Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sorun sende değil diyet yapmak kilo vermek isteyen dinler istemeyen dinlemez herkes en başta kendinden sorumlu
bencede canım katılıyorum bu sözüne
hadi bakalım canım cumaya büyük süprizler bekliyorum :)
canım menün güzel patlıcanlı makarnayıda hiç denemedim

baya bi batmış balık canım ne oldu daha dün hırslıydın hemen pesmi ettin hafta iççi kaçamak yok asla tamammı

menün ve sporun cok güzel toprak
menün güzel aus spora cok yüklenmişsin karnın agrımasın sonra :26:
tamam canım sen çık ben de Suyu dışarı çıkarayım evdekileri uyutmıycak yoksa bir pazar uyusunlar bari
öptüm canım

senin kız gece gec yatıyo sabah erken kalkıyo allah kolaylık versin sana canım yaa

pegasus biz iyi günde kötü günde bir takımız hihihihihih hekes yemin etsin 4. takım yemini, iyi günde kötü ünde, su topladığında,regl döneminde kaçamak yapığında dahiarkadaşımı asla yalnız bırakmayacağıma ve onun motivasyonunu ayakta tuacağıma bla bla..:)))

canım öyle pes etmek yok, sen nasıl bizi idare ediyosan bizde ederiz. zaten bu halinle bile birçok takım kaptanından süperötesisin biraz mükemmelliyeçi bir yapın var o yüzden kendine haksızlık ediyosun.

seni her zaman olduğun yerde aramızda görmek isteriz.

daha yazacak çok şey var ama yazamıyoum klayem bozuk.
kaptanlığı bırakısan koca bi yaşpastayı oturur tek başıma yerim
kaynanan senin ruh haliniçok fena etkilemiş sen rahat ol canım kendi adıma en senin her halinden memnunum.

spor güzel canım menünde fena degil
hoppaaaaaa ne oluyo takıma yaa herkez ayrılıcaz diyo nerde kaldı arkadaslık motivasyon dostluk bunlar nerde kaldı yaa hepimiz bırakalım o zaman kafamıza görezayıflamaya calısalım valla herkez ayrılsada tek başıma burdayım ve burda kalmak için elimden geleni sahsım adına yapmaya calısıyorum
al bi tane daha ayrılmak isteyen
canım menünü begenmedimmm akşam corba felan içseydin keşke cok ekmekli olmuş günün
cooooooooooooooook haklısın topraks aynen katılıyorum sana herkez artık kimle sorunu varsa direk söylesin ki böyle gerginlikler olmasın artık

kaptan ben demek istediklerini anladım ben kendi adıma söyleyim çalışıyorum diye gündüz giremiyordum öyle olmuyordu gittim telefon aldım telefondan gireyim diye öglen menülerim olmuyordu onu da evden sandiviç yapıp götürdüm banklarda yedim kaptan valla sporumu da yapıyorum az kilo veriyorum ama o kadar geliyo elimden işe yürüyerek gidip geliyorum evde ip atlıyorum mekik cekiyorum az kılo verıyorum ama gercekten ben zayıflamak istiyorum kaptan arada kaçamaklarım oldu ama asla bilerek degildi gercekten istem dışı kendimi tutamadıgımdan olmuştu ama gercekten bayadır kaçamak yapmadım yapmicamda 55 i görmeden kaçamak yasak bana
kendimi daha fazla nasıl ifade edebilirim bilmiyorum ama gercekten 4.cü takımda olmayı istiyorum ve zayıflamak istiyorum sizlerle birlikte

Son düzenleme:
güzel menü zeynep abla spora lafım yok zaten

topraks canım ben senden voltaj voltaj elektrik alıyorum gercekten kurallara uymaya elimden geldigi kadar calısıyıroum gündüzleride giriyorum araları daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum inanki
ödüllerden sorumlu bakan olmanı onaylıyorum kabul ediyorum senden güzel ödüller bekliyorum

artık konusulup su gerginlikler düzelsin eski eglenceli günleri geri istiyorum been yaaa
7 aylık mısın kız sen bi sakin bi kabul görsün sen oyunu çiğdeme verirsin onu beğenirsen
ben 7 aylıgım ha topraks
ya burda sizle lak lak yapıcam diye kızı uyandırmıyorum sanırım 2,5 3 saattir uyuyo şimdi gece uyurmu bu kız
eyvaaah inşallah gece uyuyr canım yaaa
kızlar ben girdim artık 9. takıma.. hepimize bol şans. öpüyorum sizleri de.
canım gec oldu ama yazdıgım sanada basarılar dilerim

ay canım beni gece gece güldürdün yemin edelim evet

kızlar kusura bakmayın girdim ama su hiç susmadan ağlıyo başımda anne diye ben gidiyorum uğramaya çalışıcam

aus canım bi yerde sekerle ilgili bişey demiştin ben gliba cevap yazmadım ona cevap verim
canım ben diyete başlamadan önce yani 12 subattan önce caya 2 şeker kahveye 3 şeker atardım bazen4 seker bile atardım:26: yeşil çayı herzaman sekersiz içerdim
ama şimdi yeşil çayı ve siyah cayı sekersiz içiyorum
türk kahvesini tek sekerli içiyorum ona bi türlü şekersiz alışamadım yaaa yavas yavas bıraktım sekeri inşallah komple bırakırım

slm kızlar inanılmaz derecede sinirliyim kırıcı şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyoum.

benim klavyem bozuk yazı yazamıyorum bunu 40 kez söyledim

klavyemin bozuk olma nedenini söyleyim buraya gireceğim mesaj yazacağım diye asya sürekli bilgisayarın süne çıkıyor o kadar çok çıktıki o kadar çok asya tepemdeyken yazı yazmaya çalıştımki klayem bozuldu.

1 ay tami süresi var eşim taildeyken göndereyim diye idare etmeye çalışıyorum
2 satrı yazıyıı yarım saatte yazyorıum. lütfen ekran klayvesni bulun açın 1 gün oyunca onunla yazmayı deneyin.

lütfen birazcık empati kurun.

defalaca kısa yazdımından dolayı özür diledim. zorlandığımı dile getidim demekki onları okumamışsınız.
hatta menümün ilk halini birde harflerin tamamlanmış halini ile koydum eni anlayabilin diye

hadi bunları boşwerin ne zoruma gidiyo biliyomusunuz.

heskes kendine zayıflar. burada gül gibi geçinip giderken niye sürekli, birbirinizden rahatsızlık duyuyorsunuz.

ben bu takıma girdiğimde 4 kişiydik takım çok güzel kilo veriyodu ayaktaydı.
en önemlisi kimse kimseye takmıyodu.

siz birbirinize takmaya devam edin

yazıklar olsun çocuğumdan çalıpta size harcadığım zamana yazıklar olsun hiçi değeri önemi yokmuş.

ben başka takıma transfer olmak istiyoum. bu kadar kuruntulu bir akımda kalmak istemiyoum. benim kaçamaklarım benim yapmadığım spor hepsini eksiksiz tamamladığım cezalarım sizi bu kadar etkiliyosa ben gidiyoum.
siz o mükemmel takımı nede kurabiliyosanız buyun kurun.

benim elimden gelen bu.

şu an ben bunları yazarken asya yarım saat ağladı.

daha başka ne diyeilirimki
burada motive oluyoruz hepimiz faydalanıyouz. sorun değil ben faydalanmam. yeterki sizin kilo vermenizi engellemeyim. sanki o kadar şeyi ağzınıza ben tepişitiyoum.

bu yazıyı en az 40 dakikada yazdım

ya canım sendemi gidiyorsun yaa herkez bi gitme karadır aldı gidiyo yaaaa gitme konuşalım önce bi yaaa bide herkezi katıp konusma gel sorun kimle ise konuş düzelsin bu gerginlik gitme yaaaaa

nedeni bir önceki mesajda yazdım

nedeni bir önceki mesajda yazdım

sana katılıyorum nihayet biri var benim gibi düşünen
r
senin motivasyonunu bozduğum için kusura bakma

ha bide agır olmadımı canım dediklerin yazıklar olsun felan hepimiz bi şekilde buraya girmeye calısıyoruz ben patronumdan azar yedim söylüyormuyum yok herkez bi şekilde girmeye calışdı ama bu gitme lafı nedir anlamıyorum sakız oldu herkzin agzında ya o zaman gider gider kalan saglar bizimdir mi diyelim lütfen böyle yapmayın ya

ya canım sendemi gidiyorsun yaa herkez bi gitme karadır aldı gidiyo yaaaa gitme konuşalım önce bi yaaa bide herkezi katıp konusma gel sorun kimle ise konuş düzelsin bu gerginlik gitme yaaaaa

ben klayesi bozuk, çocuğu olan, kaçamak yapan arada bir kilo alan biriyim takımın standartlarınıza uygun değilim.

ben klayesi bozuk, çocuğu olan, kaçamak yapan arada bir kilo alan biriyim takımın standartlarınıza uygun değilim.

şartlar bunlar degilki ama yaaa bende her zaman giremiyorum kılo alıyorumda veriyorum da herkez senin iyiligin için dedi kaç zamandır burdasın onların seni sevdigi için söyledigini biliyosundur canım yaaa o kadar da agır konusma bence onlar ne der bilememde bence böyle kestirip atma konuşalım yinede gidecem dersen bişey diyemem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…