2 ayda 6.1 vermişsin süper...kızlar az önce ben takıma ne zaman gelmişim bi geçmişe bakim dedim biraz zor oldu ama buldum
zeynep abla 4.cü takıma ilk yazını 11.03.2013 de yazmışsın
aus da 11.03.2013 de yazmış
buyumeyenbaby de 11.03.2013 de yazmış ilk yazısını
zeynep abla sabah aus öglen babay akşamm
bende 13.03.2013 bir kış akşama cebelleşerek telaşla buraya yazmısım bi yer bulamamıştım girecek ve ben o gündür diyet yapıyorum tam toplamda
2 ay
hafta olrak 8 hafta
gün olarak 62 gün olmuş toplam kilom da 67.6 dan 61.5 fark = 6,1 kilo
anılar gözlerimde canlandı yaa
2 ayda 6.1 vermişsin süper...
dünkü menüm
sabah ılık su
2dilim tambuğdayekmeği hellimli tost
ara çekirdekli kuru üzüm 15-20 tane
öğlen 1 dilim ekmek
patlıcan yemeği 1 porsiyon
ara yarım muz
akşam 4 kaşık yeşil fasulye
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt
ara 1avuç beyaz ve sarı leblebi
su 2 lt.
spor biraz dayanabildiğim kadar bel hareketi yaptım.
pazara göre daha iyiyim ama hala hareketlerim kısıtlı.en azından dün yemek yaptım.
geçmiş olsun canım, insanın içi gidiyor çocuklar kusunca sonra hiç bişey yemiyolarhazırlanıp yavaştan spora gideyim yağmur bastırmaz inşallah.bugün son yağmur diye görünüyordu netten inşallahta öyle olur.değişen hava şartları bizden çok çocukları etkiliyor.nasıl giydireceğimizi şaşırdık.kışlıkları kaldırmıştım tekrar çıkardım.küçüğü zaten dün babaannesinin halısına kusmuştu çok fena eve gittim ki temizliyorlardı.iştahıda kesildi yavrumun.zaten çok zayıf. ısınsında havalar rahatlasınlar.gerçi bu defada aşırı şıcaktan klimalardan hasta olacaklar.çaresi yokmu bu işin.
ben dayanamaz tartılırdım kesin:)))yaaa yarın tartılsam mı acaba tam 1 ay oldu diyet vede spor yapıyorum ne kadar verdim acaba 1 ayda toplamda yoksa cumayımı beklesem bilemedim:26:
menün güzel semizotu salatasını ben de çok severim, spor da iyi canımgünaydıın herkezemenümü yazim geçmişe daha sonra bakıcam
dünki menüm
sabah:yarım simit peynir ve cay :26:
ara: iki ceviz 4 kuru erik
öğlen: peynirli sandiviç evden getirmiştim bi tanede ayran
ara:4 tane eti burcak
akşam:4 kaşık mercimekli zeytinyaglı bulgur pilavı bi kase sade sehriye corbası bi tabak semizotu salatası ilk defa yedim çok begendim
ara: 3 tane kuru degil normal kayısı ve 5 tane erik bitane türk kahvesi tek sekerli
spor sabah yürüyüş 1 saat ve akşam100 twist dün karnım agrıyordu bugün biraz daha iyi
su 2.5 litre cok içemedim
günaydın herkese önce menümü yazıyım sonra geçmişe bir bakarım bakalım ortam sakinleşmiş mi
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2-3 tane tuzlu kraker
öğle
3 köfte
1 dilim ekmek
salata
ara
yarım çikolata
akşam
4-5 çatal ormanlı hamsi
1 dilim ekmek
salatalık
su 2 lt
spor için ablamı beklerken uyuya kalmışım su hanım yine enel oldu sporumuza
güzel canım şu suyu ben de boşladım bu ara arttırmak gerek çok faydası var haberin olsun 2,5-3 lt çıkmaya çalışherkese günaydın..
soğuk yağmurlu bir sabah gene.ama artık bugünden sonra yağışlar bitiyor inşallah...
dünkü menüm.13.05.2013 pazartesi:
sabah:
1 dilim peynir,
1 domates,
yarım simit,
ara:
1 havuç,
öğle:
5 kaşık nesfit,200 ml.sütle,
ara:
1 dilim ekmek 1 minik köfte,
1 bardak çay
akşam:
3 kaşık martar (soğanlı, biberli)
2 dilim çavdar ekmeği,
ara:
yarım portakal,2 susamlı bükivi,3 balık kreker,
1 bardak yeşil çay
su,1,5 lt,
spor:
30 dak eliptik bisiklet.
60 mekik,100 twist
süpersin herzamanki gibi ekmeği ben de duymadım, ben kepek yemiyorum tam buğday seviyorum, en çok beyazı tabi :)))Günaydınnn.
Bu sabah yürüyüşümü çiseleyen yağmurda yaptım , az üşüdüm , üşüdükçe hızlı yürüdüm iyi oldu.
Dünkü menüm;
Sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3-4 zeytin
1 domates
Bol maydanoz
1 fincan yeşil çay
Ara:
1 muz
Öğle:
1 kase tavuklu şehriye çorba
Salata
1 dilim ekmek
Akşam:
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
Ara:
Karışık meyve suyu
fındık , badem , kuru üzüm ( yarım avuç)
1 saatten fazla sabah yürüyüşüm yine .
15 dk. kadar ağırlık çalıştım akşam sadece o kadar.
3 litre su.
Bu arada ekmek değiştirdim , kepek ekmek yerine ruşeymli çavdar ekmeğine geçtim .Ruşeymi biraz arştırınca faydalarını oku oku biteremedim.
Selam kızlar;
İşyerinde rotasyon yapılıyor, çalışan tüm kızlara sırayla kendi işimi öğretecekmişim, ben yokken sıkıntı oluyormuş. O yüzden tüm gün yanımda birileri olacak bu aralar. Yediklerimi yazayım...
Kızlar reglimin ve yaşadığım streslerden dolayı forumda yaşananlardan dolayı çok etkilendim, Bir kaç gün kafa izni aldım grup için ve ayrılma kararımı Aus, zeynep abla ve Gökçe ve sizin desteğinizle geri çekiyorum. Bu gruba katılırken benim gruba dahil olmam için " evet" oyu veren arkadaşlara karşı sorumlu olduğumu ve onlar için en azından 1 kere daha deneme kararı aldım. Cuma günü kilo bildirimi ve menü bildirimini paylaşmak üzere görüşürüz
evvvvveeeeet şimdi gelelim dünkü menüme ve cezama
bir ara topiğimize birini göndererek ceza veren kaptan arkadaşıma teşekkürlerimi iletiyorum çok zekice gelmişti bana :))
öncelikle söyliyim dün çook moralim bozuktu ve moralim bozukken ben çok yiyorum
sabah
yarım pors peynirli börek
çay
ara
yarım cevizli sucuk
4 kuru kayısı
öğlen
2 kır pidesi
1 ayran
ara
yarım cevizli sucuk
akşam
ormanlı hamsi bir tabak
2 dilim ekmek
3 salatalık
su 1,5 lt
spor yok
bir sonraki mesajımda cezamı da yazayım
bir ara topiğimize birini göndererek ceza veren kaptan arkadaşıma teşekkürlerimi iletiyorum çok zekice gelmişti bana :))
sabah
çay
ara
yarım cevizli sucuk
4 kuru kayısı
öğlen
2 kır pidesi
1 ayran
ara
yarım cevizli sucuk
akşam
ormanlı hamsi bir tabak
2 dilim ekmek
3 salatalık
su 1,5 lt
spor yok
arkadaşlar ben çıkıyorum başkanım gelmeyeceğini benimde erken çıkabileceğimi söyledi ben kaçar...
verdim ya görmedin mi rezil oldum tüm takımlara kalori cezasını da hesaplıyım öyle yazıcambu menü ne böyle hemen kendine ceza veriyosun acımadan hemennnn
iyi akşamlaaaaaaaarrrrrrrrr
verdim ya görmedin mi rezil oldum tüm takımlara kalori cezasını da hesaplıyım öyle yazıcam
sen benim elime düşersiiiiiiiinnnnnnnn
sizin muhabbetinizi seviyim beno ne ki kalori cazası ver günde 4 saat spor cezası ver kendine
merhaba kızlar geldim bende
yaaa yarın tartılsam mı acaba tam 1 ay oldu diyet vede spor yapıyorum ne kadar verdim acaba 1 ayda toplamda yoksa cumayımı beklesem bilemedim:26:
güzel olmuş auscum
baya düzenli tebrikler..
ormanlı hamsi ne onu merak ettim :44:
beğendim..
tartıl gitsin ama bizede yaz.benim tartı ayağımın altında gelip geçip tartılıyom.
dünkü menüm
sabah ılık su
2dilim tambuğdayekmeği hellimli tost
ara çekirdekli kuru üzüm 15-20 tane
öğlen 1 dilim ekmek
patlıcan yemeği 1 porsiyon
ara yarım muz
akşam 4 kaşık yeşil fasulye
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt
ara 1avuç beyaz ve sarı leblebi
su 2 lt.
spor biraz dayanabildiğim kadar bel hareketi yaptım.
pazara göre daha iyiyim ama hala hareketlerim kısıtlı.en azından dün yemek yaptım.
güzel canısı, bravo
geçmiş olsun canım, insanın içi gidiyor çocuklar kusunca sonra hiç bişey yemiyolarburada da durum farklı değil, hava çok değişiyor.
ben dayanamaz tartılırdım kesin:)))
menün güzel semizotu salatasını ben de çok severim, spor da iyi canım
arada çikolata mı yedin
güzel canım şu suyu ben de boşladım bu ara arttırmak gerek çok faydası var haberin olsun 2,5-3 lt çıkmaya çalış
süpersin herzamanki gibi ekmeği ben de duymadım, ben kepek yemiyorum tam buğday seviyorum, en çok beyazı tabi :)))
sabah
çay
ara
yarım cevizli sucuk
4 kuru kayısı
öğlen
2 kır pidesi
1 ayran
ara
yarım cevizli sucuk
akşam
ormanlı hamsi bir tabak
2 dilim ekmek
3 salatalık
su 1,5 lt
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?