Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlaaaaaaaar herkese

Toprakscım sana da canlı canlı günaydın

Dün sabah :

1 fincan yeşil çay
3 ceviz içi
1 dilim yağsız peynir
3 zeytin
Bol maydanoz ve dereotu
2 dilim çavdar ekmeği

Ara:

Keten tohumlu yağsız yoğurt
1 kivi

Öğle:

1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık bezelye(tavuklu)
4 kaşık yoğurt

Akşam:

1 kase çorba
2 adet haşlanmış,fırınlanmış tavuk budu
Yeşil salata
1 dilim ekmek
4 kaşık yağsız yoğurt

Ara:

Karışık meyve suyu(evde)
3 yulaflı bisküvi

3 litre kadar su.
Sabah 1 saat hızlı tempo yürüyüş.
Akşam 150 mekik , 20 dakika kondisyon bisiklet
Tüm gün sokaklarda yusuf peşinde koşturmaca

Pegasus canım , şimdi ilk mesajında size yeterli olamıyorum demiştin , bizde yok asla öyle bir durum dedik. Ama şimdi biz sana yeterli olamıyormuşuz hissi veriyorsun .

Tatlım eğer kafanda başkaca bir problem yok ise , ki yok diyorsun . Bence bırak olduğu gibi devam edelim , toplanalım diyorsun ama hemen herkes (birkaç kişi girmedi henüz) aynı kanıda zaten . Biz senden ve senin kaptanlığından memnunuz ama sen bizden memnun değilsen onu bilemem

4. takımı Ali babanın çiftliği bellemedik zaten hiç birimiz , yayılıp kalalım . Er geç mezun olacağız ve hedefimiz bu zaten. Hedefimiz içinde elimizden geleni yapıyoruz , bu hafta özellikle seni çileden çıkaran nokta ne oldu anlamadım açıkcası :26:

Daha düzenli bir liste edinmende bence yarar var arkadaşım .
Bir de öğlen sadece ıspanak mı yedin ? Yoğurt , ekmek , salata vs... ?

Başlığına bugün ne yemedim yazsaymışsın daha iyi olacakmış
Cezama baştan razıyım demişsin zaten ama kaçamak yapacaksan öğünlük olsun bence günlük değil.Bu çok önemli.

Akşam ikimizde tavuk bud yemişiz canım 2 şer tane
İkindi arası da biraz kahvaltı gibi olmayaymış iyiymiş

Son düzenleme:
Günaydınlaaaaaaaar herkese

Toprakscım sana da canlı canlı günaydın

auscum sana da günaydın, annemle skypetan Suyu konuşturuyodum seni görmedim, özlemiş torununu, Su ile ilk anneler gününü canlı kutlayalım dedik :))

auscum sana da günaydın, annemle skypetan Suyu konuşturuyodum seni görmedim, özlemiş torununu, Su ile ilk anneler gününü canlı kutlayalım dedik :))

Ooooooooo süpermiş tatlım yaaa

Benimde yusufum uyandı çıkıyordum zaten , kutladı mı bari su hanım ?

Ooooooooo süpermiş tatlım yaaa

Benimde yusufum uyandı çıkıyordum zaten , kutladı mı bari su hanım ?

evet anneme süprüz oldu bayağı konuştular, çok sevindi. direk kutlamadı tabi ama öpücükler falan iyi oldu.
sabah burayı açtığımda gördüm annem online oldu o da erken kalkar, Su da uyanınca hemen aldım bilg. başına, konuşturdum

tamam canım sen çık ben de Suyu dışarı çıkarayım evdekileri uyutmıycak yoksa bir pazar uyusunlar bari
öptüm canım

tamam canım sen çık ben de Suyu dışarı çıkarayım evdekileri uyutmıycak yoksa bir pazar uyusunlar bari
öptüm canım

Öptüm bende canımın içi

Bugün yalnız olacağım bende evde , baba oğul gidecekler . Akşama kadar başınızdayım

Menün çok güzel canım, sende benim gibi uzun süre yürümüşsün dün

helva olmamış, mayonezde olmamış, Spor iyi

Canım benim oğlanda 2.5 yaşında ve ben 2 yaşında bıraktım gündüz uykusunu, derslerime çalışamazdım bu sefer, gündüz uyumuyor ama gece kesintisiz çok güzel uyuyor,benim başka çarem yoktu .. Menünde sporunda gayet iyi , Allah kolaylık versin

anneler günümüz kutlu olsun arkadaşlar

Eki Görüntüle 709379

Çok teşekkür ederim, seninde anneler günün kutlu olsun canım

Harikasın Aus :) Bu hafta çook kilo verebilme dileğiyle

herkese günaydınnn, Öncelikle;

gelelim dün ki menüme,

Kalkar kalkmaz; 1 bardak su

Ara; 3 adet kayısı

öğlen; 4 yk pilav, 5 yk kabak yemeği, 1 dilim ekmek, 5 kaşık falan yoğurt

Ara; Yok yorgunluktan uyuyup kalmışım

Akşam; 1 tost, yanında domates, salatalık

Ara; Çay

Yürüyüş; 2 saat
Su; 3 lt

Gunaydiiin takim arkadaslarim dostlar :) :)
Dunki menum
Sabah bi bardak ilik su 150 hoplama
Kahvalti bi biberi dogradim cok az yagda kavurdum yumurta kirdim oyle yedim iki dilim ekmek cay yesillik domates salatalik
Ara 5 erik turk kahvesi az sekerli
Oglen 5 kasik domates li bulgur pilavi bi tabak salata
Ara 5 tane erik
Aksam 5 kasik yesil fasulye 4 kasik yogurt bi dilim ekmek
Ara yine bi bardak turk kahvesi ictim

Su 3 lt
Spor
Sabah 150 hoplama
150 oklavayla tvist hareketi :)
200 mekik
100 ip atlama cok feci bisey heryerim calisiyo
Ve son olarak 20 kere sandalyeye oturma hareketi ve 100 yan gobus hareketi ve bitti sporum :) :)

Son düzenleme:
canım arkadaşlarım öncelikle sunu söyliyim hepinizi cok seviyorum iyiki sizlerle tanıştım ve iyiki varsınız
ben takımdan ayrılma kararı aldım sebebi ise tamamen sevgili kaptanımla aynı fikirde olmam yani takim ruhu istiyorum
ve bunu bir kaç arkadaş ve kendimden başka kimsede görmedim. battı balık yan gider heszbı beni cok üzdü daha 24 25 yaşlarında pırıl pırıl gençlersiniz
ben 40 yasını geçmiş kocaman kadınım ben bu yasımda deli gibi çırpınıyorsam eger takımım için elimden geleni yapıyorsam herkesden aynı fedakârlığı beklemek benim hakkım bir gün kaçamak iki gün kaçamak bu bana ters. herkese iyi kilo vermeler diliyorum

Zeynep abla inanmıyorum sana Sen beni yarı yolda bırakmak için mi çağırdın buraya Asla kabul etmiyorum bunu, çok büyük haksızlık

Zeynep abla inanmıyorum sana Sen beni yarı yolda bırakmak için mi çağırdın buraya Asla kabul etmiyorum bunu, çok büyük haksızlık

canım benim iş seninle benimle bitse ama olmuyor işte sana sonuna kadar kefilim bu konuda senin bir hedefin ulaşmak istediğin bir nokta var benimde ve cıktıgım bu yolda başarılı olmadanda asla dönmicem sende aynı şekilde inanıyorum hem biz ağustosta görüşücez seninle

en son bu yazıyı okuduktan sonra ben cok üzüldüm tabikide herkesın bnim gibi sıkı diyet uygulamasını bekliyemem ama söyleyiş tarzı beni cok üzdü
canım kafana göre takıl sen

Son düzenleme:

zeynep abla öncelile üzüldüm herkes sırayla ayrılma kararımı alıcak bu takımda kökten takımı kapatalım daha kolay olurbattı balık yan gider dedim doğru yedimde ama nefsim bir kere köreldimi baya bir idare ediyor beni o düşünceyle yedim 1 daha aklıma gelmez en azından dedim madem sizin istidiğiniz kadar fedakar değilim bu lafta bana geldiğine göre ilk başta ben çekiliyorum o zaman ...hepinize sağlıklı kilo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…