cnm cocuklari idare ediyorum,sorun o degil,sorun burda kendimi dinletememem,kural kuraldir bana göre,ya uyarsin,yada uymazsin,bizim takimda 1 gün uyarim,2 gün idareyle gecerim taktigi var,bende bunu defalarca söylememe ragmen hala ayni seyler oluyorsa sorun bende o zaman diyorum...
dünkü menüm
domates yumrta haşlanmış 2 dilim ekmek zeytin penir
ara
1 elma
öğlen
1 tabak ıspanak yemeği çok özlemişim
ara ev ilaçlandı fırsattan istifade elifle gezdik gezerkende acıktık formun pşrşnç patlağı var ya ondan yedim 2 tane
akşam
zeytinyağlı patlıcan makarna 4 kaşık bol salata
ara
1 bardak ayran form pirinç patlağı 2 adet
yürüyüş 2.5 saat
su :3 litre
bugün ne yedim ? :)
sabah
klasik kahvaltı
ara
ayran
öğlen
5-6 sarma
2 minik poaça tolasan 1 poaça etmez
2-3 kaşık halva
akşam
biraz makarna mayonezli
1 kase çorba
spor:1 saat yürüyüş
su:3 lt
dedim battı balık yan gider yarın toparlayım dedim bir kerelik yedim cezama hazır ve nazır bekliyorum
günaydın hanımlar,
dün gece su beni çıldırttı aklım burda biran önce uyusun da geliyim diye fakat kızda bir damar var kardeşim uyumuycam dedi mi uyumuyor. Gece kaçta uyuduğunu ben hatırlamıyorum yani o derece((
napıcam bu uyku sorununu hiç bilmiyorum çok moralim bozuluyor. Şeytan diyo gündüz uyutma ama iki yaşında çocuk gündüz uyumadan olur mu, kıyamıyorum. Allah kolaylık versin bana ne diyim((
bu yüzden pegasuscum çok üzgünüm
dünü menümü yazayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
çok az b.peynir
4 zeytin
domates+salatalık
kapanış olarak bir lokmaya çilek reçeli
ara
2 hurma
çeyrek muz
öğlen
patates kavurması
yoğurt
ara
2 galeta
b.peynir
3 zeytin
domates
çay
akşam
2 fırın tavuk but
2 kaşık domatesli pilav
boll salata
su 1,75 lt
spor
30 dk jillian 1.level
40 dk bisiklet+kürek
Günaydınlaaaaaaaar herkese
Toprakscım sana da canlı canlı günaydın
auscum sana da günaydın, annemle skypetan Suyu konuşturuyodum seni görmedim, özlemiş torununu, Su ile ilk anneler gününü canlı kutlayalım dedik :))
Ooooooooo süpermiş tatlım yaaa
Benimde yusufum uyandı çıkıyordum zaten , kutladı mı bari su hanım ?
tamam canım sen çık ben de Suyu dışarı çıkarayım evdekileri uyutmıycak yoksa bir pazar uyusunlar bari
öptüm canım
dünkü menüm
domates yumrta haşlanmış 2 dilim ekmek zeytin penir
ara
1 elma
öğlen
1 tabak ıspanak yemeği çok özlemişim
ara ev ilaçlandı fırsattan istifade elifle gezdik gezerkende acıktık formun pşrşnç patlağı var ya ondan yedim 2 tane
akşam
zeytinyağlı patlıcan makarna 4 kaşık bol salata
ara
1 bardak ayran form pirinç patlağı 2 adet
yürüyüş 2.5 saat
su :3 litre
sabah
klasik kahvaltı
ara
ayran
öğlen
5-6 sarma
2-3 kaşık halva
akşam
biraz makarna mayonezli
1 kase çorba
dedim battı balık yan gider yarın toparlayım dedim bir kerelik yedim cezama hazır ve nazır bekliyorum
günaydın hanımlar,
dün gece su beni çıldırttı aklım burda biran önce uyusun da geliyim diye fakat kızda bir damar var kardeşim uyumuycam dedi mi uyumuyor. Gece kaçta uyuduğunu ben hatırlamıyorum yani o derece((
napıcam bu uyku sorununu hiç bilmiyorum çok moralim bozuluyor. Şeytan diyo gündüz uyutma ama iki yaşında çocuk gündüz uyumadan olur mu, kıyamıyorum. Allah kolaylık versin bana ne diyim((
bu yüzden pegasuscum çok üzgünüm
dünü menümü yazayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
çok az b.peynir
4 zeytin
domates+salatalık
kapanış olarak bir lokmaya çilek reçeli
ara
2 hurma
çeyrek muz
öğlen
patates kavurması
yoğurt
ara
2 galeta
b.peynir
3 zeytin
domates
çay
akşam
2 fırın tavuk but
2 kaşık domatesli pilav
boll salata
su 1,75 lt
spor
30 dk jillian 1.level
40 dk bisiklet+kürek
Dün sabah :
1 fincan yeşil çay
3 ceviz içi
1 dilim yağsız peynir
3 zeytin
Bol maydanoz ve dereotu
2 dilim çavdar ekmeği
Ara:
Keten tohumlu yağsız yoğurt
1 kivi
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık bezelye(tavuklu)
4 kaşık yoğurt
Akşam:
1 kase çorba
2 adet haşlanmış,fırınlanmış tavuk budu
Yeşil salata
1 dilim ekmek
4 kaşık yağsız yoğurt
Ara:
Karışık meyve suyu(evde)
3 yulaflı bisküvi
3 litre kadar su.
Sabah 1 saat hızlı tempo yürüyüş.
Akşam 150 mekik , 20 dakika kondisyon bisiklet
Tüm gün sokaklarda yusuf peşinde koşturmaca
canım arkadaşlarım öncelikle sunu söyliyim hepinizi cok seviyorum iyiki sizlerle tanıştım ve iyiki varsınız
ben takımdan ayrılma kararı aldım sebebi ise tamamen sevgili kaptanımla aynı fikirde olmam yani takim ruhu istiyorum
ve bunu bir kaç arkadaş ve kendimden başka kimsede görmedim. battı balık yan gider heszbı beni cok üzdü daha 24 25 yaşlarında pırıl pırıl gençlersiniz
ben 40 yasını geçmiş kocaman kadınım ben bu yasımda deli gibi çırpınıyorsam eger takımım için elimden geleni yapıyorsam herkesden aynı fedakârlığı beklemek benim hakkım bir gün kaçamak iki gün kaçamak bu bana ters. herkese iyi kilo vermeler diliyorum
Zeynep abla inanmıyorum sanaSen beni yarı yolda bırakmak için mi çağırdın buraya Asla kabul etmiyorum bunu, çok büyük haksızlık
sabah
klasik kahvaltı
ara
ayran
öğlen
5-6 sarma
2-3 kaşık halva
akşam
biraz makarna mayonezli
1 kase çorba
canım arkadaşlarım öncelikle sunu söyliyim hepinizi cok seviyorum iyiki sizlerle tanıştım ve iyiki varsınız
ben takımdan ayrılma kararı aldım sebebi ise tamamen sevgili kaptanımla aynı fikirde olmam yani takim ruhu istiyorum
ve bunu bir kaç arkadaş ve kendimden başka kimsede görmedim. battı balık yan gider heszbı beni cok üzdü daha 24 25 yaşlarında pırıl pırıl gençlersiniz
ben 40 yasını geçmiş kocaman kadınım ben bu yasımda deli gibi çırpınıyorsam eger takımım için elimden geleni yapıyorsam herkesden aynı fedakârlığı beklemek benim hakkım bir gün kaçamak iki gün kaçamak bu bana ters. herkese iyi kilo vermeler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?