su anda esinle tefefonda konuşuyorum esin bize hemen hemen hergün klavyesinin bozuk olduğunu zaten söylüyordu kaptanım bende esin hiçte azımsanmıcak sekilde bütün sohbetlere katılıyor . esin bir yere gitmicek sende onu ikna etmek için biraz caba sarf etsen canım hemen kapıyı göstermeseydin
Herkes kulis yapıyor galiba, inşallah sabaha bu olay çözülmüş ve takımın eski neşesi yerine gelmiş olur. İyi geceler kızlaar
su anda evde ayri bir tartisma icerisindeyim ve hic yazamiyorum,özür dilerim ki cevap veremiyorum diye,yarin her kelimeye cevap vercem,iyi aksamlar
zeynep cnm anlamadim ben kimseyi kovvmadimki ikna edeyim,arkadas yanlis anladiysa öncelikle onu belirtmeli,hala anladigini savunan birni ne siklde ikna edeyim,ayrica ben esin in diyetiyle ilgili sikilma gördüm,mesajla ilgili degil,herkesin ailesi var,kimse sitem etmiyor ve esin cok kirici seyler yazdigi halde kendini savunuyor,su anda yazamiyorum,ilk firsatta hepsine yorum yapicam,ondan sonra gidende kalanda belli olur zaten...
pegasus takım kaptanımızsın ama seni eleştirme hakkım var değil mi canımzeynep cnm anlamadim ben kimseyi kovvmadimki ikna edeyim,arkadas yanlis anladiysa öncelikle onu belirtmeli,hala anladigini savunan birni ne siklde ikna edeyim,ayrica ben esin in diyetiyle ilgili sikilma gördüm,mesajla ilgili degil,herkesin ailesi var,kimse sitem etmiyor ve esin cok kirici seyler yazdigi halde kendini savunuyor,su anda yazamiyorum,ilk firsatta hepsine yorum yapicam,ondan sonra gidende kalanda belli olur zaten...
iyi geceler gülüminsallah büyük bir sorun değildir çözülür insallah, iyi gecelerr.. ben de çıkıyım artık cok uykum geldi midem de bulanıyo biraz yatıyım herkese iyi geceler
pegasus takım kaptanımızsın ama seni eleştirme hakkım var değil mi canım
öncelikle sunu söylemek istiyorum benim nikim acık ve ben sürekli burda pc nın basında oturamam anca arasıra girer kim ne yazmış o nu okuya bilirim benim bir evim var benden akşam olduğu zaman yemek ve ilgi bekleyen eşim ve oğlum var . ben onları ihmal edemem ve benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarımda var kiminin küçük bebeği kiminin işi çalışan bayanlarda var. katılım konusunda kuralı biraz esnetmeni istiyorum .
sonra diğer bir konu biraz önce pokemon gitmek istediğini söyledi ve sen nedenini bile sormadan güle güle kalmak istemeyeni zorla tutamam dedin . sebebini bende merak ediyorum esin sen neden gitmek istiyorsun canım benim acıklarmısın
günaydın canımsabahın köründe herkese günaydın öncelikle
arkadaşlar sabah sabah bütün yaşam enerjim dibe vurdu öncelikle onu söyliyim.
kalbini kırdığım herkesten özür dilerim çünkü kesinlikle öyle bir niyetim yoktu. rapunzel, garbera ve pokemon bana kırıldıklarını yazmışlar.
hepinizden özür diliyorum tekrardan, kimseyle özel bir derdim yok.
ben bu gerginlikler başladığından beri zaten herşeyi ılımlılaştırmaya, kuralları esnetmeye, keyifli halimizin devam etmesi için çareler aramaya çalışıyorum.
şu an gerçekten ağlamak istiyorum, burnumun direği sızlıyor.
burada geçirdiğim günler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, desteğiniz ile çok güzel kilo verdim. Fakat yanlış bir adım attım sanırım ki şu an mutsuzum.
Gönlümden geçip yazıya dökülenlerle sizlerin anladıkları farklı olmuş bu da benim hatam.
Şimdi hepsine tek tek açıklama yapmak bana gereksiz geliyor nihayetinde benim söylemek istediğim değil önemli olan karşımdakinin hissettiği.
garbera senden özür diliyorum.
rapunzel senden özür diliyorum
pokemon senden özür diliyorum.
hoşçakalın
günaydın canım
senin cok iyi niyetli olduğunu zaten biliyoruz sana kimse gönül koymaz canım
aslında bunlar konuşulması gereken konular ki bir çözüme kavuşsun
canım teşekküler senin bu yaptığını ancak erdemli insanlar yapalir. çok teşekkülersabahın köründe herkese günaydın öncelikle
kalbini kırdığım herkesten özür dilerim çünkü kesinlikle öyle bir niyetim yoktu. rapunzel, garbera ve pokemon bana kırıldıklarını yazmışlar.
ben bu gerginlikler başladığından beri zaten herşeyi ılımlılaştırmaya, kuralları esnetmeye, keyifli halimizin devam etmesi için çareler aramaya çalışıyorum.
burada geçirdiğim günler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, desteğiniz ile çok güzel kilo verdim. Fakat yanlış bir adım attım sanırım ki şu an mutsuzum.
Gönlümden geçip yazıya dökülenlerle sizlerin anladıkları farklı olmuş bu da benim hatam.
Şimdi hepsine tek tek açıklama yapmak bana gereksiz geliyor nihayetinde benim söylemek istediğim değil önemli olan karşımdakinin hissettiği.
hoşçakalın
sabahın köründe herkese günaydın öncelikle
hoşçakalın
insallah cnm iyi geceler yarın sınava sen gircektin dmi acaba yanlıs mı hatırladım yaneyse kim gircekse basarılar diyim o zaman
günaydın kızlar
Valla canım ben gece vs burda olduğum halde anlamadım ne olduğunuGunaydinn neler olmus gece oyle toprak sendemi gidiyosun
Menün ve sporun güzel canımDunki menumu yazim
Sabah peynir zeytin bi dilim ekmek cay
Ara 5 tane erik
Oglen 2 dilim biberli disardaydim piknik gibi biseydi o yuzden biraz peynir cay
Ara 5 tane cilek
Aksam 4 kasik haslanmis kepekli makarnadan yogurtlu makarna cok cok az uzerine sos koydum
Ara 2 tuysuz seftali (nektari)
Spor sabah 100 mekik cektim ogleden sonra bir bucuk saat yuruyuz
Aksam 100 twist
Mekik cezam 400 kalmisti 100 tane cektim 300 tane kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?