slm kızlar inanılmaz derecede sinirliyim kırıcı şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyoum.
benim klavyem bozuk yazı yazamıyorum bunu 40 kez söyledim
klavyemin bozuk olma nedenini söyleyim buraya gireceğim mesaj yazacağım diye asya sürekli bilgisayarın süne çıkıyor o kadar çok çıktıki o kadar çok asya tepemdeyken yazı yazmaya çalıştımki klayem bozuldu.
1 ay tami süresi var eşim taildeyken göndereyim diye idare etmeye çalışıyorum
2 satrı yazıyıı yarım saatte yazyorıum. lütfen ekran klayvesni bulun açın 1 gün oyunca onunla yazmayı deneyin.
lütfen birazcık empati kurun.
defalaca kısa yazdımından dolayı özür diledim. zorlandığımı dile getidim demekki onları okumamışsınız.
hatta menümün ilk halini birde harflerin tamamlanmış halini ile koydum eni anlayabilin diye
hadi bunları boşwerin ne zoruma gidiyo biliyomusunuz.
heskes kendine zayıflar. burada gül gibi geçinip giderken niye sürekli, birbirinizden rahatsızlık duyuyorsunuz.
ben bu takıma girdiğimde 4 kişiydik takım çok güzel kilo veriyodu ayaktaydı.
en önemlisi kimse kimseye takmıyodu.
siz birbirinize takmaya devam edin
yazıklar olsun çocuğumdan çalıpta size harcadığım zamana yazıklar olsun hiçi değeri önemi yokmuş.
ben başka takıma transfer olmak istiyoum. bu kadar kuruntulu bir akımda kalmak istemiyoum. benim kaçamaklarım benim yapmadığım spor hepsini eksiksiz tamamladığım cezalarım sizi bu kadar etkiliyosa ben gidiyoum.
siz o mükemmel takımı nede kurabiliyosanız buyun kurun.
benim elimden gelen bu.
şu an ben bunları yazarken asya yarım saat ağladı.
daha başka ne diyeilirimki
burada motive oluyoruz hepimiz faydalanıyouz. sorun değil ben faydalanmam. yeterki sizin kilo vermenizi engellemeyim. sanki o kadar şeyi ağzınıza ben tepişitiyoum.
bu yazıyı en az 40 dakikada yazdım
pegasus takım kaptanımızsın ama seni eleştirme hakkım var değil mi canım
öncelikle sunu söylemek istiyorum benim nikim acık ve ben sürekli burda pc nın basında oturamam anca arasıra girer kim ne yazmış o nu okuya bilirim benim bir evim var benden akşam olduğu zaman yemek ve ilgi bekleyen eşim ve oğlum var . ben onları ihmal edemem ve benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarımda var kiminin küçük bebeği kiminin işi çalışan bayanlarda var. katılım konusunda kuralı biraz esnetmeni istiyorum .
sonra diğer bir konu biraz önce pokemon gitmek istediğini söyledi ve sen nedenini bile sormadan güle güle kalmak istemeyeni zorla tutamam dedin . sebebini bende merak ediyorum esin sen neden gitmek istiyorsun canım benim acıklarmısın
senin ilk mesajin farkliydi,bu farkli,sikayetlerini sende basta bu dille söyleseydin ne olay bu noktaya gelirdi,nede kimse kirilirdi,burdaki amacimiz bunlari dzenlemektiçünkü üzerimde çok baskı var. ben baskıyla motive olamam. sadece bana yapılan yada bana karşı gösterilen tavırdan ziyade başkalarına yapılan baskıda beni etkiliyo. grup çok kalabalıklaştı geçmişi okuyamıyoum zorlanıyorum. alışma süreci oluyo hoooop geri gidiyo o kişi. sirkülasyon çok fazla.eleştirilerimiz yapıcı değil yıkıcı. ne kadar katılım olsada kaptanımıza yetmiyo daha çok mesaj daha çok mesaj yazmamızı istiyor. ben belki bazılarına göre az yazıyoum ama birilerinin yüzünde gülümsemeye neden olabildiğinmi hissediyoum. ya şu poke bize bişeyler yazsada okusak dediklerini okuyoum. ben bu şekilde motie ediyoum oluyorum.çok takmadım çoğu şeyi esgeçtim. ama çok fazla baskı var. işine geliyosa öyle yoksa bas git tavrı var. hepimiz kiloluyuz bunun tek nedeni yanlış beslenmeden değil psikolojike olailir. buradaki baskı arttıkça, kuallar katılaştıkça ben daha az kilo vemeye başladım. oysaki diyetime çoğunlukla uyuyor spoumu yapıyorum ama istemeyerek yapıyoum artık. çünkü kilo emek üzerimdeki baskı nedeniyle gerekliliken ziyade göreve dönüşü buda beni engelliyor.
neyse bunlar kişisel sebeplerim, zaten pegasusa benim gitme isteğime hazırmış :)))
ben bu takıma uygun değilim bu kadar baskıya gelemem katılım konusunda bir türlü yeterli olamıyoum, daha fazla katılım yapmam mümkün değil o yüzden gidiyoum.hangi takım bu kadar ağır kuralları var?
eminim kaptanımızın kendince haklı sebeplerini içeren cevapları vardır, ama ben bu şekilde bu yolda devam edemeyeceğim, bu gün bu şekilde sert çıkmamdaki sebep birikimlerin olmasıydı.
neyse sağlıklı zayılamala.
senin aslında çok iyi niyetli olduğunu ben biliyorum belki kurduğun cümleler yanlış anlaşıldı ama doğruluk noktanda var mesela kurallar bende biraz daha esnetile bilir
gerberanın bu takımda olmasını şiddetle istiyorum birde senin kuzenini cünki onlar daha cok genç ve bizim desteğimize ve motive etmemize ihtiyaçları var
gerberaya dün cok kızdım ama senin iyiliğin için canım beni yanlış anlama
takımdan kimse bir yere gitmesin soğuk savaşda bitsin lütfen hepimiz bir takımız ve birimiz olmadan digerizde olmayız. takıp ruhu dediğim olay buydu birimiz hepimiz hepimiz birimiz için
şimdi birbirimize sıkı sıkı sarılalım
Merhaba herkese dün ki menüme geçmeden önce söyleyeyim, dün asker misafirim vardı o yüzden biraz düzensiz oldu. EŞimin öğrencisi olduğundan mangal yapacağım dedi, bu hafta içi bitiyor askerliği öyle olunca koşuşturma ve servisle geçiti günüm maalesef
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Kahvaltı, 1 dilim peynir, 3-4 diim sucuk, 1 dilim ekmek, bol yeşillik
Ara; 3 kuru kayısı
Öğlen +akşam; 2 şiş kebap, 2 bardak ayran, bol salata, 1 lavaş
Ara; 10 badem, 1 büyük fincan yeşil çay
Su; 3 lt
Spor; yok
arkadaslar dün gece cok tatsiz seyler oldu ve ben gercekten su anda dahu aglayiroum,bunu bir duygu sömürüsü olsun diye degil gercekten kirildigimi bilmeniz icin yaziyorum...
tekrar yazdim,ve tekrar yaziyorum,hala okumayanlar varsa lütfen okusun,kirdigim herkesten özür dilerim,ben kula hakki yemekten cok korkarim,bu olmasin diyede her seyi tek basima degil ortak kararlarla almaya gayret ettim,bakiyorumki basarisiz olmusum...
artik kural,mural yok arkadaslar,isteyen istedigi gibi yer,istedigi gibi icer,istedigi gibi spor yapar veya yapmaz,herkesin kendi vicdanina ve sagligina kalmis,ben kendimi bosuna hirpalamisim,sadece ona yaniyorum,herkese mutlu günler,bir süre yokum...
beni istedigin kadar elestir cnm,takim kaptani olmama insna olammi degistirmez,elestirirken unutmaki senin gibi benimde bir ailem var,bende her türlü fedakarlikla buraya geliyorum,bende esimin,cocugumun zamanindan caliyorum ve bende kural koyuldugu zaman ona uymak icin cabaliyorum,fakat ne anladim biliyormsun,senin son iki mesajinda degistigini gördüm,beni savun demiyorum kesinlikle dememde,yanliz önceyle sonra arasindaki fakta gözden kacaack cinsten degil
bizim toplanma amacimiz kurallardi zaten,bunu ilk basta desydin keske,sen ne derseniz uyarim dedin,simdide esini,evini öne sürüp esneme diyorsun,tabiki olur cnm benim,yanliz sende ne istedigine bir karar ver istersen
özelime bir tane mesaj geldi oda mesajım geldimi şeklindeydi bende hayır yazdım saalece bekledim daha sona tekrar gelmedi.mesaja cevap yazmadan önce sunu söylemek istiyorum,bu mesajini ilk okudugumda buraya bisey yazmadan direk özeline mesaj gönderdim,ve bunu 3 defa yaptim,senden cevap alamayinca burda yazdim konuyu
kiri olmmak icin demissin,ilk önce cok kirici oldun,bunu belirteyim
ben burda direk isim vererek yazdim ve hic bir kötü kelime kullanmadim,sana anlatmak istedigim gercekten diyetten sogudugundu,bunun ne kalvyenle,nede mesajlarinla alakasi var,kesinlikle niyetim ne seni,nede baskasini kirmak,veya yanlis anasilamya izin vermekti
ben senin klavyenin bozuk oldugunu zaten biliyorum,dedigim gibi maksadim baskaydi ve laf bu kadar ters bir köseye geldi
ben mesaji yazarken alta benide elestirinki hatami bileyim dedim,senin yaptigin elestirinin cok disinda birsey,yaziklar olsun demek cok agir,burda herkes aile sahibi
benimde 3 tane cocugum var,ve inanki cocuguma dersi 1 saat degil yarim saat calistiriyorum,kizim anne kitap oku dediginde ablan okusun diyorum,oglum disari cikmak istediginde erteliyorum,bir gün dahi sitem edip kimseyi bunun icin sorgulamadim,cünkü bunlari yapiyorum ama burdanda biseyler kazaniyorum...
burda herkes emek veriyor,kimse kimsenin emegini yemiyor
ayrica takima alindigimda 4 kisiydik demissin,evet o 4 kisi nasil oldu sen onu biliyormusun,bu takim nasil takim oldu,nasil emekler verildi,ben burayi ayakta tutmak istedigimde yanimda topraks vardi,hesaplamayi dahi bilmezken takimi kurduk yeniden,emek var ortada,sen bunlari görmezden gelipte,ben baska takima geciyorum dersen,yolun elbette acik olsun,baska takimlar cok,istedigin egrcekten buysa bisey diyemem,benim gönlüm kalmandan yana,yinede karar senin
son olarak fazla uzatmakta istemiyorum,beni her türlü elestir ama bunu daha uygun bir dille yap,ben kimseyi cocugunun,esinin yanindan zorla ttutup buraya getirmiyorum,herkes akli basinda burda,kendi istegiyle gelip konusuyor
eger gercekten seni istemedende olsa kirdiysam,kendi adima özür dilerim,llaf nasil bu noktaya geldi hala aklim almiyor,senden biraz daha sakin olup düsünmeni istiyorum...
herkese günaydınlar birazcık geçmişi okudum biraz gerginlikler olmuş.inşallah herşey yoluna girer.gene 3 günlük menümü yazacağım farkındayım okumakta zorlanıyordunuz ama yapabileceğim birşey yok..
10.05.2013 cuma
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
2 adet salatalık,
1 adet domates,
2 adet yeşil 2 adet siyah zeytin,
1 kupa bardağı çay,
ara:
4 adet gün kurusu kaysı,
öğle:
100 gr tavuk döner,
2 kaşık pirinç pilavı,
3 kaşık acılı ezme salata,
1 bardak ayran,
ara:
1 adet havuç,
1 adet portakal,
akşam:
2 dilim kepek ekmek,
parmak kadar adana kebap,
1 adet közlenmiş biber,
1 bardak ayran,
su:2 lt
spor:
30 dak.b-fit,80 tane mekik,300 twist başka spor yapamadım gece 11: 38 de eve döndük kayınvalidemlerde misafir vardı.o saatten sonrada yapamadım.
11.05.2013 cumartasi
sabah:
sabah 1 bardak ballı sirkeli karanfilli karabiberli çay,
1,5 k.k. kadar peynir,
2 domates,
1 salatalık 5 adet yeşil zeytin,
ara:
1 bardak portakal suyu,
öğle:
4 kaşık patlıcan yemeği,
1 kase bol tahıllı sebze çorbası,
ara:
1 domates,
akşam:
öğlenin aynısı,
su:1,5 litre,
spor malesef yapamadım çünkü çok rahatsızdım birde migrenim azmıştı başımı kaldıramıyordum o yüzden malesef yapamadım..
12.05.2012 pazar:
sabah kahvaltısına gitiik oda evde yoktu bir ziyarete gitmişti.
sabah:11 : 00
bir ince dilim parmak kadar fırında az yağda pişmiş patlıcan,
1 parça domates ve biber (pişmiş)
1 adet somates,
yarım salatalık,
1 çatal peynir,
1 dilim ekmek,
ara:
1 havuç.
öğlen yemeğini yiyemedim bir türlü küçük kızım rahatsızdı ateşi vardı onun ateşini düşürmekle uğraştım yiyemedim.kusup duruyordu..gerçi kahvaltıyı da zaten öğlene doğru yaptık o yüzden kaydı öğünlerim.
akşam:18 : 30
5 kaşık patlıcan yemeği ve dünkü çorbamdan 1 kase,
ara:1 bardak süt,
su:2 lt,
spor 20 dak.eliptik bisiklet,100 twist daha fazla yapamadım hem benim başım çok fenaydı hemde kızım çok huzursuzdu onunla ilgilenmem gerekti.ancak bu kadar yapabildim.
herkese günaydınlar birazcık geçmişi okudum biraz gerginlikler olmuş.inşallah herşey yoluna girer.gene 3 günlük menümü yazacağım farkındayım okumakta zorlanıyordunuz ama yapabileceğim birşey yok..
10.05.2013 cuma
sabah:
2 adet salatalık,
1 adet domates,
1 kupa bardağı çay,
ara:
4 adet gün kurusu kaysı,
öğle:
100 gr tavuk döner,
2 kaşık pirinç pilavı,
1 bardak ayran,
ara:
1 adet havuç,
1 adet portakal,
akşam:
2 dilim kepek ekmek,
1 adet közlenmiş biber,
1 bardak ayran,
spor:
30 dak.b-fit,80 tane mekik,300 twist başka spor yapamadım gece 11: 38 de eve döndük kayınvalidemlerde misafir vardı.o saatten sonrada yapamadım.
11.05.2013 cumartasi
sabah:
1,5 k.k. kadar peynir,
2 domates,
ara:
1 bardak portakal suyu,
öğle:
4 kaşık patlıcan yemeği,
ara:
1 domates,
akşam:
öğlenin aynısı,
spor malesef yapamadım çünkü çok rahatsızdım birde migrenim azmıştı başımı kaldıramıyordum o yüzden malesef yapamadım..
12.05.2012 pazar:
1 adet somates,
yarım salatalık,
1 çatal peynir,
1 dilim ekmek,
ara:
1 havuç.
öğlen yemeğini yiyemedim bir türlü küçük kızım rahatsızdı ateşi vardı onun ateşini düşürmekle uğraştım yiyemedim.kusup duruyordu..gerçi kahvaltıyı da zaten öğlene doğru yaptık o yüzden kaydı öğünlerim.
spor 20 dak.eliptik bisiklet,100 twist daha fazla yapamadım hem benim başım çok fenaydı hemde kızım çok huzursuzdu onunla ilgilenmem gerekti.ancak bu kadar yapabildim.
arkadaslar dün gece cok tatsiz seyler oldu ve ben gercekten su anda dahu aglayiroum,bunu bir duygu sömürüsü olsun diye degil gercekten kirildigimi bilmeniz icin yaziyorum...
tekrar yazdim,ve tekrar yaziyorum,hala okumayanlar varsa lütfen okusun,kirdigim herkesten özür dilerim,ben kula hakki yemekten cok korkarim,bu olmasin diyede her seyi tek basima degil ortak kararlarla almaya gayret ettim,bakiyorumki basarisiz olmusum...
artik kural,mural yok arkadaslar,isteyen istedigi gibi yer,istedigi gibi icer,istedigi gibi spor yapar veya yapmaz,herkesin kendi vicdanina ve sagligina kalmis,ben kendimi bosuna hirpalamisim,sadece ona yaniyorum,herkese mutlu günler,bir süre yokum...
Migrenim tuttu.
Karnım ağrıyor.
Üzüldüğümde kaşıntı tutar o da geldi.
Gözlerimde buğulu buğulu.
sporda güzel menüde güzel.Dunki menumu yazim
Sabah peynir zeytin bi dilim ekmek cay
Ara 5 tane erik
Oglen 2 dilim biberli disardaydim piknik gibi biseydi o yuzden biraz peynir cay
Ara 5 tane cilek
Aksam 4 kasik haslanmis kepekli makarnadan yogurtlu makarna cok cok az uzerine sos koydum
Ara 2 tuysuz seftali (nektari)
Spor sabah 100 mekik cektim ogleden sonra bir bucuk saat yuruyuz
Aksam 100 twist
Mekik cezam 400 kalmisti 100 tane cektim 300 tane kaldi
menü kötü değil spor olsa daha iyiolurmuş.Merhaba herkese dün ki menüme geçmeden önce söyleyeyim, dün asker misafirim vardı o yüzden biraz düzensiz oldu. EŞimin öğrencisi olduğundan mangal yapacağım dedi, bu hafta içi bitiyor askerliği öyle olunca koşuşturma ve servisle geçiti günüm maalesef
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Kahvaltı, 1 dilim peynir, 3-4 diim sucuk, 1 dilim ekmek, bol yeşillik
Ara; 3 kuru kayısı
Öğlen +akşam; 2 şiş kebap, 2 bardak ayran, bol salata, 1 lavaş
Ara; 10 badem, 1 büyük fincan yeşil çay
Su; 3 lt
Spor; yok
kızına ve sana geçmiş olsun canım.herkese günaydınlar birazcık geçmişi okudum biraz gerginlikler olmuş.inşallah herşey yoluna girer.gene 3 günlük menümü yazacağım farkındayım okumakta zorlanıyordunuz ama yapabileceğim birşey yok..
10.05.2013 cuma
sabah:
2 adet salatalık,
1 adet domates,
1 kupa bardağı çay,
ara:
4 adet gün kurusu kaysı,
öğle:
100 gr tavuk döner,
2 kaşık pirinç pilavı,
1 bardak ayran,
ara:
1 adet havuç,
1 adet portakal,
akşam:
2 dilim kepek ekmek,
1 adet közlenmiş biber,
1 bardak ayran,
spor:
11.05.2013 cumartasi
sabah:
1,5 k.k. kadar peynir,
2 domates,
ara:
1 bardak portakal suyu,
öğle:
4 kaşık patlıcan yemeği,
ara:
1 domates,
akşam:
öğlenin aynısı,
12.05.2012 pazar:
1 adet somates,
yarım salatalık,
1 çatal peynir,
1 dilim ekmek,
ara:
1 havuç.
Migrenim tuttu.
Karnım ağrıyor.
Üzüldüğümde kaşıntı tutar o da geldi.
Gözlerimde buğulu buğulu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?