumuşum , cidden kocaman

Bende aynı durum var biliyorsun , sizle olmasa da daha önce 100 kilo ile başlamıştım diyete .

Ya bir resmim var o halde kondisyon bisikletinin üzerinde , beni tanımak imkansız .

İnşallah bir daha geri almayız hiç.

umarım canım almayız sen koruma topiği açıcan ya artık orada yaşlanırız :)))

umarım canım almayız sen koruma topiği açıcan ya artık orada yaşlanırız :)))

Tabiii yaa , sonuçta hepimiz er geç mezun olacağız hatta kimimize az kaldı . Kaptan 58 leri gördü , bende 5 kilo kadar kaldı .

Eeeeee sonra hadi güle güle demek olmaz değil mi ama ?

Toplaşırız yine , geyik topiğinde açarım , ohhhh misss gibi lak lak

evet doğru nöbette koşturmaktan acıkıyor insan diyette olmasam yerdim 5-6 tane.daha gruba kesin alınmadım ama nöbetçi olduğum günlerde küçük kaçamaklar için izin istiycem artık hastaneyle ilgili olunca özel yazıyım dedim sanada yazayım bi gün
çok az yemişsin..

ilk fırsatta bakıcam ilk sayfalara..

Sağol canım benim , hoş seni idare edeceğiz kısmı hakaret mi iltifat mı bilemedim ama

Yok yaw tabi ki hakaret değil aşkolsun sen ne yaptın sınavlarda, nasıl geçmiş?

kızlar ben kaçtım eve gidiyorummmmm
öpüldünüzzzzzz

Hoşçakal bana da müsade, oğlum uyumuşken derse bakayım azcık, yoksa uyuyup kalacağım

Slm kizlar,yine bir cee demeye geldim,unutmayin diye
Gecmise aksam bakicam,yemek yapmam lazim,esim krese gitti,babalar günü icin piknik vardi,acele geldim,etleri paketledim,sebzeleri yikadim,gönderdim onlari,sizide yokladim kimse kalmamis,aksam gelmeye calisirim,öptüm hepinizi

Hoşçakal bana da müsade, oğlum uyumuşken derse bakayım azcık, yoksa uyuyup kalacağım

Fena değil canım , ne ararsan var 80 de bekliyorum 40 da . Ama benim bölümde 30-45 arası değişiyor geçme notu yüksek değil yani.
O yüzden iyi sonuçlar yani.Geçen dönem 47 dersim bile cb gelmişti diğerleri aa ya da ba .

Benden de sana ceeeeeeeeeeee.

Sen unutulacak kadın mısın yahu ?

Son düzenleme:
Pokeeeeeeee

Mailini yeni gördüm , hıhhhhh Hani şu adımla ilgili olanı

Sana daha güzel şeyler hatırlatmak isterdim tatlım ama malzeme bu

kisaca bi göz attim gecmise,masallah ne konusmussunuz,zeynosun deyimiyle ne cenesiz gacilarmissiniz

cimcime cnm,sana soru soramadim ,cevaplarini okudum,seninde bize sormak istedikelrin varsa sorabilirsin
ayrica sendeki o kaynana modelinden bendede var,yanliz benimki seninkine nazarn bir beden kücük kaliyor,seninki asallah ne dil varmis öyle
arkadaslarinda dedigi gibi gaza gelme ama,esin seni ezdiriyor,o kadar insan olmasa bile dedikleri yenilir yutulur degil,bide demissin ya kendisi böyle diyor diye bende cevabi onun laflariyla verdim,sen baya sabirliymissin

topraks cnm benim kuzenin icin yazi yazmissin,yardimcim olarak takimdaki üye sayisi biliyorsun demi,tabikide gelebilir,wuwum gecen hafta gitti zaten,2 yeni alinacak var,onlarida yarin ebn olmazsam oylamaya sunarsiniz,2 kisi daha alabiliriz,bunlardan biriside senin kuzin olsun
ayrica bi yerde hamile oldugunumu okudum
3 cocugu olanlar 2 nedirki diyor cnm,2 ye zor demeyin,bunun bide 3 ü var

bayb cnm benim sporu ihmal etme,bide okudum o kilonu,2 kg fazla cikmissin galiba,benimle alakasi yok cnm(hemen kendimi siyirdim demi,ückagitcimi oldum ne)
cnm sen baska bir yerde regl oldugunu yazmistin,ondan olabilir,bide sporlardan önce 1 kupa biberiye cayi ic,ayrica günde üst sinir 3 bardak olmak sartiyla yesil cay ic,vücut ödem tutmussa atiyor yesil cay,biberiye cayida spordan önce icilirse yag yakimina yardim ediyor ve ödem atiyor,unutmusum bunlari yazmayi

bide bir yerde kaynanamin kizi varmi diye sormussun,yok cnm benim,5 oglu varben senin kizin olim diyorum,kabul etmiyor

pokemon senin liste nedense banada az geldi:44:

zeynos cnm,sen profötirol yapicam yazmissin,korktum,sakin parmagina bisey bulastirma:18:

ben ciktim kizlar,kalanlara sonra yorum yaparim

zeynos cnm,sen profötirol yapicam yazmissin,korktum,sakin parmagina bisey bulastirma:18:

Stand up gibi takımız yahuuuu , oyyyyyyyyyyyy gözlerimden yaşlar geldi.

Zeynebi tencere başında profiterol sosunu yalarken canlandırdım , 5 parmak

yok cnm,degilim ,agzinizi arim dedim

cnm benim sen düzensiz yedin fazla cikmaktan korkuyorsun,ben düzenli yiyorm,yine fazla ciktim,ne yapim bilemedim:18:

63 - 1

Olay bitmiş zaten .

Ben kullanmıştım ama azıcık atraksiyon olsun diye hayır deseydim

Acaba o bir kişi kim

Belki de püsküüt ün kendisi dir ,Hayır demek isteyenlerin önünü açmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…