merhaba Arkadaşlar,
öncelikle tüm annelerin ve anne adaylarının günlerini kutlarım. biraz geç oldu ama ben ancak fırsat bulabildim gelmeye. geçmişteki yazıları biraz okudum. hepimiz buraya birbirimize destek olarak daha sağlıklı kilo vermek ve güzel paylaşımlar yapmak için geliyoruz. tebikii herkes evinde kendince de bu diyetleri yapabilir spor yapabilir ama önemli olan birlik olarak birşeyleri başarabilmek. biz ablamla bu takıma girdiğimizden beri daha sağlıklı kilo vermeye ve birbirimize destek olmaya başladık. bu takım kapanma aşamasına geldiği dönemde hepimiz bir olduk bu takımı ayakta tutabilmek adına...
eve belki herkes kendine göre haklı ama burda önemli olan haklı haksız olmak değil birlik olmak...
mesela kendimden örnek verecek olursam daha önceleri foruma daha çok girip yorumlar yazabiliyordum. ama benm işlerim bahar dönemlerinde çok yoğunlaştığı için ve 1 aylık bu mayıs ayında tek başıma olduğum için işyerinde girişler kontrol edildiği için eskisi kadar giriş yapamıyorum. akşamları genelde evde ya bilgisayar olmuyo ya da olduğunda ben önceliği ablama veriyorum çünkü o bu takıma bağlı ve günün büyük bir bölümünü burda geçirerek kendini iyi hissediyo. sizler ona çok destek oldunuz onu çok motive ettiniz kendine olan inancını daha da arttırdınız bu nedenle mutluyum hepinize bunun için teşekkür ederim... takımdan ayrılarak gidilerek bu sorunlar çözüme kevuşmaz kaçmaktan çok mücadele etmek gerekir. hepimizin amacı bir ... güzel sağlam arkadaşlıklar kurup birbirimize destek olarak kilo vermek hedeflerimize ulaşarak daha mutlu kadınlar olmak istiyoruz... o yüzden bu amaç uğruna birleşmişken bu şekilde sorunlarla dağılmayalım... hepimiz birlikte olduğumuz sürece bu sorunların da üstesinden gelebiliriz. kendinize ve takım ruhuna inanın gereksiz küskünlükleri bir yana bırakıp birbirinize daha sağlam tutunun ki başarabilelim...
herkese teşekkürlerimi iletir sevgilerimi sunarım
canlar kusura bakmayın girip bişey yazmıyo bakınıyo demeyin ayıp olmasın diye iki laf edeyim nihayetinde adımı aşağıda görüyosunuz.
sadece yükselip olaya yukarıdan bakmaya çalışıyorum ve takip ediyorum...
öpüldünüz
sabahın köründe herkese günaydın öncelikle
arkadaşlar sabah sabah bütün yaşam enerjim dibe vurdu öncelikle onu söyliyim.
kalbini kırdığım herkesten özür dilerim çünkü kesinlikle öyle bir niyetim yoktu. rapunzel, garbera ve pokemon bana kırıldıklarını yazmışlar.
hepinizden özür diliyorum tekrardan, kimseyle özel bir derdim yok.
ben bu gerginlikler başladığından beri zaten herşeyi ılımlılaştırmaya, kuralları esnetmeye, keyifli halimizin devam etmesi için çareler aramaya çalışıyorum.
şu an gerçekten ağlamak istiyorum, burnumun direği sızlıyor.
burada geçirdiğim günler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, desteğiniz ile çok güzel kilo verdim. Fakat yanlış bir adım attım sanırım ki şu an mutsuzum.
Gönlümden geçip yazıya dökülenlerle sizlerin anladıkları farklı olmuş bu da benim hatam.
Şimdi hepsine tek tek açıklama yapmak bana gereksiz geliyor nihayetinde benim söylemek istediğim değil önemli olan karşımdakinin hissettiği.
garbera senden özür diliyorum.
rapunzel senden özür diliyorum
pokemon senden özür diliyorum.
hoşçakalın
senin aslında çok iyi niyetli olduğunu ben biliyorum belki kurduğun cümleler yanlış anlaşıldı ama doğruluk noktanda var mesela kurallar bende biraz daha esnetile bilir
gerberanın bu takımda olmasını şiddetle istiyorum birde senin kuzenini cünki onlar daha cok genç ve bizim desteğimize ve motive etmemize ihtiyaçları var
gerberaya dün cok kızdım ama senin iyiliğin için canım beni yanlış anlama
takımdan kimse bir yere gitmesin soğuk savaşda bitsin lütfen hepimiz bir takımız ve birimiz olmadan digerizde olmayız. takıp ruhu dediğim olay buydu birimiz hepimiz hepimiz birimiz için
şimdi birbirimize sıkı sıkı sarılalım
ben senin söylediğin o söze kırılmıştım ama önemli değil bu gerginligin bitmesini umuyorum
Cumartesi tarsusta ayniydi canim yaabugün spora gitmedim dışarda yağmur çok fena bastırdı.
Oglen disiinda problem yok fistik spor icinde beli rahatsiz zaten fazla zorlamadünkü menümü yazmamışım.
sabah ılık su
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim hellim
1 yumurta
domates salatalık
ara5-6 fındık 1 elma
öğlenilaçlar yüzünden uyuyakaldım saati geçti
kalkınca biraz kuru elmalı yoğurt.
akşam tavuk yemeği derilerini ayırıp yedim
1 dilim tam buğday ekmek
1 kase yoğurt.
ara 1 havuç
1 salatalık
spor yok belim hala kötüydü gündüz yürüdüm yavaş tempoda 1 saatten fazla
su 2 lt.
pokemon canım bu tatsızlığı bitirelim artık lütfen sen de sakinleşip bir daha düşünürmüsün
Kızlar yanılmıyorsam kanal 7 de program yapan Doktor bunu paylaşmış, facebook profilinde;
Feridun Kunak
Okuduğum maillerin çoğunda kilo problemleri hakkında soru ile karşılaştım.
Sevgili kardeşlerim yemeklerden önce üç yemek kaşığı yoğurdun içine bir tatlı kaşığı toz tarçın ve iki yemek kaşığı kepek ilave edip tüketin üzerine bir bardak su veya soda içiniz
Bence bu roportaj isini tekrar yapalim yaptigimiz gunlerde daha iyiydik birbirimizi daha iyi taniyoduk daha iyi kaynasiyoduk artik hergun bi kisi olsun bence benim gibi dusunen varmii :)
Bunlari tok tutsun diye mi diyor o doktor fistik
bana uyar çünkü ben kimseyi tam olarak tanımıyorum daha iyi tanırım.
gelelim cumartesi pazar menüme
cumartesi
sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
1 yumurta
çay
ara
nikahtaydım bir şey yiyemedim
öğle
misafirlikteydim o yüzden yapılan pohoçalardan 1 adet yemek zorundaydım yedim
akşam
1 kadeh kırmızı şarap
3 adet köfte
1 dilim ekmek
gece
meyve salatası
spor yapamadım müstakbel görümcemin ve müstakbel kayınvaldemin evindeydim çünkü
pazar
2 dilim ekmek
peynir
1 adet sahanda yumurta
domates
çay
öğle
2-3 galete
peynir
çay
akşam
mercimek çorbası
mısırlı salata
arkadaşımdaydım spor yapamadım ama söz biriktirdiğim sporlarımı evde yapcam ablamla birlikte
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?