Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam ben geri geldim evdeyim birazdan yavrularımın yanına geçicem

topraks harika bir insansın her konuda
senden acayip elektrik alıyorum <3 :)

naptım kız ben şimdi Allah Allahhhh, gören de diycek hem burdan yazışıp aynı anda telden konuşuyorlar :))))
sorma çok elektrik yüklüyüm herkese dağıtıyorum

naptım kız ben şimdi Allah Allahhhh, gören de diycek hem burdan yazışıp aynı anda telden konuşuyorlar :))))
sorma çok elektrik yüklüyüm herkese dağıtıyorum

yazdığın yazı çokkkkk hoşuma gitti :) birgün bende kullanmak zorunda kalabilirim söyliyimde :) :):):)

sen ilgisiz mi kaldın bakiiiiim, ben gördüm sen de benim gibiymişsin ama sonu fena şimdi bütün takımlarda bana gülüyorlardır kesin :)))

ewet ya çok kötü oluyo canım sıkılınca sinirlenince yerim bende ama pişman olmakta güzel bi adım tabi ben de yiyince pişman oluyorum

yazdığın yazı çokkkkk hoşuma gitti :) birgün bende kullanmak zorunda kalabilirim söyliyimde :) :):):)

çok absürt bir benzetme olacak şimdiden özür ama okurken aklıma geldi yazmam lazım. İstanbul zincirlikuyu mezarlığının girişinde bir yazı var ki Kur'an dan " her canlı bir gün ölümü tadacaktır" diye. her 4. takım üyesi bir gün bu gibi bir mesajı kullanmak zorunda olacaktıııııırrrrrrrr
diyesim geldi birden

ewet ya çok kötü oluyo canım sıkılınca sinirlenince yerim bende ama pişman olmakta güzel bi adım tabi ben de yiyince pişman oluyorum

zaten kilolu insanlar genelde sinirlenince yemek yiyen tiplerdir, ben lisede bile yemeğe saldırınca heh bişeye kızdı bu şimdi derlerdi. bundan kurtulmak gerek aslında çünkü hayatımızda sorunlar bitmeyecek onlarla başedecek daha sağlıklı çözümler bulmamız gerek

Allah kullandırmasın

ewet dogru söylüyosunn kurtulmak gerek bu alışkanlıktan

Elifçik ben de kaçar, bebeler beni bekler :))
akşam için herzamanki gibi söz yok ama niyet var :)))

ne kadar faydalı bişeymiş o öyle canım ya bende fırınlara bi sorim balim o ekmekden varmıymış:26:

zeynep abla menün çok güzel sporunda aynı senin menünü birisi okusa senmi diyettesin der çünkü diyet deyince birine zannediyorki ekmek aş yemiyoz aç yasıyoz ekmek yedinmi sen zor zayıflan diyorlar sanki doktor ya kendileri bu konu nerden cıktı dicen benim menüm de aklıma geldi söledim zeynep abla

ne kadar faydalı bişeymiş o öyle canım ya bende fırınlara bi sorim balim o ekmekden varmıymış:26:

Evet canım benimde gözüme markette dolaşırken ilişti , artık favorim oldu .Ama dönüşümlü yiyorum tabii , arada kepek ve etimekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…