Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşlar grup olarak yıpratıcı bir dönemden geçiyorsunuz, bu vesiyleyle gidecekler kendini belli etsin ki ileriye kalıcı ve sağlam kişilerle devam edebilesiniz, iknayla yada hatırla birilerini bir yere kadar tuutabilirsiniz, o yüzden boşverin giden gitsin kalan sağlar sizindir

kocaman avon reklamı koyuşlar sayfa ortada kücücük kalmış bu ne ya

Son düzenleme:

sen sağsın ve bizimsin tatm mı

günaydın kızlar
bu sabah erken saatte randevum var, toplantım ne kadar sürer bilmiyorum, sonra gelicem. Geçtiğimiz konu ile ilgili burada bir yorum okumak istemiyorum artık. Herkes özelinden mesajlaşsın. Bu konuyu daha fazla uzatırsak takım dağılacak NOKTA

Günaydınnn.

Bu sabah yürüyüşümü çiseleyen yağmurda yaptım , az üşüdüm , üşüdükçe hızlı yürüdüm iyi oldu.

Dünkü menüm;

Sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3-4 zeytin
1 domates
Bol maydanoz
1 fincan yeşil çay

Ara:
1 muz

Öğle:
1 kase tavuklu şehriye çorba
Salata
1 dilim ekmek

Akşam:

1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek

Ara:

Karışık meyve suyu
fındık , badem , kuru üzüm ( yarım avuç)

1 saatten fazla sabah yürüyüşüm yine .
15 dk. kadar ağırlık çalıştım akşam sadece o kadar.

3 litre su.

Bu arada ekmek değiştirdim , kepek ekmek yerine ruşeymli çavdar ekmeğine geçtim .Ruşeymi biraz arştırınca faydalarını oku oku biteremedim.

herkese günaydın..
soğuk yağmurlu bir sabah gene.ama artık bugünden sonra yağışlar bitiyor inşallah...
dünkü menüm.13.05.2013 pazartesi:
sabah:

1 dilim peynir,
1 domates,
yarım simit,
ara:
1 havuç,
öğle:
5 kaşık nesfit,200 ml.sütle,
ara:
1 dilim ekmek 1 minik köfte,
1 bardak çay
akşam:
3 kaşık martar (soğanlı, biberli)
2 dilim çavdar ekmeği,
ara:
yarım portakal,2 susamlı bükivi,3 balık kreker,
1 bardak yeşil çay
su,1,5 lt,
spor:
30 dak eliptik bisiklet.
60 mekik,100 twist

evet çavdar ekmeği çok faydalı hazmı daha kolay bağırsaklara etkisi çok fazla.kepek sürekli tüketmek kansızlığa neden oluyormuş o yüzden tam tahıllı yada çavdar daha iyi biliyorum.ayrıca menün de gayet güzelafiyet olsun.

Evet canım , ekmekler arasıda dönüşüm yapmak gerek aslında.
Beyaz ekmek ihtiyacıda var insanın , onu da etimek yiyerek almamı tavsiye etmişti bana diyetisyenim.

Sanada günaydınnn cimcimecim
Sporu bayağı düzene soktun bu ara
Öğle ve akşam yemeklerin biraz daha salata ve yoğurtla zenginleştirilebilir bence tatlım

Belin nasıl oldu bu arada ?

günaydın herkese önce menümü yazıyım sonra geçmişe bir bakarım bakalım ortam sakinleşmiş mi

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
2-3 tane tuzlu kraker

öğle
3 köfte
1 dilim ekmek
salata

ara
yarım çikolata

akşam
4-5 çatal ormanlı hamsi
1 dilim ekmek
salatalık

su 2 lt
spor için ablamı beklerken uyuya kalmışım su hanım yine enel oldu sporumuza

ben de çavdar ya da tam buğday yiyorum ama haftasonları bazen 1 dilim falan beyaz ekmek de yediğim oluyo zaten doğru kahvaltıyı bir tek haftasonu yapabiliyorum menün gayet güzel beğendim

güzel aslında menü de ara ile öğlen yemeği birbirine mi karışmış ben mi yanlış anladım:18: arada nesfit öğle yemeğinde köfte daha doğru değil mi?

güzel aslında menü de ara ile öğlen yemeği birbirine mi karışmış ben mi yanlış anladım:18: arada nesfit öğle yemeğinde köfte daha doğru değil mi?

arada portakal yiyecektim müdürümüz köfte getirmişti herkese tabak tabak ama ben 1 tane aldım büyüklüğü 1 kuru kaysı kadardı vede inceydi o yüzden pek te öğün gibi olmadı yani tam ara öğündü.

evet benim geçen gittiğim diyetisyende dedi 2 dilim esmer ekmek arada da 2 dilim yerine çeyrek somun ye dedi.beyaz ekmeğide tüketmek lazım arada.yoğurt salata olmalı evet ama evde henüz bir alış veriş yapamadım.eşiminde işleri yoğun bende işten çıkıp direk kayınvalideme gidince alışveriş pazar yapamıyorum arada eşim dükkandan getiriyor,zaten kendime bir liste oluşturacağım etli ve sebzeli öğünlerle aralarda meyve ve kuruyemişlerle oluşan bir liste.sağlıklı yaşama adımlar atıyorum bakalım yaşam ve beslenme şeklime çeki düzen vermeliyim biran önce.sporu elimden geldiğince arttırmya çalışıyorum salona 1 aylık üyelik yapmıştım cuma günü bitiyor.bakalım sonuçlar nasıl incelme oldumu merak ediyorum b-fit genelde zayıflatmaktan çok inceltiyormuş.ben azda olsa inceldim gibi hissediyorum ama bakalım sonuç ne olacak ölçümlerimin resmini çekip paylaşırım sizlerle.salon bitince yürüyüş yapacağım her akşam işten kayınvalideme yürüyeceğim 45-50 dak sürüyor.gerçi urfada yanacağız aşırı sıcaklarda geliyor.allah yardımcımız olsun.geçen yıl ramazanda 55 derecede oruç tutmuştuk.belimin durumu daha iyi canım ani hareketler yapmadıkça çok yüklenmedikçe rahatsız etmiyor şimdilik.

günaydıın herkeze menümü yazim geçmişe daha sonra bakıcam
dünki menüm
sabah:yarım simit peynir ve cay :26:
ara: iki ceviz 4 kuru erik
öğlen: peynirli sandiviç evden getirmiştim bi tanede ayran
ara:4 tane eti burcak
akşam:4 kaşık mercimekli zeytinyaglı bulgur pilavı bi kase sade sehriye corbası bi tabak semizotu salatası ilk defa yedim çok begendim
ara: 3 tane kuru degil normal kayısı ve 5 tane erik bitane türk kahvesi tek sekerli

spor sabah yürüyüş 1 saat ve akşam100 twist dün karnım agrıyordu bugün biraz daha iyi
su 2.5 litre cok içemedim

Sendemi gidiyorsub canim yaa ne oluyo bu takima ben anlamiyorum iyi gunde bu takim iyide kotu gundemi kotu oldu herkez gitsede kendi kendime ben burdayim artik gitmeyin kalin demekden yoruldum gitme canim lutfen yaa
Canim oyle seymi olur giden gider kalan saglar bizimdir diye burda herkez bi emek harcadi kim gitse cook uzulurum
pınarım hoş geldin ablam :)
Sen dun uyuyodun hani zeynosum :)
Keske ozelden konusulsaydi hersey herkez birakiyorum diyor gidiyor
Menu ve sporun cok guzel aus dedigin ekmegide hic duymamistim
Canim sabahki arada bi avuc ne yedin anlamadim menun guzel olmus sporunda oyle :)

Ben hep cavdar ekmegi yiyorum canim

Aralar disinda menun guzel canim

yaaa yarın tartılsam mı acaba tam 1 ay oldu diyet vede spor yapıyorum ne kadar verdim acaba 1 ayda toplamda yoksa cumayımı beklesem bilemedim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…