Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

her yazdığına cevap vermeye calıstım ablam görmediklerim olduysa kusura bakma hani netin olmadığında sormadım mı kuzum buyumuyen babyım özledim diye yok kızmam ablam kimseye kızıcak halımde kalmadı zaten
bu saat olmuş ben menümü bile yazamadım üzüntüden
şimdi kendimi sucluyorumki takımı ben mi bu hale getirdim diye bir kıvılcım ateş oldu yanardağ oldu patladı lavlarıda hepimizi yaktı

napıyonuz kızlar ben çay içiyom kociş yürüyüşe gitti dizi seyrediyom kızıda yatırdım.

ayyyy ben bu masajı okuyunca aklıma halil le demet geldi :) :) adam ne fanatik eve lig tv almış aldığı askeri ücret ev kira zar zor geçiniyor bir dünya para veriyor sırf gs nin maçını syretmek için
demet canım benimde fenerbahceli ama sesi çıkmaz halılın karsısında bir kere onlara mac seyrtmeye gitmiştik kız kardesimgil biz kalbalıktık fener gol atınca halıl bizi evden kovmuştu susun diye :) :)
kapıları yumrukluyorduı halil kıpkırmızı olmuştu zavallı demetede giydirmiş gsli formayı ayyy ne gündü ya
eli mahkum gülüm bir gün herkes fenerbahceli olucak :9

Son düzenleme:
ooooh ne güsell :)
bu saatemi yürüyüşe gitti canım ben korkarım bu saatte dısarda oldumu cok merak ederim :26:

yok canım korkcak bişey bizim evin dibinde kocaman bi parka var aus bilir seka park orda yürüyüş yapıyoruz her taraf insan kaynıyo..

Ay aman nolur nolur bi de sen suçlama kendini, yazıyorum yazıyorum kimse beni anlamıyor. Sen ya da kaptan ya da Pokemon yada birileri yani 4. takımın üyeleri herkes birşeyleri bu takım için yaptı. Ama iyi oldu ama kötü oldu. İyi olanları yapmaya devam edelim kötü olanları düzenleyelim. ama niye sen öyle yaptın, niye ben böyle yaptım çözüme götürmez bizi. ( Ama senin cezaların hakkaten çok ağırdı 750 mekik bir gevreğe verilir mi yahu, gözün mü dönmüştü be Zeynep abla ?) Bir ara bozulmuştum sana azıcık, birşey soruyordun tarif ediyordum o kadar uğraşıyordum, benim yazdıklarımı görmüyordun başkası aynı şeyleri çok daha basit tarif ediyordu teşekkür ede ede bitiremiyordun. Acaba beni görmezden mi geliyor demeye başlamıştım. Sonra kilo veremediğim için bana sitem etmeye başladın. Haklydın, hala da haklısın, motivasyon düşürüyor olabilirim, listelerimle cuma günü tartı sonucum çelişkili olabilir ama valla da billa da ne yiyorsam o. Eğer iki hafta daha cidden bu şekilde devam edersem, acaba troidler mi çalışmıyor , bişey mi var diye doktora gidicem o yüzden diyorum idare edin iki hafta daha diye. Bunun dışında başka birşey yok. Seni seviyore...

napıyonuz kızlar ben çay içiyom kociş yürüyüşe gitti dizi seyrediyom kızıda yatırdım.

Oh ne güzel, ne var ki bugün dizi ? Benim kız az önce evi terk etti. Dedeme gidicem diye ağladı. Aradık , dedesi geldi aldı.

Ayyy bu kontrolsüzler hep GS den çıkıyor. Rezillik valla.

beni böyle sev var..

canım 750 mekiği bahar cekicekti sanadamı geldi
seni görmezden gelmek imkansız kastı bir davranış değil belki kafam dafınıktı o anda yoksa gözümde hiç biriniz birinizden farklı degilsiniz

seni görmezden gelmek imkansız kastı bir davranış değil belki kafam dafınıktı o anda yoksa gözümde hiç biriniz birinizden farklı degilsiniz

yok yok bana gelmedi çok şükür kafayı yerdim heralde bana da gelseydi Tamam ablacım hiiiç sıkıntım yok kendimle ilgili çok şükür, genel olarak da huzura kavuşursak güzel olacak inşallah. Bu sefer hakkaten çıkıyorum, benim koca aradı geliyormuş. Acil kırmızı alarm hemen toparlanmam lazım.

iyi geceler canım

benim kocişim geldi çıkıyoru şimdi sora uğrarım belki..görüşürüz..

yok canım korkcak bişey bizim evin dibinde kocaman bi parka var aus bilir seka park orda yürüyüş yapıyoruz her taraf insan kaynıyo..

o zaman sorun yok fıstık ben baya bi korkagımda öle böle degil hele köpeklerden korkumun tarifini anlatamam köpek görünce taş kesilirim öle kalırım orda bi ara ben gidiyom köpek beni kovalıyo erkek arakdasımda köpegi yakalicak güya ben bi koştum herkez bana bakıyo

yaa sormayın valla 750 mekikden 300 mekik kaldı bugün saat 5 de akşam besde sol kasıgıma bi agrı girdi üşütmeden galiba apandis sandım apandis sagda olurmuş galiba neyse diceksiniz bu kızda ne cürük ha bire hasta diceksiniz
bugün gelirken eve iki büklüm geldim otobusle geldim yürüyemedim mekiklerimde duruyo zeynep abla yarın iyi olursam yapıcam birazını zaten 300 tanecik kaldı
bi kaç gündür yine kabız oldum kabız oluncada karnıma sancı girer ondanda olmuş olabilir dedi annem eve geldigimden beri içmedigim hap çay kalmadı bagırsaklar yumuşar belki diye ama nerdeeee halen kas katı karnım bükemiyorum ayagımı
kivi olsaydı yerdim bak kaptanımın kulakları çınlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…