Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlarr
kızlar ben geldim bi türlü okuyup gelemedim ankaraya geldikten sonra da şimdi fırsat buldukça okuyacağım hasretim tebrikler dereceye girmişsin biz de 3 . takım olmuşuz
kızlar dikkat etmeye çalıştım ama öğünlerim çok düzensiz oldu saolsun şebom aramış perşembe gün yemek öncesi diye ama ben arazide farketmedim aramayı gerçi ben farkedip aradığımda daha yemek yememiştik mesela öğlen yemeğini saat 3 gibi yiyebildik yanımda hiç bişey yoktu o saate kadar ara öğün olarak sadece 2 adet bisküvi yiyebildim cuma akşam yemeği yiyemedik gece 12 de bişeyler atıştırdık falan araziden dönüşümüz 12 civarıydı yanımıza da bişey almamışız sadece künefe yedim 1 posiyon yemeklerden ekmek falan çok az yedim ama kepek bulamadım salatalarda zararsız mezelerde bol bol yedim çünkü saatlerim çok düzensiz oldu doğru dürüst wc ye çıkamadım döndüğümde sanki 2 kg almış gibiydim geldim geleli de çıkamadım wc ye çatlayacağım
wc ye çıktığım zaman tartılacağım gerçek kilom o imiş bi de uçak yolculuğu ödem yaparmış diyetisyenim söylemişti bu hafta ödem giderici çaylar içeceğim bakalım cumaya ne çıkacak

Haklısın canım ne yazık kı Öyle , benımkı gece yatmadan bı gÜzel yıyor gÖzÜmÜmn ÖnÜnde((

şahnur hoşgeldinn 2 kilo almamışsındır bence...
hasret tebrikler valla iradene hakim olmuşsun...

benimkide aksam gözümün önünde koca bi tabak tiramisi yedi ama nedense canim hic istemedi :1closedeyes:

ah keşke bende öğle olabilsem.
ben her an,her dakika aşeriyorum sanki.hamile olunca nasıl olurum bilmiyorum.ne görsem canım çekiyor.o yüzden çok zorlanıyorum

Kızlar nasılsınız selam vermeye geldım kaÇıyorumm..ÖptÜm hepınızı akŞama doĞru uĞrarım

KIZLARRR
bi cihaz aldım az önce medikalciden tens cihazı bütün vücut ağrılarına ne bilim romatizma kireçlenme ayak ağrıları veee benim için en önemlisi zayıflama ve selülite iyi geliyormuş elektromanyetik dalgalar gönderiliyor kaslara bantları var 15 dk lık seanslarla kullanılıyor bakalım inşallah faydası olur

selam kızlar kahvaltımı yazim 5 altınbaşak yumurta k.peynir reçel azbi helva
öğle ise çorba salata bebeğim ağlıyor hoşçakalın kızlar

öğle yemeğim 1 tabak papatesli sulu köfte ve yapsız domates salatası bişi sorucam bu sulu köfte tencere yemeği gibi ama acaba çokmu kalorilidir sonuçta içinde yağ ve salça var

öğle yemeğim 1 tabak papatesli sulu köfte ve yapsız domates salatası bişi sorucam bu sulu köfte tencere yemeği gibi ama acaba çokmu kalorilidir sonuçta içinde yağ ve salça var

kalorisini dengelemek için 2 köfte yersin.ekmek,pilav, makarma yemezsen zararı olmaz.patates ekmek yerine geçtiği için böylece dengelemiş olursun.eğer çok yağlıysa akşam haşlama bişeyler yersin.ben bu şekilde ayarlamaya çalışıyorum.

ben öğlen 5 kaşık domates soslu haşlanmış taze fasulye + 3 kaşık pilav yedim+büyük ayran içtim.
ama ayran çok şişirdi.uykumda geliyo.uyuklar dururum artık

hafta sonu ölçülerime baktım incelme var.demekki ben kilo yerine yağ yakıyorum şimdi.yürüyüşün de faydası olmuş.bacaklarımdaki selülitlerde azalma var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…