Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu nasıl bir durum aldı ya sabahki sözlerim buraya kadar geldi
ausencia benim esinle hiç bir sorunum yok biz gayet iyiz ben sabah gerbaraya kızdım olay bu noktaya geldi. kızlar sakın olun kimse bir yere gitmiyor

hakılısın çok konuşmamak lazım

kızlar ben uyuyorum hepinize iyi geceler sabaha inşallaah hersey düzelmiş olur iyi gecelertekrardan hepnizi ayrı ayrı öpüyorum

esincigim sitemin kimeyse isim vererk konuş canım herkesi an altnda bırakma

sitemim sana topraksa ve pegasusa,

sana olan sebeini söyleyim,bana karşı olmasa bile kimseye öyle davranma hakkın yok. çünkü birçoğumuz çocuk bakıyo bi kısmı çalışıyo bi kısmı sınava hazılanıyo. kimse 3 saat spo yapamıyor. senin motiavasyonunu bozduğum için üzgünüm.arada bir kaçamak yapıyorum. dengesiz besleniyorum. asyaya yemek hazırla kocama hazırla arada misafir geliyor. bir Allahın kulu yardımcım yok. evde ne varsa onu yiyorum bazen.gittiğim yede uyumsuzluk yapamıyorum bazen.annemin evine gitsem anlayışla karşılar ama başka birileri yANLIŞ ANLIYOR YEMEYİP İÇMEYİNCE. EVDEN ÇIKARKEN ASYANIN YEMEĞİNİ ÇANTASINI ÇAMAŞIRINI BEZİNİ ANCAK hazırlayabiliyorum. birde kendime yemek hazırlayamyorum.haliyele bazen dengesiz yiyoum. bundan neden bu kadar rahatsızsınız anlamıyorum. çoğunlukla ara öğün ana öğün uyuyoum. kaçamak yaptıysam cezasını çekiyorum.

niye birbirimizden rahatsız oluyorsunuz

bugüne kadar kimseden rahatsızlık duymadım

herkes gibi benimde zor bir yaşantım var. sizin motivasyonunuzu bozuyorsam gidiyorum. elimden daha iyisi zaman zaman geldi.kendimi çok kastım bu takım için hala hora geçmemiş ona yanıyorum

içinde ulunduğunuz oamın üzellikleini akedin.

ben biri bizim takıma geldiğinde içimden hep aynı şeyi söylüyoum, 1 kilo bile verdirebilirsek ne mutlu bize.

kızlar ben uyuyorum hepinize iyi geceler sabaha inşallaah hersey düzelmiş olur iyi gecelertekrardan hepnizi ayrı ayrı öpüyorum
iyi geceler canım.

sorunları konuşarak çözmek güzel ama birbirinizi kıracak sözler söylemeyin lütfen.herkesin kendine göre bi sıkıntısı var tabiki ve herkes kendisi için kilovermeye çalışıyo...

esin ben kimseye benim kadar spor yapın demiyorum benim zamanım var elime dolasan cocugum yok yapabildiğim kadar saglıgım elverdiğince yapmaya çalışıyorum siz annesiniz en iyi ben anlarım sizi en tecrübeliniz benim iki tane boyumdan büyük çocuğum var herkes üzerine düseni takımda gereğince yapıyor bundan şahsım adına benim şüphem yok kimse yalan yanlış seyler yazmıyor benim sitemim kızmam okuduğum mesajaydı battıbalık yan gider diyen canım kzım daha hiç bir sey batmadı kaçamak yapıpta böyle yazması beni cok üzdü hepimiz kacak yapıyoruz ve her seyi göze alarak itirafta ediyoruz bende krema ve çikolata sonu yaparken parmaklarımı yalamdım hemde kac kere ölüm yok ya sonunda ne yapalım. tavır önemli canım söylyıs tarzı önemli. ben takımda kalmanı istiyorum gidicek bir durumda yok yani

Esin güzelim , bak bende en az senin kadar rahatsız oldum yazılanlardan , Eğer okuduysan hepsini anlamışsındır zaten .

Ama bence emin ol ki zeynepte ilk mesajının yanlışlığını anladı . Kiminin kalbi kırıldı , kimi sinirlendi o mesaja , kimi hiç üzerine bile alınmadı vs... Zeynep birine kızdı ama malesef biraz sivri oklarla bir mesaj yazdı .

Topraks ve pegasus ise günün gerginliği içinde senin tuşlarından dolayı ne kadar zor yazdığını unutmuş olacaklar ki , son günlerdeki paylaşım azlığını yazdılar .

Ama gitmek neden ? Artık ağzınızdan gitme lafını da , o az yazıyor bu çok yiyor lafınıda bir kaldırın lütfen .

Saçma sapan kırgınlıklar yaşanıyor şuan , gereksiz yere . Takım olarak herkes kurallara uyuyor , çünkü kural dışı durumda ceza almakta kuralların içinde .Spor yapmak kural değil mesela.
Kimse kimseye yeni dayatmalarda bulunmasın artık ve lütfen tekrar söylüyorum HERKES CUMA GÜNÜ KENDİ TARTISININ GÖSTERGESİNDEN SORUMLU OLARAK DİYETİNE YA DA KAÇAMAĞINA DEVAM ETSİN.

iyi aksamlar arkadaslar,ne olmus burda böyle,ben cok sasirdim,kesinlikle is nerelere gelmis,anladimki burda sadece birbirimize güzel sözler söyledigimizde bir takim olabiliyoruz,en ufak bir elestiryi bile kaldiramiyorsak,karsilik olarakta gidiyorsak bizim birligimiz nerde kaldi...

gercekten cok cok üzüldüm yazilanlari okuyunca,ben takim biraz daha iyiye gitsin diye bazi seyler yazdim,ve bakiyorumki herkes bi yerlere gitme gayretine girdi,kusura bakmayin kizlar ama bir laf icin takimdan giderim diyen herkesin yolu acik olsun,ben burda elestiri yapan ve yapilan üyelerle yol almak istiyorum,kaldiki yazdigim mesajda hic kimseyi kirmamak icin cümleleri cok düsünerek yazdim...

bu konunun burda kapanmasini istiyorum,ve sizdende rica ediyorum,lütfen daha fazla dallandirmayalim..
sadece kurallarla ilgili önerileri okuyup bir karara baglamak istiyorum...

aus ben mesajı yanlış yazdığım kanısında değilim belki o anın siniriyle biraz aşırı tepki verdim ama yanlış değildi kaçamak hepimiz yapıyoruz ama söyleme tarzı beni cok rahatsız etti. ben bir özür beklerken sorun nerden nereye gitti bundan sonra gördüğünü görmezden gelen Zeynep olucak bende sizler gibi sessizce kilomu verir mezun olma zamanım gelincede mezun olurum

Benim buradan görmek istememin nedeni insanlar gereğinden fazla birbirinden rahatsiz olmaya basladi amacım dışına çıkmaya basladik. birbirimizi motive etmek yerine baski kurmayi yok az mesaj yazdin yok sunu yedin tercih ediyoruz . Birkac hafta birinci olamayinca biteni olduk

kurallardan birisi fotoğraf olabilir tartı fotoğrafı yani herkes isterse..

kurallarla ilgili ne yapmamız gerekiyorsa söyle kaptanım konusalım

ben senin dediğin giremiyosun lafına kızıp gidicem demedim haklı oldugun seyler var tabi ben elestiriyi de kabul ederim ama topraksın takımda oldugunu hissetmiyorum lafı cok agır geldi kırıldım gercekten..yoksa benim hiç kimseyle bi sorunum yok ben burda olmaktan mutluyum seviyorum burayı...

Zeynep ve Esin lütfen posta kutunuzu boşaltır mısınız rica etsem ?

güzel esin kimse kimseden rahatsız değil olayı yanlış algılama ben asa baktığımda bir cogunuzun nikini görünce cok mutlu oluyorum toprağım pegasusun demmyım goncanın senin bahaırn babyinn diğer sayamadığım kızların
kaptan banada sordu bende sebebini açıkladım neden gündüzleri cok giremediigimin kızım vardı ve onunla zaman gecermek istedim o da benim küçük bebeğim. pegasusta üç çocuk annesi bizleri anlıcandan eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…