Sanada iyi akşamlar canım . Yarın voltran oluşturacağız , bacak kısmından tutuver sende
Emin misin ?
Son kararın mı ?
Çarşamba sabahı o biriken sorular karşında sakın takımı terk etme kararı alma
Cııksss yok , o benden torpilli
Canım ben zaten simite hiçbir zaman olumsuz yorum yazmadım kimseye.Bana göre ara ara olmak kaydıyla sabah kahvaltıda da sokak simiti olan tarzdaki simit (pastane simitleri daha kalorili)diyete uygun diye düşünüyorum.
Bisey dicem :) :) benim simit hep goze batiyodu fener lambasi gibi :) buyumeyen babay de yemis ama ona bisey demek yokmu :) :) :)
Yok okumadım, okurum mutlaka ...
Fener maçlarından bir beklentim yok artık hele ki Kadıköydekilerden. Ama o Emre karaktersizi dün karşıma çıksaydı onu paralardım heralde. İyi ki Fatih hoca onu almamış geri gelmek istediğinde...
Dün maç bittiğimde avucumun içine kan oturmuş yumruk sıkmaktan, ne maçtı , yenilsek de çok zevk alıyorum Fener maçlarından. Keşke bizi yendiğiniz için de size bir kupa ayarlasalar gururla anlatabileceğiniz tek başarınız bu çünkü...
Aaaay çok rahatladım bütün gün okuduklarımdan sonra iyi geldi bu muhabbet. Bende seni çok özlüyorum yokluğunda yaz telini özelden bi de ben duyayım o güzel sesini.
Ben herkese çok alıştım burda. Herkesi merak ediyorum. Gerberayı tanımaya çalışıyorum çok yeni daha ve çalkantılı bir döneme denk geldi malesef. Bunu atlatacağımıza inanıyorum.
Alıntı konusunda hakkaten çığır açmışsın.
2 gün beni kimse merak etmemiş yahu. Öyle bir alev almış ki burayı yokluğum farkedilmemiş bile.
seninde sırtın yere gelmez ben yanındayken
E pes yani Bahar, sınıfın ispiyoncu çocukları gibi naaptın sen şimdi ayol. Sen yandın beni niye ateşe atıyorsun be güzelim... Yok yok kuzum şaka , dedim ya kaptanla yaptığımız listede pazar günü simit veya 1 poğaça olabilir diye düşünmüştük ben de pazar günü yedim. Hatırladığım kadarıyla Topraksın sana yazdıklarında çok mecbur kalırsan öğün değerinde kalorisi olduğu için haftada 1 kez yiyebilirsin gibi birşey yazmıştı diye hatırlıyorum. Şu kuralların üstünden bir daha geçelim ne yenecek ne yenmeyecek eğer gevrek kesin yasaklanırsa pazarları da yemem olur biter. Misafirleri pikniğe götürdük orada yedim.
bak aus ne güzel demiş ara sıra bebeğim hergün değil :)Bende oyle dusunuyorum tatlim :) :)
sadece bakiyorum,nerde ne oldu,nasil oldu bunu bulmaya calisiyorum
cok kirildim bunu topraks a bildirdim,o size yazmak istememsi,bunu yazmakta bana düstü
ben bu takim icin kendi cikarlarimi,ailemi hic düsünmeden gercekten buraya nasil faydali olabilirm diye cok ugrastim,sizinde fikirlerinizi aldim,kural koyduk,ve bu kurallarin hic birini ben tek basima almadim,kesnlikle herkesin oyuyla alinmis kararlardi
dün yapilan yazismalarda 2 ksi beni cok kirdi,sanki ben kendi kafama göre kurallar koymusum,bunlara uymayanlarida atmakla tehdit etmisim,evinden,esinden ve cocugundan zorla ayirip buraya etirmisim...
ben bu degilim arkadaslar,beni tanimayan veya böyle taniyan varsa bir daha düsünsün...
ne vicdansizligim kaldi,ne kötü niyetim,nede erdemsizligim,aklima geldikce aklimi kaciriyorum,nerde ne hata yaptim cok düsündüm,benim sizin iyiliginizden baska bir amacim yoktu,olamazda
ben bu yazilanlari kendime ve aileme hakaret sayarim ki sayiyorumda,ve bu sartlar altinda bu kisilerle ayni ortamda bulunamam,kendimi cok kötü hissederim,en azindan bi yanlis anlamisiz demelerini beklerdim..
son defa yaziyorum,cevap vermicem artik,ben yokum arkadaslar,verdigim emegin karsiligi düsüncesizlik ve erdemsizlikse buyrun siz erdemli ve düsünceli bir sekilde devam edin..cuma günü son defa listeye kendimi yazip ayriliyorum....
Pegasus sen ciddimisin gercekten gidiyormusunsadece bakiyorum,nerde ne oldu,nasil oldu bunu bulmaya calisiyorum
cok kirildim bunu topraks a bildirdim,o size yazmak istememsi,bunu yazmakta bana düstü
ben bu takim icin kendi cikarlarimi,ailemi hic düsünmeden gercekten buraya nasil faydali olabilirm diye cok ugrastim,sizinde fikirlerinizi aldim,kural koyduk,ve bu kurallarin hic birini ben tek basima almadim,kesnlikle herkesin oyuyla alinmis kararlardi
dün yapilan yazismalarda 2 ksi beni cok kirdi,sanki ben kendi kafama göre kurallar koymusum,bunlara uymayanlarida atmakla tehdit etmisim,evinden,esinden ve cocugundan zorla ayirip buraya etirmisim...
ben bu degilim arkadaslar,beni tanimayan veya böyle taniyan varsa bir daha düsünsün...
ne vicdansizligim kaldi,ne kötü niyetim,nede erdemsizligim,aklima geldikce aklimi kaciriyorum,nerde ne hata yaptim cok düsündüm,benim sizin iyiliginizden baska bir amacim yoktu,olamazda
ben bu yazilanlari kendime ve aileme hakaret sayarim ki sayiyorumda,ve bu sartlar altinda bu kisilerle ayni ortamda bulunamam,kendimi cok kötü hissederim,en azindan bi yanlis anlamisiz demelerini beklerdim..
son defa yaziyorum,cevap vermicem artik,ben yokum arkadaslar,verdigim emegin karsiligi düsüncesizlik ve erdemsizlikse buyrun siz erdemli ve düsünceli bir sekilde devam edin..cuma günü son defa listeye kendimi yazip ayriliyorum....
Hos geldin canimselam ben geldim nasılsınız eler oldu bi geçmişe bakm
Oyle zeynep abla haftada bi kere yiyebilirim dimi :)bak aus ne güzel demiş ara sıra bebeğim hergün değil :)
HaaaaaaaahaaaaaaaaaaayttttttttttttEmre galatasarayın gözbebeğiykende aynı emreydi bebek Fatih almadı değil , emre feneri tercih etti
Sizde o Sabri embesili varken bence susuun az yahu
Bu arada şaka bir yana Allahın bin türlü lanetini yağdırıyorum , 19 yaşındaki gencecik çocuğu holiganlık , taraftarlık adı altında bıçakladılar dün gece.
Özelden mailimi yazıyorum , sende yaz , mailden de tel yazarım .Buradaki özelden tel yazmıyorum.Hay Allahım mit ajanı gibi kadınım
Gerbera gelmeden gitti canım .
Ben seni hep merak ettim , profiline baktım uzun uzuuuuuuuun gecelerce ne zaman yeşil ışığın yanacak diye
Yürü be zeynep abla kim tutar seni (bak ilk kez abla dedim seni , bu yazıyı kaydet bir daha demem )[/QUOTEşımardımki şimdi bak ben bunu nereye yazarım şimdi :)
Şu iki ifade, nerede ne zaman söylendi bilmiyorum , sanırım özel yazışmalarınızda geçti , bundan da haberim yok .
Öyle ise ; bu da gizli kalmasın elbette.
Onun dışında kurallara her zaman tamam dedik ama baktık ki bu kurallar günden güne boyut atlıyor , sanırım bu da sıkıcı bir hal alıyor . O sebeble birden patlama yaşandı takımda.
Bugün kimle konuştuysam tel de aynı şeyi söyledim.Hata bizde de var , her kurala tamam olur dedik . Ya ne alaka burası nazi kampı mı demedik ?
Olayın benim gözümde nerede nasıl koptuğunu sana özelden yazayım , daha fazla defalarca aynı şeyleri artık konuşmayalım bence
o iki ifade alanen burdaki yazismalarda gecti,ayrica dün aksam herkesin sikildigini fark ettigimden toplanalim demistim
nazi kampina cevirmekte ne demek,beni ne gözle gördünüz anlamadim,bende sizin gibi biriyim,bu kadar sikildiysaniz,sikildiniz dedigimde tepkiler neden yagdi
herkesin akli var,dili var,nasilki kizginliklarini yaziyor,sikayetlerinide yazabilir,bunun icin firsattmi kollanmis,yoksa bahanemi aranmis baska takimlara klacmak icin
asla burdaki ifadelere katilmiyorum,sen kiminle ne konustun bilmiyorum ama kimseye zorla bisey yaptirilmadi burda...
uzatmak istemiyorum,gercekten basim patlayacak gibi,ve cok sinirliyim,ben o kisiden özür diledigim icinde kendimi affedemiyorum,ve özrümü her harfine kadar geri aliyorum,okudukca sinirleniyorum cünkü...
o iki ifade alanen burdaki yazismalarda gecti,ayrica dün aksam herkesin sikildigini fark ettigimden toplanalim demistim
nazi kampina cevirmekte ne demek,beni ne gözle gördünüz anlamadim,bende sizin gibi biriyim,bu kadar sikildiysaniz,sikildiniz dedigimde tepkiler neden yagdi
herkesin akli var,dili var,nasilki kizginliklarini yaziyor,sikayetlerinide yazabilir,bunun icin firsattmi kollanmis,yoksa bahanemi aranmis baska takimlara klacmak icin
asla burdaki ifadelere katilmiyorum,sen kiminle ne konustun bilmiyorum ama kimseye zorla bisey yaptirilmadi burda...
uzatmak istemiyorum,gercekten basim patlayacak gibi,ve cok sinirliyim,ben o kisiden özür diledigim icinde kendimi affedemiyorum,ve özrümü her harfine kadar geri aliyorum,okudukca sinirleniyorum cünkü...
Bu çok yerinde bir mesaj olmuş..---
Özellikle istediğim şu; özel sebeplerle oluşan kızgınlıkları direk buraya yazmadan önce özelden birbirimizle paylaşalım arkadaşlar. Aus bu konuda çok güzel bir fikir öne sürdü, böylece iki kişi arasındaki sorun buraya yansımadan çözülecek ya da çözülmeyecek biri gidecek ama kişi giderken en azından takımda böyle bir kırılma yaşanmıyacak. Çok sinirlendiğinizde ya bana ya da kişinin kendisine özel mesaj gönderin lütfen. Eleştiri olacak tabi ki ama karşımızdakini incitmeden.
---
bizimde gönlümüz bütün olarak devam etmekten yana canımAynen zeynep abla gonlum hem kaptanla hem hepinizle :)
Valla kiskandim zeynep abla bizi sevmiyo galiba aus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?