Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kivi cok işe yarıyor canım yarın sabah bir tane al ye
benimde 150 mekik cezam kaldı :) kendimede ceza vermişim heyt be :)

çiğdem biiti gülüm nasıl olmuş :)
ama daha gülsümünki yarı oldu öyle kaldı cok zor bir model zorlandım onda

Kızlar kaç gündür yaşanan ve yaılanları takip ediyorum;

ben;
- sosyal hayatta zaten komşularımla sıkıntılı ilişki içindeyim, Bir tane kendini bilmez yüzünden bütün apartmana mesafe koydum,

- Hep söylüyorum yine söylüyorum 5-6 yıllık forumuma orada bu tarz yaşanan sorunlar yüzünden adminliğime son verdim

- ben bir yere bağlanmamak ve katılmamak için çok çaba sarf ettim ve sadece Zeynep ablayı kıramadığımdan gruba katıldım ve sonuç yine aynı

Yıllardır hedefin olan 54 kiloyu sizinle ulaşmak istedim ama final arifesi ve sosyal, reel hayatta yaşadığım sıkıntılar yetmezmiş gibi 4 gündür buranın sıkınısı ve inanın sinirlerim çok bozuldu, sessiz kalmaya çalışıyorum, toparlanır diye beklyorum ama kimsenin toparlamaya niyeti yok.

Bende müsade isteyerek aranızdan ayrıldığımı açıklıyorum. Yapım gereği hayatım boyunca münakaşıyı ve huzursuzluğu sevmedim, bu yüzden ezilen oldum, hak yenen oldum ama insanı kırmaktan ve kötü söz söylemekten çok sakındım. Ben böyle ortamlarda yapamıyorum ve gittikçe kaybetmemeye çalıştığım ve çalıştırdığınız, bahsini ettiğiniz motivemi kaybettim. ben ayrılmam yeni olmam sebebiyle büyük kayıp olamayabilir ama bence bir silkelenip kendinize gelmenizde yarar var.. Gidecek olan kimse bize yansıtmadan usul usul gitmeliydi bir takım olduğumuzu düşünüp. Hakkınızı helal edin ve benim varsa hakkımda benimde helal olsun... Sizleri çok sevdim, ve size ait güzel anılarım kalsın istiyorum. En azından 50'li rakamları sizinle gördüğümü asla unutmayacağım

napıyorsunuz siz ya kimse bir yere gitmesin çiğdem ben burdayım ablam benim hatırımı say senin yapını anlıyorum cok narin yapın var ama
kardeşler tartışıyor burdada oyle bir durum oldu ama bu takımı terk etmni gerktirmez sen neden ayrılıyorsun balım uzak kal konuya dahıl olma

Yok ablam ben kimse bana yazsın yada beni vazgeöirsin diye değil kararım kesin bilgilendirdim sadece arkadaşlarımı...

Hepinizi çok seviyorum da bir de şu POSTA KUTULARINIZI boş tutsanız da , size yolladığım özel mesajlar bana geri dönmese .

Demmay canım bilmem yukarıda cümlem sana ne ifade ediyor

eline sağlık Zeynep ablam.benimki noldu örüyomusun..

açıklamayı elime aldım ama başlayamadım canım yarım pınarın kızına bakıcam annesi spora gidicek hani bebek sapkası yapmıstıkya ordakı mankenimiz 7 aylık o na balıcam çok tatlı ipi yanıma alıcam orda başlıcam canım aksama resim eklerim sevgülde sordu da başlamadım dedimde onun son tarıhı ne zamanki yetiştiremezzem ne olucak

daha zaman var mayısın sonuna kadar sen bitirirsin ablam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…