Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o zaman sendende rahasız olurlar

o zaman sendende rahasız olurlar

canım söylediler zaten rahatsızoldukları konuları birincisi öglenleri giremiyordum onu halletim ikinci öglen yemeklerim sıkıntı oluyordu onuda artık evden götürmeye calışıyorum bunu da beni düşündükleri için zayıflayim daha saglıklı beslenim diye söylediklerini düşünüyorum ceza üzerine ceza alimde takımdan ayrılim felan diye degil yada benden rahatsız oldukları için degil

gayet güzell
dengesiz oldu evet ne yediğimi bilemedim canımın acısından..

katılıyorum yalan yanlış yazılabilir ama herkes en başta kendinden sorumlu.

geçen hafta bozuk klvyeme rağmen 102 mesaj yazdım toplu alıntılaı sayarsan dahada fazla yinede arkadaşla az katılım yaptığımı düşünüyo.
ne yapayım anlamadımki

geçen hafta bozuk klvyeme rağmen 102 mesaj yazdım toplu alıntılaı sayarsan dahada fazla yinede arkadaşla az katılım yaptığımı düşünüyo.
ne yapayım anlamadımki

canım haklısın ama bi karısıklıkda olmuş olabilir bunlar işde konusularak anlaşılır kestirip atarak degilki

esincigim sitemin kimeyse isim vererk konuş canım herkesi an altnda bırakma

dünkü menüm için kusura bakmayın kızlar lütfen 2 gündür belim çok kötü.ters bişeymi yaptım bilmiyorum hastalandığım için diye düşünmüştüm ama farklıymış.sabahtanberi ağrı kesici vekremlerle duruyorum.dün makinada hamur yapıp pizza yaptım dışardan yemeyelim diye onunda çoğu işini eşim yaptı zaten.bugünde arkadaşım yemek yaptı,bugün daha düzenli yedim ama 2 gündür spor yok dün az yürümüştümsadece.yarıana geçer inşallah doktora gitmekten hiç hoşlanmıyorum çünkü..geçer inşallah spor yapamıyorum çok fena..

şimdi ikmse takımı bırakmıyor dimi bakın gitmesin kimse çok üzülürüm zaten hastayım üzmeyin beni

canım zaten belin agrıdıgı için spor yapma dinlen ki çabuk iyileşesin bence
sende bel fıtıgı vamrı canım annemde var aynı onun gibi oluyosun annem bazen kitlenip jalıyo felçli gibi o zamanda kas gevsetici felan igne veriyo doktor düzeliyo ama annem hep hareketli oldugum zaman agrım daha az oluyo derdi

Bence sorun kaç mesaj yazıldıgı değil rahatsız oldugunu belirten arkadaslar sohbet etmek açısından katılım bekliyo ama herkesin evinin işi var çocugu var çalışanlar var herkes aynı saatte giremediği için sohbet pek olmuyo ben kendi adıma söylüyorum buraya gündüz girmiyosun diyenler var gündüz de giriyorum ama pek kimseye rastlayamıyorum burda olan olursa da sohbet kurmaya çalışıyorum zaten bence tek sorun hepimizin aynı zaman da burda olamaması

nedeni bir önceki mesajda yazdım

nedeni bir önceki mesajda yazdım

sana katılıyorum nihayet biri var benim gibi düşünen

r
senin motivasyonunu bozduğum için kusura bakma
esin seninle alakalı değil söylediğim ben ragatsız olduğum konuyu zaten söyledim sen neden üzerine alındın ablam

esincigim sitemin kimeyse isim vererk konuş canım herkesi an altnda bırakma

Eeeee hadi aferin zeynep , kuşanın kılıçlarınızı .

Yahu bi sakin .

Esincim lütfen rica ediyorum sende sakin oluver.

Cidden anlamıyorum yaaa , koskoca kadınlar , şurada bir takım olmuş estek köstek kilo veriyoruz . Ne hırsı , ne mücedelesi bu . Herkes cuma günü önündeki tartıya baksın lütfen , başka şeylerden sorumlu olan bu takımın bir kaptanı var !

bencede canım bunlarda var tabi ama en büyük sorun kurallra uyulmaması galiba

Valla delireceğim şimdi haaa! ya kim ne kadar girerse girer , kim ne yazarsa yazar , kim ne yerse yer , kim ne kadar spor yaparsa yapar . Hepsinin cezasından da , ödülünden de sorumlu PEGASUS dur .

Hadi susun artık , uzatmayın .

Cidden şaşkınlık içindeyim yaa.

sen mi benmi valla canım ya ne oluyo anlamıyorum herkez gitme derdin de

bencede canım bunlarda var tabi ama en büyük sorun kurallra uyulmaması galiba

ben kendi açımdan söylüyorum cnm ben kurallara uyuyorum bu takıma geldiğimden beri en fazla 3 defa kacamak yapmısımdır kacamak yapanlar yuzunden mı bu takımda ayrılıklar olcak simdi..tamam bende dedim ayrılım diye ama bir kisinin söyledigi söze cok kırıldım aslında kimseyle bi sorunum yoktu ben burda olmaktan mutluyum ama takımda değilmisimmm

bel fıtığı yok canım düzleşme var o yüzdensürekli hafif bi bel ağrısı oluyodu alıştım ona.şimdi acıyo daha çok hareketle artıyo daha öncede 2 defa olmuştu birkaç güne geçer diye düşünüyorum.inşallah geçer.

canım o zaman o dedigin kiişiyle konuşun ve tatlıya baglayın olayı böyle cekip gitmeler olmasın gercekten biz üzülüyoruz yaa

aay canım yaa ben bilmiyorum o nasıl bişey inşallah cabuk iyileşirsin ama bu sürekli böylemi olucak acımı cekiceksin bi çaresi yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…