- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
iyi geceler goncabenim kocişim geldi çıkıyoru şimdi sora uğrarım belki..görüşürüz..
hiç TV kültürüm de kalmadı. 20 dakika izliyorum ben sadece. Başka hiç program bilmem.
yaa sormayın valla 750 mekikden 300 mekik kaldı bugün saat 5 de akşam besde sol kasıgıma bi agrı girdi üşütmeden galiba apandis sandım apandis sagda olurmuş galibaneyse diceksiniz bu kızda ne cürük ha bire hasta diceksiniz
bugün gelirken eve iki büklüm geldim otobusle geldim yürüyemedim mekiklerimde duruyo zeynep abla yarın iyi olursam yapıcam birazını zaten 300 tanecik kaldı
bi kaç gündür yine kabız oldum kabız oluncada karnıma sancı girer ondanda olmuş olabilir dedi annem eve geldigimden beri içmedigim hap çay kalmadı bagırsaklar yumuşar belki diye ama nerdeeee halen kas katı karnım bükemiyorum ayagımı
kivi olsaydı yerdim bak kaptanımın kulakları çınlasın
iyi geceler canım uyucam ben uykum geldizeynoşum sende kocişinle ilgilen
yok canım o benimle ilgileniyor hayatım toton ağrımıştır bir cay molası ver diyor :)))))))))zeynoşum sende kocişinle ilgilen
napıyorsunuz siz ya kimse bir yere gitmesin çiğdem ben burdayım ablam benim hatırımı say senin yapını anlıyorum cok narin yapın var amaKızlar kaç gündür yaşanan ve yaılanları takip ediyorum;
ben;
- sosyal hayatta zaten komşularımla sıkıntılı ilişki içindeyim, Bir tane kendini bilmez yüzünden bütün apartmana mesafe koydum,
- Hep söylüyorum yine söylüyorum 5-6 yıllık forumuma orada bu tarz yaşanan sorunlar yüzünden adminliğime son verdim
- ben bir yere bağlanmamak ve katılmamak için çok çaba sarf ettim ve sadece Zeynep ablayı kıramadığımdan gruba katıldım ve sonuç yine aynı
Yıllardır hedefin olan 54 kiloyu sizinle ulaşmak istedim ama final arifesi ve sosyal, reel hayatta yaşadığım sıkıntılar yetmezmiş gibi 4 gündür buranın sıkınısı ve inanın sinirlerim çok bozuldu, sessiz kalmaya çalışıyorum, toparlanır diye beklyorum ama kimsenin toparlamaya niyeti yok.
Bende müsade isteyerek aranızdan ayrıldığımı açıklıyorum. Yapım gereği hayatım boyunca münakaşıyı ve huzursuzluğu sevmedim, bu yüzden ezilen oldum, hak yenen oldum ama insanı kırmaktan ve kötü söz söylemekten çok sakındım. Ben böyle ortamlarda yapamıyorum ve gittikçe kaybetmemeye çalıştığım ve çalıştırdığınız, bahsini ettiğiniz motivemi kaybettim. ben ayrılmam yeni olmam sebebiyle büyük kayıp olamayabilir ama bence bir silkelenip kendinize gelmenizde yarar var.. Gidecek olan kimse bize yansıtmadan usul usul gitmeliydi bir takım olduğumuzu düşünüp. Hakkınızı helal edin ve benim varsa hakkımda benimde helal olsun... Sizleri çok sevdim, ve size ait güzel anılarım kalsın istiyorum. En azından 50'li rakamları sizinle gördüğümü asla unutmayacağım
napıyorsunuz siz ya kimse bir yere gitmesin çiğdem ben burdayım ablam benim hatırımı say senin yapını anlıyorum cok narin yapın var ama
kardeşler tartışıyor burdada oyle bir durum oldu ama bu takımı terk etmni gerktirmez sen neden ayrılıyorsun balım uzak kal konuya dahıl olma
özeline bakarmisin zeynep abla
gonca özelimde bir sey yok kı ablam
eline sağlık Zeynep ablam.benimki noldu örüyomusun..
konuştuk onunla canım :)ben yazmadımzeynep abla gerbera yazmış
açıklamayı elime aldım ama başlayamadım canım yarım pınarın kızına bakıcam annesi spora gidicek hani bebek sapkası yapmıstıkya ordakı mankenimiz 7 aylık o na balıcamçok tatlı ipi yanıma alıcam orda başlıcam canım aksama resim eklerim sevgülde sordu da başlamadım dedimde onun son tarıhı ne zamanki yetiştiremezzem ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?