Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hazırlanıp yavaştan spora gideyim yağmur bastırmaz inşallah.bugün son yağmur diye görünüyordu netten inşallahta öyle olur.değişen hava şartları bizden çok çocukları etkiliyor.nasıl giydireceğimizi şaşırdık.kışlıkları kaldırmıştım tekrar çıkardım.küçüğü zaten dün babaannesinin halısına kusmuştu çok fena eve gittim ki temizliyorlardı.iştahıda kesildi yavrumun.zaten çok zayıf.ısınsında havalar rahatlasınlar.gerçi bu defada aşırı şıcaktan klimalardan hasta olacaklar.çaresi yokmu bu işin.

güzel olmuş auscum
baya düzenli tebrikler..
ormanlı hamsi ne onu merak ettim :44:
beğendim..
yaaa yarın tartılsam mı acaba tam 1 ay oldu diyet vede spor yapıyorum ne kadar verdim acaba 1 ayda toplamda yoksa cumayımı beklesem bilemedim:26:

tartıl gitsin ama bizede yaz.benim tartı ayağımın altında gelip geçip tartılıyom.

Yayla ya gidiceksiniz canim yazinda bizim burda herkez yazin yaylaya kacar :)

hımmm anlaşıldı o zaman sorun yok menüde canım ya şu ara olayını ben pek yapamıyorum aralarda ne yememi tavsiye edersiniz. benim çalıştığım şirkette bisküvi makinası var diet ürün her zaman gelmiyo diğer bisküvilerden oluyo genelde kuru yemiş de yok ne yiceğimi şaşırıyorum

dünkü menüm
sabah ılık su
2dilim tambuğdayekmeği hellimli tost

ara çekirdekli kuru üzüm 15-20 tane

öğlen 1 dilim ekmek
patlıcan yemeği 1 porsiyon

ara yarım muz

akşam 4 kaşık yeşil fasulye
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt

ara 1avuç beyaz ve sarı leblebi

su 2 lt.
spor biraz dayanabildiğim kadar bel hareketi yaptım.
pazara göre daha iyiyim ama hala hareketlerim kısıtlı.en azından dün yemek yaptım.

Evden gotur canim ben oyle yapiyorum

Canim menun guzel oglen yogurt felanda yeseydin keske

şu ara öğünlerime bir çözüm bulamadım ... şirkette ara öğün olarak diet bisküvi yiyebilirim ama makinada herzaman olmuyo diet olanları ne yicem bilemedim:44:

Canim ben onceden hep biskuvi getiriypdum su mayi yesilin icinde alti tane yada sekiz tane olanlarindan almistim bi suru cesidi var ve hepsiigenelde 160 kalori 3 tanesini sabah 3 tanesini oglenki arada yyodum simdi ceviz ve kuru meyveyi cebime koyuyom :) ara saato geldimi yiyom cantama koysam alip yiyemiyom cebimde peceteye sarip koyuyom :)

canım kuru kaysı,kuru üzüm,leblebi,fındık,ceviz,badem bunlar çok tutuyor.ayrıca meyve,salatalık,yoğurt,süt,ayran,meyve suları,son olarakta bükiviler diyebilirim.
Yayla ya gidiceksiniz canim yazinda bizim burda herkez yazin yaylaya kacar :)
olsada gitsek.çalışıyoruz onada gidemeyizki buranın yaylasıda yok olsada oralarda yanar.
baya düzenli tebrikler..

tartıl gitsin ama bizede yaz.benim tartı ayağımın altında gelip geçip tartılıyom.

taman tartılırım en azından 1 ay benden ne götürmüş bakalım..

menü gayet güzel.aman beline dikkat bende sürekli bel ağrısı çektiğim için çok dikkat etmeliyiz.bedenin ayakta durmasındaki tek noktayı sakatlamamak lazım.

Sen buraya girdigin anmi diyete basladin fistik

kızlar az önce ben takıma ne zaman gelmişim bi geçmişe bakim dedim biraz zor oldu ama buldum
zeynep abla 4.cü takıma ilk yazını 11.03.2013 de yazmışsın
aus da 11.03.2013 de yazmış
buyumeyenbaby de 11.03.2013 de yazmış ilk yazısını
zeynep abla sabah aus öglen babay akşamm
bende 13.03.2013 bir kış akşama cebelleşerek telaşla buraya yazmısım bi yer bulamamıştım girecek ve ben o gündür diyet yapıyorum tam toplamda
2 ay
hafta olrak 8 hafta
gün olarak 62 gün olmuş toplam kilom da 67.6 dan 61.5 fark = 6,1 kilo

anılar gözlerimde canlandı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…