Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben geldimm:) tatilim çok güzeldi kızlar eğlendim dinlendim 1 kilocuk da aldım geldim ama regl şişkinliğide olabilir şebom benim bildirimi aynı geçmiş iyiki:) yürüyüşe başladım bırakmassam eğer . sabah daha ayrıntılı gelirim anlatırım yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmiş sefa gelmişler

slm şekerler
bende yadim akşam yemeğini 15 dk önce
tantuni,bol domates salatalık ve biberle birde lahanayla kapuska yapmıştım iki kase yedim
süperdi

yoktu şeker daha ne olsun
bugün böyle yedim ki hafta sonum daha sıkı olsun diye yaaa
hem tantunim çok masumdu be şekeeer

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 104. ETAP SONUÇLARI
9 MAYIS ...15 MAYIS​

*Birinci* 14. takım:hooray:a.s.

*ıkinci* 8. takım:lepi:a.s.

*Üçüncü* 4. takım:teytey:a.s.

BıREYSEL DERECELER

*Birinci* %4.40 ile Hasretim34:hooray:(4. takım)

*ıkinci* %3.82 ile üzgünkıza.s.(18. takım)

*Üçüncü*%3.51 ile aynalar :teytey: (14. takım)

hasretim tebrik ederim şeker

paylaşım bölümünde yaptıklarını paylaşıcan unutma şeker

günaydın şekerler
kimsecikler uğramamış yine
bizim takımda evinde interneti olan yok sanırım hafta sonu ve akşaları çok ıssızlaşıyor

bugün koskoca halımı yıkadım..çok yoruldum çoook şimdi sıcak suyumu içiyorum..
ufff kendim yazıyorum kendim okuyorum neyse diğer takımlara bakıniim az

4. takıııııııııııııııım nerelerdesiniz yawww
tüm heryeri fethettim burda halaa kimse yok hdüüüüüüüüüüüü gelin artıkkk

slm şekerler
bende yadim akşam yemeğini 15 dk önce
tantuni,bol domates salatalık ve biberle birde lahanayla kapuska yapmıştım iki kase yedim
süperdi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ye ye ondan sonra takım tabi 3. olur atın kızlar bunu takımdansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ye ye ondan sonra takım tabi 3. olur atın kızlar bunu takımdansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

tabi tabi sen akşam köfteleri götürürken nasıldı..şişmiş mideyle gelmişte bunu atın diyor yemezler canııımmmlülülülülülü

eee nasıl o zaman böyle oldu anlamadım ben sen geçen hafta başlamamışmıydınki

canim ben 2 hafta önce basladim ama ilk hafta tartinin pilleri yoktu bildirim yapamadim yani ayni yazildi kilom aslinda iki kilo vermistim bu haftada 1.5 kilo verdim yani diger arkadaslara haksizlik olsun istemiyorum o yüzden yani

canım sen yinede paylaş ve paylaşırkende durumunuda açıklarsın...yediklerini felanda yazarsın şeker

öyle yapayim bari saol canim bu arada ben bugün su bahsettigim weight watchers diyetine basladim bakalim ne olcak ins 60 eurom cöpe gitmez :))

hasretim günlük nasıl bir liste uyguluyorsun bahsedermisin şekeer

günaydın günaydın
yeni bir gün daha bşlıyor hayırlı olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…