Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben o mesaji yazarken kirici olmamak icin,en ufak bir yanlis anlasilmaya yol vermemek icin türkcem yettgince cümleleri dogru secmeye ugrastim,amacim ne kimseyi takimdan cikarmakti,nede rencide etmekti...
seninle ilgili rahatsizligimida ictenlikle yazdim,sana bir kastim olamaz,sadece gercekten nedenini merak ettigimden yazdim onu,herkes istedigi yere cekmis mesajlari,ne diyim cnm,hal buysa dicek biseyde yoktur

dediğim gibi ben sana kızmadım nedenlerini de açıkladım seninle bir sorunum yok

kizlar önerileri bekliyorum,lütfen asil konuya dönebilirmiyiz,birlikte bir yol bulalim,yok bu düzen iyi diyorsaniz bundan sonra kesinlikle taviz vermicem hic bri konuda

ben yatmaya gidiyom tartışmalar falan bitsin yarına kadar lütfen.yarın benim röportaj günüm kaynatmayalım taammııı

zeynep abla bi ara mesaj atarım, seni anladım sıkıntı yok senle samimiyetine inanıyorum

kizlar önerileri bekliyorum,lütfen asil konuya dönebilirmiyiz,birlikte bir yol bulalim,yok bu düzen iyi diyorsaniz bundan sonra kesinlikle taviz vermicem hic bri konuda

benim aklıma uygulamadaki kurallar dısında baska bisey gelmiyo simdilik... Belirli bir spor belirlesek herkes onu yapsa dicem ama herkesin sikayetci oldugu bölgeleri farklı onun icin farklı sporlar yapılıyo.. Ara veya ana öğünler bazen az bazen fazla oluyo bir diyet listesi çıkarsak herkes onu uygulasın dicem ama o da onay almaz gibi geliyo

canım gündüzlri spora gidiyorum ve benim eve gelmem 3ü buluyor durum böyle olunca cok girimiyorum eve gldigim zamanda anca yemizlik yemek zor yetişiyorum ama akşam yemeğinden sonra burda olmaya gayret ediyorum birde benim oğlumun son yazılıları başladı ve oğlumla berabr benimde ders calısmam lazım k, canımı sıkıcak notlar almış derslerinde benim onu motive etmem lazım su bir kaç hafta pek giremeye bilirim durumunu arz ettim gerisi sana kalmıs

benim şu anki kurallarla ilgili bir sorunum yok.ilerde olurmu bilmiyorum olursa söylerim zaten.beslenmem düzene girdi zaten sizlerin sayesinde şu ara belim çok fena ceza çekebilcek hale gelince bi kaçamak yapmak isterim ama haberiniz olsun

zeynep abla bi ara mesaj atarım, seni anladım sıkıntı yok senle samimiyetine inanıyorum

canım benim ben seni cok seviyorum seninle alaklı asla olumsuz hiç bir düşüncem yok ve takımda kalmanı herkesden cok ben istiyorum bir yere gitmiyorsun esin sana lafım yok ki gülüm sen deen alındın ben onuda anlamadım hepimiz anneyiz bende çocuk büyüttüm hemde iki tane arka arkaya oldular kendime zaman bile ayıramadım oynak balinaya döndüm sizlerin arasında desaj oldum resmen anlaşıldı dimi balım ben mezun olana kadar sende gitmiyorsun

Son düzenleme:

Kurallar değişmediyse herkesin kafasına göre ;

Haftalık min. 49 mesaj

Ana ve ara öğünlere dikkat edilecek

Kaçamaklar kalori hesabına göre spor cezasına çevrilecek

Günlük spor takım kuralı değildir .

Bu yukarıdaki maddelerin benim açımdan bir sakıncası yoktu , olmamaya da devam ediyor.

Asıl konu hakkındaki yorumum budur .

Ama takımdan birileri gitmek isterken , arkadaşlar birbirini yanlış anlamışken ve sabah tam aksine bazı şeyler konuşularak çözülür derken , şimdi asıl konuya dönme gayretini anlamadım , takım bir sorun yaşıyorsa , asıl konu odur bence.

Neden kestirip attın ve durumu değerlendirmeye almadım anlamış değilim açıkcası .

Son sözümdür bu konuda . Ziyadesiyle uzadı benim açımdan . Ama senin açından değerlendirme yapılması ve düzeltilmesi gereken bir takım var şuanda kaptan

bence düşüneek yazsaydın beni yine haksız yere eleştidiğinin farkına varırdın merak etme kalıcı değilim. hala burada zaman geçiyosam sevdiğim insanla var o yüzden buradayım. transwer işi nasıl oluyo benmi buluyorum takımı yönetimmi göndeiyor.

Son düzenleme:
esin ya ne oluyor

Yine gerilmiş ortalık ben anlamıyorum ne yapılabilinir'i konuşacak bir durumumuz yok ki, kurallar ortada ve kurallara göre davranılması lazım, benim dikkatimi çeken gruba girer girmez şu oldu;

- Benim diyet listem ve diyetisyeniminde verdiği talimatlara göre serbest öğünüm vardı ve ben bunu burada dile getirdim, hatta dedim serbest öğümünü yapayım cezam neyse çekeyim, Sonra baktımki benimle Serbest gün yapmayanlar yapmaya başladı ve gevşeme oldu. Hatta serbest öğünde benden çok yiyenler bile oldu. bende kötü etkilediğimi düşünürek Serbest günü serbest öğüne çevirdim ve 3. hafta serbest hiçbirşey yapmadım, bıraktım.

-Takım olarak birbimizden çok çabuk etkileniyoruz bir tek spor hariç. Mesela birisi bir kaçamak yaptığında bakıyorum ki arkadasından 1-2 kişide kaçamak yapıyor ve ceza beklediğini yazıyor. Kaçamaklar zor durumda yapılır ve cezası çekilir. keyfi kaçamaklar kabul edilmemeli

- Kaptanım ben takıma girdiğimden beri 3-4 defa kaçamak yaptım vs vs sınavdan şundan bundan dedim ama hiçbirinden ceza almadım, geçen gün zeynep abla bana bir ceza verdi, oysa açıkcası ben öncekilerden de ceza almak isterdim..

- cezalar spor olarak yapılması iyi hoş ama arada teşhir edici cezalarda uygulanmalı, geçen gün başka takımın üyesinin kendini burda teşhir ettiği gibi, Mesela Profil resmimize kaçamak yapınca kaçamak yaptım cezalıyım diye profil fotosu koysun, Yada imzasına profilinin bir yerine yazsın, başka takımlarda gidip değişfre etsin yada bu hafta verdiği sabit kilodan 200 gr fazla vereceksin diye ceza olabilir. Bitki çayımı içer, daha çok mu spor yapar o 200 gr için kendisi bilir.

- Ceza olarak diyet bir yemek tarifi verelim ve onu pişirip yesin , fotosunuda yaptığını göstermek için buraya eklesin..

- grupta 10 kişiysek kişileri eşleşritelim 2'şer ve mesela en yavaş veren bensem benim yanıma en çok hırslı ve kilo vermeye dikkat edeni verip yarışalım. o 2 kişiden daha çok kilo veren, az kilo verene ceza versin, yada çok kilo veren ödüllendirilsin, takımlar olarak yarışıyoruz bizde kendi içimizde gruplaşıp yarışalım..

Benim düşüncelerim bunlar.. Günler uzadı ve havalar ısındı, eskisi gibi konsantre olamıyorum diyete sürekli çeşit çeşit meyveler, dondurma sezonu vs derken bu iş iyiye gitmiyor.. Huzursuzluk aldı başını gidiyor..

Son düzenleme:
pokemon ayni seyleri sana söylicem cnm,gercekten sende son zamanlarda bir sogukluk hissediyorum,sanki usanmissin gibi bir his uyandi bende,hizlica yorum yapip cikma gördüm,nedenini bizimle paylaski sorun bizdeyse bunu caresini bulmaya calisalim,

ben bu cümlede yanlis ansalicak bissey görmüyorum,herkes anlamak isedigini anlamis sadece,sizce yanlis bisey varsa bildirin lütfen

bu cümleye alinan bir insan karsisindakinide düsünerek yazmalidir,yaziklar olsun demek anlamak degildir,dogrusunu anlamak icin konusmak yerine gitme tercih ediliyorsa ne konusulur daha...

senn cevap vermek yerine gitmeyii tercih ettin,beni nasil anladin bilmiyorum ama anlatmak istedigimin disinda seyler okudum vehala saskinim,
tüm yazdiklarina cevap vericem,simdi müsait olmadigimdan yazamiyorum

su anda esinle tefefonda konuşuyorum esin bize hemen hemen hergün klavyesinin bozuk olduğunu zaten söylüyordu kaptanım becde esin hiçte azımsanmıcak sekilde bütün sohbetlere katılıyor . esin bir yere gitmicek sende onu ikna etmek için biraz caba sarf etsen canım hemen kapıyı göstermeseydin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…