Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pazar ara öğünler yok ama misafirlikte zor oluyo diyet..

Baya bi dengesiz olmus canim :) :) kirmizi saraba da bayildim :) sizin dugun ne zaman :) menunu begenmedim canim cumartesi ve pazar oglenleri olmamis cok az olmus

valla dengesiz olmak zorunda kaldı kayınvaldeme yiyemem diyemedim bi sürü pohça börek yapmışlar sadece pohoça yedim zaten akşam da canım bişey istemedi tuhaf bir haftasonuydu benim için hareketli heyecanlı idare edin beni bu haftalık

geçmiş olsun canım sen iyileş de sporunu yaparsın menün iyi olmuş bence

kilo hesaplamayı öğretirmisiniz bana kızlar bu cuma kendim hesaplamak istiyorum.

merhaba arkadaslar,ben daha önce bu takima gelmek istemistim fakat daha deneme sürem baslamadan ayrilmak durumunda kaldim,sabahtan beri okuyorum,sakin bir an bekliyorum yazmak icin,eger sizin icinde uygunsa haftaya tekrar deneme süresine baslayabilirmiyim,bu hafta bütün islerimi halledip gelecegim
cevaplarinizi bekliyorum

kilo hesaplamayı öğretirmisiniz bana kızlar bu cuma kendim hesaplamak istiyorum.

örnek olarak;
(74.2 / 74.0 / 0.2 / %0.27) (Yüzde hesaplama şöyle oluyor verdiğin kiloyu (0.2) 100 ile çarpıyorsun (0.2 * 100 =20) sonra bi hafta önceki kilona bölüyorsun (20 / 74.2= 0.269) virgülden sonraki üçüncü rakam 5-9 arasındaysa onu 0.27 şeklinde yuvarlıyoruz

örnek:

73.4-72.1=1.3 kilo X100=130/73.4=1.771111
1.77 den sonra gelen ilk rakam 0-4 arası ise aynen 5-9 arası ise bir yukarı yuvarlayıp 1.78 yapıyosun

Son düzenleme:
ben hala kurallardan yanayım kurallar uyulmak için vardır canım benim ama cok sık mesaj yazma konusunu diyorum gülüm herkes müsait oluyor olmuyor o anlamda söyledim ama diğer kurallara tamam her türlü varım ben

Migrenim tuttu.
Karnım ağrıyor.
Üzüldüğümde kaşıntı tutar o da geldi.
Gözlerimde buğulu buğulu.
kıyamam sana benim kuşum

cok geçmiş olsun canım

olmuş goncam

senin de gördüğün üzere biraz çalkantılı bir dönem yaşıyoruz. senin için iyi bir karar olduğunu düşünmüyorum. yeni katılımcı olarak senin çok motivasyona ihtiyacın olacak bizim sana faydalı olamayız şu durumda tatlım

oturduğum yerde fasulye ayıkladım koydum ocağa.başkasının yardımına muhtaç olmak çok zormuş Allah'a her saniye şükretsek yinede az kalır..

Tabikide kapimiz acik fistik kaptan bosyer varsa cagirir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…