Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba herkese dün ki menüme geçmeden önce söyleyeyim, dün asker misafirim vardı o yüzden biraz düzensiz oldu. EŞimin öğrencisi olduğundan mangal yapacağım dedi, bu hafta içi bitiyor askerliği öyle olunca koşuşturma ve servisle geçiti günüm maalesef

Kalkar kalkmaz 1 bardak su

Kahvaltı, 1 dilim peynir, 3-4 diim sucuk, 1 dilim ekmek, bol yeşillik

Ara; 3 kuru kayısı

Öğlen +akşam; 2 şiş kebap, 2 bardak ayran, bol salata, 1 lavaş

Ara; 10 badem, 1 büyük fincan yeşil çay

Su; 3 lt

Spor; yok

mesaja cevap yazmadan önce sunu söylemek istiyorum,bu mesajini ilk okudugumda buraya bisey yazmadan direk özeline mesaj gönderdim,ve bunu 3 defa yaptim,senden cevap alamayinca burda yazdim konuyu

kiri olmmak icin demissin,ilk önce cok kirici oldun,bunu belirteyim
ben burda direk isim vererek yazdim ve hic bir kötü kelime kullanmadim,sana anlatmak istedigim gercekten diyetten sogudugundu,bunun ne kalvyenle,nede mesajlarinla alakasi var,kesinlikle niyetim ne seni,nede baskasini kirmak,veya yanlis anasilamya izin vermekti

ben senin klavyenin bozuk oldugunu zaten biliyorum,dedigim gibi maksadim baskaydi ve laf bu kadar ters bir köseye geldi

ben mesaji yazarken alta benide elestirinki hatami bileyim dedim,senin yaptigin elestirinin cok disinda birsey,yaziklar olsun demek cok agir,burda herkes aile sahibi
benimde 3 tane cocugum var,ve inanki cocuguma dersi 1 saat degil yarim saat calistiriyorum,kizim anne kitap oku dediginde ablan okusun diyorum,oglum disari cikmak istediginde erteliyorum,bir gün dahi sitem edip kimseyi bunun icin sorgulamadim,cünkü bunlari yapiyorum ama burdanda biseyler kazaniyorum...
burda herkes emek veriyor,kimse kimsenin emegini yemiyor

ayrica takima alindigimda 4 kisiydik demissin,evet o 4 kisi nasil oldu sen onu biliyormusun,bu takim nasil takim oldu,nasil emekler verildi,ben burayi ayakta tutmak istedigimde yanimda topraks vardi,hesaplamayi dahi bilmezken takimi kurduk yeniden,emek var ortada,sen bunlari görmezden gelipte,ben baska takima geciyorum dersen,yolun elbette acik olsun,baska takimlar cok,istedigin egrcekten buysa bisey diyemem,benim gönlüm kalmandan yana,yinede karar senin

son olarak fazla uzatmakta istemiyorum,beni her türlü elestir ama bunu daha uygun bir dille yap,ben kimseyi cocugunun,esinin yanindan zorla ttutup buraya getirmiyorum,herkes akli basinda burda,kendi istegiyle gelip konusuyor
eger gercekten seni istemedende olsa kirdiysam,kendi adima özür dilerim,llaf nasil bu noktaya geldi hala aklim almiyor,senden biraz daha sakin olup düsünmeni istiyorum...

beni istedigin kadar elestir cnm,takim kaptani olmama insna olammi degistirmez,elestirirken unutmaki senin gibi benimde bir ailem var,bende her türlü fedakarlikla buraya geliyorum,bende esimin,cocugumun zamanindan caliyorum ve bende kural koyuldugu zaman ona uymak icin cabaliyorum,fakat ne anladim biliyormsun,senin son iki mesajinda degistigini gördüm,beni savun demiyorum kesinlikle dememde,yanliz önceyle sonra arasindaki fakta gözden kacaack cinsten degil

bizim toplanma amacimiz kurallardi zaten,bunu ilk basta desydin keske,sen ne derseniz uyarim dedin,simdide esini,evini öne sürüp esneme diyorsun,tabiki olur cnm benim,yanliz sende ne istedigine bir karar ver istersen

senin ilk mesajin farkliydi,bu farkli,sikayetlerini sende basta bu dille söyleseydin ne olay bu noktaya gelirdi,nede kimse kirilirdi,burdaki amacimiz bunlari dzenlemekti
ayrica bu kadar sikmissa seni bu kurallar,neden hic konusmadin,anlamadim ben,kimse sana uymuyorsun demedi,yine ve son defa söylüyorum,sende bir sogukluk hissettim,bu tamamen benim hissim,diyet konusunda sikilmis gibi geldin bana,ve bunu sordum sana,sende hayir... veya evet.... seklinde bir cevap verebilirdin,sorun yne bensem bunuda daha uygun bir dille söyleseydin,ne sen ne ben kirilirdik...

Eveeeeeet herkez kucaklasip öpüssün bakimmm :)

Camim hergun boyle yemiyosunki arada kacamak olmus o kadarda goze batan bisey yok bence

herkese günaydınlar birazcık geçmişi okudum biraz gerginlikler olmuş.inşallah herşey yoluna girer.gene 3 günlük menümü yazacağım farkındayım okumakta zorlanıyordunuz ama yapabileceğim birşey yok..
10.05.2013 cuma
sabah:

1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
2 adet salatalık,
1 adet domates,
2 adet yeşil 2 adet siyah zeytin,
1 kupa bardağı çay,
ara:
4 adet gün kurusu kaysı,
öğle:
100 gr tavuk döner,
2 kaşık pirinç pilavı,
3 kaşık acılı ezme salata,
1 bardak ayran,
ara:
1 adet havuç,
1 adet portakal,
akşam:
2 dilim kepek ekmek,
parmak kadar adana kebap,
1 adet közlenmiş biber,
1 bardak ayran,

su:2 lt
spor:

30 dak.b-fit,80 tane mekik,300 twist başka spor yapamadım gece 11: 38 de eve döndük kayınvalidemlerde misafir vardı.o saatten sonrada yapamadım.
11.05.2013 cumartasi
sabah:

sabah 1 bardak ballı sirkeli karanfilli karabiberli çay,
1,5 k.k. kadar peynir,
2 domates,
1 salatalık 5 adet yeşil zeytin,
ara:
1 bardak portakal suyu,
öğle:
4 kaşık patlıcan yemeği,
1 kase bol tahıllı sebze çorbası,
ara:
1 domates,
akşam:
öğlenin aynısı,
su:1,5 litre,
spor malesef yapamadım çünkü çok rahatsızdım birde migrenim azmıştı başımı kaldıramıyordum o yüzden malesef yapamadım..
12.05.2012 pazar:
sabah kahvaltısına gitiik oda evde yoktu bir ziyarete gitmişti.
sabah:11 : 00
bir ince dilim parmak kadar fırında az yağda pişmiş patlıcan,
1 parça domates ve biber (pişmiş)
1 adet somates,
yarım salatalık,
1 çatal peynir,
1 dilim ekmek,
ara:
1 havuç.
öğlen yemeğini yiyemedim bir türlü küçük kızım rahatsızdı ateşi vardı onun ateşini düşürmekle uğraştım yiyemedim.kusup duruyordu..gerçi kahvaltıyı da zaten öğlene doğru yaptık o yüzden kaydı öğünlerim.
akşam:18 : 30
5 kaşık patlıcan yemeği ve dünkü çorbamdan 1 kase,
ara:1 bardak süt,
su:2 lt,
spor 20 dak.eliptik bisiklet,100 twist daha fazla yapamadım hem benim başım çok fenaydı hemde kızım çok huzursuzdu onunla ilgilenmem gerekti.ancak bu kadar yapabildim.

Son düzenleme:
arkadaslar dün gece cok tatsiz seyler oldu ve ben gercekten su anda dahu aglayiroum,bunu bir duygu sömürüsü olsun diye degil gercekten kirildigimi bilmeniz icin yaziyorum...

tekrar yazdim,ve tekrar yaziyorum,hala okumayanlar varsa lütfen okusun,kirdigim herkesten özür dilerim,ben kula hakki yemekten cok korkarim,bu olmasin diyede her seyi tek basima degil ortak kararlarla almaya gayret ettim,bakiyorumki basarisiz olmusum...

artik kural,mural yok arkadaslar,isteyen istedigi gibi yer,istedigi gibi icer,istedigi gibi spor yapar veya yapmaz,herkesin kendi vicdanina ve sagligina kalmis,ben kendimi bosuna hirpalamisim,sadece ona yaniyorum,herkese mutlu günler,bir süre yokum...

KAptanım nooldun yaaa, hafta sonu giremedim iki gün , şu an iş yerindeyim sabahtan bi bakayım dedim ve bu yazını gördüm şok geçirdim. lütfen gitme ne oldu ki ? Konu ne bilmiyorum , neden kızdın , neden üzüldün, kime kırıldın bilmiyorum hemen geçmişe gidiyorum ama lütfen seninle iletişm kurmamı sağlar mısın , mail yada ne bileyim ....

Zeynep abla alinma ama bu konda kaptana bende katiliyorum bak beni yanlis anlama kesinlikle seni kirmak yada rencide etmek icin demiyorum seni gercekten cok seviyorum dun sen rapunzele ve ablasina katilmiyorlar oglenleri demistin galiba sende biraz zamandir oglenleri gelemiyosun hepimizjn sebebleri var sen kurallari uyulsun dedi sonra gece sende ailenle ilgilenmen gerektigini dedin bi celiski oldu gibi bu zeynep abla ben anladim o yuzden sabah konu neydi geceye kadar nereye geldi herkez ayrilma karari aldi hafta herkez icin cok zor gecti benimde dusuncem kurallar az daha esnesin benim ilk geldigim gunki gibi olsun

özelime bir tane mesaj geldi oda mesajım geldimi şeklindeydi bende hayır yazdım saalece bekledim daha sona tekrar gelmedi.
yazıklar olsun yazdım çünkü dediğim emeğim hiçibirinin bi önemi yokmuş anlamında yazdım. bu hafta kızım hastaydı 3 kez onu 2 kez kendimi dokotora götürdüm klayem bozuk buna rağmen 102mesaj yazdım , klayemden dolayı kısa yazdığımı kendimi ifade edemediğimi söyledim.bunlara ramğen sen soğuksun diyince ve daha önceki yapılan baskılar birikince patlak verdi.

bu saatten sonra ne sen beni eleştiebilirsin nede ben seni. ikimizde rahat edemeyiz o yüzden kararım kesin gtimeken yana.

bu takım 4 kişiydi yazdım buraya gelmeke payımın olduğunu düşündüm, o zamanda katzlımım azdı şimdide. hep böyle düşündün.

daha önce takımın motivasyonu bozulmasın diye ses çıkartmadım anlayış göstermeye çalışım.

hastaliklar misafirler derken menun kaymis biraz canim kizina ve sana cpk gecms olsun

Arkadaşlar lütfen sakin olur musunuz? Ben daha geçmişe gidemedim ama sanırım biraz bişeyler anladım. Lütfen önce herkes sakin olsun, gitmek kolaydır, ama insanı rahatlatmaz ki, eğer haklıysanız kalıp haklılığınızı savunun lütfen.
Bir takımın 1 tane kaptanı olur. Bizim takımımızın da 1 tane kaptanı var . Ve kaptanlar gemiyi en son terk etmelidirler. Pegasus senin kuralların sert olsaydı ben iki ayda iki kilo vermekle kalmazdım. Şu anda ya takımdan atılmış olmalıydım ya da kilo verdim diye yalan söylüyor olmalıydım. Lütfen bunu bir düşünün. Kimse kimsenin hakkını yemesin. Çok yazacaklarım var ama önce konuyu anlamak istiyorum. Pokemoncum lütfen sen de sakin ol. Lütfen rica ediyorum...

Bence konunun tarafları daha fazla rencide olmamak adına özelden ya da başka bir iletişim aracından konuşsunlar . Bu şekilde aleni ve herkesin duyduğu laflar edilince , insanlar ağızlarından çıkanlardan geri dönmek istemiyorlar .
Örnek, esin .
Hepimiz kalmasını istiyoruz ama o gitmekte ısrarlı.

Önce kişisel meselenizi '' taraftarsız '' halledin ki sonra dönüp burada takımın akıbetini konuşalım . Hala bu takımın durumu neden buralara geldi anlamamış olsam da.

Son bir sözüm de yaşanan tatsızlığın bitmesi için geçmiş tecrübelerimden küçük bir nasihat herkese , haddime ya da değil ben yazayım da.

Kraldan çok kralcı olmadan , suyun aktığı yöne göre rota değiştirmeden , aklımızdakileri ifade ederken kişisel hesaplaşmaları bir kenarda bırakarak ve en önemlisi de SAMİMİ olarak olaya müdahil olacaksak olalım , aksi halde susup bir köşeden izleyelim , Yoksa telafisi olmayan mesajlar gelmeye devam edecek hissediyorum .

Migrenim tuttu.
Karnım ağrıyor.
Üzüldüğümde kaşıntı tutar o da geldi.
Gözlerimde buğulu buğulu.

Çok geçmiş olsun canım, haftasonu hastalıkla geçmiş senin ona rağmen menülerin güzel ve sporunuda yapmışsın daha ne olsun. Zaten hergün spor yapılacak diye bir kural yok, uzamnlar bile haftada 5 gün en fazla diyor

Ben anlamıyorum ne kadar dolmuşsunuz hepiniz böyle, eğer ki sorunları zamanında konuşup, üstü örtülmeseydi yada içe atılmasaydı, şuan bu kriz yaşanmıyor olurdu...

merhaba Arkadaşlar,

öncelikle tüm annelerin ve anne adaylarının günlerini kutlarım. biraz geç oldu ama ben ancak fırsat bulabildim gelmeye. geçmişteki yazıları biraz okudum. hepimiz buraya birbirimize destek olarak daha sağlıklı kilo vermek ve güzel paylaşımlar yapmak için geliyoruz. tebikii herkes evinde kendince de bu diyetleri yapabilir spor yapabilir ama önemli olan birlik olarak birşeyleri başarabilmek. biz ablamla bu takıma girdiğimizden beri daha sağlıklı kilo vermeye ve birbirimize destek olmaya başladık. bu takım kapanma aşamasına geldiği dönemde hepimiz bir olduk bu takımı ayakta tutabilmek adına...
eve belki herkes kendine göre haklı ama burda önemli olan haklı haksız olmak değil birlik olmak...
mesela kendimden örnek verecek olursam daha önceleri foruma daha çok girip yorumlar yazabiliyordum. ama benm işlerim bahar dönemlerinde çok yoğunlaştığı için ve 1 aylık bu mayıs ayında tek başıma olduğum için işyerinde girişler kontrol edildiği için eskisi kadar giriş yapamıyorum. akşamları genelde evde ya bilgisayar olmuyo ya da olduğunda ben önceliği ablama veriyorum çünkü o bu takıma bağlı ve günün büyük bir bölümünü burda geçirerek kendini iyi hissediyo. sizler ona çok destek oldunuz onu çok motive ettiniz kendine olan inancını daha da arttırdınız bu nedenle mutluyum hepinize bunun için teşekkür ederim... takımdan ayrılarak gidilerek bu sorunlar çözüme kevuşmaz kaçmaktan çok mücadele etmek gerekir. hepimizin amacı bir ... güzel sağlam arkadaşlıklar kurup birbirimize destek olarak kilo vermek hedeflerimize ulaşarak daha mutlu kadınlar olmak istiyoruz... o yüzden bu amaç uğruna birleşmişken bu şekilde sorunlarla dağılmayalım... hepimiz birlikte olduğumuz sürece bu sorunların da üstesinden gelebiliriz. kendinize ve takım ruhuna inanın gereksiz küskünlükleri bir yana bırakıp birbirinize daha sağlam tutunun ki başarabilelim...

herkese teşekkürlerimi iletir sevgilerimi sunarım

sporda güzel menüde güzel.
menü kötü değil spor olsa daha iyiolurmuş.
kızına ve sana geçmiş olsun canım.

bu takım ilk fırtınada yerle birmi olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…