Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canlar kusura bakmayın girip bişey yazmıyo bakınıyo demeyin ayıp olmasın diye iki laf edeyim nihayetinde adımı aşağıda görüyosunuz.
sadece yükselip olaya yukarıdan bakmaya çalışıyorum ve takip ediyorum...
öpüldünüz

Canim yaa cok cok guzel aciklamissin siir gibi olmus :)

Aynen bende disardan olaya bakabiliyorum benle ilgili bi sorun yok galiba o yuzden canim :)

ben senin söylediğin o söze kırılmıştım ama önemli değil bu gerginligin bitmesini umuyorum

zeynep abla söylediklerine katılıyorum... gitmek isteyenler bir kere daha düşünsn biyere gitmesin kimse..

dünkü menümü yazmamışım.
sabah ılık su
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim hellim
1 yumurta
domates salatalık

ara5-6 fındık 1 elma

öğlenilaçlar yüzünden uyuyakaldım saati geçti
kalkınca biraz kuru elmalı yoğurt.

akşam tavuk yemeği derilerini ayırıp yedim
1 dilim tam buğday ekmek
1 kase yoğurt.

ara 1 havuç
1 salatalık

spor yok belim hala kötüydü gündüz yürüdüm yavaş tempoda 1 saatten fazla
su 2 lt.

geçmişe baktım ama hepsine cevap veremedim şimdi halama gitmem gerekiyor insallah geldiğimde herkes bu gerginligi üzerinden atmış olur her zaman ki gibi devam edelim artık kimse de bi yere gitmemeli çünkü gidecek kadar büyük bi sorun yok ortada !!

Kızlar yanılmıyorsam kanal 7 de program yapan Doktor bunu paylaşmış, facebook profilinde;

Feridun Kunak
Okuduğum maillerin çoğunda kilo problemleri hakkında soru ile karşılaştım.

Sevgili kardeşlerim yemeklerden önce üç yemek kaşığı yoğurdun içine bir tatlı kaşığı toz tarçın ve iki yemek kaşığı kepek ilave edip tüketin üzerine bir bardak su veya soda içiniz

pokemon canım bu tatsızlığı bitirelim artık lütfen sen de sakinleşip bir daha düşünürmüsün

bugün spora gitmedim dışarda yağmur çok fena bastırdı.
Cumartesi tarsusta ayniydi canim yaa
Oglen disiinda problem yok fistik spor icinde beli rahatsiz zaten fazla zorlama
pokemon canım bu tatsızlığı bitirelim artık lütfen sen de sakinleşip bir daha düşünürmüsün

Bencedeeeeee

Bence bu roportaj isini tekrar yapalim yaptigimiz gunlerde daha iyiydik birbirimizi daha iyi taniyoduk daha iyi kaynasiyoduk artik hergun bi kisi olsun bence benim gibi dusunen varmii :)

Bunlari tok tutsun diye mi diyor o doktor fistik

ayyyyyyyyyyyyy spora gitmedim mayıştım kaldım masanın üzerine öyle başımı koydum uykuya dalmışım arkadaşım kapıyı çalınca şimdi uyandım.kızım yüzünden gece doğru dürüst uyumadım.

Son düzenleme:
gelelim cumartesi pazar menüme

cumartesi
sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
1 yumurta
çay

ara
nikahtaydım bir şey yiyemedim

öğle
misafirlikteydim o yüzden yapılan pohoçalardan 1 adet yemek zorundaydım yedim

akşam
1 kadeh kırmızı şarap
3 adet köfte
1 dilim ekmek

gece
meyve salatası
spor yapamadım müstakbel görümcemin ve müstakbel kayınvaldemin evindeydim çünkü

pazar
2 dilim ekmek
peynir
1 adet sahanda yumurta
domates
çay

öğle
2-3 galete
peynir
çay

akşam
mercimek çorbası
mısırlı salata

arkadaşımdaydım spor yapamadım ama söz biriktirdiğim sporlarımı evde yapcam ablamla birlikte
sevgiler

Baya bi dengesiz olmus canim :) :) kirmizi saraba da bayildim :) sizin dugun ne zaman :) menunu begenmedim canim cumartesi ve pazar oglenleri olmamis cok az olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…