Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

önce menümü bir yazıyım sonra aşa 2.kattakı komsuma gidiyim tüp bebek yaptırmıştı kırılıyormuş Zeynep ablam hiç uğramadı diye bende kıyamam o na yatsında dinlensin diye
sabah 50 defa parmak ucunda zıplama 2 bardak sıcak su
1 dilim ekmek tam.bugday
1 tane haşlama yumurta
3 tane ceviz
1 domateş
bol maydanoz
ara 1.c.brdagı ayran
öğlen
1 dilim ekmek tam.bug.
3 kasık yoğurt
100 gr. et sote
salata
ara 1 elma
akşam
düdüklüde pişirdiğim türlü 5 kaşık
1 dilim ekmek
salata 4 kasak yoğurt
ara 1 cay.bar. süt portakal
spor 45 dakika hoca ile 35 dakika mezdeke suyum cıktı resmen
su 3 lt

valla spor da menü de iyi görünüyo yoğurt çok faydalı her öğün yemişsin ne güzel ben çok severim de çok yiyince uykum geliyo çalışmakta zorlanıyorum

ablaaa akşama taze fasulye varmış cacık da yap yanına cacıkla yiyelim nolurrrrr ama ben gelmeden yap

şu beğen butonunun yanına beğenmedim butonu koymalılar bence yorum yapmak istemiyorum sadece beğenmedim butonuna tıklamak istiyorum

valla spor da menü de iyi görünüyo yoğurt çok faydalı her öğün yemişsin ne güzel ben çok severim de çok yiyince uykum geliyo çalışmakta zorlanıyorum
aslında yoğurdu hiç sevmem 1.5 ay öncesine kadar doğru düzgün yemezdim ama diyet listemde var yemem lazım :)

Olleeeeeey gitme gitme canisi kal bizimle
Gozlerim avik kaldi telde smile uapamiyom :) afiyet olsun topraks

Insanlarin cani sikkin oldumu bi hafta yemek yemezler bense onume ne verseler yerim oyle byle degil sende benim gibiymissin canim yaa zevkle de yiyemiyosun uzuldum ben sahsen insallah bi daha moralin bozulmaz canim

merhaba zeynep abla özeline gecebilirmisin

canım ne oldu gözlerini kocaman açmışın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…