Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah 3 etimet ve açık çay ile kahvaltı yaptım
şimdi bir kase çorba yarım pors makarna yiyorum ekmek yok

selam sabah kahvaltımı yazim 5 altınbaşak biküvi b.peynir k.peynir yeşil zeytin domates şimdi ıhlamur içiyorum öğleyinde çorba içmeyi düşünüyorum eşim gelsin yürüğüşe çıkıcam şimdilik bukadar hoşcakalınsositososito

kuzuzuzubambino cevap için teşekkür ederim
öğlen bir kase çorba 1 tabak salata 3 kaşık pilav 2 parça tavuk yedim (elimin avuç içi kadar )yedim

ben bu öğlen çok acıktım.yediklerim:4 kaşık yemek+3 dilim ekmek +1 ayran
30 dakika yürüyüş yaptım.havalar bayağı ısınıyo bundan sonra öğlenleri yüyüyemiycem gibi görünüyo.akşamları telafi ederim artık.şimdide çay içiyorum.herkese kolay gelsin

valla 6 km bencede süper olur keşke benim ev iş arası müsait olsa hergün yürücem ama sanayi bölgesi iki kere denedim tövbeliyim

kılzar ben çıkıyorum. Dr.a .

iyi hafta sonları..
Yaa nolur şu hafta içi çektiğimizi düşünüp bu hafta sonu bari kaçamak yapmayalım. Canımız bişi isterse akşama kalmadan yiyelim.

Öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz.

benim evde şuanda internet yok o yüzden ancak sizinle pzartesi olabileceğim belki iyi haberlerle gelirim gram falan vermiş olurum

inşallah zayıflamış olursun.pazar günü bende yazamayabilirim.evde olmayabilirim.kesin değil ama.yarın belli olur.hafta sonu bol bol spor yapmayı planlıyorum bakalımkaydirigubbakcemile2

inşallah zayıflamış olursun.pazar günü bende yazamayabilirim.evde olmayabilirim.kesin değil ama.yarın belli olur.hafta sonu bol bol spor yapmayı planlıyorum bakalımkaydirigubbakcemile2

evdeyken sanki daha kolay oluyo kızımla ilgilenmekten aklıma yemek yemek gelmiyo bile onun mamalarını hazırlıyorum hep onun yemeği uykusu falan derken zaman geçiveriyo inşallah bu hafta sonuda öle olur ama misafir gelirse hemen eşim mangal olayına giriyo ve yanında bi sürü şey yapmamı istiyo bide benim eşim keşke 2.bi midem daha olsa der hep böle bi adamın yanında zayıflamaya çalışıyorum Allah bana ve hepimize kolaylık versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…