- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
bencede canım katılıyorum bu sözünesorun sende değil diyet yapmak kilo vermek isteyen dinler istemeyen dinlemez herkes en başta kendinden sorumlu
hadi bakalım canım cumaya büyük süprizler bekliyorum :)bunu cuma günü çektim canım ama fırsatım olmadı eklemeyeama gör bak cumaya neler olacak ben ben olalı böyle hırs yapmadım
resimler dökülüyor
hakılısın canım bu kişinin nefsiyle alakalı birazda iradesizdir dayanamayabilir bunlar da bir etkendir
canım menün güzel patlıcanlı makarnayıda hiç denemedimdünkü menüm
domates yumrta haşlanmış 2 dilim ekmek zeytin penir
ara
1 elma
öğlen
1 tabak ıspanak yemeği çok özlemişim
ara ev ilaçlandı fırsattan istifade elifle gezdik gezerkende acıktık formun pşrşnç patlağı var ya ondan yedim 2 tane
akşam
zeytinyağlı patlıcan makarna 4 kaşık bol salata
ara
1 bardak ayran form pirinç patlağı 2 adet
yürüyüş 2.5 saat
su :3 litre
bugün ne yedim ? :)
sabah
klasik kahvaltı
ara
ayran
öğlen
5-6 sarma
2 minik poaça tolasan 1 poaça etmez
2-3 kaşık halva
akşam
biraz makarna mayonezli
1 kase çorba
spor:1 saat yürüyüş
su:3 lt
dedim battı balık yan gider yarın toparlayım dedim bir kerelik yedim cezama hazır ve nazır bekliyorum
menün ve sporun cok güzel toprakgünaydın hanımlar,
dün gece su beni çıldırttı aklım burda biran önce uyusun da geliyim diye fakat kızda bir damar var kardeşim uyumuycam dedi mi uyumuyor. Gece kaçta uyuduğunu ben hatırlamıyorum yani o derece((
napıcam bu uyku sorununu hiç bilmiyorum çok moralim bozuluyor. Şeytan diyo gündüz uyutma ama iki yaşında çocuk gündüz uyumadan olur mu, kıyamıyorum. Allah kolaylık versin bana ne diyim((
bu yüzden pegasuscum çok üzgünüm
dünü menümü yazayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
çok az b.peynir
4 zeytin
domates+salatalık
kapanış olarak bir lokmaya çilek reçeli
ara
2 hurma
çeyrek muz
öğlen
patates kavurması
yoğurt
ara
2 galeta
b.peynir
3 zeytin
domates
çay
akşam
2 fırın tavuk but
2 kaşık domatesli pilav
boll salata
su 1,75 lt
spor
30 dk jillian 1.level
40 dk bisiklet+kürek
menün güzel aus spora cok yüklenmişsin karnın agrımasın sonra :26:Dün sabah :
1 fincan yeşil çay
3 ceviz içi
1 dilim yağsız peynir
3 zeytin
Bol maydanoz ve dereotu
2 dilim çavdar ekmeği
Ara:
Keten tohumlu yağsız yoğurt
1 kivi
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık bezelye(tavuklu)
4 kaşık yoğurt
Akşam:
1 kase çorba
2 adet haşlanmış,fırınlanmış tavuk budu
Yeşil salata
1 dilim ekmek
4 kaşık yağsız yoğurt
Ara:
Karışık meyve suyu(evde)
3 yulaflı bisküvi
3 litre kadar su.
Sabah 1 saat hızlı tempo yürüyüş.
Akşam 150 mekik , 20 dakika kondisyon bisiklet
Tüm gün sokaklarda yusuf peşinde koşturmaca
tamam canım sen çık ben de Suyu dışarı çıkarayım evdekileri uyutmıycak yoksa bir pazar uyusunlar bari
öptüm canım
merhaba kizlar
bu hafta takimla pek ilgilenemedim,bu yüzden hepinizden özür diliyorum
maalesef haftayada durum pek farkli olmayacak,kaynanam bizde su anda,benimde onunla ilgilenmemi bekleyecek haliyle
bütün bunlari bir araya getirerek düsündüm ve takima pek yararim olmadigi kararina vardim,takim olarak motivasyonu ayakta tutamiyorum sanirim..
benim icin takim kaptani olmak ,o takimi basarili bir takim yapmaktir,ben son zamanlarda bu konuda pek basarili olamiyorum,benim basarisizligimin sizide olumsuz etkilememesi icin kaptanligi birakmak istiyorum,size topraks in daha cok faydali olacagi düsüncesindeyim,sizin icinde bir sakincasi yoksa ve topraks da kabul ederse kaptanligi ona devretmek istiyorum...
egerki size en ufak bir olumsuz etkim olduysa kusura bakmayin,istemeden olmustur,hepinizi ayri ayri cok seviyorum,kilo vermenin ne kadar zor oldugunuda biliyorum,bu yolda sizinle omuz omuza yürümek yerine omuzlariniza binip gidiyorsam hem sizi yavaslatirim,hemde yorarim,bunuda hic istemem...
umarimki anlatabilmisimdir kendimi
simdi gecmise bi göz atayim,sonra cikmam lazim ,aksam gelmeye calisirim
spor güzel canım menünde fena degilherkese günaydınnn, Öncelikle;
gelelim dün ki menüme,
Kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Ara; 3 adet kayısı
öğlen; 4 yk pilav, 5 yk kabak yemeği, 1 dilim ekmek, 5 kaşık falan yoğurt
Ara; Yok yorgunluktan uyuyup kalmışım
Akşam; 1 tost, yanında domates, salatalık
Ara; Çay
Yürüyüş; 2 saat
Su; 3 lt
hoppaaaaaa ne oluyo takıma yaa herkez ayrılıcaz diyo nerde kaldı arkadaslık motivasyon dostluk bunlar nerde kaldı yaa hepimiz bırakalım o zaman kafamıza görezayıflamaya calısalım valla herkez ayrılsada tek başıma burdayım ve burda kalmak için elimden geleni sahsım adına yapmaya calısıyorumcanım arkadaşlarım öncelikle sunu söyliyim hepinizi cok seviyorum iyiki sizlerle tanıştım ve iyiki varsınız
ben takımdan ayrılma kararı aldım sebebi ise tamamen sevgili kaptanımla aynı fikirde olmam yani takim ruhu istiyorum
ve bunu bir kaç arkadaş ve kendimden başka kimsede görmedim. battı balık yan gider heszbı beni cok üzdü daha 24 25 yaşlarında pırıl pırıl gençlersiniz
ben 40 yasını geçmiş kocaman kadınım ben bu yasımda deli gibi çırpınıyorsam eger takımım için elimden geleni yapıyorsam herkesden aynı fedakârlığı beklemek benim hakkım bir gün kaçamak iki gün kaçamak bu bana ters. herkese iyi kilo vermeler diliyorum
al bi tane daha ayrılmak isteyenzeynep abla öncelile üzüldüm herkes sırayla ayrılma kararımı alıcak bu takımda kökten takımı kapatalım daha kolay olurbattı balık yan gider dedim doğru yedimde ama nefsim bir kere köreldimi baya bir idare ediyor beni o düşünceyle yedim 1 daha aklıma gelmez en azından dedim madem sizin istidiğiniz kadar fedakar değilim bu lafta bana geldiğine göre ilk başta ben çekiliyorum o zaman ...hepinize sağlıklı kilo vermeler
canım menünü begenmedimmmherkesin anneler gününü kutluyorum.
dünkü menüm..
sabah ılık su
iki dilim ekmek arası ince kaşar tost
ara elma
öğlen ev yapımı ince hamurlu 1 dilim pizza
2 bardak ayran
ara 10 -15 fındık
akşam yarım dilim pizza çay
30 dk.kadar yürüdüm (belime noldu bilmiyorum ama hala ağrıyoo)
2 lt.su.
dün dengesiz beslendim sabah kızımın sınavı vardı öğleden sonra misafir geldi bugünde misafirim var..
cooooooooooooooook haklısın topraks aynen katılıyorum sana herkez artık kimle sorunu varsa direk söylesin ki böyle gerginlikler olmasın artıkzeynepcim ne oluyor cidden anlamış değilim, pegasus da beni çok üzdü sen de ayrıca o ayrılma kararı almamıştı sen bir de ayrılacağım diyorsun.
arkadaşlar burada birlikte zayıflamaya çalışıyoruz, kimsenin kimseye göbek bağı yok o zaman kimse birbirine darılmasın kimin kiminle derdi varsa isim vererek konuşsun, kavga ederek değil konuşarak sorunlarımızı çözelim, burada sadece 4. takım yok isteyen kendine bir takım bulur. Bunu şunun için söylüyorum benimle derdi olan benimle kardeşimle derdi olan kardeşimle konuşsun. topraks ile ilgili bir sorun varsa söylersiniz ben de açıklamamı yaparım işime gelmiyorsa başka takıma giderim. Ya da kardeşimle ilgili bir probleminiz varsa söylersiniz o da ona göre davranır ya da çıkar. memleket meselesi değil bu, kardeşim ayrıldı diye ben size küsecek değilim beni çıkardınız diye kardeşim size küsecek değil.
ben şu an sadece eftelya ile ikimiz için konuşabilirim o yüzden ikimizi örnek veriyorum.
O zaman herkes açık yüreklilikle ad vererek konuşsun, üyeler de yorumlarını yapsın, kişiler kendi tercihlerini yapsınlar.
en basiti geçen cimcime için medeni cesaret örneği gösterdin ve fikrini söyledi buna karşılık hepimiz yorumlarımızı yaptık ve olay kapandı. o zaman arkadaş darılıp ya da haklı bulup gidebilirdi bu da bir tercihti ama o bizimle kalıp arayı yumuşatmayı tercih etti.
dün geceden beri düşündüğüm bu, açık açık konuşalım ve bu gereksiz duruma bir çözüm bulalım. zaten hayatımızda oldukça fazla sorun var buraya da sorun için değil keyifli bir şekilde kilo verip sohbet edebildiğimiz için geliyor. bunun tadını kaçırmadan yolumuza devam edelim lütfen.
bu sayfaları okurken gülümsemek benim hoşuma gidiyor o yüzden her fırsatta giriyorum. sen de burayı seviyorsan ve mutluysan gelmeye devam etmelisin. burayı sevdiğini, geldiğine çok memnun olduğunu söylüyorsun o zaman kalman gerek, ki biliyorsun biz de seni seviyoruz.
zeynep ne oldu sana anlamadim ben,biri kacamak yapti diye takimmi birakilir,sonucta kurallar geregi cezasi verilir,o da ceker budur yani olmasi gereken
ayrica benim takim ruhuna söyledigim hic bir kelime yok,benim istedigim var olan kurallarin uygulanmasi,bu uygulanmadigi takdirde ben eksigi kendimde görüyürum,buydu yani demek istedigim,sanirim ekndimi tam olarak ifade edecek kelimeleri bulamiyorum ve konu bambaska bi yere dogru gidiyor
ben bu konuyu aksam konusmak istemistim,mademki herkes fikrini yaziyor bende topraks in dedigi gibi rahatsiz oldugum konulari isim vererek yazayim,ki kimse zan altinda kalmasin ve ne demek isedigim tam olarak anlasilsin
ilk olarak mesaj sayisindan baslayayim
kurallar egregi haftada 49 mesaj zorunlulugu var,bana göre bu bile az ama topraks in bende yeri cok büyük oldugu icin eftelyada is yerinde gelemediginde 49 a karar kildik
mesaj konusunda rahatsiz oldugum isimler
eftelya
rapunzel
gerbera(deneme süresinde oldugundan daha fazlasini bekliyorum acikcasi)
zeynep
büyümeyenmayby
pokemon
bahar
simdi kizlar yukardaki üyeler biz 49 u gectik diyebilirsiniz,hemen konuyu aciklayayim
eftelya cnm,senin mesaj sayin hemen hemen her hafta eksik kaliyor,bu haftaki mesajlarina baktim 16
simdi sen dicenki ben is yerinden giremiyorum,tamam cnm,ben anliyorum seni,tabiki isin önemli ama ablana bakiyorum,eve pc götüryor ki konudan uzak kalmasin,sende aksamlari sohbete dahil olarak eksik mesajlarini tamamlayabilirsin
rapunzel ve gerbera,simdi siz diceksinizki biz mesaj sayimizi doldurduk,haklisiniz fakat sizin yogun bir misafir trafiginiz oldugundan gündüz sohbete dahil olamiyorsunuz,aksam geldiginizdede ündüzü cevaplayana kadar aksami kaciriyorsunuz,ben bundan rahatsizlik duyuyorum,yok misafiri birak gel burda otur diyemem ben size,kendinize bir düzen kurabiolirsiniz yanliz
özellikle rapunzel sana söylemek istedigim bisey var,takima ilk alindiginda sohbetin iyidi,gündüzde geliyordun,konu kacirmioyrdun ve ben menundum senden,ne zamanki ameliyat oldun,takimdan uzaklastin,eger baska bir sorun varsa bunuda bildir konusalim lütfen
zeynep cnm,senin cabalarinda gercekten süphem yok yanliz sende son zamanlarda sadece aksam sohbetlerine dahil oluyorsun,bu bende ne oldu sorusunu uyandirdi,gündüz gelememenle ilgili bir sorun varsa lütfen bunu bize bildir ki bizde caresini bulmaya calisalim
büyümeyenbayb cnm bi ara dedin evde net yok,bi kere is yerinde sorun var,tamam cnm,is yerine bisey diyemem,sonucta sende orda calisan bir iscisin,isi birak gel diyemem,yanliz takima ilk katildiginda seninde katilimin gündüzleri daha fazlaydi,kaldiki aksamlari bile seni göremiyoruz
pokemon ayni seyleri sana söylicem cnm,gercekten sende son zamanlarda bir sogukluk hissediyorum,sanki usanmissin gibi bir his uyandi bende,hizlica yorum yapip cikma gördüm,nedenini bizimle paylaski sorun bizdeyse bunu caresini bulmaya calisalim,
bahar cnm,seninde gündüz gelem sorunun vardi bunu cözdün,tesekkürler,sana söylicem sey beslenmenle ilgili,ben eminimki sen istesen öglen yemegine evden götürme konusunda care bulursun,bu konuda biraz kolayina kaciyorsun sanki,lütfen sende artik bir düzen oturt kendine
simdi diger konu olan ögün atlamaya geciyorum.tek tek isim yazmayayim,bunu hemen hemen herkes bi kac defa yapti,bunlar istisna tarafi ve buna bisey demiyorum,yanliz ben takim olarak bundan sonra ögün atlayana uyari verecegim diyorum(ana ve ara ögünler ikisinede),sonrada ya arada 3-5 findik yemedi diye uyari verme diye bir ses konusuyor icimden,tamam diyorum,ve ben tamam dedikce bakiyorumki aralarda azalmis,kizlar bunun caresini ben bulamadim,bu konuda herkes fikrini söylesin lütfen,eger kural gereksiz diyorsaniz kurali kaldiralim,yok kural yerinde olmus diyorsaniz kendimizi toparlayaim lütfen
aus cnm sen bir mesajinda bizmi yeterli olmuyoruz demissin,simdi yukardaki seyler uygulanmadigi zaman ben kendimde sorun ariyorum,defelarca bu konuda konusuldu cünkü,her defasinda herkesin ortak karari düzelir oldu,düzelme olmayinca sorunu kendimde aradim bende,sorun bende yani bu durumda
kimse hic bir yere gitmiyor ayrica bu yazilanlari okuduktan sonra herkes cevabini yazssin lütfen,ortak bir karar verelim ne yapilacagiyla ilgili,verieln kararada uymayana uyari verelim diyorum,sizde kabul etsenizde,etmesenizde bunu bildirin lütfen,verilmeyen her cevabi kabul edilmemis sayacagim,ona göre kurallarda düzenleme yapacagim...
kaptanlik konusuna gelince nbu verilen karara her ne olursa olsun uyulacaksa tamam kizlar hedefime kadar kalirim,yok yine aksamalar olursa kusura bakmayin kizlar ben birakirim bu isi..
hastalik,aile ici bazi sorunlar oldugunda zaten göz yumuluyor,bunun harici herkes kendine bir düzen kursun lütfen..
benimle ilgili herhangi bir uyariniz varsa bunuda bildirin kizlar,ister kizin,ister yumusak bir dille uyarin ama söyleyin,sonucta bende eksiklerim varsa bilip bunlari tamamlamak isterim..
eger kirilan varsa kusura bakmayin arkadaslar,gercekten konusmadikca ipin ucu kaciyor...
selam kızlar geçmişe boğulmam lazım
güzel menü zeynep abla spora lafım yok zatenkısaca dünki menüm
sabah uyanınca 50 defa parmak ucunda zıplama
2 kupa sıcak su
2 dilim tam.bug. ekmeği arası hellim peynirli tost
bol maydonoz
1 domates
4 yeşil zeytin
1 kupa yeşil cay
ara 1 ç.bardagı süt
öğlen
bol salatanın içerisine
6 kaşık yeşil mercimek haşlaması içerisine bol nar eşkisi ve 1 tatlı kaşığı yag
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara 1 kivi
akşam 5 kasık taze fasulye yemeği susuz ve etsiz
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmgi
ara 1 elme 1 cay.bar. süt
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile
1 saat spor aletleriyle
ve 1.5 saat yürüyüş
Evet canım , senin her zamanki menünden oldukça farklı olmuş.
Akşam yemeğini keşke bol malzemeli bir salata ile tamamlasaydın çok daha iyi olacakmış.
Sağol tatlım , bu hafta bende öyle ümit ediyorum . Daha kişiye özel yemek sistemime döndüm .
Sabah kahvaltı yok canım
Öğlende hem pilav hem ekmek :26:
Sporların çok güzel canım .
Yediklerinde öyle ama kahveyi şekersiz tüket
evet şimdi herkes eteğindeki taşları döksün ve hafifleyelim kızlaaarrrrrrr
pegasus canım öncelikle ben de bu fikri ortaya atan olarak rahatsızlıklarımı dile getireyim
mesaj konusunda söylediklerine katıldığım yönler var. 49 mesaj sayısının bir sembol olduğunu ve bana göre yeterli olduğunu düşünüyorum. Çünkü kimin mesaj doldurmak için kiminse burada olmak için burada olduğunu anlayabilecek durumdayız hepimiz. örneğin benim başıma da gelmişti geçen hafta dileğin başına geldi eğer hesaplı iş yapmış olsaydık 2-3 mesajla cezaya kalmaz hemen tamamlardık. burada hesap yapmadan olabildiğimiz kadar bulda olduğumuzun ispatı budur. Çünkü biz bu 49 mesajı 149 da yapsak sohbet etmek istemeyen kişi belli bir saattte girer ve tek tek mesaj yazarak bu sayıyı doldurur. Bana göre sayısal değerden çok içerik önemli. mesajlar konusunda eftelya,garbera ve rapunzelin eksikli olduğunu düşünüyorum ben de, pokemon için de aynı düşünebilirim son haftalarda soğukluğunu ben de farkettim fakat onun bu konuya açıklık getirebilecek sebepleri olduğunu düşünüyorum nedense, bende öyle bir izlenim bıraktı.
eftelya için ise, takım için eksik olduğunu düşünüyorum aynen dediğin gibi fırsat yaratabilir fakat benim için eksik değil çünkü aynı evde yaşıyoruz, dolayısıyla onu objektif değerlendirmem mümkün değil burası haricinde de diyet için birbirimizi destekliyoruz. aynı takımda olmanın bize güç kattığı kesin, fakat çoğunluğun fikri daha önemli, gerekirse ben kovalarım onu
rapunzel ve garbera için ise sayıları yüksek olsa da içerik olarak takımın içinde olduklarını hissetmiyorum. aynen dediğin gibi kimse yokken menülere yorum yapıp çıkıyorlar, ben kendi adıma ikisi ile de iletişim kurabilmiş değilim.
bir de her hafta bir oylama yapıp o hafta en aktif(sayı olarak değil yanlız içerik olarak) kişiyi seçelim ve ona ödül verelim. illa yemek ödülü olmayabilir motive edici başka ödüller de olabilir.denemece tabi kabul ederseniz
gelelim menü kuralına, bu kuralın diyet gerçeğine bakıldığında çok yerinde bir kural olduğunu söylemeye gerek yok bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. daha önce de söylediğim gibi bazı kuralların doğruluğu ile pratikteki uygulaması çelişebiliyor. Ben bu kuralın yumuşatılarak devam etmesi taraftarıyım yanlız bunu kendim ve kardeşim için istemiyorum bu sefer sadece senin için istiyorum. Çünkü seni tanıdığım kadarıyla kuralcı bir kişisin ve bu kural koyulduysa kişileri birer ikişer takımdan atman gerekiyor fakat gönlün de buna razı olmuyor. bu durumda kendin ile çelişiyorsun. benim fikrim bu kural kalsın
şok diyetler yasak mazeretli ya da mazeretsiz düzensiz menü sunan diğerlerinde yaptığımız gibi ceza alsın. Bu durumda ben bugün dışarıdaydım ara yapamadım dersem sonunda ceza alırım. hastalık hariç tabi... herkes yanında ara öğünlük bişeyler taşımayı adet edinir o zaman. bilemiyorum ne kadar kabul görür ancak ceza vermek birini takım dışına çıkarmaktan daha kolay gelecektir sana diye düşünüyorum.
başkaaaa
zeynepcim senden rahatsızlığımı da söyliyim:)) spor konusunda çok fazla hassas olduğunu düşünüyorum. geçen haftaki cezalarını düşünecek olursakausun sınıf örneği bana çok mantıklı geldi, biz tabiki birbirimizi motive etmeliyiz ama herkes farklı motive olur. Biri onu ezdiğin zaman motive olabilir mesela hırslandırdığın zaman ama ben pohpohlandığımda motive oluyorum. olaya bu tarafından da bakmak gerek.
bahar da geceleri geliyor ve çoğunlukla cevap vermekle geçiyor zamanı fakat nedense ondan ben negatif bir elektirik almıyorum, samimi buluyorum.
bir de yüksek müsadenizle siz ceza vermeye durun ben de takımın ödülden sorumlu bakanı olmak istiyorum, kararınızı beklemekteyim sayın kaptanım :)))
başka da bir derdim yok ben mutluyum takımı seviyorum, sizleri seviyorum...
artık konusulup su gerginlikler düzelsin eski eglenceli günleri geri istiyorum been yaaabazen öyle zamanlar olur ki biri size gelip canıımmmm dese siz canın çıksın diye anlar ve sinir olursunuz. kişiler arasında bir anlaşmazlık olduğunda hedef kırıcı olmaksa deeminki örnek misali çok rahat yapılabilir. dil yarası çok derindir. fakat kişinin asıl hedefi yapıcı olmaksa oradan güzel bir sonuç çıkar ve sorun çözülür.
burada şu an yaşanan durumda da hedefin üzüm yemek olduğunu düşünüyorum ve eminim sizlerde öyle düşünüyorsunuzdur
ben 7 aylıgım ha topraks7 aylık mısın kız sen bi sakin bi kabul görsün sen oyunu çiğdeme verirsin onu beğenirsen
eyvaaah inşallah gece uyuyr canım yaaaya burda sizle lak lak yapıcam diye kızı uyandırmıyorum sanırım 2,5 3 saattir uyuyo şimdi gece uyurmu bu kız
canım gec oldu ama yazdıgım sanada basarılar dilerimkızlar ben girdim artık 9. takıma.. hepimize bol şans. öpüyorum sizleri de.
pegasus biz iyi günde kötü günde bir takımız hihihihihih hekes yemin etsin 4. takım yemini, iyi günde kötü ünde, su topladığında,regl döneminde kaçamak yapığında dahiarkadaşımı asla yalnız bırakmayacağıma ve onun motivasyonunu ayakta tuacağıma bla bla..:)))
canım öyle pes etmek yok, sen nasıl bizi idare ediyosan bizde ederiz. zaten bu halinle bile birçok takım kaptanından süperötesisin biraz mükemmelliyeçi bir yapın var o yüzden kendine haksızlık ediyosun.
seni her zaman olduğun yerde aramızda görmek isteriz.
daha yazacak çok şey var ama yazamıyoum klayem bozuk.
kaptanlığı bırakısan koca bi yaşpastayı oturur tek başıma yerim
kaynanan senin ruh haliniçok fena etkilemiş sen rahat ol canım kendi adıma en senin her halinden memnunum.
kızlar kusura bakmayın girdim ama su hiç susmadan ağlıyo başımda anne diye ben gidiyorum uğramaya çalışıcam
slm kızlar inanılmaz derecede sinirliyim kırıcı şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyoum.
benim klavyem bozuk yazı yazamıyorum bunu 40 kez söyledim
klavyemin bozuk olma nedenini söyleyim buraya gireceğim mesaj yazacağım diye asya sürekli bilgisayarın süne çıkıyor o kadar çok çıktıki o kadar çok asya tepemdeyken yazı yazmaya çalıştımki klayem bozuldu.
1 ay tami süresi var eşim taildeyken göndereyim diye idare etmeye çalışıyorum
2 satrı yazıyıı yarım saatte yazyorıum. lütfen ekran klayvesni bulun açın 1 gün oyunca onunla yazmayı deneyin.
lütfen birazcık empati kurun.
defalaca kısa yazdımından dolayı özür diledim. zorlandığımı dile getidim demekki onları okumamışsınız.
hatta menümün ilk halini birde harflerin tamamlanmış halini ile koydum eni anlayabilin diye
hadi bunları boşwerin ne zoruma gidiyo biliyomusunuz.
heskes kendine zayıflar. burada gül gibi geçinip giderken niye sürekli, birbirinizden rahatsızlık duyuyorsunuz.
ben bu takıma girdiğimde 4 kişiydik takım çok güzel kilo veriyodu ayaktaydı.
en önemlisi kimse kimseye takmıyodu.
siz birbirinize takmaya devam edin
yazıklar olsun çocuğumdan çalıpta size harcadığım zamana yazıklar olsun hiçi değeri önemi yokmuş.
ben başka takıma transfer olmak istiyoum. bu kadar kuruntulu bir akımda kalmak istemiyoum. benim kaçamaklarım benim yapmadığım spor hepsini eksiksiz tamamladığım cezalarım sizi bu kadar etkiliyosa ben gidiyoum.
siz o mükemmel takımı nede kurabiliyosanız buyun kurun.
benim elimden gelen bu.
şu an ben bunları yazarken asya yarım saat ağladı.
daha başka ne diyeilirimki
burada motive oluyoruz hepimiz faydalanıyouz. sorun değil ben faydalanmam. yeterki sizin kilo vermenizi engellemeyim. sanki o kadar şeyi ağzınıza ben tepişitiyoum.
bu yazıyı en az 40 dakikada yazdım
evet şimdi herkes eteğindeki taşları döksün ve hafifleyelim kızlaaarrrrrrr
pegasus canım öncelikle ben de bu fikri ortaya atan olarak rahatsızlıklarımı dile getireyim
mesaj konusunda söylediklerine katıldığım yönler var. 49 mesaj sayısının bir sembol olduğunu ve bana göre yeterli olduğunu düşünüyorum. Çünkü kimin mesaj doldurmak için kiminse burada olmak için burada olduğunu anlayabilecek durumdayız hepimiz. örneğin benim başıma da gelmişti geçen hafta dileğin başına geldi eğer hesaplı iş yapmış olsaydık 2-3 mesajla cezaya kalmaz hemen tamamlardık. burada hesap yapmadan olabildiğimiz kadar bulda olduğumuzun ispatı budur. Çünkü biz bu 49 mesajı 149 da yapsak sohbet etmek istemeyen kişi belli bir saattte girer ve tek tek mesaj yazarak bu sayıyı doldurur. Bana göre sayısal değerden çok içerik önemli. mesajlar konusunda eftelya,garbera ve rapunzelin eksikli olduğunu düşünüyorum ben de, pokemon için de aynı düşünebilirim son haftalarda soğukluğunu ben de farkettim fakat onun bu konuya açıklık getirebilecek sebepleri olduğunu düşünüyorum nedense, bende öyle bir izlenim bıraktı.
eftelya için ise, takım için eksik olduğunu düşünüyorum aynen dediğin gibi fırsat yaratabilir fakat benim için eksik değil çünkü aynı evde yaşıyoruz, dolayısıyla onu objektif değerlendirmem mümkün değil burası haricinde de diyet için birbirimizi destekliyoruz. aynı takımda olmanın bize güç kattığı kesin, fakat çoğunluğun fikri daha önemli, gerekirse ben kovalarım onu
rapunzel ve garbera için ise sayıları yüksek olsa da içerik olarak takımın içinde olduklarını hissetmiyorum. aynen dediğin gibi kimse yokken menülere yorum yapıp çıkıyorlar, ben kendi adıma ikisi ile de iletişim kurabilmiş değilim.
bir de her hafta bir oylama yapıp o hafta en aktif(sayı olarak değil yanlız içerik olarak) kişiyi seçelim ve ona ödül verelim. illa yemek ödülü olmayabilir motive edici başka ödüller de olabilir.denemece tabi kabul ederseniz
gelelim menü kuralına, bu kuralın diyet gerçeğine bakıldığında çok yerinde bir kural olduğunu söylemeye gerek yok bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. daha önce de söylediğim gibi bazı kuralların doğruluğu ile pratikteki uygulaması çelişebiliyor. Ben bu kuralın yumuşatılarak devam etmesi taraftarıyım yanlız bunu kendim ve kardeşim için istemiyorum bu sefer sadece senin için istiyorum. Çünkü seni tanıdığım kadarıyla kuralcı bir kişisin ve bu kural koyulduysa kişileri birer ikişer takımdan atman gerekiyor fakat gönlün de buna razı olmuyor. bu durumda kendin ile çelişiyorsun. benim fikrim bu kural kalsın
şok diyetler yasak mazeretli ya da mazeretsiz düzensiz menü sunan diğerlerinde yaptığımız gibi ceza alsın. Bu durumda ben bugün dışarıdaydım ara yapamadım dersem sonunda ceza alırım. hastalık hariç tabi... herkes yanında ara öğünlük bişeyler taşımayı adet edinir o zaman. bilemiyorum ne kadar kabul görür ancak ceza vermek birini takım dışına çıkarmaktan daha kolay gelecektir sana diye düşünüyorum.
başkaaaa
zeynepcim senden rahatsızlığımı da söyliyim:)) spor konusunda çok fazla hassas olduğunu düşünüyorum. geçen haftaki cezalarını düşünecek olursakausun sınıf örneği bana çok mantıklı geldi, biz tabiki birbirimizi motive etmeliyiz ama herkes farklı motive olur. Biri onu ezdiğin zaman motive olabilir mesela hırslandırdığın zaman ama ben pohpohlandığımda motive oluyorum. olaya bu tarafından da bakmak gerek.
bahar da geceleri geliyor ve çoğunlukla cevap vermekle geçiyor zamanı fakat nedense ondan ben negatif bir elektirik almıyorum, samimi buluyorum.
bir de yüksek müsadenizle siz ceza vermeye durun ben de takımın ödülden sorumlu bakanı olmak istiyorum, kararınızı beklemekteyim sayın kaptanım :)))
başka da bir derdim yok ben mutluyum takımı seviyorum, sizleri seviyorum...
zeynep ne oldu sana anlamadim ben,biri kacamak yapti diye takimmi birakilir,sonucta kurallar geregi cezasi verilir,o da ceker budur yani olmasi gereken
ayrica benim takim ruhuna söyledigim hic bir kelime yok,benim istedigim var olan kurallarin uygulanmasi,bu uygulanmadigi takdirde ben eksigi kendimde görüyürum,buydu yani demek istedigim,sanirim ekndimi tam olarak ifade edecek kelimeleri bulamiyorum ve konu bambaska bi yere dogru gidiyor
ben bu konuyu aksam konusmak istemistim,mademki herkes fikrini yaziyor bende topraks in dedigi gibi rahatsiz oldugum konulari isim vererek yazayim,ki kimse zan altinda kalmasin ve ne demek isedigim tam olarak anlasilsin
ilk olarak mesaj sayisindan baslayayim
kurallar egregi haftada 49 mesaj zorunlulugu var,bana göre bu bile az ama topraks in bende yeri cok büyük oldugu icin eftelyada is yerinde gelemediginde 49 a karar kildik
mesaj konusunda rahatsiz oldugum isimler
eftelya
rapunzel
gerbera(deneme süresinde oldugundan daha fazlasini bekliyorum acikcasi)
zeynep
büyümeyenmayby
pokemon
bahar
simdi kizlar yukardaki üyeler biz 49 u gectik diyebilirsiniz,hemen konuyu aciklayayim
eftelya cnm,senin mesaj sayin hemen hemen her hafta eksik kaliyor,bu haftaki mesajlarina baktim 16
simdi sen dicenki ben is yerinden giremiyorum,tamam cnm,ben anliyorum seni,tabiki isin önemli ama ablana bakiyorum,eve pc götüryor ki konudan uzak kalmasin,sende aksamlari sohbete dahil olarak eksik mesajlarini tamamlayabilirsin
rapunzel ve gerbera,simdi siz diceksinizki biz mesaj sayimizi doldurduk,haklisiniz fakat sizin yogun bir misafir trafiginiz oldugundan gündüz sohbete dahil olamiyorsunuz,aksam geldiginizdede ündüzü cevaplayana kadar aksami kaciriyorsunuz,ben bundan rahatsizlik duyuyorum,yok misafiri birak gel burda otur diyemem ben size,kendinize bir düzen kurabiolirsiniz yanliz
özellikle rapunzel sana söylemek istedigim bisey var,takima ilk alindiginda sohbetin iyidi,gündüzde geliyordun,konu kacirmioyrdun ve ben menundum senden,ne zamanki ameliyat oldun,takimdan uzaklastin,eger baska bir sorun varsa bunuda bildir konusalim lütfen
zeynep cnm,senin cabalarinda gercekten süphem yok yanliz sende son zamanlarda sadece aksam sohbetlerine dahil oluyorsun,bu bende ne oldu sorusunu uyandirdi,gündüz gelememenle ilgili bir sorun varsa lütfen bunu bize bildir ki bizde caresini bulmaya calisalim
büyümeyenbayb cnm bi ara dedin evde net yok,bi kere is yerinde sorun var,tamam cnm,is yerine bisey diyemem,sonucta sende orda calisan bir iscisin,isi birak gel diyemem,yanliz takima ilk katildiginda seninde katilimin gündüzleri daha fazlaydi,kaldiki aksamlari bile seni göremiyoruz
pokemon ayni seyleri sana söylicem cnm,gercekten sende son zamanlarda bir sogukluk hissediyorum,sanki usanmissin gibi bir his uyandi bende,hizlica yorum yapip cikma gördüm,nedenini bizimle paylaski sorun bizdeyse bunu caresini bulmaya calisalim,
bahar cnm,seninde gündüz gelem sorunun vardi bunu cözdün,tesekkürler,sana söylicem sey beslenmenle ilgili,ben eminimki sen istesen öglen yemegine evden götürme konusunda care bulursun,bu konuda biraz kolayina kaciyorsun sanki,lütfen sende artik bir düzen oturt kendine
simdi diger konu olan ögün atlamaya geciyorum.tek tek isim yazmayayim,bunu hemen hemen herkes bi kac defa yapti,bunlar istisna tarafi ve buna bisey demiyorum,yanliz ben takim olarak bundan sonra ögün atlayana uyari verecegim diyorum(ana ve ara ögünler ikisinede),sonrada ya arada 3-5 findik yemedi diye uyari verme diye bir ses konusuyor icimden,tamam diyorum,ve ben tamam dedikce bakiyorumki aralarda azalmis,kizlar bunun caresini ben bulamadim,bu konuda herkes fikrini söylesin lütfen,eger kural gereksiz diyorsaniz kurali kaldiralim,yok kural yerinde olmus diyorsaniz kendimizi toparlayaim lütfen
aus cnm sen bir mesajinda bizmi yeterli olmuyoruz demissin,simdi yukardaki seyler uygulanmadigi zaman ben kendimde sorun ariyorum,defelarca bu konuda konusuldu cünkü,her defasinda herkesin ortak karari düzelir oldu,düzelme olmayinca sorunu kendimde aradim bende,sorun bende yani bu durumda
kimse hic bir yere gitmiyor ayrica bu yazilanlari okuduktan sonra herkes cevabini yazssin lütfen,ortak bir karar verelim ne yapilacagiyla ilgili,verieln kararada uymayana uyari verelim diyorum,sizde kabul etsenizde,etmesenizde bunu bildirin lütfen,verilmeyen her cevabi kabul edilmemis sayacagim,ona göre kurallarda düzenleme yapacagim...
kaptanlik konusuna gelince nbu verilen karara her ne olursa olsun uyulacaksa tamam kizlar hedefime kadar kalirim,yok yine aksamalar olursa kusura bakmayin kizlar ben birakirim bu isi..
hastalik,aile ici bazi sorunlar oldugunda zaten göz yumuluyor,bunun harici herkes kendine bir düzen kursun lütfen..
benimle ilgili herhangi bir uyariniz varsa bunuda bildirin kizlar,ister kizin,ister yumusak bir dille uyarin ama söyleyin,sonucta bende eksiklerim varsa bilip bunlari tamamlamak isterim..
eger kirilan varsa kusura bakmayin arkadaslar,gercekten konusmadikca ipin ucu kaciyor...
sana katılıyorum nihayet biri var benim gibi düşünenHaydaaaaaaaaaaaa !
Çok uzun uzun yazdım , dönüp okudum ve hepsini sildim .
Tek söyleyeceğim şey ; şaşkınım ve takım ruhu isteyenlerin(!) takıma hadi ben gidiyorum eyvallah diyerek veda etmelerini aklım almıyor. 34 yaşındayım , benim bu güne kadar öğrendiğim ruh böyle bir şey değil arkadaşlar.
Nasıl bir rüzgara kapılıp gidiyorsanız , yanlış yapıyorsunuz .
Takımda henüz deneme sürecinde olan bir arkadaş battı balık yan gider dedi diye mi başka takım tercih ediyorsunuz ? Bir diğer arkadaşımız 2 hafta üst üstte kilo aldı diye mi ?
Öteki sürekli kaçamak yapıyor diye mi?Başkası az giriyor diye mi ? Bir diğeri hastaydı ve ipin ucunu kaçırdı diye mi ?
Hayır anlamıyorum neden yani ?
Bu yukarıda yazdıklarım olduğunda kimsenin emeklerine zeval gelmiyor ki , azmeden ve çabalayan yine kilosunu veriyor ve karşılığını alıyor. Yok emek karşılığı listeye girmekse sadece , yorumsuz kalıyorum !
Çok üzüldüm .
Yukarıda yazdıklarım ne kadar sert gözüküyorsa , sizden bir halt olmayacak ben ayrılıyorum demek ( ben o sözlerden sadece bunu anladım ) de o kadar sertti .
rcanım arkadaşlarım öncelikle sunu söyliyim hepinizi cok seviyorum iyiki sizlerle tanıştım ve iyiki varsınız
ben takımdan ayrılma kararı aldım sebebi ise tamamen sevgili kaptanımla aynı fikirde olmam yani takim ruhu istiyorum
ve bunu bir kaç arkadaş ve kendimden başka kimsede görmedim. battı balık yan gider heszbı beni cok üzdü daha 24 25 yaşlarında pırıl pırıl gençlersiniz
ben 40 yasını geçmiş kocaman kadınım ben bu yasımda deli gibi çırpınıyorsam eger takımım için elimden geleni yapıyorsam herkesden aynı fedakârlığı beklemek benim hakkım bir gün kaçamak iki gün kaçamak bu bana ters. herkese iyi kilo vermeler diliyorum
slm kızlar inanılmaz derecede sinirliyim kırıcı şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyoum.
benim klavyem bozuk yazı yazamıyorum bunu 40 kez söyledim
klavyemin bozuk olma nedenini söyleyim buraya gireceğim mesaj yazacağım diye asya sürekli bilgisayarın süne çıkıyor o kadar çok çıktıki o kadar çok asya tepemdeyken yazı yazmaya çalıştımki klayem bozuldu.
1 ay tami süresi var eşim taildeyken göndereyim diye idare etmeye çalışıyorum
2 satrı yazıyıı yarım saatte yazyorıum. lütfen ekran klayvesni bulun açın 1 gün oyunca onunla yazmayı deneyin.
lütfen birazcık empati kurun.
defalaca kısa yazdımından dolayı özür diledim. zorlandığımı dile getidim demekki onları okumamışsınız.
hatta menümün ilk halini birde harflerin tamamlanmış halini ile koydum eni anlayabilin diye
hadi bunları boşwerin ne zoruma gidiyo biliyomusunuz.
heskes kendine zayıflar. burada gül gibi geçinip giderken niye sürekli, birbirinizden rahatsızlık duyuyorsunuz.
ben bu takıma girdiğimde 4 kişiydik takım çok güzel kilo veriyodu ayaktaydı.
en önemlisi kimse kimseye takmıyodu.
siz birbirinize takmaya devam edin
yazıklar olsun çocuğumdan çalıpta size harcadığım zamana yazıklar olsun hiçi değeri önemi yokmuş.
ben başka takıma transfer olmak istiyoum. bu kadar kuruntulu bir akımda kalmak istemiyoum. benim kaçamaklarım benim yapmadığım spor hepsini eksiksiz tamamladığım cezalarım sizi bu kadar etkiliyosa ben gidiyoum.
siz o mükemmel takımı nede kurabiliyosanız buyun kurun.
benim elimden gelen bu.
şu an ben bunları yazarken asya yarım saat ağladı.
daha başka ne diyeilirimki
burada motive oluyoruz hepimiz faydalanıyouz. sorun değil ben faydalanmam. yeterki sizin kilo vermenizi engellemeyim. sanki o kadar şeyi ağzınıza ben tepişitiyoum.
bu yazıyı en az 40 dakikada yazdım
ya canım sendemi gidiyorsun yaa herkez bi gitme karadır aldı gidiyo yaaaa gitme konuşalım önce bi yaaa bide herkezi katıp konusma gel sorun kimle ise konuş düzelsin bu gerginlik gitme yaaaaa
ben klayesi bozuk, çocuğu olan, kaçamak yapan arada bir kilo alan biriyim takımın standartlarınıza uygun değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?