Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya burda sizle lak lak yapıcam diye kızı uyandırmıyorum sanırım 2,5 3 saattir uyuyo şimdi gece uyurmu bu kız

Bende çıktım arkadaşlar , pazar günü bu kadar durmam bile mucize. Baba oğul evde değillerdi o yüzden .

Mutfağa girişeyim biraz , akşamda derbi var .Her ne kadar şampiyonluğunu ilan etse de gs , fenerbahçeyi sahasında yenememe serisine bir yenisini daha ekleyecek ve bende zevkle izleyeceğim.

Öpüldünüz

kuzum bir dakka

bence kaptanlıgı devrecek bi sorun yok ortada
dün yediklerimide yazayim,sonra cikarim
sabah
1 kasarli tost,kahve
ara
1 kutu ayran
ögle
1 brezel
ara
yarim muz
aksam
2 kase corba,1 dl ekmek
su
1 lt
spor
yok
cok düzensiz oldugunun farkindayim,hastanede cok bekledik ve bu kadar oldu ancak
hastanede olduugndan düzensiz olmus artık ewdesin düzene girer yine
dengseiz olmus biraz

güzel sorun yok
menün her zaman ki gibi güzel
çok dengesiz olmus aksam cok az sadece öğlen normal olmus
menüde spor da güzel
zeynep abla o söze kızmakta haklısın da ablam orda yersiz bi kelime kullanmıs hem öğlen hem aksam kacamak yaptıgını belirtmek istemiş zaten ne kadar kacamak o kadar fazl a spor yapıyor ablam kelimeyi yanlıs yerde kullanmıs sen de yanlıs anlamıssın
hem öğlen hem aksam pizza yemissin, aksam doyurucu olmamıs
uyarı kuralını mantıklı buldum uygulanabilir ama ausun bi mesajında da dediği gibi uyarı almamak icin yemediği seyi yedim diye yazanlar olacaktır bu kontrol edilemez bi durum..bu konuda bisey söylemek istiyorum benim ara öğünlerimi genelde az buluyorsunuz meyvenin yanında süt içmelisin gibi yorumlar yapılıyo ben diyetisyenin bana verdiği listeye uydugum icin meyveyi ayrı sütü ayrı öğünlerde kullanıyorum diyetisyen böyle diyo dedikce aynı yorumlar devam ediyor...sohbete katılma konusuna gelince ewet ameliyattan önce daha fazla giriyodum ama sonrasında cok sey değişti katılımıım o yuzden azalmıs olabilir ameliyattan sonra iilesmem cok uzun sürdü iilesme sürecinde de girebilrdin diyebilirsiniz gercekten katılacak gibi değildim ameliyatım cok zor gecti ve cok ağrılı gecti yaptırdıgım iğnelerin sayısını hatırlamıyorum bile iilestikten sonra da gecmis olsuna gelenler, ev tebrigine gelenler, gezmeye diye gelenler, bi ugrayım dedim diye gelenler birden cogaldı gelen kisileri bırakıp bilgisayar basına da gecemiyorum ayıp olmasın diye, bu konuda yapabilcek bişeyim yok gelene gelme diyemem..diğer bir neden ameliyattan öncesinde iş arama konusunda da kendimi bu kadar sıkmıyodum ama sonra ihtiyac arttıkca iş arama çalışmalarına daha cok vakit ayırmam gerekti hala da bulamadım basvuru yapmaya gidiyorum görüsme icin gidiyorum gündüzlerim yine boş olmuyo ee evin işleri de oluyo gece geldiğimde de sohbete katılmaya calısıyorum zaten

sebeplerini yukarda acıkladım sadece ben göze batmısım uzuldum acıkcası

Son düzenleme:
bu arada takımdan ayrı kalmalar katılamamalr cok olunca ve sizi cok az gördüğüm için direk size sordum kuzum sorun mu var diye

sebeplerini söylemiştim zaten...bu sözüne gercekten kırıldım ben kendimi takımda sanıyordum yanılıyormusum madem takımın dısında hissediliyorum ayrılırım olur biter

sebeplerini söylemiştim zaten...bu sözüne gercekten kırıldım ben kendimi takımda sanıyordum yanılıyormusum madem takımın dısında hissediliyorum ayrılırım olur biter

(rapunzel ve garbera için ise sayıları yüksek olsa da içerik olarak takımın içinde olduklarını hissetmiyorum. aynen dediğin gibi kimse yokken menülere yorum yapıp çıkıyorlar, ben kendi adıma ikisi ile de iletişim kurabilmiş değilim)
sen bu söze alındın sanırsm rapunzel canım ama bende toprağa hak veriyorum sizi sohbetlerin içinde pek göremiyoruz size her dakka burda olun demiyoruz hepimizin özel hayatı ve sorumluluklarımız var ama fırsatını bulduğumuz her an burdayız sizlerden de aynı öz veriyi bekliyoruz.
sadece menülere yorum yapıp kaçmayın birbirimizi daha iyi tanıyalım cok uzun süre beraberiz çünki

bende zaman buldugum zaman geliyorum zaten, gündüz hic girmiyo değilim gündüz de giriyorum o zaman da kimseyi göremiyorum burda neyse söylicek biseyim kalmadı hepnizin bu sözlerinden sonra...

dün olmuşta bugün olmamış.
menü güzel humayla muzu ayrı ye istersen.
baya güzel olmuş.
sabah kahvaltı yokmu?
beğendim.

Zeynep abla napıyosun sen gitmek içinmi almak istedin beni takıma.

dün olmuşta bugün olmamış.

menü güzel humayla muzu ayrı ye istersen.

baya güzel olmuş.

sabah kahvaltı yokmu?

beğendim.

Zeynep abla napıyosun sen gitmek içinmi almak istedin beni takıma.
olurmu canımın içi sabah biraz sinirlendim oda geçti zaten akşam gelirseniz konuşalım biraz

biraz stresli bir gün oldu biraz gecikmelide olsa
4. takımın en güzel anneleri hepinizin anneler günü kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…