gelelim cumartesi pazar menüme
cumartesi
sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
1 yumurta
çay
ara
nikahtaydım bir şey yiyemedim
öğle
misafirlikteydim o yüzden yapılan pohoçalardan 1 adet yemek zorundaydım yedim
akşam
1 kadeh kırmızı şarap
3 adet köfte
1 dilim ekmek
gece
meyve salatası
spor yapamadım müstakbel görümcemin ve müstakbel kayınvaldemin evindeydim çünkü
pazar
2 dilim ekmek
peynir
1 adet sahanda yumurta
domates
çay
öğle
2-3 galete
peynir
çay
akşam
mercimek çorbası
mısırlı salata
arkadaşımdaydım spor yapamadım ama söz biriktirdiğim sporlarımı evde yapcam ablamla birlikte
sevgiler
Baya bi dengesiz olmus canim :) :) kirmizi saraba da bayildim :) sizin dugun ne zaman :) menunu begenmedim canim cumartesi ve pazar oglenleri olmamis cok az olmus
pazar ara öğünler yok ama misafirlikte zor oluyo diyet..
dünkü menümü yazmamışım.
sabah ılık su
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim hellim
1 yumurta
domates salatalık
ara5-6 fındık 1 elma
öğlenilaçlar yüzünden uyuyakaldım saati geçti
kalkınca biraz kuru elmalı yoğurt.
akşam tavuk yemeği derilerini ayırıp yedim
1 dilim tam buğday ekmek
1 kase yoğurt.
ara 1 havuç
1 salatalık
spor yok belim hala kötüydü gündüz yürüdüm yavaş tempoda 1 saatten fazla
su 2 lt.
kilo hesaplamayı öğretirmisiniz bana kızlar bu cuma kendim hesaplamak istiyorum.
kilo hesaplamayı öğretirmisiniz bana kızlar bu cuma kendim hesaplamak istiyorum.
ben hala kurallardan yanayım kurallar uyulmak için vardır canım benim ama cok sık mesaj yazma konusunu diyorum gülüm herkes müsait oluyor olmuyor o anlamda söyledim ama diğer kurallara tamam her türlü varım benbeni istedigin kadar elestir cnm,takim kaptani olmama insna olammi degistirmez,elestirirken unutmaki senin gibi benimde bir ailem var,bende her türlü fedakarlikla buraya geliyorum,bende esimin,cocugumun zamanindan caliyorum ve bende kural koyuldugu zaman ona uymak icin cabaliyorum,fakat ne anladim biliyormsun,senin son iki mesajinda degistigini gördüm,beni savun demiyorum kesinlikle dememde,yanliz önceyle sonra arasindaki fakta gözden kacaack cinsten degil
bizim toplanma amacimiz kurallardi zaten,bunu ilk basta desydin keske,sen ne derseniz uyarim dedin,simdide esini,evini öne sürüp esneme diyorsun,tabiki olur cnm benim,yanliz sende ne istedigine bir karar ver istersen
kıyamam sana benim kuşumMigrenim tuttu.
Karnım ağrıyor.
Üzüldüğümde kaşıntı tutar o da geldi.
Gözlerimde buğulu buğulu.
cok geçmiş olsun canımayyyyyyyyyyyyy spora gitmedim mayıştım kaldım masanın üzerine öyle başımı koydum uykuya dalmışımarkadaşım kapıyı çalınca şimdi uyandım.kızım yüzünden gece doğru dürüst uyumadım.
olmuş goncamkilo hesaplamayı öğretirmisiniz bana kızlar bu cuma kendim hesaplamak istiyorum.
merhaba arkadaslar,ben daha önce bu takima gelmek istemistim fakat daha deneme sürem baslamadan ayrilmak durumunda kaldim,sabahtan beri okuyorum,sakin bir an bekliyorum yazmak icin,eger sizin icinde uygunsa haftaya tekrar deneme süresine baslayabilirmiyim,bu hafta bütün islerimi halledip gelecegim
cevaplarinizi bekliyorum
selam canım hoşgeldin, yaraları tamir etmeye uğraşıyoruz
kafam karıştı gonca sana cok alakasız cevap vermişim canım
sorun değil Zeynep ablam.
şimdi hesaplama yaptım bakın doğrumu :
72.8 geçen hafta kilom
72.1 bu hafta kilom
72.8-72.1=0.7
0.7*100=70
70/72.8=0.961 sonuç : 0.96
senin de gördüğün üzere biraz çalkantılı bir dönem yaşıyoruz. senin için iyi bir karar olduğunu düşünmüyorum. yeni katılımcı olarak senin çok motivasyona ihtiyacın olacak bizim sana faydalı olamayız şu durumda tatlım
valla dengesiz olmak zorunda kaldı kayınvaldeme yiyemem diyemedim bi sürü pohça börek yapmışlar sadece pohoça yedim zaten akşam da canım bişey istemedi tuhaf bir haftasonuydu benim için hareketli heyecanlı idare edin beni bu haftalık
merhaba arkadaslar,ben daha önce bu takima gelmek istemistim fakat daha deneme sürem baslamadan ayrilmak durumunda kaldim,sabahtan beri okuyorum,sakin bir an bekliyorum yazmak icin,eger sizin icinde uygunsa haftaya tekrar deneme süresine baslayabilirmiyim,bu hafta bütün islerimi halledip gelecegim
cevaplarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?