Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar.
dün yazamamıştım.sabah herzamanki gibi 2 dilim ekmek söğüş salata,1 dilim peynir yedim+4km yürüyüş,
öğlen:4 parça lokma
akşam:4 kslık 1/2 yumurtalı menemen+4 kaşık yoğurtlu msksrma+1 dilim ekmek
2.5 litre su
BUGÜN
sabah :1/2 gevrek 1 parça peynir+4 zeytin+çay
öğlen:6 kaşık etli patates yemeği+1 dilim ekmek+3 kaşık pilav+2 kaşık yoğurt yedim.
bugün sabah yürüyüş yapamadım.akşam yapmayı düşünüyorum.

ben bugün ne yediiimmm

8:00 çilek
10:00 peynirli salata,salatalık,köy ekmeği
12:00 erik,yenidünya
14:00 mercimekli köfte,salata
16:00 iki kuru kayısı, birdilim kek(kızıma yaptımda ucundan acıcık şettirdim)
18:00 patlican kebabı,mercimekli köfte,biber,nane
ve bol suu
bugünü de kapatmış bulunmaktayım

gün boyu temizlik yaptım..kızım ateşlendi boğazım dedi onunla ilgilendim ve akşamı ettik işte
şimdide baba kız uyuyorlar pc bana kaldı

gün boyu temizlik yaptım..kızım ateşlendi boğazım dedi onunla ilgilendim ve akşamı ettik işte
şimdide baba kız uyuyorlar pc bana kaldı

gecmis olsun canim bende bugün öglende
3 köfte
60 gr pilav
150 gr az yagli yogurt la salata yedim aralardada
21 gr cikolata 2,5 punim gitti
50 gr dondurma buda 3puan

gördügünüz gibi listede hersey var sevdim ben bu diyeti :))

hasretim diyetini çok merak ettim ben yaa
puanlı felan internette bakarım bi ara nasıl bişeymiş
bu hafta ne kadar verien görelimde ben de başlarım belki

canim türk sitelerinde yok pek ben kendi sitesinden onlein yaptim 60 euroya almanca cevirebilseydim yapardim ama beceremem bu sitede vardi dur linkini bulayimda ordan bakarsin

bu kitabı burda bulamazmıyızki yaa bir araştırayım bunu
kitabıl olursa daha iyi olur

günaydın terkedilmiş takımım beniiimm

yeni bir gün yeni bir hafta hayırlı olsun

günaydın hanımlar hayırlı haftalar..
akrepcim hafta sonu maalesef paylaşım olmuyor...
ben evimde interneti yeni iptal ettirdim evde internet olduğu zamanda vakit bukup giremiyordum zaten.

sanırım bu herkes için geçerli sadece hasretim ve beci vardı buralarda

herkeze günaydınnn sabah tartıya çıktığımda 76,8 çıktım arkadaşlar yani hafta sonu 200 ger gitmiş görünüyor inşallah değişmez ve üstüne veririm
sabah kahvaltımda değişiklik yaptım yine aynı sandwiçimi aldım kepek ekmeğine lıgt peynir domates salatalık biber işyerime geldim ekmeğin içindekilerini fincan altlığına boşalttım ve ekmektende çok az koparıp onları yedim
burdaki arkadaşlarlada konuştuk bu mazlemelerden her kez sabah bişeyler getirecek buzdolabına koyacağız ve kahvaltıyı o şekilde yapıcaz artık kepekte olsa ekmeği tamamen hayatımdan çıkarıcam...
kaçamağa gelince hafta sonu maraş usulü dondurma ve malesef çikolata sos hava resmen yanıyordu üstüne dondurma süper oldu tabi sadece 1 kase yedim

canım ekmeği tamamen kayatından çıkarman hiç iyi olmazki...
kaslarımızın ekmekteki vitaminlere ihtiyacı var..
giden kaslardan değilde yağlardan gitsin sağlıklı bir şekilde şeker

anam ben hayali merak ediyorum..
gelcem diyordu gelsede söylese şu yaptığını yada kullandığını

günaydın kızlar.
telaşlı bir hafta sonunu geride bıraktım.yeni hafta inşallah hayırlı geçer.
eşim,geçen hafta benzini farklı istasyondan almış.oda iyi çıkmamış ve benzin pompasını tıkamış.tam alışverişe gidiyorduk iğren bir yerde yolda kaldık.çekici,tamirci eyvah fren tutmayacak derken stres olmuşum.eve geldim herherim tutulmuş.pazarımı spora adamıştım ama herzaman kinden fazla yapamadım.60 dakika yürüyüş+15 dakika spor aletlerini kullandım
dün akşam 5 kaşık barbunya+3 kaşık yoğurt+5 kaşık pilav yedim.yatarken 5 çilek +5 erik yedim

günaydin hanimlar nasil gidiyor bakalim diyetler ben cok memnunum bu sabah
1.5 kepek ekmegi
22 gr recel
20 gr krem peynir
bir bardak cay 2 küp seker :))
5 grda margarin sürdüm ekmegime 6,5 puan tuttu hepsi bugünden kaldi 23,5 puanim kaydirigubbakcemile3

BUGÜN:salata+1 peynir+2/3 gevrek ile kahvaltı yaptım+ 4km sabah evden işe yürüdüm
geçen hafta eşim de benimle birlikte diyete başlamıştı.atıştırmayı bıraktı yani .hiç yürüyüş yapamamasına rağmen 5 günde 1.800 gram vermiş.bende 2 gündür tık yok.erkekler nekadar şanslı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…