8. takıma kadar geldim yanlız çok tuhaf bir his, birinin evine izinsiz giriyormuşum gibi geliyor çok rahatsız oluyorum :)))
zillerine bas kaç :)))))8. takıma kadar geldim yanlız çok tuhaf bir his, birinin evine izinsiz giriyormuşum gibi geliyor çok rahatsız oluyorum :)))
Yok yahuu ben rahat rahat okuyorum her zaman :82:
Zeynep terazi burçdaşlarında takılıyor , pegasus siyaset topiğinde , sen hala ancak başka diyet takımlarında dolan gökçe
ben çıkıyorum kızlar, benim Su hanımın biyolojik saati süper çalışıyo, teyzem işten gelme saatin geçti mi kıyamet kopuyo diyo:)) eftelya da öyleymiş teyzesine çekmiş sanırım
Yüreğim kabardı, nefesim daraldı. Neler olmuş neler ama neyse ki sular biraz durulmuş.
Öncelikle Topraks ve Aus , kırılma noktasında gösterdiğiniz, sağduyulu, objektif ve olumlu yaklaşımınızdan ötürü sizi tebrik ederim.
Bu durumda iki tercihim var takımın başarısı için bu takımı bırakmak kendi yoluma tek başıma devam etmek ya da takım ruhuyla sizin bana sabretmeniz. Ben ikincisini sizin adınıza tercih ettim ve devam ediyorum
Ama mesaj sayım 47 , eğer iki mesaj daha yazsaydım sınırı geçer ceza almazdım sanırım içimden gelerek yazdığım 47 mesaj, mecburiyetten yazılmış iki mesajdan daha kıymetlidir bedeli spor cezası olsa bile....
Aus, büyük takımlar aldıkları puanlarla, küçük takımlar da büyük takımları yenmenin coşkusuyla sevinir. Seni coşkunla başbaşa bırakıyorum.. Muha ha ha
Son söz;
Çoğunluğun karar verdiği kurallara uymak için elimden geleni yaparım. Uyamadığımda da cezamı çekerim. Ama bunu alışkanlık haline getirir cezalarla günümü geçirirm anlamıyın yani istemeden kural ihlal ettiğimde cezamı çekerim demek istiyorum.
Bu aralar yeni birini almayıp olanlarla bağımızı kuvvetlendirmeyi tercih ediyorum.
1-2 hafta daha diyet yapmaya devam edicem eğer hala kilo veremezsem metabolizmamla ilgili doktora gidicem beni 2 hafta daha idare eder misiniz?
Çok uzun oldu ama iki günlük kusura bakmayın....
Ayyy ben cok severimmcanım benim dudlar oldumu ki topladın :44: bizim burda daha yaprak acıyor ayrıca cok severim dudu offfffff
Canim yaa dut yenmezmi ben coooooook severinHep senin yüzünden işte .2 gün gelmedin , yokluğuna dayanamayan herkes takımdan ayrılmak istedi
Sen bir daha bu kadar ara ver ben değil takımı tüm forumu bırakacağım
Menün güzel , öğlen az olmuş sadece .
Dut ilk defa geçen sene yemeğe başladım ben , sevmem diye bunca zaman yemediğime pişman oldum .
Menunu begendim canim sporunda ayni begendim :)Dünkü menüm ,
Sabah:
1 fincan yeşil çay
Dereotu ve zeytinli yağsız omlet
1 dilim diyet peynir
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
Ara:
1/2 avuç kadar kuru siyah üzüm
1 çay bardağı yağsız süt
Öğle:
Tavuklu bol salata
2 etimek
4 kaşık yoğurt
Ara:
3 adet eti form limonlu
1 elma
Akşam:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Izgara domates ve yeşil biber
3 köfte
1 saatten fazla hızlı tempolu yürüyüş.
3 litre kadar su .
Dutun etinden sutunden herseyinden faydalaniyorum :) diyon ya zeynep ablagördünmü dilek bu kadar uzun ayrılma bir daha
dudun yapragınıda sarıyorum ben normal yaprak sarmasından daha lezzetli oluyor
Canim yine cok guzel aciklamissin ve pokemom gitmeni istemiyorum bizimle kaall :)şimdi eve geldim kızlar bugün hiç modumda değildim ben çıkıyorum dedim
birkaç şey söylemek istiyorum. Öncelikle kırılma anında gösterilen çaba için teşekkürler...
Yaşadığımız son olayda hepimizi üzen, geren, sinirlendiren şeyler yaşandı fakat pegasus olmasaydı bu takım şu an kapanmış olacaktı. İster kızın ister sevin bu gerçeği inkar etmemiz olanaksız. Takıma verdiğimiz tatil kararından sonra dönmeye söz verdiğimiz tarihte kimsecikler kalmamıştı. Tam kapatma kararı almıştık pegasus geldi ve hayır buna izin vermiycem yeni bir takım oluşturacağız dedi, çok da iyi yaptı. Burayı çok önemsedi ve hala da önemsiyor bence. Şimdi hepimiz şöööyle bir geriye dönüp düşündüğümüzde yaşadıklarımızı bir teraziye koyalım ve ağırlığını bakalım, günah sevepta bile terazi var arkadaşlar, burada geçirdiğimiz güzel anların fazla olduğuna ve terazinin ağır basan tarafı olacağına eminim. Bu yüzden hepimizin sağduyulu olması derin bir nefes alıp yola devam etmesi gerek.
Ben kendisi aramıza dönene kadar size kaptanın yerine eşlik edeceğim.
Özellikle istediğim şu; özel sebeplerle oluşan kızgınlıkları direk buraya yazmadan önce özelden birbirimizle paylaşalım arkadaşlar. Aus bu konuda çok güzel bir fikir öne sürdü, böylece iki kişi arasındaki sorun buraya yansımadan çözülecek ya da çözülmeyecek biri gidecek ama kişi giderken en azından takımda böyle bir kırılma yaşanmıyacak. Çok sinirlendiğinizde ya bana ya da kişinin kendisine özel mesaj gönderin lütfen. Eleştiri olacak tabi ki ama karşımızdakini incitmeden.
Kaptanımız pegasus evdeki yoğun işlerini halledip döndüğünde burada mutlu bir takım görecek bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Pokemon biz istifa kararını onaylamıyoruz, senin gidişinle bu puzzle parçalarından biri eksilecek, bu olmamalı. Bu kadar geri dön ısrarına karşı koymayacağını ümit ediyorum.
Ve son olarak pegasus bir mesajında kural mural yok, isteyen istediğini yesin dediğinde bu güncellenmiş kural olarak benimsemeyin lütfen kurallarımız devam ediyor. Biraz dinginleşsin bunları da ayrıca konuşacağız.
sevgiler
Ay cok guldum toprak :) milletimi gozetliyon cok ayip :)8. takıma kadar geldim yanlız çok tuhaf bir his, birinin evine izinsiz giriyormuşum gibi geliyor çok rahatsız oluyorum :)))
Ben burdan baska yere bakamiyorum :)Yok yahuu ben rahat rahat okuyorum her zaman :82:
Zeynep terazi burçdaşlarında takılıyor , pegasus siyaset topiğinde , sen hala ancak başka diyet takımlarında dolan gökçe
Yüreğim kabardı, nefesim daraldı. Neler olmuş neler ama neyse ki sular biraz durulmuş.
Öncelikle Topraks ve Aus , kırılma noktasında gösterdiğiniz, sağduyulu, objektif ve olumlu yaklaşımınızdan ötürü sizi tebrik ederim.
Sonra da şunu söylemeden geçemiycem, ben 12 Martta 75,8 kilo ile bu takıma katıldım şu anda 72,6 iloyum. 2 ayda sizin için çok az benim için çok büyük bir gelişme. Bu benim için yeterli değil , takımı da belki yavaşlatıyorum bunun için üzgünüm ama ben dün farklı yerlerden aldığım farklı model pantolonlardan da anladım ki 42 beden olmuşum. Tartıda oynamıyor kilom ama vücudum sıkılaşıyor çünkü düzenli besleniyorum ve spor yapıyorum bunu da bu takımla yapmaya başladım. Ben bu takıma katılmadan önce abur cubur dışında hiçbir şey yemiyordum şimdi daha çok ama daha sağlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum. Sanırım vücut bu büyük değişime direniyor ama gidişatımın iyi olduğunu da bana sıkılaşarak gösteriyor.
Benim vücudumun sıkılaşması bu takımın listedeki durumunu etkilemiyor ama beni etkiliyor. Bu durumda iki tercihim var takımın başarısı için bu takımı bırakmak kendi yoluma tek başıma devam etmek ya da takım ruhuyla sizin bana sabretmeniz. Ben ikincisini sizin adınıza tercih ettim ve devam ediyorum
Katılım konusuna gelince 13 gün süren bir internet sorunum olmuştu bu dönemde gece sizinle sohbet edememiştim ama ertesi gün hem canlı muhabbetlerinize hem gece yapılan muhabbetleri cevaplamıştım. Son bir haftadır izinliyim , evdeyim, tüm gün katılım yaparım sanmıştım ama ev hanımlığını bir haftaya sığdırmaya çalışınca işten güçten , evdeki tadilatlardan, gelen gidenden ve çocuktan malesef bu hafta çok az katılımım oldu bu inkar edilebilecek bir durum değil. Ama mesaj sayım 47 , eğer iki mesaj daha yazsaydım sınırı geçer ceza almazdım sanırım içimden gelerek yazdığım 47 mesaj, mecburiyetten yazılmış iki mesajdan daha kıymetlidir bedeli spor cezası olsa bile....
Takım kurallarına gelince, takıma girerken kabul ettiğimiz haliyle çok uygulanabilirdi bence. Ama son haftalarda eleştirilerin, yorumların ve spor cezalarının çok sıkıcı ve baskıcı boyuta ulaştırıldığını düşünüyorum. Ben her şeyi dört dörtlük yapabilseydim zaten burada olmazdım. Motivasyonum bozulacaksa yine olmam. Ayrıca ben her eleştiriye de açık değilim malesef, kırıcı olmadan, daha pozitif ve daha empati dolu cümlelerle yapılan eleştirilerin başımın üstünde yeri var.
Bugün işe başladım, düzenimi bu hafta oturturum Allah nasip ederse... Akşam 8 de evde oluyorum, eşim bu ay nöbetçi, gece 10 da evde oluyor, hem çocuk hem ertesi günün telaşı olduğu için bu ay malesef sıkıntılı geçiyor benim için, bu hafta sonu da giremeyişimin sebebi de, teyzemin torunu oldu ve memleketten bebek görmeye gelen akrabalarımızın bir kısmı annemlerde bir kısmı da bizde kaldı. O sebeple sizinle olamadım ama aklım hep sizdeydi.
Geçmişte bir yerde Zeynep Abla bana kızdığını yazmışsın, şok diyet uygulama fikri kaptanı kızdırmak içindi ve şaka olduğunu zaten belirtmiştim bu kadar düzenli yemeğe alışmışken bana şok diyeti takım kuralı deseniz yine yapmam.
Kaptanı kızdırmak da nereden çıktı ??? Pegasusa rica ettim 2 hafta önce gram gram veriyorum , bazen de veremiyorum lütfen bana yardım et motivasyonumu kaybediyorum dedim. Bana haftalık liste yaptı , beraber fikir alışverişinde bulunduk ben koşullarımı imkanlarımı yazdım . Geçen hafta bu listeyi uyguladım ama reg haftamdı ve şişkinliğim vardı ve pazartesi başladığım için 4 gün tartuya yansımadı. Bu sebeple kaptanı kısdırmak istemiştim.
Pokemoncum, kırılmış olabilirsin, haklı da olabilirsin, ama gidersen öfken dinmez, kalırsan kazanırsın, kalırsan kazanırız...
Pegasus inşallah sorunlarını bir an önce halleder aramıza dönersin. Bana çok emeğin geçti bu karşılığını göreceğimize gönülden inanıyorum.
Aus, büyük takımlar aldıkları puanlarla, küçük takımlar da büyük takımları yenmenin coşkusuyla sevinir. Seni coşkunla başbaşa bırakıyorum.. Muha ha ha
Son söz;
Çoğunluğun karar verdiği kurallara uymak için elimden geleni yaparım. Uyamadığımda da cezamı çekerim. Ama bunu alışkanlık haline getirir cezalarla günümü geçirirm anlamıyın yani istemeden kural ihlal ettiğimde cezamı çekerim demek istiyorum.
Bu aralar yeni birini almayıp olanlarla bağımızı kuvvetlendirmeyi tercih ediyorum.
1-2 hafta daha diyet yapmaya devam edicem eğer hala kilo veremezsem metabolizmamla ilgili doktora gidicem beni 2 hafta daha idare eder misiniz?
Pegasus bir müddet yoku dedin tamam da , varken de mi yazmayacaksın canım ? :26:
babyimm hoş geldin kuzucuğum cok özledim seniYüreğim kabardı, nefesim daraldı. Neler olmuş neler ama neyse ki sular biraz durulmuş.
Sonra da şunu söylemeden geçemiycem, ben 12 Martta 75,8 kilo ile bu takıma katıldım şu anda 72,6 iloyum. 2 ayda sizin için çok az benim için çok büyük bir gelişme. Bu benim için yeterli değil , takımı da belki yavaşlatıyorum bunun için üzgünüm ama ben dün farklı yerlerden aldığım farklı model pantolonlardan da anladım ki 42 beden olmuşum. Tartıda oynamıyor kilom ama vücudum sıkılaşıyor çünkü düzenli besleniyorum ve spor yapıyorum bunu da bu takımla yapmaya başladım. Ben bu takıma katılmadan önce abur cubur dışında hiçbir şey yemiyordum şimdi daha çok ama daha sağlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum. Sanırım vücut bu büyük değişime direniyor ama gidişatımın iyi olduğunu da bana sıkılaşarak gösteriyor.
Benim vücudumun sıkılaşması bu takımın listedeki durumunu etkilemiyor ama beni etkiliyor. Bu durumda iki tercihim var takımın başarısı için bu takımı bırakmak kendi yoluma tek başıma devam etmek ya da takım ruhuyla sizin bana sabretmeniz. Ben ikincisini sizin adınıza tercih ettim ve devam ediyorum
Katılım konusuna gelince 13 gün süren bir internet sorunum olmuştu bu dönemde gece sizinle sohbet edememiştim ama ertesi gün hem canlı muhabbetlerinize hem gece yapılan muhabbetleri cevaplamıştım. Son bir haftadır izinliyim , evdeyim, tüm gün katılım yaparım sanmıştım ama ev hanımlığını bir haftaya sığdırmaya çalışınca işten güçten , evdeki tadilatlardan, gelen gidenden ve çocuktan malesef bu hafta çok az katılımım oldu bu inkar edilebilecek bir durum değil. Ama mesaj sayım 47 , eğer iki mesaj daha yazsaydım sınırı geçer ceza almazdım sanırım içimden gelerek yazdığım 47 mesaj, mecburiyetten yazılmış iki mesajdan daha kıymetlidir bedeli spor cezası olsa bile....
Takım kurallarına gelince, takıma girerken kabul ettiğimiz haliyle çok uygulanabilirdi bence. Ama son haftalarda eleştirilerin, yorumların ve spor cezalarının çok sıkıcı ve baskıcı boyuta ulaştırıldığını düşünüyorum. Ben her şeyi dört dörtlük yapabilseydim zaten burada olmazdım. Motivasyonum bozulacaksa yine olmam. Ayrıca ben her eleştiriye de açık değilim malesef, kırıcı olmadan, daha pozitif ve daha empati dolu cümlelerle yapılan eleştirilerin başımın üstünde yeri var.
Bugün işe başladım, düzenimi bu hafta oturturum Allah nasip ederse... Akşam 8 de evde oluyorum, eşim bu ay nöbetçi, gece 10 da evde oluyor, hem çocuk hem ertesi günün telaşı olduğu için bu ay malesef sıkıntılı geçiyor benim için, bu hafta sonu da giremeyişimin sebebi de, teyzemin torunu oldu ve memleketten bebek görmeye gelen akrabalarımızın bir kısmı annemlerde bir kısmı da bizde kaldı. O sebeple sizinle olamadım ama aklım hep sizdeydi.
Geçmişte bir yerde Zeynep Abla bana kızdığını yazmışsın, şok diyet uygulama fikri kaptanı kızdırmak içindi ve şaka olduğunu zaten belirtmiştim bu kadar düzenli yemeğe alışmışken bana şok diyeti takım kuralı deseniz yine yapmam.
Kaptanı kızdırmak da nereden çıktı ??? Pegasusa rica ettim 2 hafta önce gram gram veriyorum , bazen de veremiyorum lütfen bana yardım et motivasyonumu kaybediyorum dedim. Bana haftalık liste yaptı , beraber fikir alışverişinde bulunduk ben koşullarımı imkanlarımı yazdım . Geçen hafta bu listeyi uyguladım ama reg haftamdı ve şişkinliğim vardı ve pazartesi başladığım için 4 gün tartuya yansımadı. Bu sebeple kaptanı kısdırmak istemiştim.
Pokemoncum, kırılmış olabilirsin, haklı da olabilirsin, ama gidersen öfken dinmez, kalırsan kazanırsın, kalırsan kazanırız...
Pegasus inşallah sorunlarını bir an önce halleder aramıza dönersin. Bana çok emeğin geçti bu karşılığını göreceğimize gönülden inanıyorum.
Son söz;
biraz geçmişe git canım bende gördüm bir müddet yokum diye ama biliyorumki onun gönlü bizimle bizimde gönlümüz onunlaAus ne zaman dedi pegasus bi muddet yokum diye ben sabahtan beri burdayim gormedim
babyimm hoş geldin kuzucuğum cok özledim seni
aynen devam kuzum sen durumundan memnunsun bende senden memnunum :) :)
Ayyyyyyyyy alıntıda da çığır açtım artık , kim tutar beni.
Babyim Selçuk Şahinin maç sonu twitini okudun mu ?
Ben bayıldım , oku sende , 500 gr yağdan yakarsın
Canım benim , bu dönemide atlattık takım olarak , sadece pegasus bir müddet yokum dedi .
Sen gelmeyince ben seni özlüyorum biliyor musun (buraya bir sırnaşık kedi smiley ı koymak isterdim ama bununla idare et :86::86::86:)
Oooooooooooooo baby sırtın yere gelmez valla , zeynepden memnuniyet almışsın daha ne olsun
Bisey dicem :) :) benim simit hep goze batiyodu fener lambasi gibi :) buyumeyen babay de yemis ama ona bisey demek yokmu :) :) :)
Aynen zeynep abla gonlum hem kaptanla hem hepinizle :)biraz geçmişe git canım bende gördüm bir müddet yokum diye ama biliyorumki onun gönlü bizimle bizimde gönlümüz onunla
Oooooooooooooo baby sırtın yere gelmez valla , zeynepden memnuniyet almışsın daha ne olsun
Pegasus bir müddet yoku dedin tamam da , varken de mi yazmayacaksın canım ? :26:
Yok okumadım, okurum mutlaka ...
Fener maçlarından bir beklentim yok artık hele ki Kadıköydekilerden. Ama o Emre karaktersizi dün karşıma çıksaydı onu paralardım heralde. İyi ki Fatih hoca onu almamış geri gelmek istediğinde...
Dün maç bittiğimde avucumun içine kan oturmuş yumruk sıkmaktan, ne maçtı , yenilsek de çok zevk alıyorum Fener maçlarından. Keşke bizi yendiğiniz için de size bir kupa ayarlasalar gururla anlatabileceğiniz tek başarınız bu çünkü...
Aaaay çok rahatladım bütün gün okuduklarımdan sonra iyi geldi bu muhabbet. Bende seni çok özlüyorum yokluğunda yaz telini özelden bi de ben duyayım o güzel sesini.
Ben herkese çok alıştım burda. Herkesi merak ediyorum. Gerberayı tanımaya çalışıyorum çok yeni daha ve çalkantılı bir döneme denk geldi malesef. Bunu atlatacağımıza inanıyorum.
Alıntı konusunda hakkaten çığır açmışsın.
2 gün beni kimse merak etmemiş yahu. Öyle bir alev almış ki burayı yokluğum farkedilmemiş bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?