Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Okumadan mı , oysa ki bir tepsi boşnak böreği yemiştim

Hakkın yarın saklı olsun bence canım , seni daha hiç tanımıyorum ben mesela

Formumda olursam yarın neler sorarım Allah bilir.

yarın olmasın kızlar mümkünse çarşamba olsun yarın 3 e kadar evdeyim nöbete gitcem.yada siz yarın soruları yazın çarşamba sabaha kadar biriksin ben çarşamba cevaplarım

Sanada iyi akşamlar canım . Yarın voltran oluşturacağız , bacak kısmından tutuver sende

yarın olmasın kızlar mümkünse çarşamba olsun yarın 3 e kadar evdeyim nöbete gitcem.yada siz yarın soruları yazın çarşamba sabaha kadar biriksin ben çarşamba cevaplarım

Emin misin ?

Son kararın mı ?

Çarşamba sabahı o biriken sorular karşında sakın takımı terk etme kararı alma

çarşamba olsun yarın da ara vermiş olalım

hadi sana kolay gelsin canısı

dut zamanı da geldi ya doğru bizim oralarda da çok var dut menü güzel canım spor da iyi... bu arada geçmişteki konulara gelicek olursak toparlanıcaz düzelicez hep birlikte inşallah

menüne diyicek bişey yok gayet dengeli:) ben de diyodum aus nerelerde yazmadı menü die bi açtımki yazmışsın

Spor ve ara öğünleirn eksikliği dışında en azından kaçamakların olmamış, bu takdir edilesi bir durum

Menün ve sporun çok iyi olmuş :)

seninde hepsi çok iyi canım

cok özverili bir insan olduğu belli konuşmalarından 3 tane çocuğundan zaman ayırıpta burayı takım yapıp ayakta tutmasından belli zaten
benim pegasusula hiç bir kişisel problemim yok benide takıma o cagırdi gel canım diye bende seve seve geldim.
umarımki aramızda buzlar cok çabuk erir.
yolumuza bir eksikle devam ediyoruz( pegasus)
sana katılıyorum gökçe takımı takım yapan değerler vardır tıpki insanlar gbi
gerçekten bizim takım farklı diğer takımlara baktığımda günlerce girilmemiş bir cift laf yazılıp sohbet edilmemiş
benzetmen o kadar güzelki gökçe pazılız biz biri olmadan diğer parçalar oturmaz yaprak dökümü yasamayalım kızlar burayı cok seviyorum sizleri cok seviyorum
biz bütünüz unutmayalım bunu

Babbbbbbbbbyyyyyyyyyyy

Bugün hemen herkesle telefonda konuştum takımdan , eğer sende o muhteşem sesimi duymak istersen canım her daim beklerim

Yoğundun galiba bu ara , hiçbir yazdığımı ilk kez beğenmemişsin :26: fikir ayrılığını mı yaşadık seninle yoksa 15 senedir kadıköy de yenemediğiniz takımın fanatiğiyim diye mi

Ben buralardayım kimse yok takımda diye dolanıyorum forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…