daha zaman var mayısın sonuna kadar sen bitirirsin ablam.
Arkadaşlar grup olarak yıpratıcı bir dönemden geçiyorsunuz, bu vesiyleyle gidecekler kendini belli etsin ki ileriye kalıcı ve sağlam kişilerle devam edebilesiniz, iknayla yada hatırla birilerini bir yere kadar tuutabilirsiniz, o yüzden boşverin giden gitsin kalan sağlar sizindir
Günaydınnn.
Bu sabah yürüyüşümü çiseleyen yağmurda yaptım , az üşüdüm , üşüdükçe hızlı yürüdüm iyi oldu.
Dünkü menüm;
Sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3-4 zeytin
1 domates
Bol maydanoz
1 fincan yeşil çay
Ara:
1 muz
Öğle:
1 kase tavuklu şehriye çorba
Salata
1 dilim ekmek
Akşam:
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
Ara:
Karışık meyve suyu
fındık , badem , kuru üzüm ( yarım avuç)
1 saatten fazla sabah yürüyüşüm yine .
15 dk. kadar ağırlık çalıştım akşam sadece o kadar.
3 litre su.
Bu arada ekmek değiştirdim , kepek ekmek yerine ruşeymli çavdar ekmeğine geçtim .Ruşeymi biraz arştırınca faydalarını oku oku biteremedim.
evet çavdar ekmeği çok faydalı hazmı daha kolay bağırsaklara etkisi çok fazla.kepek sürekli tüketmek kansızlığa neden oluyormuş o yüzden tam tahıllı yada çavdar daha iyi biliyorum.ayrıca menün de gayet güzelafiyet olsun.
herkese günaydın..
soğuk yağmurlu bir sabah gene.ama artık bugünden sonra yağışlar bitiyor inşallah...
dünkü menüm.13.05.2013 pazartesi:
sabah:
1 dilim peynir,
1 domates,
yarım simit,
ara:
1 havuç,
öğle:
5 kaşık nesfit,200 ml.sütle,
ara:
1 dilim ekmek 1 minik köfte,
1 bardak çay
akşam:
3 kaşık martar (soğanlı, biberli)
2 dilim çavdar ekmeği,
ara:
yarım portakal,2 susamlı bükivi,3 balık kreker,
1 bardak yeşil çay
su,1,5 lt,
spor:
30 dak eliptik bisiklet.
60 mekik,100 twist
Günaydınnn.
Bu sabah yürüyüşümü çiseleyen yağmurda yaptım , az üşüdüm , üşüdükçe hızlı yürüdüm iyi oldu.
Dünkü menüm;
Sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3-4 zeytin
1 domates
Bol maydanoz
1 fincan yeşil çay
Ara:
1 muz
Öğle:
Salata
1 dilim ekmek
Akşam:
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
Ara:
Karışık meyve suyu
3 litre su.
Bu arada ekmek değiştirdim , kepek ekmek yerine ruşeymli çavdar ekmeğine geçtim .Ruşeymi biraz arştırınca faydalarını oku oku biteremedim.
herkese günaydın..
soğuk yağmurlu bir sabah gene.ama artık bugünden sonra yağışlar bitiyor inşallah...
sabah:
1 dilim peynir,
1 domates,
yarım simit,
ara:
1 havuç,
öğle:
ara:
1 bardak çay
akşam:
2 dilim çavdar ekmeği,
ara:
1 bardak yeşil çay
su,1,5 lt,
spor:
30 dak eliptik bisiklet.
60 mekik,100 twist
güzel aslında menü de ara ile öğlen yemeği birbirine mi karışmış ben mi yanlış anladım:18: arada nesfit öğle yemeğinde köfte daha doğru değil mi?
Evet canım , ekmekler arasıda dönüşüm yapmak gerek aslında.
Beyaz ekmek ihtiyacıda var insanın , onu da etimek yiyerek almamı tavsiye etmişti bana diyetisyenim.
Sanada günaydınnn cimcimecim
Sporu bayağı düzene soktun bu ara
Öğle ve akşam yemeklerin biraz daha salata ve yoğurtla zenginleştirilebilir bence tatlım
Belin nasıl oldu bu arada ?
Sendemi gidiyorsub canim yaa ne oluyo bu takima ben anlamiyorum iyi gunde bu takim iyide kotu gundemi kotu oldu herkez gitsede kendi kendime ben burdayim artik gitmeyin kalin demekden yoruldum gitme canim lutfen yaaKızlar kaç gündür yaşanan ve yaılanları takip ediyorum;
ben;
- sosyal hayatta zaten komşularımla sıkıntılı ilişki içindeyim, Bir tane kendini bilmez yüzünden bütün apartmana mesafe koydum,
- Hep söylüyorum yine söylüyorum 5-6 yıllık forumuma orada bu tarz yaşanan sorunlar yüzünden adminliğime son verdim
- ben bir yere bağlanmamak ve katılmamak için çok çaba sarf ettim ve sadece Zeynep ablayı kıramadığımdan gruba katıldım ve sonuç yine aynı
Yıllardır hedefin olan 54 kiloyu sizinle ulaşmak istedim ama final arifesi ve sosyal, reel hayatta yaşadığım sıkıntılar yetmezmiş gibi 4 gündür buranın sıkınısı ve inanın sinirlerim çok bozuldu, sessiz kalmaya çalışıyorum, toparlanır diye beklyorum ama kimsenin toparlamaya niyeti yok.
Bende müsade isteyerek aranızdan ayrıldığımı açıklıyorum. Yapım gereği hayatım boyunca münakaşıyı ve huzursuzluğu sevmedim, bu yüzden ezilen oldum, hak yenen oldum ama insanı kırmaktan ve kötü söz söylemekten çok sakındım. Ben böyle ortamlarda yapamıyorum ve gittikçe kaybetmemeye çalıştığım ve çalıştırdığınız, bahsini ettiğiniz motivemi kaybettim. ben ayrılmam yeni olmam sebebiyle büyük kayıp olamayabilir ama bence bir silkelenip kendinize gelmenizde yarar var.. Gidecek olan kimse bize yansıtmadan usul usul gitmeliydi bir takım olduğumuzu düşünüp. Hakkınızı helal edin ve benim varsa hakkımda benimde helal olsun... Sizleri çok sevdim, ve size ait güzel anılarım kalsın istiyorum. En azından 50'li rakamları sizinle gördüğümü asla unutmayacağım
Canim oyle seymi olur giden gider kalan saglar bizimdir diye burda herkez bi emek harcadi kim gitse cook uzulurumArkadaşlar grup olarak yıpratıcı bir dönemden geçiyorsunuz, bu vesiyleyle gidecekler kendini belli etsin ki ileriye kalıcı ve sağlam kişilerle devam edebilesiniz, iknayla yada hatırla birilerini bir yere kadar tuutabilirsiniz, o yüzden boşverin giden gitsin kalan sağlar sizindir
Sen dun uyuyodun hani zeynosum :)pınarım hoş geldin ablam :)
Keske ozelden konusulsaydi hersey herkez birakiyorum diyor gidiyorgünaydın kızlar
bu sabah erken saatte randevum var, toplantım ne kadar sürer bilmiyorum, sonra gelicem. Geçtiğimiz konu ile ilgili burada bir yorum okumak istemiyorum artık. Herkes özelinden mesajlaşsın. Bu konuyu daha fazla uzatırsak takım dağılacak NOKTA
Menu ve sporun cok guzel aus dedigin ekmegide hic duymamistimGünaydınnn.
Dünkü menüm;
Sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3-4 zeytin
1 domates
Bol maydanoz
1 fincan yeşil çay
Ara:
1 muz
Öğle:
Salata
1 dilim ekmek
Akşam:
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
Ara:
Karışık meyve suyu
3 litre su.
Canim sabahki arada bi avuc ne yedin anlamadim menun guzel olmus sporunda oyle :)herkese günaydın..
sabah:
1 dilim peynir,
1 domates,
yarım simit,
ara:
1 havuç,
öğle:
ara:
1 bardak çay
akşam:
2 dilim çavdar ekmeği,
ara:
1 bardak yeşil çay
su,1,5 lt,
spor:
30 dak eliptik bisiklet.
60 mekik,100 twist
evet çavdar ekmeği çok faydalı hazmı daha kolay bağırsaklara etkisi çok fazla.kepek sürekli tüketmek kansızlığa neden oluyormuş o yüzden tam tahıllı yada çavdar daha iyi biliyorum.ayrıca menün de gayet güzelafiyet olsun.
günaydın herkese önce menümü yazıyım sonra geçmişe bir bakarım bakalım ortam sakinleşmiş mi
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2-3 tane tuzlu kraker
öğle
3 köfte
1 dilim ekmek
salata
ara
yarım çikolata
akşam
4-5 çatal ormanlı hamsi
1 dilim ekmek
salatalık
su 2 lt
spor için ablamı beklerken uyuya kalmışım su hanım yine enel oldu sporumuza
Canim sabahki arada bi avuc ne yedin anlamadim menun guzel olmus sporunda oyle :)
Ben hep cavdar ekmegi yiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?