- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Ay ben onu avuc okumusum yaaa :):) canimcanım avuç değil havuç
yaaa yarın tartılsam mı acaba tam 1 ay oldu diyet vede spor yapıyorum ne kadar verdim acaba 1 ayda toplamda yoksa cumayımı beklesem bilemedim:26:
güzel olmuş auscumGünaydınnn.
Bu sabah yürüyüşümü çiseleyen yağmurda yaptım , az üşüdüm , üşüdükçe hızlı yürüdüm iyi oldu.
Dünkü menüm;
Sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3-4 zeytin
1 domates
Bol maydanoz
1 fincan yeşil çay
Ara:
1 muz
Öğle:
1 kase tavuklu şehriye çorba
Salata
1 dilim ekmek
Akşam:
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
Ara:
Karışık meyve suyu
fındık , badem , kuru üzüm ( yarım avuç)
1 saatten fazla sabah yürüyüşüm yine .
15 dk. kadar ağırlık çalıştım akşam sadece o kadar.
3 litre su.
Bu arada ekmek değiştirdim , kepek ekmek yerine ruşeymli çavdar ekmeğine geçtim .Ruşeymi biraz arştırınca faydalarını oku oku biteremedim.
baya düzenli tebrikler..herkese günaydın..
soğuk yağmurlu bir sabah gene.ama artık bugünden sonra yağışlar bitiyor inşallah...
dünkü menüm.13.05.2013 pazartesi:
sabah:
1 dilim peynir,
1 domates,
yarım simit,
ara:
1 havuç,
öğle:
5 kaşık nesfit,200 ml.sütle,
ara:
1 dilim ekmek 1 minik köfte,
1 bardak çay
akşam:
3 kaşık martar (soğanlı, biberli)
2 dilim çavdar ekmeği,
ara:
yarım portakal,2 susamlı bükivi,3 balık kreker,
1 bardak yeşil çay
su,1,5 lt,
spor:
30 dak eliptik bisiklet.
60 mekik,100 twist
ormanlı hamsi ne onu merak ettim :44:günaydın herkese önce menümü yazıyım sonra geçmişe bir bakarım bakalım ortam sakinleşmiş mi
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2-3 tane tuzlu kraker
öğle
3 köfte
1 dilim ekmek
salata
ara
yarım çikolata
akşam
4-5 çatal ormanlı hamsi
1 dilim ekmek
salatalık
su 2 lt
spor için ablamı beklerken uyuya kalmışım su hanım yine enel oldu sporumuza
beğendim..günaydıın herkezemenümü yazim geçmişe daha sonra bakıcam
dünki menüm
sabah:yarım simit peynir ve cay :26:
ara: iki ceviz 4 kuru erik
öğlen: peynirli sandiviç evden getirmiştim bi tanede ayran
ara:4 tane eti burcak
akşam:4 kaşık mercimekli zeytinyaglı bulgur pilavı bi kase sade sehriye corbası bi tabak semizotu salatası ilk defa yedim çok begendim
ara: 3 tane kuru degil normal kayısı ve 5 tane erik bitane türk kahvesi tek sekerli
spor sabah yürüyüş 1 saat ve akşam100 twist dün karnım agrıyordu bugün biraz daha iyi
su 2.5 litre cok içemedim
yaaa yarın tartılsam mı acaba tam 1 ay oldu diyet vede spor yapıyorum ne kadar verdim acaba 1 ayda toplamda yoksa cumayımı beklesem bilemedim:26:
hazırlanıp yavaştan spora gideyim yağmur bastırmaz inşallah.bugün son yağmur diye görünüyordu netten inşallahta öyle olur.değişen hava şartları bizden çok çocukları etkiliyor.nasıl giydireceğimizi şaşırdık.kışlıkları kaldırmıştım tekrar çıkardım.küçüğü zaten dün babaannesinin halısına kusmuştu çok fena eve gittim ki temizliyorlardı.iştahıda kesildi yavrumun.zaten çok zayıf. ısınsında havalar rahatlasınlar.gerçi bu defada aşırı şıcaktan klimalardan hasta olacaklar.çaresi yokmu bu işin.
arada portakal yiyecektim müdürümüz köfte getirmişti herkese tabak tabak ama ben 1 tane aldım büyüklüğü 1 kuru kaysı kadardı vede inceydi o yüzden pek te öğün gibi olmadı yani tam ara öğündü.
Aralar disinda menun guzel canim
hımmm anlaşıldı o zaman sorun yok menüde canımya şu ara olayını ben pek yapamıyorum aralarda ne yememi tavsiye edersiniz. benim çalıştığım şirkette bisküvi makinası var diet ürün her zaman gelmiyo diğer bisküvilerden oluyo genelde kuru yemiş de yok ne yiceğimi şaşırıyorum
Canim menun guzel oglen yogurt felanda yeseydin keskedünkü menüm
sabah ılık su
2dilim tambuğdayekmeği hellimli tost
ara çekirdekli kuru üzüm 15-20 tane
öğlen 1 dilim ekmek
patlıcan yemeği 1 porsiyon
ara yarım muz
akşam 4 kaşık yeşil fasulye
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt
ara 1avuç beyaz ve sarı leblebi
su 2 lt.
spor biraz dayanabildiğim kadar bel hareketi yaptım.
pazara göre daha iyiyim ama hala hareketlerim kısıtlı.en azından dün yemek yaptım.
şu ara öğünlerime bir çözüm bulamadım ... şirkette ara öğün olarak diet bisküvi yiyebilirim ama makinada herzaman olmuyo diet olanları ne yicem bilemedim:44:
canım kuru kaysı,kuru üzüm,leblebi,fındık,ceviz,badem bunlar çok tutuyor.ayrıca meyve,salatalık,yoğurt,süt,ayran,meyve suları,son olarakta bükiviler diyebilirim.hımmm anlaşıldı o zaman sorun yok menüde canımya şu ara olayını ben pek yapamıyorum aralarda ne yememi tavsiye edersiniz. benim çalıştığım şirkette bisküvi makinası var diet ürün her zaman gelmiyo diğer bisküvilerden oluyo genelde kuru yemiş de yok ne yiceğimi şaşırıyorum
olsada gitsek.çalışıyoruz onada gidemeyizki buranın yaylasıda yok olsada oralarda yanar.Yayla ya gidiceksiniz canim yazinda bizim burda herkez yazin yaylaya kacar :)
baya düzenli tebrikler..
tartıl gitsin ama bizede yaz.benim tartı ayağımın altında gelip geçip tartılıyom.
dünkü menüm
sabah ılık su
2dilim tambuğdayekmeği hellimli tost
ara çekirdekli kuru üzüm 15-20 tane
öğlen 1 dilim ekmek
patlıcan yemeği 1 porsiyon
ara yarım muz
akşam 4 kaşık yeşil fasulye
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt
ara 1avuç beyaz ve sarı leblebi
su 2 lt.
spor biraz dayanabildiğim kadar bel hareketi yaptım.
pazara göre daha iyiyim ama hala hareketlerim kısıtlı.en azından dün yemek yaptım.
canım kuru kaysı,kuru üzüm,leblebi,fındık,ceviz,badem bunlar çok tutuyor.ayrıca meyve,salatalık,yoğurt,süt,ayran,meyve suları,son olarakta bükiviler diyebilirim.
olsada gitsek.çalışıyoruz onada gidemeyizki buranın yaylasıda yok olsada oralarda yanar.
taman tartılırım en azından 1 ay benden ne götürmüş bakalım..
Sen buraya girdigin anmi diyete basladin fistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?