hoşgeldiiiiinnnnnnn
önce menümü bir yazıyım sonra aşa 2.kattakı komsuma gidiyim tüp bebek yaptırmıştı kırılıyormuş Zeynep ablam hiç uğramadı diye bende kıyamam o na yatsında dinlensin diye
sabah 50 defa parmak ucunda zıplama 2 bardak sıcak su
1 dilim ekmek tam.bugday
1 tane haşlama yumurta
3 tane ceviz
1 domateş
bol maydanoz
ara 1.c.brdagı ayran
öğlen
1 dilim ekmek tam.bug.
3 kasık yoğurt
100 gr. et sote
salata
ara 1 elma
akşam
düdüklüde pişirdiğim türlü 5 kaşık
1 dilim ekmek
salata 4 kasak yoğurt
ara 1 cay.bar. süt portakal
spor 45 dakika hoca ile 35 dakika mezdeke suyum cıktı resmen
su 3 lt
ablaaa akşama taze fasulye varmış cacık da yap yanına cacıkla yiyelim nolurrrrrama ben gelmeden yap
rapunzel valla tam seni düşünüyordun ki altta adını okudum merhaba canım :) :)
aslında yoğurdu hiç sevmem 1.5 ay öncesine kadar doğru düzgün yemezdim ama diyet listemde var yemem lazım :)valla spor da menü de iyi görünüyoyoğurt çok faydalı her öğün yemişsin ne güzel ben çok severim de çok yiyince uykum geliyo çalışmakta zorlanıyorum
Olleeeeeey gitme gitme canisi kal bizimleKızlar reglimin ve yaşadığım streslerden dolayı forumda yaşananlardan dolayı çok etkilendim, Bir kaç gün kafa izni aldım grup için ve ayrılma kararımı Aus, zeynep abla ve Gökçe ve sizin desteğinizle geri çekiyorum. Bu gruba katılırken benim gruba dahil olmam için " evet" oyu veren arkadaşlara karşı sorumlu olduğumu ve onlar için en azından 1 kere daha deneme kararı aldım. Cuma günü kilo bildirimi ve menü bildirimini paylaşmak üzere görüşürüz
Gozlerim avik kaldi telde smile uapamiyom :) afiyet olsun topraksevvvvveeeeet şimdi gelelim dünkü menüme ve cezama
bir ara topiğimize birini göndererek ceza veren kaptan arkadaşıma teşekkürlerimi iletiyorum çok zekice gelmişti bana :))
öncelikle söyliyim dün çook moralim bozuktu ve moralim bozukken ben çok yiyorum
sabah
yarım pors peynirli börek
çay
ara
yarım cevizli sucuk
4 kuru kayısı
öğlen
2 kır pidesi
1 ayran
ara
yarım cevizli sucuk
akşam
ormanlı hamsi bir tabak
2 dilim ekmek
3 salatalık
su 1,5 lt
spor yok
bir sonraki mesajımda cezamı da yazayım
öpüyorum ben de çıkıyorum mesai bitmek üzere son toparlamalarımı yapıyım
sevgili takım arkadaşlarım
ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.
bu mesajı tüm takımlara yollayacağım, dikkat size de gelebilir
ayrıca kalorisini de hesaplıyım da spor cezam da var(((
Insanlarin cani sikkin oldumu bi hafta yemek yemezler bense onume ne verseler yerim oyle byle degil sende benim gibiymissin canim yaa zevkle de yiyemiyosun uzuldum ben sahseninsallah bi daha moralin bozulmaz canim
evet çavdar ekmeği çok faydalı hazmı daha kolay bağırsaklara etkisi çok fazla.kepek sürekli tüketmek kansızlığa neden oluyormuş o yüzden tam tahıllı yada çavdar daha iyi biliyorum.ayrıca menün de gayet güzelafiyet olsun.
Kızlar reglimin ve yaşadığım streslerden dolayı forumda yaşananlardan dolayı çok etkilendim, Bir kaç gün kafa izni aldım grup için ve ayrılma kararımı Aus, zeynep abla ve Gökçe ve sizin desteğinizle geri çekiyorum. Bu gruba katılırken benim gruba dahil olmam için " evet" oyu veren arkadaşlara karşı sorumlu olduğumu ve onlar için en azından 1 kere daha deneme kararı aldım. Cuma günü kilo bildirimi ve menü bildirimini paylaşmak üzere görüşürüz
merhaba zeynep abla özeline gecebilirmisin
canım ne oldu gözlerini kocaman açmışın :)zeynep ablaa
canım ne oldu gözlerini kocaman açmışın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?