63 - 1
Olay bitmiş zaten .
Ben kullanmıştım ama azıcık atraksiyon olsun diye hayır deseydim
Acaba o bir kişi kim
Belki de püsküüt ün kendisi dir ,Hayır demek isteyenlerin önünü açmak için
cnm,o tüm yarismacilara göre %90 kabul edilirse katilirim demisti,hepsi oy kullanmadigi icin,kullanmayanlar hayir demis olarak sayarsak %90 i bulmuyor,bu sebeple katilmayabilir
ay ben ne yazdim yukarda ya,tekerleme gibi oldu sanimca
o 1 kisiyi bende merak ediyorum,yok cnm püsküüt degildir,öyle olsa niye oylamaya sunsun ama demi,desifre edelim kimmis
ben ciktim kizlar,cici kizimin yemeini götüreyim,aksama anca gelirim,o zaman kaynatiriz ne varsa
yaaaaaaaaaaaa bugün sporda hoca zorla bana termal kemer sattı bel ve karın bölgeme iyi geleceğini söyledi spor yaparken tak dedi farkı göreceksin dedi.dün eşime bahsettim alma dedi.ama ben alıverdim çok ısrar etti birde belime kendisi taktı hayır siyemedim.benim için iyide eşim ne diyecek bilmiyorum.:18:
ben böyle olunca "insanlar plan yapar kader onlara gülermiş" derim hep :))))
teşekkür ederim canım:)
o zaten evde hep hastabir biz hasta olup yatamıyoruz :)) evet bahar temizliğine yardım etti doğru ama işte yardım etti hep ben baş aktör diğerleri yardımcı ben artık evde figüran olmak istiyorum :))) ah balık olmak böyle işte hayalleeer hayalleeeeeer
benim çok uzun zamandır aklımda da bir türlü fırsat olmadı sorayım dedim
evet senden ümitlenip biz de denemiştik ama yemiyorrrrrrr
bence de cidden alerji yapıyor herhalde :)))))
1-röportaj olayını beğendim.
2-eşimle lise 1.sınıfta tanıştım 2000 yılından beri birlikteyiz tek aşkım.
3-eşim kebap ve yemek üzerine lokanta işletiyor.
4-en büyük hayalim eşimle başbaşa tatil yapmak yıllardır hasret kaldım
5-mutluyum.çok sevdiğim eşim dünyalar tatlısı 2 kızım var.
6-asla bencil değilim kendimden çok başkalrını düşünürüm.istesemde olamam.
7-kıskançlık bende göreceli olaylara göre değişir.bazı durumlarda kıskanmam kerekirken kıskanmam.gerekmeyen yerlerdede içten içe kıskanırım..
8-beşiktaşlıyım.slov müzik dinlemeyi severim.aşk filimlerini gerilim filimlerini çok izlerim.maceralardan da ayrı hoşlanırım.
9-2 yıl örgün işletme okudum şimdi açıktan 4.sınıfı okuyorum bu dönem bitecek lisan olacak inşallah.
10-şimdi pek tanıyamıyorum da sizleri ama iyi birisine benziyorsun alaçakgönüllüsün.ama zamanla hepinizi daha iyi tanıyacağım inşallah.
bende öyle ümit ediyorumayrıca aramızda gerginlikte olmasınıda istemiyorum ve de çok hoş bir bayansın neren varda nerenin kilosunu veriyorsun anlamadım ben beni görsen oooooo balina gibiyim :) :)
geçmişe akşam bakıyım yarın sabah dilber gidiyor bir seyler istedi onları yapıyım şimdi ıspanaklı börek puaca profetürol falan işim cok mutfakta yani kim yardıma gelicek kızlar :) :) :)
kılzar ben menümü yazamadım hala
sabah; 2 dilim peynir, bol yeşillik 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 1 tabak bezelye 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 galeta 1 dilim peynir
akşam 3 köfte kadar hindi, 1 dilim ekmek,1 kase yoğurt
Babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gel gel bırak geçmişi , seninle canlı canlı sohbet edemiyoruz hiç :26:
Sonra herkese kanın kaynıyor yeni yeni , beni unutuyorsun :84::84::84:
ben ciktim kizlar,cici kizimin yemeini götüreyim,aksama anca gelirim,o zaman kaynatiriz ne varsa
Önce onu ikna et, sonra onu ikna ettikten sonra almış gibi yap, sonra da ben almıştım zaten diye itiraf et....
Aaa sen balık mıydın benim en iyi anlaştığım burç. Anlamalıydım...
Teşekkür ederim içten cevapların için. Eşinin mesleği senin için tehlikeli, niye yemek yapmadığın ve her akşam çöp şiş falan anlaşıldı...
Kendine haksızlık etme Zeynep abla, hiç de öyle değilsin...
Ben gelirdim ama yapılanlara dayanamam diye korkuyorum, ayyy parmak atarım falan kaptan kellemi uçurur valla çok sıkı gözetim altındayım...
Yaa niye benüm sayfalar sürüyor da senin yediklerin 4 saturda bitiyor. Arkadaş ben o kadar çok seviyorum ki yemeği, diyet listeyi bile ballana ballana anlatıyorum heralde...
Seni unuturmuyum hiç sen hasbahçenin has gülüsün unuttun mu geldim geldim ...
aramızda gerginlik olacak birşey yokki fikirlerimizi söyledik.alındım geçti gitti ben unuttum bile.bana göre fazla benimkiler ince kıyafetlerde sağdan soldan arkadan önden pörtleyenler olmasın artık..
sendede mi kayınvalide derdi var bir ben rahatım galiba bu konuda Allah rahmet eylesin kayınvalidemle pek uzun zaman geçiremedik gerçi oğlu da yetiyor bazen ama neyse
evet olmaz mı ya iyi yönleride var inkar edemem sonuçta çocuklarımada bakıyor.çok dert te yanıyor ama idare ediyorum işte.
mesela bu pazar sınavdan çıkınca eşimle çocuklar için alışverişe gidecektik annesi aramış sınavdan çıkınca al gel biz piknik yapıyoruz diye.eşimde ne dersin gidelimmi dedi bende ya şimdi gene bir laf söyler canımı sıkar annen böyle ortamlarda gergin oluyor dedim.abartma dedi.gittik.nasıl bir yerde piknik yapıyorlardı görseydiniz.eşim buarayı çokmu aradınız dedi.bende çok diken var çocukları nasıl yapacağız dedim.döndö eşimin dayıları gelinleri yengeleri de vardı.onların içinde sana davetyemi yolladım ben seni değil çocukları çeğırdım dedi.bende gideyim dedim git yol orda dedi.sonra senin için bir değerim yokki ben kimim ki dedim sürekli öyler der kendisi o yüzden bende tekrarladım.sen sadece çocukların annesisin dedi.eşim evden çiğköfte tepsisi getirmeye gidiyordu bende geleyim dedim gittim yolda ben dönmeyeceğim istenmediğim yerde durmam ne dedimki o kadar milletin içinde beni azarladı dedim.eşim olmaz dayılarım da var gelmezsen olmaz dedi.ama bir daha annesinin olduğu hiçbir etkinliğe katılmayacağımı söyledim.ağlamamak için çok zor tuttum.gelen hayırdır aranızda bir problem mi var dedi benden yana yok ama onu bilemem dedim.
Ben geldimmmmmm.
Biraz ani çıktım sabah , arkadaşlar geldiler .Geçmiş olsun bahanesi ile lafladık biraz
Bakayım siz neler yapmışsınız :82:
Hasta olmana ragmen menun cok guzel canim benim nenden daha iyiGünaydınnnnnnn.
Bugün biraz daha iyiyim sanki , ilaçlarımın bazıları bitti , etkileride geçecek.
Az çok uygulamaya çalıştığım menümü yazayım ama lütfen hastalık dönemin ve ilaçların midemi bulandırması sebebiyle ağzıma attıklarım ona göre değerlendirilsin :26:
Sabah:
1 bardak süt (yeşil çay bu ara içemiyorum)
Peynirli tost
Ara:
2-3 galeta
Bir kase yoğurt
Öğlen:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye
Ara:
1 muz
1 bardak süt
Bir saat sonra ,
1 paket tarçınlı mavi yeşil bisküvi
Akşam:
2 adet biber dolma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:
1 elma
2-3 galeta
Çok su içemiyorum , midem bulanıyor .
Spor hastalığımdan dolayı bu ara imkansız.
Çok düzensizdi yediklerim son 5 gün , dün ilk defa toparladım biraz.
Gogo canım , geçmişte bir soru yazmıştım sana ama nöbete gitmiştin , cevapladıysan da ben göremedim :26:
Şimdi ben ameliyatımı Umuttepe de ünversite hastanesinde olacağım , oradaki doktora çok güveniyorum ama şuana kadar mecburiyetten takibimi yapan doktorda Konak hastanesinde yapıyor ameliyatı.Doğumumu orada yapmıştım zaten .
Var mı bir fikrin ya da bilgin ? Safra kesesi ameliyatı olacağım . Özellikle uzak dur dediğin bir doktor ya da hastane ?
Guzel kaptan menun sporuda iki arada bi derede yapmissinselammmmm
kizlar bi görünüp gidecem,gecmise ugrayip geldim,alinti yapamadim,o kadar uzun zamanim yok
bayb cnm benim o saatte rüyandami gördün bizilisten degisik olmus,sabah niye 1 dl ekmek yemissin,sporlar azalmis
esimin dayisinin kiziyla ayda yilda bir görüsüyoruz
akrabalik kayinbabam tarafindan geliyor,o da vefat etti,savunanimda yok
aus,hastaliga ragmen saglikli olanlardan düzenli beslenmissin:13:
cimcime gecmisolsun cnm,sen yinede sporunu yavas yap,belin agrimasin
bide aralardaki kepekli bisküviler cok olmus,3 ten fazla yeme
bahar tatlis döner varmis yine,ohh mis,olsada yesek
topraks cnm benim,öglen az yemissin,bu yüzden aksam üstü 2 ara yapmissin,olmamis
pokemon cnm,gözün aydin,konusmayi sökmüssün
cicmcimenin röportajdan haberi yok kizlar,yazalim,eger müsaitse baslayin sorulara
bende yediklerimi yazayim,cikmam lazim
sabah
2 dl ekmek,1 haslanmis yumutra,salata türü
ara
1 avuc beyaz leblebi,5 kuru üzm
ögle
1 kase sebze corbasi,1 dl ekmek,1 parca izgara tavuk
ara
3 cilek,2 kasik yogurt
aksam
4 kasik patlican türlüsü,3 kasik bulgur pilavi,ayran
su
3 lt
spor
30 dk zumba
cimcime bugün senin röpörtaj günün
röpörtaj günü olan kişilere o gün gece yarısına kadar sorular soruluyor ve kişi de cevaplıyor, böylece birbirimizi daha iyi tanıyoruz.
yeni gelen arkadaşlar geçmiş sayfalara giderek herbirimizin bilgilerini alabilirler ya da merak ettikleri bişey varsa sorabilirler
ben başlıyım madem
1- adını bildirecekmisin
2- nerede yaşıyorsun, aslen nerelisin
3- eş, çocuk durumları nelerdir
4- kaç yıldır evlisin, kaç yaşındasın
5- ne iş yapıyorsun, ne mezunusun
6- nasıl kilo aldın, boyun, saçın, tenin biraz dış görünüşünden bahsedermisin
7- senin için mutluluk nedir,seni en çok ne mutlu eder
8-doğum günün ne zaman , ne burcusun
9-görünce dayanamıyacağın cıssssss yemek :))
10- arkadaş çevrende nasıl tanınırsın
benden bu kadar arkadaşlar sanık sizindir
Kız kendi kendine mi konuşmaya başladın
Kendinden alıntı yapıp cevaplamışsın
Anladım şimdi canım , psikolojiktir psikolojik .
Bende niyeyse hamilelik sandım
Oh be çok şükür....Huzur dolu topiğim, bir de arkadaşlarım ve kayınvalideleri ve çocukları ve kardeşleri sağlıklarına kavuştular mı tamamdır.
Senin bugün şikayet günün herlade. Eftelyadan başladın kocaya geldi şimdi sıra. Gece uzun bize de yetişir mi acaba bu sıra ???
O hoooo senin durum baya ciddiymiş. Çok üzüldüm adına. Boşver. Takma kafana. Görmemeye duymamaya çalış. O sinir olsun. Çok saygılı olacaksın ama hak edene. Eşin sana değer veriyorsa koyver geri kalanını , üzme kendini...Çok sinir oldum , hiç sevmedim kaynananı...
Bir kere de desen ki, şu işi yaptım gelemedim, bu işi yaptım gelemedim. Hep aynı, hadi şimdi hastasın, sağlıklı günlerini de biliyorum, arkadaşlar geldi lafladık, ben gittim lafladık, oraya gittim, buraya gittim. Kıskanıyorum yaaa....
:):):) ayyy aus cok guldum yaa valla bebde bebis geliyo sandim ha :):):):)
Canim cevaplarib cok guzel ve samimi kapalimisin acikmisi onu anlamadim canim benim benimde boyum bi atmis oyuzden elli bes bizim icin ideal kilo1- adını bildirecekmisin
2- nerede yaşıyorsun, aslen nerelisin
3- eş, çocuk durumları nelerdir
4- kaç yıldır evlisin, kaç yaşındasın
5- ne iş yapıyorsun, ne mezunusun
6- nasıl kilo aldın, boyun, saçın, tenin biraz dış görünüşünden bahsedermisin
7- senin için mutluluk nedir,seni en çok ne mutlu eder
8-doğum günün ne zaman , ne burcusun
9-görünce dayanamıyacağın cıssssss yemek :))
10- arkadaş çevrende nasıl tanınırsın
1-adım:arzu,
2-şanlıurfa da yaşıyorum aslen elazığlıyım.
3-eşim urfalı,2 kızm var 4,5 yaşında diğeri 16 aylık,sudenaz ve melisa su isimleri,
4-2006 22 ağustos ta evlendim-7 yıl bitecek,
5-üniversitede memurum başkan sekreterliğine bakıyorum-ayniyat ve tüm ünv.personel devam kontrollerini internet üzerinden yapıyorum,antikor yani uzaktan internete bağlanmak isteyenlere onay veriyorum.sistem üzerinden bilgisayarlara veri girişi yapıyorum.
6-kilolarımı doğumlarımda aldım 2. doğumumda doğuma 73 kilo girdim-72 kg çıktım birdahada gitmedi ilginç oldu ama doktor son ay yediğim 32 lt seruma bağladı ancak yürüyüşlerle gideceğini söyledi.boyum:160-saç rengimin doğal rengi kestane ama şuan kahve boya var.buğday esmer arasıyım.Eki Görüntüle 705848 Eki Görüntüle 705850
7-benim için mutluluk eşim ve çoçuklarım la geçirdiğim vakitler.çocuklarımın kahkahaları beni çok mutlu eder.
8-20.09.1983 doğumluyum kimlikte ama aslında 84 doğumluyum.başak burcuyum.aşırı titiz aceleci ve simetri hastasıyım resmen herşey düzgün olmalı.
9-iskender ve tavuk budu şiş..taze fasulye.
10-aşırı titiz ve dikkatli oluşumdan KAYNANA derler işyerinde,diğer arkadaşlarımda kalori diyiyor artık yıllardır diyette olunca
Aaaaay asik oldum naman allahim bune guzellik bune degisiklik bayildim bayildim toprak :):) elbisende cok yakismis fistikkızlar resimleri harici diske taşırken gördüm iki resmi birleştirdim, biri kızım 6 aylıkken yenisi hafta sonu 1,5 sene geçmiş bile aradan
Eki Görüntüle 705852
sen de çok güzelmişsin çocuklarında Allah bağışlasın, başak insanını bilirim, her ne kadar kardeşim eftelya başakların yüz karası olsa da başaklar çok titiz olurlar
Bak nasıl da bilir hemen gönül fethetmesini .
Kur kabiliyetin süper , iyi ki erkek doğmamışsın vaaay kızların haline
Sen o iki kiloyu hangi ara geri aldın , hastayım diye menülere de bakamadım bu hafta . Ama bende de durum pek iç açıcı değil bu hafta
yok cnm,degilim ,agzinizi arim dedim
cnm benim sen düzensiz yedin fazla cikmaktan korkuyorsun,ben düzenli yiyorm,yine fazla ciktim,ne yapim bilemedim:18:
kisaca bi göz attim gecmise,masallah ne konusmussunuz,zeynosun deyimiyle ne cenesiz gacilarmissiniz
cimcime cnm,sana soru soramadim ,cevaplarini okudum,seninde bize sormak istedikelrin varsa sorabilirsin
ayrica sendeki o kaynana modelinden bendede var,yanliz benimki seninkine nazarn bir beden kücük kaliyor,seninki asallah ne dil varmis öyle
arkadaslarinda dedigi gibi gaza gelme ama,esin seni ezdiriyor,o kadar insan olmasa bile dedikleri yenilir yutulur degil,bide demissin ya kendisi böyle diyor diye bende cevabi onun laflariyla verdim,sen baya sabirliymissin
topraks cnm benim kuzenin icin yazi yazmissin,yardimcim olarak takimdaki üye sayisi biliyorsun demi,tabikide gelebilir,wuwum gecen hafta gitti zaten,2 yeni alinacak var,onlarida yarin ebn olmazsam oylamaya sunarsiniz,2 kisi daha alabiliriz,bunlardan biriside senin kuzin olsun
ayrica bi yerde hamile oldugunumu okudum
3 cocugu olanlar 2 nedirki diyor cnm,2 ye zor demeyin,bunun bide 3 ü var
bayb cnm benim sporu ihmal etme,bide okudum o kilonu,2 kg fazla cikmissin galiba,benimle alakasi yok cnm(hemen kendimi siyirdim demi,ückagitcimi oldum ne)
cnm sen baska bir yerde regl oldugunu yazmistin,ondan olabilir,bide sporlardan önce 1 kupa biberiye cayi ic,ayrica günde üst sinir 3 bardak olmak sartiyla yesil cay ic,vücut ödem tutmussa atiyor yesil cay,biberiye cayida spordan önce icilirse yag yakimina yardim ediyor ve ödem atiyor,unutmusum bunlari yazmayi
bide bir yerde kaynanamin kizi varmi diye sormussun,yok cnm benim,5 oglu varben senin kizin olim diyorum,kabul etmiyor
pokemon senin liste nedense banada az geldi:44:
zeynos cnm,sen profötirol yapicam yazmissin,korktum,sakin parmagina bisey bulastirma:18:
ben ciktim kizlar,kalanlara sonra yorum yaparim
Pokeeeeeeee
Mailini yeni gördüm , hıhhhhhHani şu adımla ilgili olanı
Sana daha güzel şeyler hatırlatmak isterdim tatlım ama malzeme bu
Şu diyet takımlarındaki ziyaretçiler kim hep merak etmişimdir ?
Özel bir formülümüz yok yahuuu , bakıp durmayın , her hafta gram gram , 5 parmak krema yalayıp 500 mekik çeke çeke gidiyoruz işte
kıyamaaaam alındın mı sen, şaka şaka kızma ben senin ne hamarat olduğunu çoktaaaan anlamıştımda sen bu kadar işi hangi arada yapıyorsun ne marifetli kadınsın demiştim hatırladın mı?Anacım sen böyle yazınca sanki hep geziyorum evimi de ..k götürüyor i evde çoluk çocuk aç gibi hissettim .
Valla şimdi oda oda resim çekerim haaa , misler gibi evim . Sabahın kör vakti uyanıyorum ben , buraya girdiğimde günü yarılamış oluyorum neredeyse
Geçmiş olsuna gelen giden oluyor yahu onun dışında çokta yoğun değilim .
Sorma şaka maka kulaktan kulağa derken toprksı hamile ilan edeceğiz
Yok canin iyiydik wuwun birden gittibaharcım tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum uyarımı dikkate aldığın için alıntı yapmayı iyice öğrendin böyle daha iyi oluyor, bu arada wuwm ile senin aranda bişy mi oldu:26:
Oonlar spordan sayilmiyoki :):):):)evet fazla oldu ama bilmem dün acıkı verdim sürekli birimler arası git gel dün 10 defa yanlış değilsem biizm binada 3.kata inip çıktım.diğer binadada 2 .kata.offffff bugünde şimdiden 5 defa git gel yaptım.aaaaaaaaaaaa ben bunların hiç birini sporda yazmamışım..:26:
Hayirlisi canisi allah olmayanlarada nasip etsinben de 1 mi 2 mi karar veremiyodum su hanım piyangodan çıktışimdi bana diyolarki sen çocuk çok seviyosun bir daha doğurursun çok korkuyorum başıma gelecek diye çünkü 3. olursa çalışamam evde kalmam gerek. ben evde oturamam kafayı yerim kesin :)))) Yine de büyük söylemiyim hayırlısı
Allah isteyene versin. Bu hamilelikle ilgili bir hikayem var. Bir sene benim kuzenle aynı gün doğumgünümüz dışarıda sülaleden sık görüştüklerimizi de topladık müzikli eğlenceye gittik, tabi o ara ben habire ağlıyorum bebek istiyorum diye ama ne annem ne teyzem oralı olmuyolar bakarız diye ben de çalıştığım için çocuk yapamıyorum. Bana bir akraba kolye hediye etti taşı da kehribar bizim burcun uğurlu taşıymış, içine de bebekle ilgili bişeyler yazmış İnşallah anne olursun falan diye. Neyse aradan 15-20 gün geçti tahlilde hamile olduğumu öğrendim o akşam hamileymişim zaten. Aradaaaaaaaaaan yıllar geçti yunanistandan bir arkadaşım gelirken bana yüzük ve bileklik getirdi yine kehribar ve yine aynı hikaye ben yine aradan 10-15 gün geçince hamile olduğumu öğrendim. Şimdi kehribarı sevsem mi kaçsam mı bilemiyorum. Aman diyorum bana kehribar hediye getirmeyin
off ne kadar uzun oldu
Topraksım süper olmuşsun Allah nazarlardan korusun canım bayıldım son haline. Hani ilaç reklamı veriyorlar ya önceki - sonraki diye aynen öyle olmuş.
Ya yapma kız hasta yatıyo, hala o na laf yapıyorsun ayıp ama. Bahar temizliğinde yardım etmedi mi kız sana?
Dedektif Joe, sen yazdıktan sonra düşündüm de, hakkaten şüpheli bir durum, okadar samimiyetten sonra Bahar hiç wuwumu sormadı ve wuwum kendi durumunu Bahara değil Zeynep ablaya bildirdi. Enteresaaaaaan..Bahar nooldu kız aranızda? Bu Topraks var ya , çok tehlikeli ben size söyliyim...
Yok canım onlar sayılmıyor, ben denedim o numarayı yemediler. Benim de bürodda PC ikinci katta günde 25 kez inip 25 kez çıkıyorum ama o günlük rutin hareketten sayılıyormuş. Yazmayı deneme bile parmaklarına yazık...
Alerji yapıyor, teşekkür ederim alamıycam de. Çok güzel denk gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?