Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese tekrar merhaba;

Sabah hafta sonu kendimce geçerli nedenlerimden ötürü giremedim sabah girdiğimde de çok şaşırdım o yüzden hiçbirşey yazmadan geçmişi okumak istedim, çok büyük bir kısmı bitti, ama sonuca henüz ulaşamadım. Pasif olarak açtım sayfayı kendime hakim olamayıp yorum yazmayayım diye, eğer ki konu kapanmışsa tekrar açmaya gerek yok diye bu şekilde düşündüm. Birazdan bol bol konuşuruz. Fazla gecikmeden dünkü menümü de yazayım.

Sabah

*1 simit
* haşlanmış yumurta
*2 kasik yogurt
* domates salatalık
* 1 dilim peynir

Ara
• 3 kuru kayisi,4 badem
Öğle
*2 kepce corba
* 1 dl ek
Ara
*10-15 tane kendi elceğizlerimle ağaçtan topladığım dutlar
15 dk ara ile
*1 cay bardagi ayran
Akşam
* 5 kasik etli kuru fasulye
*2 kasik pilav
*salata
Gece
• 1 çay bardağı süt
2 badem
Spor
• 20 dk trambolin öğlen ( 10 ar dakika ara vererek yapıyorum hala)
• 20 dk trambolin gece
* 200 ip atlamaca

3 lt den fazla su

Canim menun ve sporun guzel sabahki yogurdu oglende yeseydin keske
Sabah yogurdu nasil yedin fistik :)

menüde sporda güzel olmuş.
Allah kolaylik versin yardimcin olsun canim benim

saolasın canım benim.

canım benim dudlar oldumu ki topladın :44: bizim burda daha yaprak acıyor ayrıca cok severim dudu offfffff

canım benim hepsi güzelde sabah 1 simit vede yumurta yemişsin sanki simit orda fazla olmuş.

Hep senin yüzünden işte .2 gün gelmedin , yokluğuna dayanamayan herkes takımdan ayrılmak istedi

Sen bir daha bu kadar ara ver ben değil takımı tüm forumu bırakacağım

Menün güzel , öğlen az olmuş sadece .

Dut ilk defa geçen sene yemeğe başladım ben , sevmem diye bunca zaman yemediğime pişman oldum .

Dünkü menüm ,

Sabah:

1 fincan yeşil çay
Dereotu ve zeytinli yağsız omlet
1 dilim diyet peynir
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates

Ara:

1/2 avuç kadar kuru siyah üzüm
1 çay bardağı yağsız süt

Öğle:

Tavuklu bol salata
2 etimek
4 kaşık yoğurt

Ara:

3 adet eti form limonlu
1 elma

Akşam:

1 kase çorba
1 dilim ekmek
Izgara domates ve yeşil biber
3 köfte

1 saatten fazla hızlı tempolu yürüyüş.
3 litre kadar su .

gördünmü dilek bu kadar uzun ayrılma bir daha
dudun yapragınıda sarıyorum ben normal yaprak sarmasından daha lezzetli oluyor

bu kız ne zaman menüsünü yazıcak diye merak ediyordumki kalbimimi okudun tatlım :)
biraz önce sarjım bitti canım kusara bakma
menünü hiç okumadan yorum yapıyorum süpersin gülüm :)

çok güzel menün...

çok güzel menü ve spor..

bu arada bugün pazartesi değilmiydi benim röportaj kaynadı yalan oldu yaaaa

şimdi eve geldim kızlar bugün hiç modumda değildim ben çıkıyorum dedim

birkaç şey söylemek istiyorum. Öncelikle kırılma anında gösterilen çaba için teşekkürler...

Yaşadığımız son olayda hepimizi üzen, geren, sinirlendiren şeyler yaşandı fakat pegasus olmasaydı bu takım şu an kapanmış olacaktı. İster kızın ister sevin bu gerçeği inkar etmemiz olanaksız. Takıma verdiğimiz tatil kararından sonra dönmeye söz verdiğimiz tarihte kimsecikler kalmamıştı. Tam kapatma kararı almıştık pegasus geldi ve hayır buna izin vermiycem yeni bir takım oluşturacağız dedi, çok da iyi yaptı. Burayı çok önemsedi ve hala da önemsiyor bence. Şimdi hepimiz şöööyle bir geriye dönüp düşündüğümüzde yaşadıklarımızı bir teraziye koyalım ve ağırlığını bakalım, günah sevepta bile terazi var arkadaşlar, burada geçirdiğimiz güzel anların fazla olduğuna ve terazinin ağır basan tarafı olacağına eminim. Bu yüzden hepimizin sağduyulu olması derin bir nefes alıp yola devam etmesi gerek.

Ben kendisi aramıza dönene kadar size kaptanın yerine eşlik edeceğim.

Özellikle istediğim şu; özel sebeplerle oluşan kızgınlıkları direk buraya yazmadan önce özelden birbirimizle paylaşalım arkadaşlar. Aus bu konuda çok güzel bir fikir öne sürdü, böylece iki kişi arasındaki sorun buraya yansımadan çözülecek ya da çözülmeyecek biri gidecek ama kişi giderken en azından takımda böyle bir kırılma yaşanmıyacak. Çok sinirlendiğinizde ya bana ya da kişinin kendisine özel mesaj gönderin lütfen. Eleştiri olacak tabi ki ama karşımızdakini incitmeden.

Kaptanımız pegasus evdeki yoğun işlerini halledip döndüğünde burada mutlu bir takım görecek bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Pokemon biz istifa kararını onaylamıyoruz, senin gidişinle bu puzzle parçalarından biri eksilecek, bu olmamalı. Bu kadar geri dön ısrarına karşı koymayacağını ümit ediyorum.

Ve son olarak pegasus bir mesajında kural mural yok, isteyen istediğini yesin dediğinde bu güncellenmiş kural olarak benimsemeyin lütfen kurallarımız devam ediyor. Biraz dinginleşsin bunları da ayrıca konuşacağız.

sevgiler

bu kız ne zaman menüsünü yazıcak diye merak ediyordumki kalbimimi okudun tatlım :)
biraz önce sarjım bitti canım kusara bakma
menünü hiç okumadan yorum yapıyorum süpersin gülüm :)

Okumadan mı , oysa ki bir tepsi boşnak böreği yemiştim

bu arada bugün pazartesi değilmiydi benim röportaj kaynadı yalan oldu yaaaa

Hakkın yarın saklı olsun bence canım , seni daha hiç tanımıyorum ben mesela

Formumda olursam yarın neler sorarım Allah bilir.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben hazırlanıp çıkıyorum.bugün bayağı yorgunum inşallah evde ufaklık beni yormaz da biraz spor yapıp erkenden uyurum.hepinize iyi akşamlar.yarın burda inşallah herşey çözülmüş ve tek yürek olarak olursuz.öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…