- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
her yazdığına cevap vermeye calıstım ablam görmediklerim olduysa kusura bakma
Haha bizde de ben uyuyakalıyordum, çok utanıyordum sonra. Ne komik bir durum . Gençlik işte şimdi anlam veremiyorum saatlerce ne konuşuyorlar acaba diye? Ayy enişteyi düşünemiyorum , sen şimdi yazarken bile hızına yetişilemiyor kaç topik birden idare ediyorsun, o zamanlar gençliğin verdiği enerjiyle heycanla kimbilir nasıl konuşuyordun adamcağız iyi dayanmış yine...
A aaaa Zeynep ablacım sen hakkaten beni özlemişsin herhalde, sen benim sana yazdıklarımın bile çoğuna cevap yazmazken şimdi böyle bebeğim falan yazıyorsun havalara giriyorum. Bak alıştırırsan hep isterim. Acaba bundan sonra hafta sonları girmesem mi ? Ay şaka şaka sen buna da kızarsın şimdiBeni de duyan, seni eli sopalı cadının biri sanacak de mi ? Napıyım geçen verdiğin cezaların etkisinden kurtulamadım hala ip atladım yahu yıllar sonra kalori yakayım diye senin yüzünden, kızım kıkır kıkır güldü karşımda
ayyyy ben bu masajı okuyunca aklıma halil le demet geldi :) :) adam ne fanatik eve lig tv almış aldığı askeri ücret ev kira zar zor geçiniyor bir dünya para veriyor sırf gs nin maçını syretmek içinTeşekkürler ablacım tebriğin için. Bizim bir komşumuz var acayip hasta GS li. Ama anlatamam yani izlerken maçları televizyon ünitesine tekme falan atıyor. Bunun karısı yazık Fenerbahçeliydi ama kocası o kadar hasta ki kadıncağız söyleyemiyordu. Bir iki kez kadıncağız gol diye bağırdı maç izlerken Fener gol attığında kadını rezil etti. Kadın şu anda hasta GS li. Formalar falan giyiyor maç izlerken. Bildiğin Galatasaraylı oldu yani. Çocuklarım için , onlar mutlu olsunlar diye diyor. Yaa böyle fanatiklerde var. Bence çok kötü bir durum. Ama senin de eşin öyle olabilirdi düşünsene, kaldı ki sen enişteye takım değiştirmesini teklif etmişsin ne fenasın sen yahu???
benim kocişte çay istiyor suyunu koydum kaynaya kaynaya su da bitti herhalde :)napıyonuz kızlar ben çay içiyom kociş yürüyüşe gitti dizi seyrediyom kızıda yatırdım.
napıyonuz kızlar ben çay içiyom kociş yürüyüşe gitti dizi seyrediyom kızıda yatırdım.
benim kocişte çay istiyor suyunu koydum kaynaya kaynaya su da bitti herhalde :)
benim tansiyonumu yükseltiyor bebeğim kahve içmiş gibi oldum ama sana zahmet bana yeşil cay yaparmısınaaay zeynep ablaa çok güldüm bunabenimde canım kahve istiyo gidemde annemle bana türk kahvesi yapim varmı isteyen hemmencecik yapim
ooooh ne güsell :)
bu saatemi yürüyüşe gitti canım ben korkarım bu saatte dısarda oldumu cok merak ederim:26:
her yazdığına cevap vermeye calıstım ablam görmediklerim olduysa kusura bakmahani netin olmadığında sormadım mı kuzum buyumuyen babyım özledim diye yok kızmam ablam kimseye kızıcak halımde kalmadı zaten
bu saat olmuş ben menümü bile yazamadım üzüntüden
şimdi kendimi sucluyorumki takımı ben mi bu hale getirdim diye bir kıvılcım ateş oldu yanardağ oldu patladı lavlarıda hepimizi yaktı
napıyonuz kızlar ben çay içiyom kociş yürüyüşe gitti dizi seyrediyom kızıda yatırdım.
ayyyy ben bu masajı okuyunca aklıma halil le demet geldi :) :) adam ne fanatik eve lig tv almış aldığı askeri ücret ev kira zar zor geçiniyor bir dünya para veriyor sırf gs nin maçını syretmek için
demet canım benimde fenerbahceli ama sesi çıkmaz halılın karsısında bir kere onlara mac seyrtmeye gitmiştik kız kardesimgil biz kalbalıktık fener gol atınca halıl bizi evden kovmuştu susun diye :) :)
kapıları yumrukluyorduı halil kıpkırmızı olmuştu zavallı demetede giydirmiş gsli formayı ayyy ne gündü ya
eli mahkum gülüm bir gün herkes fenerbahceli olucak :9
Ay aman nolur nolur bi de sen suçlama kendini, yazıyorum yazıyorum kimse beni anlamıyor. Sen ya da kaptan ya da Pokemon yada birileri yani 4. takımın üyeleri herkes birşeyleri bu takım için yaptı. Ama iyi oldu ama kötü oldu. İyi olanları yapmaya devam edelim kötü olanları düzenleyelim. ama niye sen öyle yaptın, niye ben böyle yaptım çözüme götürmez bizi. ( Ama senin cezaların hakkaten çok ağırdı 750 mekik bir gevreğe verilir mi yahu, gözün mü dönmüştü be Zeynep abla ?) Bir ara bozulmuştum sana azıcık, birşey soruyordun tarif ediyordum o kadar uğraşıyordum, benim yazdıklarımı görmüyordun başkası aynı şeyleri çok daha basit tarif ediyordu teşekkür ede ede bitiremiyordun. Acaba beni görmezden mi geliyor demeye başlamıştım. Sonra kilo veremediğim için bana sitem etmeye başladın. Haklydın, hala da haklısın, motivasyon düşürüyor olabilirim, listelerimle cuma günü tartı sonucum çelişkili olabilir ama valla da billa da ne yiyorsam o. Eğer iki hafta daha cidden bu şekilde devam edersem, acaba troidler mi çalışmıyor , bişey mi var diye doktora gidicem o yüzden diyorum idare edin iki hafta daha diye. Bunun dışında başka birşey yok. Seni seviyore...
Oh ne güzel, ne var ki bugün dizi ? Benim kız az önce evi terk etti. Dedeme gidicem diye ağladı. Aradık , dedesi geldi aldı.
Ayyy bu kontrolsüzler hep GS den çıkıyor. Rezillik valla.
beni böyle sev var..
canım 750 mekiği bahar cekicekti sanadamı geldiAy aman nolur nolur bi de sen suçlama kendini, yazıyorum yazıyorum kimse beni anlamıyor. Sen ya da kaptan ya da Pokemon yada birileri yani 4. takımın üyeleri herkes birşeyleri bu takım için yaptı. Ama iyi oldu ama kötü oldu. İyi olanları yapmaya devam edelim kötü olanları düzenleyelim. ama niye sen öyle yaptın, niye ben böyle yaptım çözüme götürmez bizi. ( Ama senin cezaların hakkaten çok ağırdı 750 mekik bir gevreğe verilir mi yahu, gözün mü dönmüştü be Zeynep abla ?) Bir ara bozulmuştum sana azıcık, birşey soruyordun tarif ediyordum o kadar uğraşıyordum, benim yazdıklarımı görmüyordun başkası aynı şeyleri çok daha basit tarif ediyordu teşekkür ede ede bitiremiyordun. Acaba beni görmezden mi geliyor demeye başlamıştım. Sonra kilo veremediğim için bana sitem etmeye başladın. Haklydın, hala da haklısın, motivasyon düşürüyor olabilirim, listelerimle cuma günü tartı sonucum çelişkili olabilir ama valla da billa da ne yiyorsam o. Eğer iki hafta daha cidden bu şekilde devam edersem, acaba troidler mi çalışmıyor , bişey mi var diye doktora gidicem o yüzden diyorum idare edin iki hafta daha diye. Bunun dışında başka birşey yok. Seni seviyore...
Oh ne güzel, ne var ki bugün dizi ? Benim kız az önce evi terk etti. Dedeme gidicem diye ağladı. Aradık , dedesi geldi aldı.
Ayyy bu kontrolsüzler hep GS den çıkıyor. Rezillik valla.
canım 750 mekiği bahar cekicekti sanadamı geldi
seni görmezden gelmek imkansız kastı bir davranış değil belki kafam dafınıktı o anda yoksa gözümde hiç biriniz birinizden farklı degilsiniz
iyi geceler canımyok yok bana gelmedi çok şükür kafayı yerdim heralde bana da gelseydiTamam ablacım hiiiç sıkıntım yok kendimle ilgili çok şükür, genel olarak da huzura kavuşursak güzel olacak inşallah. Bu sefer hakkaten çıkıyorum, benim koca aradı geliyormuş. Acil kırmızı alarm hemen toparlanmam lazım.
benim tansiyonumu yükseltiyor bebeğim kahve içmiş gibi oldum ama sana zahmet bana yeşil cay yaparmısın
yok canım korkcak bişey bizim evin dibinde kocaman bi parka var aus bilir seka park orda yürüyüş yapıyoruz her taraf insan kaynıyo..
Ben artık çıkayım, benimkiler gelmeden azıcık spor yapayım. iyi geceler, rahat uyuyun , tatlı rüyalar görün inşallah...
canım 750 mekiği bahar cekicekti sanadamı geldi
seni görmezden gelmek imkansız kastı bir davranış değil belki kafam dafınıktı o anda yoksa gözümde hiç biriniz birinizden farklı degilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?