tamam o zaman haksızlık olmasım sen ne zaman dersen o zaman dönük yapalımolmaz öyle önden bakalım oy haftası çiğdem nasıl olacak, geçmişe dönük oy yookkkkkkkk
ya burda sizle lak lak yapıcam diye kızı uyandırmıyorum sanırım 2,5 3 saattir uyuyo şimdi gece uyurmu bu kız
kuzum bir dakkaBende çıktım arkadaşlar , pazar günü bu kadar durmam bile mucize. Baba oğul evde değillerdi o yüzden .
Mutfağa girişeyim biraz , akşamda derbi var .Her ne kadar şampiyonluğunu ilan etse de gs , fenerbahçeyi sahasında yenememe serisine bir yenisini daha ekleyecek ve bende zevkle izleyeceğim.
Öpüldünüz
bence kaptanlıgı devrecek bi sorun yok ortadamerhaba kizlar
bu hafta takimla pek ilgilenemedim,bu yüzden hepinizden özür diliyorum
maalesef haftayada durum pek farkli olmayacak,kaynanam bizde su anda,benimde onunla ilgilenmemi bekleyecek haliyle
bütün bunlari bir araya getirerek düsündüm ve takima pek yararim olmadigi kararina vardim,takim olarak motivasyonu ayakta tutamiyorum sanirim..
benim icin takim kaptani olmak ,o takimi basarili bir takim yapmaktir,ben son zamanlarda bu konuda pek basarili olamiyorum,benim basarisizligimin sizide olumsuz etkilememesi icin kaptanligi birakmak istiyorum,size topraks in daha cok faydali olacagi düsüncesindeyim,sizin icinde bir sakincasi yoksa ve topraks da kabul ederse kaptanligi ona devretmek istiyorum...
egerki size en ufak bir olumsuz etkim olduysa kusura bakmayin,istemeden olmustur,hepinizi ayri ayri cok seviyorum,kilo vermenin ne kadar zor oldugunuda biliyorum,bu yolda sizinle omuz omuza yürümek yerine omuzlariniza binip gidiyorsam hem sizi yavaslatirim,hemde yorarim,bunuda hic istemem...
umarimki anlatabilmisimdir kendimi
simdi gecmise bi göz atayim,sonra cikmam lazim ,aksam gelmeye calisirim
hastanede olduugndan düzensiz olmus artık ewdesin düzene girer yinedün yediklerimide yazayim,sonra cikarim
sabah
1 kasarli tost,kahve
ara
1 kutu ayran
ögle
1 brezel
ara
yarim muz
aksam
2 kase corba,1 dl ekmek
su
1 lt
spor
yok
cok düzensiz oldugunun farkindayim,hastanede cok bekledik ve bu kadar oldu ancak
dengseiz olmus birazSelamlar hekese :))))
dünkü menümü yazayım
sabah bissürü ot yeşillik, 2 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peyni domates salatalık
aa; yok
öğlen; kocaman 1 adet muz
aa; 1 galeta 1 elma
aksam ; 3 adet küçük bibee dolması 1 kase yoğurt
kızla dün hastane ve kaynanamlar arasında mekik dokuduğum için iyi beslenemedim
spor bolca koşturmaca
su;2-3 litre
ya 2 ileri 1 geri benim kilola nasıl gidecek ya bi silkelenip hıslanıp başlamam lazım
güzel sorun yokgünaydın hanımlar,
dün gece su beni çıldırttı aklım burda biran önce uyusun da geliyim diye fakat kızda bir damar var kardeşim uyumuycam dedi mi uyumuyor. Gece kaçta uyuduğunu ben hatırlamıyorum yani o derece((
napıcam bu uyku sorununu hiç bilmiyorum çok moralim bozuluyor. Şeytan diyo gündüz uyutma ama iki yaşında çocuk gündüz uyumadan olur mu, kıyamıyorum. Allah kolaylık versin bana ne diyim((
bu yüzden pegasuscum çok üzgünüm
dünü menümü yazayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
çok az b.peynir
4 zeytin
domates+salatalık
kapanış olarak bir lokmaya çilek reçeli
ara
2 hurma
çeyrek muz
öğlen
patates kavurması
yoğurt
ara
2 galeta
b.peynir
3 zeytin
domates
çay
akşam
2 fırın tavuk but
2 kaşık domatesli pilav
boll salata
su 1,75 lt
spor
30 dk jillian 1.level
40 dk bisiklet+kürek
menün her zaman ki gibi güzelDün sabah :
1 fincan yeşil çay
3 ceviz içi
1 dilim yağsız peynir
3 zeytin
Bol maydanoz ve dereotu
2 dilim çavdar ekmeği
Ara:
Keten tohumlu yağsız yoğurt
1 kivi
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık bezelye(tavuklu)
4 kaşık yoğurt
Akşam:
1 kase çorba
2 adet haşlanmış,fırınlanmış tavuk budu
Yeşil salata
1 dilim ekmek
4 kaşık yağsız yoğurt
Ara:
Karışık meyve suyu(evde)
3 yulaflı bisküvi
3 litre kadar su.
Sabah 1 saat hızlı tempo yürüyüş.
Akşam 150 mekik , 20 dakika kondisyon bisiklet
Tüm gün sokaklarda yusuf peşinde koşturmaca
çok dengesiz olmus aksam cok az sadece öğlen normal olmusherkese günaydınnn, Öncelikle;
gelelim dün ki menüme,
Kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Ara; 3 adet kayısı
öğlen; 4 yk pilav, 5 yk kabak yemeği, 1 dilim ekmek, 5 kaşık falan yoğurt
Ara; Yok yorgunluktan uyuyup kalmışım
Akşam; 1 tost, yanında domates, salatalık
Ara; Çay
Yürüyüş; 2 saat
Su; 3 lt
menüde spor da güzelGunaydiiin takim arkadaslarim dostlar :) :)
Dunki menum
Sabah bi bardak ilik su 150 hoplama
Kahvalti bi biberi dogradim cok az yagda kavurdum yumurta kirdim oyle yedim iki dilim ekmek cay yesillik domates salatalik
Ara 5 erik turk kahvesi az sekerli
Oglen 5 kasik domates li bulgur pilavi bi tabak salata
Ara 5 tane erik
Aksam 5 kasik yesil fasulye 4 kasik yogurt bi dilim ekmek
Ara yine bi bardak turk kahvesi ictim
Su 3 lt
Spor
Sabah 150 hoplama
150 oklavayla tvist hareketi :)
200 mekik
100 ip atlama cok feci bisey heryerim calisiyo
Ve son olarak 20 kere sandalyeye oturma hareketi ve 100 yan gobus hareketi ve bitti sporum :) :)
zeynep abla o söze kızmakta haklısın da ablam orda yersiz bi kelime kullanmıs hem öğlen hem aksam kacamak yaptıgını belirtmek istemiş zaten ne kadar kacamak o kadar fazl a spor yapıyor ablam kelimeyi yanlıs yerde kullanmıs sen de yanlıs anlamıssıncanım arkadaşlarım öncelikle sunu söyliyim hepinizi cok seviyorum iyiki sizlerle tanıştım ve iyiki varsınız
ben takımdan ayrılma kararı aldım sebebi ise tamamen sevgili kaptanımla aynı fikirde olmam yani takim ruhu istiyorum
ve bunu bir kaç arkadaş ve kendimden başka kimsede görmedim. battı balık yan gider heszbı beni cok üzdü daha 24 25 yaşlarında pırıl pırıl gençlersiniz
ben 40 yasını geçmiş kocaman kadınım ben bu yasımda deli gibi çırpınıyorsam eger takımım için elimden geleni yapıyorsam herkesden aynı fedakârlığı beklemek benim hakkım bir gün kaçamak iki gün kaçamak bu bana ters. herkese iyi kilo vermeler diliyorum
hem öğlen hem aksam pizza yemissin, aksam doyurucu olmamısherkesin anneler gününü kutluyorum.
dünkü menüm..
sabah ılık su
iki dilim ekmek arası ince kaşar tost
ara elma
öğlen ev yapımı ince hamurlu 1 dilim pizza
2 bardak ayran
ara 10 -15 fındık
akşam yarım dilim pizza çay
30 dk.kadar yürüdüm (belime noldu bilmiyorum ama hala ağrıyoo)
2 lt.su.
dün dengesiz beslendim sabah kızımın sınavı vardı öğleden sonra misafir geldi bugünde misafirim var..
uyarı kuralını mantıklı buldum uygulanabilir ama ausun bi mesajında da dediği gibi uyarı almamak icin yemediği seyi yedim diye yazanlar olacaktır bu kontrol edilemez bi durum..bu konuda bisey söylemek istiyorum benim ara öğünlerimi genelde az buluyorsunuz meyvenin yanında süt içmelisin gibi yorumlar yapılıyo ben diyetisyenin bana verdiği listeye uydugum icin meyveyi ayrı sütü ayrı öğünlerde kullanıyorum diyetisyen böyle diyo dedikce aynı yorumlar devam ediyor...sohbete katılma konusuna gelince ewet ameliyattan önce daha fazla giriyodum ama sonrasında cok sey değişti katılımıım o yuzden azalmıs olabilir ameliyattan sonra iilesmem cok uzun sürdü iilesme sürecinde de girebilrdin diyebilirsiniz gercekten katılacak gibi değildim ameliyatım cok zor gecti ve cok ağrılı gecti yaptırdıgım iğnelerin sayısını hatırlamıyorum bile iilestikten sonra da gecmis olsuna gelenler, ev tebrigine gelenler, gezmeye diye gelenler, bi ugrayım dedim diye gelenler birden cogaldı gelen kisileri bırakıp bilgisayar basına da gecemiyorum ayıp olmasın diye, bu konuda yapabilcek bişeyim yok gelene gelme diyemem..diğer bir neden ameliyattan öncesinde iş arama konusunda da kendimi bu kadar sıkmıyodum ama sonra ihtiyac arttıkca iş arama çalışmalarına daha cok vakit ayırmam gerekti hala da bulamadım basvuru yapmaya gidiyorum görüsme icin gidiyorum gündüzlerim yine boş olmuyo ee evin işleri de oluyo gece geldiğimde de sohbete katılmaya calısıyorum zatenzeynep ne oldu sana anlamadim ben,biri kacamak yapti diye takimmi birakilir,sonucta kurallar geregi cezasi verilir,o da ceker budur yani olmasi gereken
ayrica benim takim ruhuna söyledigim hic bir kelime yok,benim istedigim var olan kurallarin uygulanmasi,bu uygulanmadigi takdirde ben eksigi kendimde görüyürum,buydu yani demek istedigim,sanirim ekndimi tam olarak ifade edecek kelimeleri bulamiyorum ve konu bambaska bi yere dogru gidiyor
ben bu konuyu aksam konusmak istemistim,mademki herkes fikrini yaziyor bende topraks in dedigi gibi rahatsiz oldugum konulari isim vererek yazayim,ki kimse zan altinda kalmasin ve ne demek isedigim tam olarak anlasilsin
ilk olarak mesaj sayisindan baslayayim
kurallar egregi haftada 49 mesaj zorunlulugu var,bana göre bu bile az ama topraks in bende yeri cok büyük oldugu icin eftelyada is yerinde gelemediginde 49 a karar kildik
mesaj konusunda rahatsiz oldugum isimler
eftelya
rapunzel
gerbera(deneme süresinde oldugundan daha fazlasini bekliyorum acikcasi)
zeynep
büyümeyenmayby
pokemon
bahar
simdi kizlar yukardaki üyeler biz 49 u gectik diyebilirsiniz,hemen konuyu aciklayayim
eftelya cnm,senin mesaj sayin hemen hemen her hafta eksik kaliyor,bu haftaki mesajlarina baktim 16
simdi sen dicenki ben is yerinden giremiyorum,tamam cnm,ben anliyorum seni,tabiki isin önemli ama ablana bakiyorum,eve pc götüryor ki konudan uzak kalmasin,sende aksamlari sohbete dahil olarak eksik mesajlarini tamamlayabilirsin
rapunzel ve gerbera,simdi siz diceksinizki biz mesaj sayimizi doldurduk,haklisiniz fakat sizin yogun bir misafir trafiginiz oldugundan gündüz sohbete dahil olamiyorsunuz,aksam geldiginizdede ündüzü cevaplayana kadar aksami kaciriyorsunuz,ben bundan rahatsizlik duyuyorum,yok misafiri birak gel burda otur diyemem ben size,kendinize bir düzen kurabiolirsiniz yanliz
özellikle rapunzel sana söylemek istedigim bisey var,takima ilk alindiginda sohbetin iyidi,gündüzde geliyordun,konu kacirmioyrdun ve ben menundum senden,ne zamanki ameliyat oldun,takimdan uzaklastin,eger baska bir sorun varsa bunuda bildir konusalim lütfen
zeynep cnm,senin cabalarinda gercekten süphem yok yanliz sende son zamanlarda sadece aksam sohbetlerine dahil oluyorsun,bu bende ne oldu sorusunu uyandirdi,gündüz gelememenle ilgili bir sorun varsa lütfen bunu bize bildir ki bizde caresini bulmaya calisalim
büyümeyenbayb cnm bi ara dedin evde net yok,bi kere is yerinde sorun var,tamam cnm,is yerine bisey diyemem,sonucta sende orda calisan bir iscisin,isi birak gel diyemem,yanliz takima ilk katildiginda seninde katilimin gündüzleri daha fazlaydi,kaldiki aksamlari bile seni göremiyoruz
pokemon ayni seyleri sana söylicem cnm,gercekten sende son zamanlarda bir sogukluk hissediyorum,sanki usanmissin gibi bir his uyandi bende,hizlica yorum yapip cikma gördüm,nedenini bizimle paylaski sorun bizdeyse bunu caresini bulmaya calisalim,
bahar cnm,seninde gündüz gelem sorunun vardi bunu cözdün,tesekkürler,sana söylicem sey beslenmenle ilgili,ben eminimki sen istesen öglen yemegine evden götürme konusunda care bulursun,bu konuda biraz kolayina kaciyorsun sanki,lütfen sende artik bir düzen oturt kendine
simdi diger konu olan ögün atlamaya geciyorum.tek tek isim yazmayayim,bunu hemen hemen herkes bi kac defa yapti,bunlar istisna tarafi ve buna bisey demiyorum,yanliz ben takim olarak bundan sonra ögün atlayana uyari verecegim diyorum(ana ve ara ögünler ikisinede),sonrada ya arada 3-5 findik yemedi diye uyari verme diye bir ses konusuyor icimden,tamam diyorum,ve ben tamam dedikce bakiyorumki aralarda azalmis,kizlar bunun caresini ben bulamadim,bu konuda herkes fikrini söylesin lütfen,eger kural gereksiz diyorsaniz kurali kaldiralim,yok kural yerinde olmus diyorsaniz kendimizi toparlayaim lütfen
aus cnm sen bir mesajinda bizmi yeterli olmuyoruz demissin,simdi yukardaki seyler uygulanmadigi zaman ben kendimde sorun ariyorum,defelarca bu konuda konusuldu cünkü,her defasinda herkesin ortak karari düzelir oldu,düzelme olmayinca sorunu kendimde aradim bende,sorun bende yani bu durumda
kimse hic bir yere gitmiyor ayrica bu yazilanlari okuduktan sonra herkes cevabini yazssin lütfen,ortak bir karar verelim ne yapilacagiyla ilgili,verieln kararada uymayana uyari verelim diyorum,sizde kabul etsenizde,etmesenizde bunu bildirin lütfen,verilmeyen her cevabi kabul edilmemis sayacagim,ona göre kurallarda düzenleme yapacagim...
kaptanlik konusuna gelince nbu verilen karara her ne olursa olsun uyulacaksa tamam kizlar hedefime kadar kalirim,yok yine aksamalar olursa kusura bakmayin kizlar ben birakirim bu isi..
hastalik,aile ici bazi sorunlar oldugunda zaten göz yumuluyor,bunun harici herkes kendine bir düzen kursun lütfen..
benimle ilgili herhangi bir uyariniz varsa bunuda bildirin kizlar,ister kizin,ister yumusak bir dille uyarin ama söyleyin,sonucta bende eksiklerim varsa bilip bunlari tamamlamak isterim..
eger kirilan varsa kusura bakmayin arkadaslar,gercekten konusmadikca ipin ucu kaciyor...
sebeplerini yukarda acıkladım sadece ben göze batmısım uzuldum acıkcasısunuda söylemek istiyorum sevgili gerbera seninle özel hiç bir sorunum yok kızım ama sen ve rapunzelin fazla katılımda bulunmuyorsunuz bunun sebibi varmı
rapunzel sadece yorum yapıp kaçıyor sohbetlere katılmıyor sebibini açıklasın bize
bu arada takımdan ayrı kalmalar katılamamalr cok olunca ve sizi cok az gördüğüm için direk size sordum kuzum sorun mu var diyebence kaptanlıgı devrecek bi sorun yok ortada
hastanede olduugndan düzensiz olmus artık ewdesin düzene girer yine
dengseiz olmus biraz
güzel sorun yok
menün her zaman ki gibi güzel
çok dengesiz olmus aksam cok az sadece öğlen normal olmus
menüde spor da güzel
zeynep abla o söze kızmakta haklısın da ablam orda yersiz bi kelime kullanmıs hem öğlen hem aksam kacamak yaptıgını belirtmek istemiş zaten ne kadar kacamak o kadar fazl a spor yapıyor ablam kelimeyi yanlıs yerde kullanmıs sen de yanlıs anlamıssın
hem öğlen hem aksam pizza yemissin, aksam doyurucu olmamıs
uyarı kuralını mantıklı buldum uygulanabilir ama ausun bi mesajında da dediği gibi uyarı almamak icin yemediği seyi yedim diye yazanlar olacaktır bu kontrol edilemez bi durum..bu konuda bisey söylemek istiyorum benim ara öğünlerimi genelde az buluyorsunuz meyvenin yanında süt içmelisin gibi yorumlar yapılıyo ben diyetisyenin bana verdiği listeye uydugum icin meyveyi ayrı sütü ayrı öğünlerde kullanıyorum diyetisyen böyle diyo dedikce aynı yorumlar devam ediyor...sohbete katılma konusuna gelince ewet ameliyattan önce daha fazla giriyodum ama sonrasında cok sey değişti katılımıım o yuzden azalmıs olabilir ameliyattan sonra iilesmem cok uzun sürdü iilesme sürecinde de girebilrdin diyebilirsiniz gercekten katılacak gibi değildim ameliyatım cok zor gecti ve cok ağrılı gecti yaptırdıgım iğnelerin sayısını hatırlamıyorum bile iilestikten sonra da gecmis olsuna gelenler, ev tebrigine gelenler, gezmeye diye gelenler, bi ugrayım dedim diye gelenler birden cogaldı gelen kisileri bırakıp bilgisayar basına da gecemiyorum ayıp olmasın diye, bu konuda yapabilcek bişeyim yok gelene gelme diyemem..diğer bir neden ameliyattan öncesinde iş arama konusunda da kendimi bu kadar sıkmıyodum ama sonra ihtiyac arttıkca iş arama çalışmalarına daha cok vakit ayırmam gerekti hala da bulamadım basvuru yapmaya gidiyorum görüsme icin gidiyorum gündüzlerim yine boş olmuyo ee evin işleri de oluyo gece geldiğimde de sohbete katılmaya calısıyorum zaten
sebeplerini yukarda acıkladım sadece ben göze batmısım uzuldum acıkcası
evet şimdi herkes eteğindeki taşları döksün ve hafifleyelim kızlaaarrrrrrr
pegasus canım öncelikle ben de bu fikri ortaya atan olarak rahatsızlıklarımı dile getireyim
mesaj konusunda söylediklerine katıldığım yönler var. 49 mesaj sayısının bir sembol olduğunu ve bana göre yeterli olduğunu düşünüyorum. Çünkü kimin mesaj doldurmak için kiminse burada olmak için burada olduğunu anlayabilecek durumdayız hepimiz. örneğin benim başıma da gelmişti geçen hafta dileğin başına geldi eğer hesaplı iş yapmış olsaydık 2-3 mesajla cezaya kalmaz hemen tamamlardık. burada hesap yapmadan olabildiğimiz kadar bulda olduğumuzun ispatı budur. Çünkü biz bu 49 mesajı 149 da yapsak sohbet etmek istemeyen kişi belli bir saattte girer ve tek tek mesaj yazarak bu sayıyı doldurur. Bana göre sayısal değerden çok içerik önemli. mesajlar konusunda eftelya,garbera ve rapunzelin eksikli olduğunu düşünüyorum ben de, pokemon için de aynı düşünebilirim son haftalarda soğukluğunu ben de farkettim fakat onun bu konuya açıklık getirebilecek sebepleri olduğunu düşünüyorum nedense, bende öyle bir izlenim bıraktı.
eftelya için ise, takım için eksik olduğunu düşünüyorum aynen dediğin gibi fırsat yaratabilir fakat benim için eksik değil çünkü aynı evde yaşıyoruz, dolayısıyla onu objektif değerlendirmem mümkün değil burası haricinde de diyet için birbirimizi destekliyoruz. aynı takımda olmanın bize güç kattığı kesin, fakat çoğunluğun fikri daha önemli, gerekirse ben kovalarım onu
rapunzel ve garbera için ise sayıları yüksek olsa da içerik olarak takımın içinde olduklarını hissetmiyorum. aynen dediğin gibi kimse yokken menülere yorum yapıp çıkıyorlar, ben kendi adıma ikisi ile de iletişim kurabilmiş değilim.
bir de her hafta bir oylama yapıp o hafta en aktif(sayı olarak değil yanlız içerik olarak) kişiyi seçelim ve ona ödül verelim. illa yemek ödülü olmayabilir motive edici başka ödüller de olabilir.denemece tabi kabul ederseniz
gelelim menü kuralına, bu kuralın diyet gerçeğine bakıldığında çok yerinde bir kural olduğunu söylemeye gerek yok bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. daha önce de söylediğim gibi bazı kuralların doğruluğu ile pratikteki uygulaması çelişebiliyor. Ben bu kuralın yumuşatılarak devam etmesi taraftarıyım yanlız bunu kendim ve kardeşim için istemiyorum bu sefer sadece senin için istiyorum. Çünkü seni tanıdığım kadarıyla kuralcı bir kişisin ve bu kural koyulduysa kişileri birer ikişer takımdan atman gerekiyor fakat gönlün de buna razı olmuyor. bu durumda kendin ile çelişiyorsun. benim fikrim bu kural kalsın
şok diyetler yasak mazeretli ya da mazeretsiz düzensiz menü sunan diğerlerinde yaptığımız gibi ceza alsın. Bu durumda ben bugün dışarıdaydım ara yapamadım dersem sonunda ceza alırım. hastalık hariç tabi... herkes yanında ara öğünlük bişeyler taşımayı adet edinir o zaman. bilemiyorum ne kadar kabul görür ancak ceza vermek birini takım dışına çıkarmaktan daha kolay gelecektir sana diye düşünüyorum.
başkaaaa
zeynepcim senden rahatsızlığımı da söyliyim:)) spor konusunda çok fazla hassas olduğunu düşünüyorum. geçen haftaki cezalarını düşünecek olursakausun sınıf örneği bana çok mantıklı geldi, biz tabiki birbirimizi motive etmeliyiz ama herkes farklı motive olur. Biri onu ezdiğin zaman motive olabilir mesela hırslandırdığın zaman ama ben pohpohlandığımda motive oluyorum. olaya bu tarafından da bakmak gerek.
bahar da geceleri geliyor ve çoğunlukla cevap vermekle geçiyor zamanı fakat nedense ondan ben negatif bir elektirik almıyorum, samimi buluyorum.
bir de yüksek müsadenizle siz ceza vermeye durun ben de takımın ödülden sorumlu bakanı olmak istiyorum, kararınızı beklemekteyim sayın kaptanım :)))
başka da bir derdim yok ben mutluyum takımı seviyorum, sizleri seviyorum...
sebeplerini söylemiştim zaten...bu sözüne gercekten kırıldım ben kendimi takımda sanıyordum yanılıyormusum madem takımın dısında hissediliyorum ayrılırım olur biter
(rapunzel ve garbera için ise sayıları yüksek olsa da içerik olarak takımın içinde olduklarını hissetmiyorum. aynen dediğin gibi kimse yokken menülere yorum yapıp çıkıyorlar, ben kendi adıma ikisi ile de iletişim kurabilmiş değilim)
sen bu söze alındın sanırsm rapunzel canım ama bende toprağa hak veriyorum sizi sohbetlerin içinde pek göremiyoruz size her dakka burda olun demiyoruz hepimizin özel hayatı ve sorumluluklarımız var ama fırsatını bulduğumuz her an burdayız sizlerden de aynı öz veriyi bekliyoruz.
sadece menülere yorum yapıp kaçmayın birbirimizi daha iyi tanıyalım cok uzun süre beraberiz çünki
dünkü menüm
domates yumrta haşlanmış 2 dilim ekmek zeytin penir
ara
1 elma
öğlen
1 tabak ıspanak yemeği çok özlemişim
ara ev ilaçlandı fırsattan istifade elifle gezdik gezerkende acıktık formun pşrşnç patlağı var ya ondan yedim 2 tane
akşam
zeytinyağlı patlıcan makarna 4 kaşık bol salata
ara
1 bardak ayran form pirinç patlağı 2 adet
yürüyüş 2.5 saat
su :3 litre
dün olmuşta bugün olmamış.bugün ne yedim ? :)
sabah
klasik kahvaltı
ara
ayran
öğlen
5-6 sarma
2 minik poaça tolasan 1 poaça etmez
2-3 kaşık halva
akşam
biraz makarna mayonezli
1 kase çorba
spor:1 saat yürüyüş
su:3 lt
dedim battı balık yan gider yarın toparlayım dedim bir kerelik yedim cezama hazır ve nazır bekliyorum
menü güzel humayla muzu ayrı ye istersen.günaydın hanımlar,
dün gece su beni çıldırttı aklım burda biran önce uyusun da geliyim diye fakat kızda bir damar var kardeşim uyumuycam dedi mi uyumuyor. Gece kaçta uyuduğunu ben hatırlamıyorum yani o derece((
napıcam bu uyku sorununu hiç bilmiyorum çok moralim bozuluyor. Şeytan diyo gündüz uyutma ama iki yaşında çocuk gündüz uyumadan olur mu, kıyamıyorum. Allah kolaylık versin bana ne diyim((
bu yüzden pegasuscum çok üzgünüm
dünü menümü yazayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
çok az b.peynir
4 zeytin
domates+salatalık
kapanış olarak bir lokmaya çilek reçeli
ara
2 hurma
çeyrek muz
öğlen
patates kavurması
yoğurt
ara
2 galeta
b.peynir
3 zeytin
domates
çay
akşam
2 fırın tavuk but
2 kaşık domatesli pilav
boll salata
su 1,75 lt
spor
30 dk jillian 1.level
40 dk bisiklet+kürek
baya güzel olmuş.Dün sabah :
1 fincan yeşil çay
3 ceviz içi
1 dilim yağsız peynir
3 zeytin
Bol maydanoz ve dereotu
2 dilim çavdar ekmeği
Ara:
Keten tohumlu yağsız yoğurt
1 kivi
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık bezelye(tavuklu)
4 kaşık yoğurt
Akşam:
1 kase çorba
2 adet haşlanmış,fırınlanmış tavuk budu
Yeşil salata
1 dilim ekmek
4 kaşık yağsız yoğurt
Ara:
Karışık meyve suyu(evde)
3 yulaflı bisküvi
3 litre kadar su.
Sabah 1 saat hızlı tempo yürüyüş.
Akşam 150 mekik , 20 dakika kondisyon bisiklet
Tüm gün sokaklarda yusuf peşinde koşturmaca
sabah kahvaltı yokmu?herkese günaydınnn, Öncelikle;
gelelim dün ki menüme,
Kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Ara; 3 adet kayısı
öğlen; 4 yk pilav, 5 yk kabak yemeği, 1 dilim ekmek, 5 kaşık falan yoğurt
Ara; Yok yorgunluktan uyuyup kalmışım
Akşam; 1 tost, yanında domates, salatalık
Ara; Çay
Yürüyüş; 2 saat
Su; 3 lt
beğendim.Gunaydiiin takim arkadaslarim dostlar :) :)
Dunki menum
Sabah bi bardak ilik su 150 hoplama
Kahvalti bi biberi dogradim cok az yagda kavurdum yumurta kirdim oyle yedim iki dilim ekmek cay yesillik domates salatalik
Ara 5 erik turk kahvesi az sekerli
Oglen 5 kasik domates li bulgur pilavi bi tabak salata
Ara 5 tane erik
Aksam 5 kasik yesil fasulye 4 kasik yogurt bi dilim ekmek
Ara yine bi bardak turk kahvesi ictim
Su 3 lt
Spor
Sabah 150 hoplama
150 oklavayla tvist hareketi :)
200 mekik
100 ip atlama cok feci bisey heryerim calisiyo
Ve son olarak 20 kere sandalyeye oturma hareketi ve 100 yan gobus hareketi ve bitti sporum :) :)
canım arkadaşlarım öncelikle sunu söyliyim hepinizi cok seviyorum iyiki sizlerle tanıştım ve iyiki varsınız
ben takımdan ayrılma kararı aldım sebebi ise tamamen sevgili kaptanımla aynı fikirde olmam yani takim ruhu istiyorum
ve bunu bir kaç arkadaş ve kendimden başka kimsede görmedim. battı balık yan gider heszbı beni cok üzdü daha 24 25 yaşlarında pırıl pırıl gençlersiniz
ben 40 yasını geçmiş kocaman kadınım ben bu yasımda deli gibi çırpınıyorsam eger takımım için elimden geleni yapıyorsam herkesden aynı fedakârlığı beklemek benim hakkım bir gün kaçamak iki gün kaçamak bu bana ters. herkese iyi kilo vermeler diliyorum
önce kendini tanıt adını yasını kilonu nerde yaşadığını eger takımda yer varsa kapanımız sana mutlaka dönicektirhiçbir yerden bir türlü geri dönüş olmadı ama size de bir sorayım.. beni de alır mısınız aranıza yer varsa?
olurmu canımın içi sabah biraz sinirlendim oda geçti zaten akşam gelirseniz konuşalım birazdün olmuşta bugün olmamış.
menü güzel humayla muzu ayrı ye istersen.
baya güzel olmuş.
sabah kahvaltı yokmu?
beğendim.
Zeynep abla napıyosun sen gitmek içinmi almak istedin beni takıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?