Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eminim son kararım.en fazla pc başında uyuyakalırım

Bende oyle dusunuyorum tatlim :) :)

Bisey dicem :) :) benim simit hep goze batiyodu fener lambasi gibi :) buyumeyen babay de yemis ama ona bisey demek yokmu :) :) :)

E pes yani Bahar, sınıfın ispiyoncu çocukları gibi naaptın sen şimdi ayol. Sen yandın beni niye ateşe atıyorsun be güzelim... Yok yok kuzum şaka , dedim ya kaptanla yaptığımız listede pazar günü simit veya 1 poğaça olabilir diye düşünmüştük ben de pazar günü yedim. Hatırladığım kadarıyla Topraksın sana yazdıklarında çok mecbur kalırsan öğün değerinde kalorisi olduğu için haftada 1 kez yiyebilirsin gibi birşey yazmıştı diye hatırlıyorum. Şu kuralların üstünden bir daha geçelim ne yenecek ne yenmeyecek eğer gevrek kesin yasaklanırsa pazarları da yemem olur biter. Misafirleri pikniğe götürdük orada yedim.

Haaaaaaaahaaaaaaaaaaaytttttttttttt Emre galatasarayın gözbebeğiykende aynı emreydi bebek Fatih almadı değil , emre feneri tercih etti

Sizde o Sabri embesili varken bence susuun az yahu

Bu arada şaka bir yana Allahın bin türlü lanetini yağdırıyorum , 19 yaşındaki gencecik çocuğu holiganlık , taraftarlık adı altında bıçakladılar dün gece.

Özelden mailimi yazıyorum , sende yaz , mailden de tel yazarım .Buradaki özelden tel yazmıyorum.Hay Allahım mit ajanı gibi kadınım

Gerbera gelmeden gitti canım .

Ben seni hep merak ettim , profiline baktım uzun uzuuuuuuuun gecelerce ne zaman yeşil ışığın yanacak diye

seninde sırtın yere gelmez ben yanındayken

Yürü be zeynep abla kim tutar seni (bak ilk kez abla dedim seni , bu yazıyı kaydet bir daha demem )

Canim ben kotu niyetli soylemedim onu valla saka dedim ben her yedigimde azar yediydim :) ondan

Şu iki ifade, nerede ne zaman söylendi bilmiyorum , sanırım özel yazışmalarınızda geçti , bundan da haberim yok .

Öyle ise ; bu da gizli kalmasın elbette.

Onun dışında kurallara her zaman tamam dedik ama baktık ki bu kurallar günden güne boyut atlıyor , sanırım bu da sıkıcı bir hal alıyor . O sebeble birden patlama yaşandı takımda.

Bugün kimle konuştuysam tel de aynı şeyi söyledim.Hata bizde de var , her kurala tamam olur dedik . Ya ne alaka burası nazi kampı mı demedik ?

Olayın benim gözümde nerede nasıl koptuğunu sana özelden yazayım , daha fazla defalarca aynı şeyleri artık konuşmayalım bence

Pegasus sen ciddimisin gercekten gidiyormusun o zaman herkez biraksin kapansin 4.cu takim
selam ben geldim nasılsınız eler oldu bi geçmişe bakm
Hos geldin canim
bak aus ne güzel demiş ara sıra bebeğim hergün değil :)
Oyle zeynep abla haftada bi kere yiyebilirim dimi :)

o iki ifade alanen burdaki yazismalarda gecti,ayrica dün aksam herkesin sikildigini fark ettigimden toplanalim demistim
nazi kampina cevirmekte ne demek,beni ne gözle gördünüz anlamadim,bende sizin gibi biriyim,bu kadar sikildiysaniz,sikildiniz dedigimde tepkiler neden yagdi

herkesin akli var,dili var,nasilki kizginliklarini yaziyor,sikayetlerinide yazabilir,bunun icin firsattmi kollanmis,yoksa bahanemi aranmis baska takimlara klacmak icin

asla burdaki ifadelere katilmiyorum,sen kiminle ne konustun bilmiyorum ama kimseye zorla bisey yaptirilmadi burda...
uzatmak istemiyorum,gercekten basim patlayacak gibi,ve cok sinirliyim,ben o kisiden özür diledigim icinde kendimi affedemiyorum,ve özrümü her harfine kadar geri aliyorum,okudukca sinirleniyorum cünkü...

Özel mesaj yazdım .

ben topraksa özür dilediği için çok edemli olduğunu söyledim, sen üstüne alındıysan ben ne yapailiim????

düşünerek yazsaydın ne zor şartlarda olduğumu bilirdin yazdım. alınıp alınamaka serbestsin

sana hakaret etmedim, tarzım değil
sadece bu iki konuya takım arkadaşlaımı yanlış yönlendimemen açısından cevap verme gereği duydum.

daha fazla yazmak istemiyorum.

Mesajdan bir kesit alıyorum:

Bu çok yerinde bir mesaj olmuş..
Gerek ortamı gerginleştirmemek adına gerekse herkese açık bu platformda herhangi bir şekilde uyarı almamak adına ben de sizlerden aynı şekilde davranmanızı rica ediyorum.

Özellikle fikir ayrılığına düşüldüğü durumlarda; ses tonumuz, bakışlarımız ve mimiklerimiz olmaksızın sadece yazıyla anlaşmaya çalışmak zaten yeterince zor. O nedenle hem biz mesaj yazıp yollamadan önce bir kere daha düşünmeliyiz hem de karşı tarafın mesajını doğru anlayabilmek için bir kere daha okumalıyız.

Düşünün ki... o okuduğunuz satırları yazan insanın yüzünde o an bir endişe var.. Bu kadar kolay kızmayalım olur mu arkadaşlar..

Başta emekleri için pegasusa sonra da ortamı toparlayan arkadaşlara kendi adıma teşekkür ediyorum.

Dilerim işleri yoluna koyarsınız.. Zayıf olacağınız bir yaz bekliyor sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…