Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 ayda 6.1 vermişsin süper...

Selam kızlar;

İşyerinde rotasyon yapılıyor, çalışan tüm kızlara sırayla kendi işimi öğretecekmişim, ben yokken sıkıntı oluyormuş. O yüzden tüm gün yanımda birileri olacak bu aralar. Yediklerimi yazayım...

Kızlar reglimin ve yaşadığım streslerden dolayı forumda yaşananlardan dolayı çok etkilendim, Bir kaç gün kafa izni aldım grup için ve ayrılma kararımı Aus, zeynep abla ve Gökçe ve sizin desteğinizle geri çekiyorum. Bu gruba katılırken benim gruba dahil olmam için " evet" oyu veren arkadaşlara karşı sorumlu olduğumu ve onlar için en azından 1 kere daha deneme kararı aldım. Cuma günü kilo bildirimi ve menü bildirimini paylaşmak üzere görüşürüz

Son düzenleme:

güzel canısı, bravo

geçmiş olsun canım, insanın içi gidiyor çocuklar kusunca sonra hiç bişey yemiyolar burada da durum farklı değil, hava çok değişiyor.

yaaa yarın tartılsam mı acaba tam 1 ay oldu diyet vede spor yapıyorum ne kadar verdim acaba 1 ayda toplamda yoksa cumayımı beklesem bilemedim:26:
ben dayanamaz tartılırdım kesin:)))

menün güzel semizotu salatasını ben de çok severim, spor da iyi canım

arada çikolata mı yedin

güzel canım şu suyu ben de boşladım bu ara arttırmak gerek çok faydası var haberin olsun 2,5-3 lt çıkmaya çalış

süpersin herzamanki gibi ekmeği ben de duymadım, ben kepek yemiyorum tam buğday seviyorum, en çok beyazı tabi :)))

arada kaç ama yine akşamları gelebiliyosun değil mi

teşekkürler fıstık, sen dinlen cuma sabahı gel byeeeeeeeee

evvvvveeeeet şimdi gelelim dünkü menüme ve cezama
bir ara topiğimize birini göndererek ceza veren kaptan arkadaşıma teşekkürlerimi iletiyorum çok zekice gelmişti bana :))

öncelikle söyliyim dün çook moralim bozuktu ve moralim bozukken ben çok yiyorum

sabah
yarım pors peynirli börek
çay

ara
yarım cevizli sucuk
4 kuru kayısı

öğlen
2 kır pidesi
1 ayran

ara
yarım cevizli sucuk

akşam
ormanlı hamsi bir tabak
2 dilim ekmek
3 salatalık

su 1,5 lt
spor yok

bir sonraki mesajımda cezamı da yazayım

sevgili takım arkadaşlarım

ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.

bu mesajı tüm takımlara yollayacağım, dikkat size de gelebilir

ayrıca kalorisini de hesaplıyım da spor cezam da var (((

Son düzenleme:

nelerde yemişsin öyle...

bu menü ne böyle hemen kendine ceza veriyosun acımadan hemennnn

yaaa yarın tartılsam mı acaba tam 1 ay oldu diyet vede spor yapıyorum ne kadar verdim acaba 1 ayda toplamda yoksa cumayımı beklesem bilemedim:26:

Bence de tartıl.1 ay önemlidir diyette .

güzel olmuş auscum

baya düzenli tebrikler..

ormanlı hamsi ne onu merak ettim :44:

beğendim..

tartıl gitsin ama bizede yaz.benim tartı ayağımın altında gelip geçip tartılıyom.

Bende aynen , banyoya her girişimde (tabii yemeklerden önce) bir tıklatırım tartıyı , bu ara güzel şeyler görmekteyim

Menün dengeli canım , sende fıtık mı vardı ?
Bende o da var da

Bugday ruşeymi ; tanenin filizlendiği bölgedir. içinde yüksek miktarda a,e ve b1 vitamini, lesitin, esansiyel yağ asitleri ve proteinler ile minerallerden çinko, manganez ve krom bulunmaktadır. ruşeymli ekmek de bunların yoğun olarak bulunduğu kolestrol düşürücü, kas güçlendirici,performans artırıcı, hatta akıl sağlığı için de faydalı olabilecek ekmektir.

ZAYIFLAMA ETKİSİ ;

Zayıflamada yeni bilinen fakat çok faydalı ve etkili olan bir bitkidir Ruşeym. Ruşeym ekmeği zayıflamada diyetisyenlerin son zamanlarda sıklıkla tavsiye ettikleri bir madde. Özellikle ruşeym ekmeği ikbal gürpınar'ın programına katılan Dr. Ömer Coşkun bu yiyeceği gündeme getirdi. Şimdi Ruşeym ile alakalı geniş bilgi verelim.

Buğdayın işlenerek una dönüştürülmesi sürecinde özel ayrıştırma işlemleri sonucunda 1 tonundan sadece 1 kilogram elde ediliyor. E vitamini deposu olan ‘‘ruşeym”, gramlarla satılıyor.

Dünyada ”wheat germ” olarak bilenen ruşeym, buğdayın en tepesindeki embriyosu… Bu madde tohumun üremesini ve çimlenmesini sağlıyor. Yani buğdayın kalbi ve hayat kaynağı. ”Doğanın altın sırrı” olarak sunulan ruşeym, lif değeri yüksek, tokluk hissi veren lezzetli bir besin maddesi. Dayanıklılık süresi çok az. Piyasada 250 gramı 5 YTL’den satılıyor. Türkiye’de tüketimi çok az ve fazla bilinmiyor. Avrupa ülkeleri ve ABD’de ise tüketimi oldukça yaygın… Ruşeym her yaş için tüketimi önerilen bir besin.

DİKKAT:Yalnızca ”çölyak hastaları” ve lif kullanımında sakınca bulunanlar tarafından TÜ-KE-TİL-ME-ME-Sİ vurgulanıyor.

Heeey maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…