ben senin dediğin giremiyosun lafına kızıp gidicem demedim haklı oldugun seyler var tabi ben elestiriyi de kabul ederim ama topraksın takımda oldugunu hissetmiyorum lafı cok agır geldi kırıldım gercekten..yoksa benim hiç kimseyle bi sorunum yok ben burda olmaktan mutluyum seviyorum burayı...
Zeynep ve Esin lütfen posta kutunuzu boşaltır mısınız rica etsem ?
ben o mesaji yazarken kirici olmamak icin,en ufak bir yanlis anlasilmaya yol vermemek icin türkcem yettgince cümleleri dogru secmeye ugrastim,amacim ne kimseyi takimdan cikarmakti,nede rencide etmekti...
Seninle ilgili rahatsizligimida ictenlikle yazdim,sana bir kastim olamaz,sadece gercekten nedenini merak ettigimden yazdim onu,herkes istedigi yere cekmis mesajlari,ne diyim cnm,hal buysa dicek biseyde yoktur
canım nerden nasıl boşaltılıyor ben bilmiyorum anlatırmısın nasıl boşaltıldığınıZeynep ve Esin lütfen posta kutunuzu boşaltır mısınız rica etsem ?
güzel esin kimse kimseden rahatsız değil olayı yanlış algılama ben asa baktığımda bir cogunuzun nikini görünce cok mutlu oluyorum toprağım pegasusun demmyım goncanın senin bahaırn babyinn diğer sayamadığım kızların
kaptan banada sordu bende sebebini açıkladım neden gündüzleri cok giremediigimin kızım vardı ve onunla zaman gecermek istedim o da benim küçük bebeğim. pegasusta üç çocuk annesi bizleri anlıcandan eminim
kizlar önerileri bekliyorum,lütfen asil konuya dönebilirmiyiz,birlikte bir yol bulalim,yok bu düzen iyi diyorsaniz bundan sonra kesinlikle taviz vermicem hic bri konuda
kizlar önerileri bekliyorum,lütfen asil konuya dönebilirmiyiz,birlikte bir yol bulalim,yok bu düzen iyi diyorsaniz bundan sonra kesinlikle taviz vermicem hic bri konuda
zeynep abla bi ara mesaj atarım, seni anladım sıkıntı yok senle samimiyetine inanıyorum
iyi aksamlar arkadaslar,ne olmus burda böyle,ben cok sasirdim,kesinlikle is nerelere gelmis,anladimki burda sadece birbirimize güzel sözler söyledigimizde bir takim olabiliyoruz,en ufak bir elestiryi bile kaldiramiyorsak,karsilik olarakta gidiyorsak bizim birligimiz nerde kaldi...
gercekten cok cok üzüldüm yazilanlari okuyunca,ben takim biraz daha iyiye gitsin diye bazi seyler yazdim,ve bakiyorumki herkes bi yerlere gitme gayretine girdi,kusura bakmayin kizlar ama bir laf icin takimdan giderim diyen herkesin yolu acik olsun,ben burda elestiri yapan ve yapilan üyelerle yol almak istiyorum,kaldiki yazdigim mesajda hic kimseyi kirmamak icin cümleleri cok düsünerek yazdim...
bu konunun burda kapanmasini istiyorum,ve sizdende rica ediyorum,lütfen daha fazla dallandirmayalim..
sadece kurallarla ilgili önerileri okuyup bir karara baglamak istiyorum...
esinbence düşünseydin beni yine haksız yere eleştidiğinin farkına varırdın merak etme kalıcı değilim. hala burada zaman geçiyosam sevdiğim insanla var o yüzden buradayım. transwer işi nasıl oluyo benmi buluyorum takımı yönetimmi göndeiyor.
pokemon ayni seyleri sana söylicem cnm,gercekten sende son zamanlarda bir sogukluk hissediyorum,sanki usanmissin gibi bir his uyandi bende,hizlica yorum yapip cikma gördüm,nedenini bizimle paylaski sorun bizdeyse bunu caresini bulmaya calisalim,Kurallar değişmediyse herkesin kafasına göre ;
Haftalık min. 49 mesaj
Ana ve ara öğünlere dikkat edilecek
Kaçamaklar kalori hesabına göre spor cezasına çevrilecek
Günlük spor takım kuralı değildir .
Bu yukarıdaki maddelerin benim açımdan bir sakıncası yoktu , olmamaya da devam ediyor.
Asıl konu hakkındaki yorumum budur .
Ama takımdan birileri gitmek isterken , arkadaşlar birbirini yanlış anlamışken ve sabah tam aksine bazı şeyler konuşularak çözülür derken , şimdi asıl konuya dönme gayretini anlamadım , takım bir sorun yaşıyorsa , asıl konu odur bence.
Neden kestirip attın ve durumu değerlendirmeye almadım anlamış değilim açıkcası .
Son sözümdür bu konuda . Ziyadesiyle uzadı benim açımdan . Ama senin açından değerlendirme yapılması ve düzeltilmesi gereken bir takım var şuanda kaptan
bence düşüneek yazsaydın beni yine haksız yere eleştidiğinin farkına varırdın merak etme kalıcı değilim. hala burada zaman geçiyosam sevdiğim insanla var o yüzden buradayım. transwer işi nasıl oluyo benmi buluyorum takımı yönetimmi göndeiyor.
su anda esinle tefefonda konuşuyorum esin bize hemen hemen hergün klavyesinin bozuk olduğunu zaten söylüyordu kaptanım becde esin hiçte azımsanmıcak sekilde bütün sohbetlere katılıyor . esin bir yere gitmicek sende onu ikna etmek için biraz caba sarf etsen canım hemen kapıyı göstermeseydinpokemon ayni seyleri sana söylicem cnm,gercekten sende son zamanlarda bir sogukluk hissediyorum,sanki usanmissin gibi bir his uyandi bende,hizlica yorum yapip cikma gördüm,nedenini bizimle paylaski sorun bizdeyse bunu caresini bulmaya calisalim,
ben bu cümlede yanlis ansalicak bissey görmüyorum,herkes anlamak isedigini anlamis sadece,sizce yanlis bisey varsa bildirin lütfen
bu cümleye alinan bir insan karsisindakinide düsünerek yazmalidir,yaziklar olsun demek anlamak degildir,dogrusunu anlamak icin konusmak yerine gitme tercih ediliyorsa ne konusulur daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?