Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cnm,o tüm yarismacilara göre %90 kabul edilirse katilirim demisti,hepsi oy kullanmadigi icin,kullanmayanlar hayir demis olarak sayarsak %90 i bulmuyor,bu sebeple katilmayabilir
ay ben ne yazdim yukarda ya,tekerleme gibi oldu sanimca

o 1 kisiyi bende merak ediyorum,yok cnm püsküüt degildir,öyle olsa niye oylamaya sunsun ama demi,desifre edelim kimmis

Yok canım nerede görülmüş katılmayanların hayır kabul edildiği , haberleri yoktur en fazla .Hayır diyecek kişi koştura koştura hayır der zaten .

Ben okdum % 90 meselesini , paylaşım alanını sık sık okuyorum zaten . Aslında püsküüt ü hep soğuk bilirim , o yüzden evet dedim .Gelsin de kaynaşalım

ben ciktim kizlar,cici kizimin yemeini götüreyim,aksama anca gelirim,o zaman kaynatiriz ne varsa

Babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gel gel bırak geçmişi , seninle canlı canlı sohbet edemiyoruz hiç :26:

Sonra herkese kanın kaynıyor yeni yeni , beni unutuyorsun :84::84::84:

Önce onu ikna et, sonra onu ikna ettikten sonra almış gibi yap, sonra da ben almıştım zaten diye itiraf et....

Aaa sen balık mıydın benim en iyi anlaştığım burç. Anlamalıydım...

Teşekkür ederim içten cevapların için. Eşinin mesleği senin için tehlikeli, niye yemek yapmadığın ve her akşam çöp şiş falan anlaşıldı...

bende öyle ümit ediyorum ayrıca aramızda gerginlikte olmasınıda istemiyorum ve de çok hoş bir bayansın neren varda nerenin kilosunu veriyorsun anlamadım ben beni görsen oooooo balina gibiyim :) :)

Kendine haksızlık etme Zeynep abla, hiç de öyle değilsin...

geçmişe akşam bakıyım yarın sabah dilber gidiyor bir seyler istedi onları yapıyım şimdi ıspanaklı börek puaca profetürol falan işim cok mutfakta yani kim yardıma gelicek kızlar :) :) :)

Ben gelirdim ama yapılanlara dayanamam diye korkuyorum, ayyy parmak atarım falan kaptan kellemi uçurur valla çok sıkı gözetim altındayım...

Yaa niye benüm sayfalar sürüyor da senin yediklerin 4 saturda bitiyor. Arkadaş ben o kadar çok seviyorum ki yemeği, diyet listeyi bile ballana ballana anlatıyorum heralde...

Babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gel gel bırak geçmişi , seninle canlı canlı sohbet edemiyoruz hiç :26:

Sonra herkese kanın kaynıyor yeni yeni , beni unutuyorsun :84::84::84:

Seni unuturmuyum hiç sen hasbahçenin has gülüsün unuttun mu geldim geldim ...

Bak nasıl da bilir hemen gönül fethetmesini .

Kur kabiliyetin süper , iyi ki erkek doğmamışsın vaaay kızların haline

Sen o iki kiloyu hangi ara geri aldın , hastayım diye menülere de bakamadım bu hafta . Ama bende de durum pek iç açıcı değil bu hafta

Son düzenleme:
Şu diyet takımlarındaki ziyaretçiler kim hep merak etmişimdir ?

Özel bir formülümüz yok yahuuu , bakıp durmayın , her hafta gram gram , 5 parmak krema yalayıp 500 mekik çeke çeke gidiyoruz işte

aramızda gerginlik olacak birşey yokki fikirlerimizi söyledik.alındım geçti gitti ben unuttum bile.bana göre fazla benimkiler ince kıyafetlerde sağdan soldan arkadan önden pörtleyenler olmasın artık..

Oh be çok şükür....Huzur dolu topiğim, bir de arkadaşlarım ve kayınvalideleri ve çocukları ve kardeşleri sağlıklarına kavuştular mı tamamdır.

sendede mi kayınvalide derdi var bir ben rahatım galiba bu konuda Allah rahmet eylesin kayınvalidemle pek uzun zaman geçiremedik gerçi oğlu da yetiyor bazen ama neyse

Senin bugün şikayet günün herlade. Eftelyadan başladın kocaya geldi şimdi sıra. Gece uzun bize de yetişir mi acaba bu sıra ???

O hoooo senin durum baya ciddiymiş. Çok üzüldüm adına. Boşver. Takma kafana. Görmemeye duymamaya çalış. O sinir olsun. Çok saygılı olacaksın ama hak edene. Eşin sana değer veriyorsa koyver geri kalanını , üzme kendini...Çok sinir oldum , hiç sevmedim kaynananı...

Ben geldimmmmmm.

Biraz ani çıktım sabah , arkadaşlar geldiler .Geçmiş olsun bahanesi ile lafladık biraz

Bakayım siz neler yapmışsınız :82:

Bir kere de desen ki, şu işi yaptım gelemedim, bu işi yaptım gelemedim. Hep aynı, hadi şimdi hastasın, sağlıklı günlerini de biliyorum, arkadaşlar geldi lafladık, ben gittim lafladık, oraya gittim, buraya gittim. Kıskanıyorum yaaa....

Hasta olmana ragmen menun cok guzel canim benim nenden daha iyi

Guzel kaptan menun sporuda iki arada bi derede yapmissin

Bize soru kalmamis topraks :) :)

Anacım sen böyle yazınca sanki hep geziyorum evimi de ..k götürüyor i evde çoluk çocuk aç gibi hissettim .

Valla şimdi oda oda resim çekerim haaa , misler gibi evim . Sabahın kör vakti uyanıyorum ben , buraya girdiğimde günü yarılamış oluyorum neredeyse

Geçmiş olsuna gelen giden oluyor yahu onun dışında çokta yoğun değilim .

:):):) ayyy aus cok guldum yaa valla bebde bebis geliyo sandim ha :):):):)

Sorma şaka maka kulaktan kulağa derken toprksı hamile ilan edeceğiz

Canim cevaplarib cok guzel ve samimi kapalimisin acikmisi onu anlamadim canim benim benimde boyum bi atmis oyuzden elli bes bizim icin ideal kilo
kızlar resimleri harici diske taşırken gördüm iki resmi birleştirdim, biri kızım 6 aylıkken yenisi hafta sonu 1,5 sene geçmiş bile aradan

Eki Görüntüle 705852
Aaaaay asik oldum naman allahim bune guzellik bune degisiklik bayildim bayildim toprak :):) elbisende cok yakismis fistik
sen de çok güzelmişsin çocuklarında Allah bağışlasın, başak insanını bilirim, her ne kadar kardeşim eftelya başakların yüz karası olsa da başaklar çok titiz olurlar

:):):):):):):) ay cok guldum ya buna

Çok iyi kur yaparım, o konuda üstüme yoktur.
Kilo konusunu hiç sorma yaa, bu hafta kendi rekorumu beklerken annemlerde tartıldım dün iki fazla görünce kendimi şok oldum. Regl diye düşünüyorum yoksa kaptana ne derim ayyyy düşünmek bile istemiyorum, gazdır, sudur , havadır o sen de hemen şişiriyorsun fırsat geçti ya eline...

yok cnm,degilim ,agzinizi arim dedim

cnm benim sen düzensiz yedin fazla cikmaktan korkuyorsun,ben düzenli yiyorm,yine fazla ciktim,ne yapim bilemedim:18:

Ha işte ben de öyle oldum en düzenli haftamda en fazla kilomu aldım , nasıl iş anlamadım regl den dir diye tahmin ediyorum ama çok moral bozucu bir tesadüf ama yılmak yok..Topiğe ilk geldiğimdeki motivasyondayım şu anda.

Tamam kaptan aldım mesajları... Tabiki senle ilgisi yok, hiç düşünmedim bile....

Pokeeeeeeee

Mailini yeni gördüm , hıhhhhh Hani şu adımla ilgili olanı

Sana daha güzel şeyler hatırlatmak isterdim tatlım ama malzeme bu

Şşşşş ne maili , ben niye görmedim, bak benim tepemi attırmayın öyle saklı gizli şifreli konuşmayın fena yaparım ona göre...

Şu diyet takımlarındaki ziyaretçiler kim hep merak etmişimdir ?

Özel bir formülümüz yok yahuuu , bakıp durmayın , her hafta gram gram , 5 parmak krema yalayıp 500 mekik çeke çeke gidiyoruz işte

He yaaa dün uykum kaçtı girdim 4 mü 4:30 mu neydi saat bir ben birde kimliğini açıklamak istemeyen ziyaretçi. Ulen hadi ben kendi takımımdayım ne var ne yok bakıyorum sen neye bakıyorsun . Sapık mıdır nedir ? Bi ara dedim bizim hatunlar yatınca kocaları takibe mi geliyor acaba bizim hanım ne yazıyor diye falan??? Ben de dedektif Topraksı geçtim sanki...

kıyamaaaam alındın mı sen, şaka şaka kızma ben senin ne hamarat olduğunu çoktaaaan anlamıştımda sen bu kadar işi hangi arada yapıyorsun ne marifetli kadınsın demiştim hatırladın mı?

muuuuck

baharcım tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum uyarımı dikkate aldığın için alıntı yapmayı iyice öğrendin böyle daha iyi oluyor, bu arada wuwm ile senin aranda bişy mi oldu:26:
Yok canin iyiydik wuwun birden gitti
Oonlar spordan sayilmiyoki :):):):)
Hayirlisi canisi allah olmayanlarada nasip etsin

Ne hikmetli kolyeymis o :):):):)

Kizlar wuwum la aramda birsey olmadiki biz ozelden hep yazisiyoduk zeynep abla da numarasi var telden gorusuyorlar diye zeynep ablanin haberi vardi ben telden gorusmuyorum kizlar o yuzden haberim yoktu yoksa wuwumla aramiz cok iyiydi :):) cok da ozledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…