Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bakın uyarı gelmiş takımızız adına olmasını istemediğim bir durum yeter artık kapatın konuyu özel mesajdan halledelim sorunu pegasus canım mesajlarına cevap ver

12 martta ben katıldım canım 1 hafta sonra da sen geldin. Ben Aus la aynı gün geldim.

babyimm hoş geldin kuzucuğum cok özledim seni
aynen devam kuzum sen durumundan memnunsun bende senden memnunum :) :)

Kaptan yapma nolur kimse sana erdemsiz demedi diyemez de bütün gün didik didik okudum geçmişi kırıcı şeyler vardı ama hakaret özellikle de bu çirkin kelime hiç gözüme çarpmadı eğer ki bu kelime alenen geçti ise bunun özrü bile olmaz zaten. Sen hedefine zaten ulaştın, hedefin altına inmeye çalışıyorsun ve bizim muhabbet ortamımızdan kopmak istemiyorsun bu takımda kaç kişi var, diyelim ki bir kişi sana haksızlık yaptı ya da seni haksız yere üzdü bizim arkadaşlığımız ne olacak? Bizim hatırımız ne olacak?

hayatım aslında bu duruma alışın çünki fener bunu hep yapıyor
bende cok zevk aldım akşam maçı seyreden eşime baktıkça fanatik gs lidirde morardı kızardı halden hale girdi nihahahahahaha

Ayıp yahu adamın ekmeğini yiyorsun gidip rakip takımı tutuyorsun, nerde kaldı kocaya hürmet, kocaya saygı peeeeeh. Hem o cadı gülüşü de ne öyle sendemi başladın yahu ? Valla şaka bir yana Fener maçını dedim ya zevk için izliyorum eskiden başıma ağrılar girerdi, artık bir beklentim yok , maçı alırsak seviniyorum alamazsak süpriz olmuyor. Eşin hala alışamamış duruma demek ki. . .

Tamam canım , yazarım ben de birazdan bakmadım daha.

Canim ben kotu niyetli soylemedim onu valla saka dedim ben her yedigimde azar yediydim :) ondan

Kuzum ben kimin ne zaman neyi şaka yazdığını biliyorum zaten. Söylemene gerek yoktu. Evet gevrek konusunda bir ara üstüne fazla gelinmişti neyseki o konu tatlıya bağlandı ama gerçekten sağlığın için söylediler Eftelyayı da o konuda uyarmışlardı mesela sadece sen değildin tatlım.

selam ben geldim nasılsınız eler oldu bi geçmişe bakm

Hoş geldin canım, sen geçmişe baka dur, kriz atlatıldı sayılır ama artçı şoklar devam ediyor. Bir de ekstradan ben varım bugün iki gün gelmedim ortalık karışmış bir daha gelmemezlik yapmıycam. Şaka bir yana inşallah sular durulacak ve sorunlar çözülecek inşallah.

yemek hazırlamaya gidiyorum nikim acık kızlar

Kolay gelsin.

PEgasuscum sen niye herşeyi üstüne alınıyorsun, kaptan olmandan ötürü takımı benimsemişsin, kötü veya yanlış ya da olumsuz birşey varsa hemen onu da sahipleniyorsun. Ama nazi kampı örneği takımın son zamanlardaki durumuna örnek teşkil etmiş. Evet kurallar var , kuralları beraber koyduk. Hatta kuralların bir çoğu senin iyi niyetinden ötürü uygulanmadı bile. 3 kez uyarı alan diskalifiye olacak dedik bunu hepimiz kabul ettik. Uygulandı mı? Hayır. Uygulansaydı kimse itiraz edebilir miydi? Hayır. Neden çünkü biz bu kuralı kabul etmiştik. Bu aralar havaların ısınmasıyla kural ihlalleri çok oldu, kurallar gereği cezalar da çok fazla gündeme geldi. Fazla ceza kelimesi de insanın moralini bozuyor açıkçası. Sporu bir mutlu yapmak var bir de ceza olarak yapmak var. Bu kişinin bakış açısına göre değişir. Kimi insan teşvik amaçlı ceza almak ister, zorunlu olursam daha çok yaparım görev bilirim der, kimi de ben emrivakiyi sevmem keyfe keder spor yapmak isterim der dediğim gibi bu bakış açısı. Bu durumda eğer talep varsa , cezalar moral bozuyorsa takım kurallarını hafifletelim diye talep gelmişse, bu takım kaptanının koyduğu kurallar güzel değil değiştirelim olarak algılanmamalı bence. Kaldı ki sen geçen hafta, işlerimin yoğunluğundan dolayı bu aralar gelemiycem , takımı size emanet ediyorum sporlar Zeynebin talebi üzerine Zeynepten sorumlu dediğin halde takımı her gün yokladın. Zeynep ablanın ceza sistemi çoook çok daha ağır dı ki zaten onun cezalarının bir çoğunu uygulayamadım bile. (sakın yanlış analama Zeynep ablacım tamamen örnek olsun diye yazdım ismini. ) Yani takım kuralları ağır gelmişse burda kendini kötü hissetmemelisin. Koskoca Türkiye Cumhuriyetinin anayasası bile , zamanın şartlarına göre , talebe göre havire güncelleniyor, havire değişiyor.

Sen diyeceksin ki benim derdim o değil, sen beni anlamamışsın. Ben seni anladım. Çok iyi anladım. İkili diyaloglar için yorum yapmadım farkındaysan, sadece takımın genel durumuyla ilgili yorumların hakkında cevaplıyorum.

ikili diyaloglarda iş inada binerse dönüşü zor oluyor ve kin doğuyor. İnşallah bir taraf işi tatlıya bağlar olay çözülür. Seni de diğer arkadaşlarımı da çok seviyorum . Bu konunun bir an önce çözülmesini diliyorum.

Ho ho hoo

Ay bunu yazarken sinir oldum kendime ama silmeyeceğim

Bugün ne beyhude geçti benim için yahu ? Koltukta popomun izi çıkmış

canım ben de senle aynı gün sanıyodum bide taaa subatta sanıyodum hele diyom 4 aydır diyet yapıyom yaklasık 4-5 kılo galiba verdim ayda bi kılomu verdiiiim diyodum bugün kendime
ikincisi evet canım burdaki herkezin benim iyiligim için söyledigini biliyorum bende kaç senedir ellili kilolara düşmeye claıstım hatta 61 i görmek istedim göremedim hepsi sizin sayesinde iyiki varsınızzz
tamam canım bakıyorum
canım askım aradı onla konustuk yazamadım:123::124::119:
Ho ho hoo

ho ho ho noel babaaa hoş geldin

Ayyyyyy Allahım yaaa ne güzel günler onlar şimdi.Aşkı ile konuşmuş

Biz bir kere eşimle telefonda konuşurken uyumuş bizim akıllı , kulaklıkla sabaha kadar konuşuyoruz , büyük aşk yaaa Sabaha karşı kulaklık boynuna dolanmış , evlenemeden kaybediyorduk filinta gibi çocuğu.Heeey gidi günler heyyy

babym

ay allahım :) ceneye kurban olucaktı enişte
sorma canım bizdede ben uyumuş kalmışım erkek arkadasım bizden iki sokak yukarda oturuyo bizde gece konusuyoduk bu bişey oldu sanmış sabaha kadar bizim kapıda beklemiş bende icerde horul horul uyuyom ertesi gün hesabını iyi sormuştu ama

Son düzenleme:
Ho ho hoo

hayatım ben o nişanlıyken dedimki ben fenerliyim enindede sonundada sende fenerbahceli olucaksın adam nerdeyse nisanı atıcaktı şaka bir tarafa artık eskisi kadar takıntım yok iki takımda iyi ama fener bir adım önde tabikide babyım bu arada tebrikler canım şampiyonluğunuz hayırlı olsun

Ho ho hoo

bende uydurma bir yemek yaptım alel acele gözüme baktı bu ne der gibi ama ben hiç oralı olmadım ye kuzum ye dedim :)

Haha bizde de ben uyuyakalıyordum, çok utanıyordum sonra. Ne komik bir durum . Gençlik işte şimdi anlam veremiyorum saatlerce ne konuşuyorlar acaba diye? Ayy enişteyi düşünemiyorum , sen şimdi yazarken bile hızına yetişilemiyor kaç topik birden idare ediyorsun, o zamanlar gençliğin verdiği enerjiyle heycanla kimbilir nasıl konuşuyordun adamcağız iyi dayanmış yine...

A aaaa Zeynep ablacım sen hakkaten beni özlemişsin herhalde, sen benim sana yazdıklarımın bile çoğuna cevap yazmazken şimdi böyle bebeğim falan yazıyorsun havalara giriyorum. Bak alıştırırsan hep isterim. Acaba bundan sonra hafta sonları girmesem mi ? Ay şaka şaka sen buna da kızarsın şimdi Beni de duyan, seni eli sopalı cadının biri sanacak de mi ? Napıyım geçen verdiğin cezaların etkisinden kurtulamadım hala ip atladım yahu yıllar sonra kalori yakayım diye senin yüzünden, kızım kıkır kıkır güldü karşımda

bende uydurma bir yemek yaptım alel acele gözüme baktı bu ne der gibi ama ben hiç oralı olmadım ye kuzum ye dedim :)

aman da aman eşi de bişey demezmiş benimkini gönderim de koluna felan sürtünsün bulaşsın zeynep abla benimki bogazına cok düşkün tombikdir kendileri banada kıloyu aldıran o

Teşekkürler ablacım tebriğin için. Bizim bir komşumuz var acayip hasta GS li. Ama anlatamam yani izlerken maçları televizyon ünitesine tekme falan atıyor. Bunun karısı yazık Fenerbahçeliydi ama kocası o kadar hasta ki kadıncağız söyleyemiyordu. Bir iki kez kadıncağız gol diye bağırdı maç izlerken Fener gol attığında kadını rezil etti. Kadın şu anda hasta GS li. Formalar falan giyiyor maç izlerken. Bildiğin Galatasaraylı oldu yani. Çocuklarım için , onlar mutlu olsunlar diye diyor. Yaa böyle fanatiklerde var. Bence çok kötü bir durum. Ama senin de eşin öyle olabilirdi düşünsene, kaldı ki sen enişteye takım değiştirmesini teklif etmişsin ne fenasın sen yahu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…