Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canım , senin her zamanki menünden oldukça farklı olmuş.
Akşam yemeğini keşke bol malzemeli bir salata ile tamamlasaydın çok daha iyi olacakmış.

Sağol tatlım , bu hafta bende öyle ümit ediyorum . Daha kişiye özel yemek sistemime döndüm .

Sabah kahvaltı yok canım

Öğlende hem pilav hem ekmek :26:

Sporların çok güzel canım .
Yediklerinde öyle ama kahveyi şekersiz tüket

evet şimdi herkes eteğindeki taşları döksün ve hafifleyelim kızlaaarrrrrrr
pegasus canım öncelikle ben de bu fikri ortaya atan olarak rahatsızlıklarımı dile getireyim

mesaj konusunda söylediklerine katıldığım yönler var. 49 mesaj sayısının bir sembol olduğunu ve bana göre yeterli olduğunu düşünüyorum. Çünkü kimin mesaj doldurmak için kiminse burada olmak için burada olduğunu anlayabilecek durumdayız hepimiz. örneğin benim başıma da gelmişti geçen hafta dileğin başına geldi eğer hesaplı iş yapmış olsaydık 2-3 mesajla cezaya kalmaz hemen tamamlardık. burada hesap yapmadan olabildiğimiz kadar bulda olduğumuzun ispatı budur. Çünkü biz bu 49 mesajı 149 da yapsak sohbet etmek istemeyen kişi belli bir saattte girer ve tek tek mesaj yazarak bu sayıyı doldurur. Bana göre sayısal değerden çok içerik önemli. mesajlar konusunda eftelya,garbera ve rapunzelin eksikli olduğunu düşünüyorum ben de, pokemon için de aynı düşünebilirim son haftalarda soğukluğunu ben de farkettim fakat onun bu konuya açıklık getirebilecek sebepleri olduğunu düşünüyorum nedense, bende öyle bir izlenim bıraktı.
eftelya için ise, takım için eksik olduğunu düşünüyorum aynen dediğin gibi fırsat yaratabilir fakat benim için eksik değil çünkü aynı evde yaşıyoruz, dolayısıyla onu objektif değerlendirmem mümkün değil burası haricinde de diyet için birbirimizi destekliyoruz. aynı takımda olmanın bize güç kattığı kesin, fakat çoğunluğun fikri daha önemli, gerekirse ben kovalarım onu

rapunzel ve garbera için ise sayıları yüksek olsa da içerik olarak takımın içinde olduklarını hissetmiyorum. aynen dediğin gibi kimse yokken menülere yorum yapıp çıkıyorlar, ben kendi adıma ikisi ile de iletişim kurabilmiş değilim.

bir de her hafta bir oylama yapıp o hafta en aktif(sayı olarak değil yanlız içerik olarak) kişiyi seçelim ve ona ödül verelim. illa yemek ödülü olmayabilir motive edici başka ödüller de olabilir.denemece tabi kabul ederseniz

gelelim menü kuralına, bu kuralın diyet gerçeğine bakıldığında çok yerinde bir kural olduğunu söylemeye gerek yok bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. daha önce de söylediğim gibi bazı kuralların doğruluğu ile pratikteki uygulaması çelişebiliyor. Ben bu kuralın yumuşatılarak devam etmesi taraftarıyım yanlız bunu kendim ve kardeşim için istemiyorum bu sefer sadece senin için istiyorum. Çünkü seni tanıdığım kadarıyla kuralcı bir kişisin ve bu kural koyulduysa kişileri birer ikişer takımdan atman gerekiyor fakat gönlün de buna razı olmuyor. bu durumda kendin ile çelişiyorsun. benim fikrim bu kural kalsın
şok diyetler yasak mazeretli ya da mazeretsiz düzensiz menü sunan diğerlerinde yaptığımız gibi ceza alsın. Bu durumda ben bugün dışarıdaydım ara yapamadım dersem sonunda ceza alırım. hastalık hariç tabi... herkes yanında ara öğünlük bişeyler taşımayı adet edinir o zaman. bilemiyorum ne kadar kabul görür ancak ceza vermek birini takım dışına çıkarmaktan daha kolay gelecektir sana diye düşünüyorum.

başkaaaa

zeynepcim senden rahatsızlığımı da söyliyim:)) spor konusunda çok fazla hassas olduğunu düşünüyorum. geçen haftaki cezalarını düşünecek olursak ausun sınıf örneği bana çok mantıklı geldi, biz tabiki birbirimizi motive etmeliyiz ama herkes farklı motive olur. Biri onu ezdiğin zaman motive olabilir mesela hırslandırdığın zaman ama ben pohpohlandığımda motive oluyorum. olaya bu tarafından da bakmak gerek.

bahar da geceleri geliyor ve çoğunlukla cevap vermekle geçiyor zamanı fakat nedense ondan ben negatif bir elektirik almıyorum, samimi buluyorum.

bir de yüksek müsadenizle siz ceza vermeye durun ben de takımın ödülden sorumlu bakanı olmak istiyorum, kararınızı beklemekteyim sayın kaptanım :)))

başka da bir derdim yok ben mutluyum takımı seviyorum, sizleri seviyorum...

aus,zeyneop okudum yazdiklarinizi,aksam musait olabilirim ancak,su anda gercekten hic musait degilim,yazilanlara aksam yorum yapicam,benim cikmam lazim,lütfen herkes yorumunu ve ne yapilabilecegi konusunda fikrini yazsin

Aaaaaa topraks şekercim bizde böyle herkesi mi yazacaktık ?

Öyleyse bu fırsatı hiç kaçırmam

güzellik bende seni cok seviyorum.
benimde kendimde rahatsız olduğum nokta işte çok hırslıyım ben yapıyorum niye yapmıyorlar konusu
ama artık tavrım farklı olucak .ben seni pofpoflarım örneğin dünki sporunu ben cok beğendim catı arasındaki bulunan spor aleti harıka bir sey olmalı :)
ödüller,ni cok merak ediyorum ne olabilir mesela :)
benimde bu konu hakkında bazı düşünceleim var ama ne dersiniz bilemem

topraks cnm,tam cikiyordum senin mesajina takildi gözüm,icerde kaynanamin,aciktik cigliklari,cocuklarin babaanne hadi evcilik oynayalim sesleri ve oglumun mutfak robotundan korkarak aglamasini bile duymuyorum su anda...

cnm hemen bisey söyleyeyim benim rahatsiz oldugum konulari dile getirmem seni kirmasin ve yanlis anlasilmalara yer vermesin
eftelyayla ilgili yorumumu yazarken asla onu cikarmayi düsünmedim,cünkü bu takim varsa bunun bas kahramanlari sen ve eftelyasiniz,toparlanma süresindeki desteginizi unutamam...
sadece biraz daha burda görmek istiyorum ben onu,dedigim gibi aksamlari firsat var kendisi icin

evet cnm,kuralciyim ben,kural varsa uyulsun modelindenim sanirim,fakat dedigin gibi cezaya dökülürse is,bunun ciddiyetininde azalacagi düsüncesindeyim ben

ayrica ödül konusunda bakan olma isteginide tabiki kabul ediyorum cnm,yanliz kurallari tam oturtup bu dogrultuda ödül den kastimizida anlayalim,bu dedigin gibi sadece yemek olmak zorunda degil
aksam ayrintili yazacagim ama bunlari belirtmek istedim

bir de her hafta bir oylama yapıp o hafta en aktif(sayı olarak değil yanlız içerik olarak) kişiyi seçelim ve ona ödül verelim. illa yemek ödülü olmayabilir motive edici başka ödüller de olabilir.denemece tabi kabul ederseniz

bu konuda arkandayız arkadaşım ve ben ilk olarak sevgili DEMMEYI( çiğdemi) tavsiye ediyorum

menün ve aktivitelerin iyi canım...

Takimimin guzel annelerinin anneler gununu kutluyorum
Anneler gununuz kutlu olsun :) ♡♡♡

Çok geçmişolsun Gonca abla pek dikkatsiz beslenmemişsin ama her 2 öğünde pizza tüketmen olmamış
Çok iyi Zeynep sultan

Aaa kahvaltı menüsünü yazmayı unutmuşmuyum Kızlar bugün asker misafirim vardı,elim ayağıma dolaştı kahvaltımı her zamanki menümle yaptım canım, Ekmeğide yemeyecektim ama midem bulandı birden ve midemi bastırsın diye yemek zorunda kaldım

bazen öyle zamanlar olur ki biri size gelip canıımmmm dese siz canın çıksın diye anlar ve sinir olursunuz. kişiler arasında bir anlaşmazlık olduğunda hedef kırıcı olmaksa deeminki örnek misali çok rahat yapılabilir. dil yarası çok derindir. fakat kişinin asıl hedefi yapıcı olmaksa oradan güzel bir sonuç çıkar ve sorun çözülür.

burada şu an yaşanan durumda da hedefin üzüm yemek olduğunu düşünüyorum ve eminim sizlerde öyle düşünüyorsunuzdur

7 aylık mısın kız sen bi sakin bi kabul görsün sen oyunu çiğdeme verirsin onu beğenirsen

Pegasus'um senin ara öğün atlamamesajında payımadüşeni aldım canım ama takdir edersin ki dersçalışıyorum,mesela dün gece 3'te uyudum ve sabahın 8'inden beri ayaktayım. Gün içinde uykuma yenik düşüyorum ve maalesef uyuyunca ara öğünde kaçıyor Diğer yazdıklarınızda da haklısınız ne diyeyim :26: Herkes yazılanlardan payına düşeni alsın ve ne yapması gerekiyorsa onu yapsın... Yapmıyorsa yapana da mani olmasın...

canım benim bu sitemin kime üzerime alınıyım mı

Kobay olarak benimi seçtin Zeynep abla Kızlar ben herşeye varım,kuralları kabul etmem benim daha disiplinli kilo vermem anlamına geliyor biliyorum,o yüzden bana bütün yollar Paris benim aklıma şimdi birşey gelmiyor fikir olarak ama gelince iletirim ,çok yorgunum kızlar bana müsadeinşallah akşama gelirim bende :) bugün 22 sayfalık ünitenin özetini çıkarmam lazım daha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…