- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
ben geldim gülüm kızım aradıda netten bir sey arastırılıcakmıs o na bakıyordum :)kimse benmle konusmadı da ondan :))
kimse benmle konusmadı da ondan :))
topraks harika bir insansın her konuda
senden acayip elektrik alıyorum <3 :)
naptım kız ben şimdi Allah Allahhhh, gören de diycek hem burdan yazışıp aynı anda telden konuşuyorlar :))))
sorma çok elektrik yüklüyüm herkese dağıtıyorum
sen ilgisiz mi kaldın bakiiiiim, ben gördüm sen de benim gibiymişsin ama sonu fena şimdi bütün takımlarda bana gülüyorlardır kesin :)))
yazdığın yazı çokkkkk hoşuma gitti :)birgün bende kullanmak zorunda kalabilirim söyliyimde :) :):):)
ewet ya çok kötü oluyo canım sıkılınca sinirlenince yerim bende ama pişman olmakta güzel bi adım tabi ben de yiyince pişman oluyorum
yemek yapıyım ben kocişim aradı cok acıktım diye :) :)
akşam gelirim gene
Allah kullandırmasınçok absürt bir benzetme olacak şimdiden özür ama okurken aklıma geldi yazmam lazım. İstanbul zincirlikuyu mezarlığının girişinde bir yazı var ki Kur'an dan " her canlı bir gün ölümü tadacaktır" diye. her 4. takım üyesi bir gün bu gibi bir mesajı kullanmak zorunda olacaktıııııırrrrrrrr
diyesim geldi birden
zaten kilolu insanlar genelde sinirlenince yemek yiyen tiplerdir, ben lisede bile yemeğe saldırınca heh bişeye kızdı bu şimdi derlerdi. bundan kurtulmak gerek aslında çünkü hayatımızda sorunlar bitmeyecek onlarla başedecek daha sağlıklı çözümler bulmamız gerek
Elifçik ben de kaçar, bebeler beni bekler :))
akşam için herzamanki gibi söz yok ama niyet var :)))
Bence de tartıl.1 ay önemlidir diyette .
Bende aynen , banyoya her girişimde (tabii yemeklerden önce) bir tıklatırım tartıyı , bu ara güzel şeyler görmekteyim
Menün dengeli canım , sende fıtık mı vardı ?
Bende o da var da
Bugday ruşeymi ; tanenin filizlendiği bölgedir. içinde yüksek miktarda a,e ve b1 vitamini, lesitin, esansiyel yağ asitleri ve proteinler ile minerallerden çinko, manganez ve krom bulunmaktadır. ruşeymli ekmek de bunların yoğun olarak bulunduğu kolestrol düşürücü, kas güçlendirici,performans artırıcı, hatta akıl sağlığı için de faydalı olabilecek ekmektir.
ZAYIFLAMA ETKİSİ ;
Zayıflamada yeni bilinen fakat çok faydalı ve etkili olan bir bitkidir Ruşeym. Ruşeym ekmeği zayıflamada diyetisyenlerin son zamanlarda sıklıkla tavsiye ettikleri bir madde. Özellikle ruşeym ekmeği ikbal gürpınar'ın programına katılan Dr. Ömer Coşkun bu yiyeceği gündeme getirdi. Şimdi Ruşeym ile alakalı geniş bilgi verelim.
Buğdayın işlenerek una dönüştürülmesi sürecinde özel ayrıştırma işlemleri sonucunda 1 tonundan sadece 1 kilogram elde ediliyor. E vitamini deposu olan ruşeym, gramlarla satılıyor.
Dünyada wheat germ olarak bilenen ruşeym, buğdayın en tepesindeki embriyosu Bu madde tohumun üremesini ve çimlenmesini sağlıyor. Yani buğdayın kalbi ve hayat kaynağı. Doğanın altın sırrı olarak sunulan ruşeym, lif değeri yüksek, tokluk hissi veren lezzetli bir besin maddesi. Dayanıklılık süresi çok az. Piyasada 250 gramı 5 YTLden satılıyor. Türkiyede tüketimi çok az ve fazla bilinmiyor. Avrupa ülkeleri ve ABDde ise tüketimi oldukça yaygın Ruşeym her yaş için tüketimi önerilen bir besin.
DİKKAT:Yalnızca çölyak hastaları ve lif kullanımında sakınca bulunanlar tarafından TÜ-KE-TİL-ME-ME-Sİ vurgulanıyor.
Heeey maaşallah
önce menümü bir yazıyım sonra aşa 2.kattakı komsuma gidiyim tüp bebek yaptırmıştı kırılıyormuş Zeynep ablam hiç uğramadı diye bende kıyamam o na yatsında dinlensin diye
sabah 50 defa parmak ucunda zıplama 2 bardak sıcak su
1 dilim ekmek tam.bugday
1 tane haşlama yumurta
3 tane ceviz
1 domateş
bol maydanoz
ara 1.c.brdagı ayran
öğlen
1 dilim ekmek tam.bug.
3 kasık yoğurt
100 gr. et sote
salata
ara 1 elma
akşam
düdüklüde pişirdiğim türlü 5 kaşık
1 dilim ekmek
salata 4 kasak yoğurt
ara 1 cay.bar. süt portakal
spor 45 dakika hoca ile 35 dakika mezdeke suyum cıktı resmen
su 3 lt
ne kadar faydalı bişeymiş o öyle canım ya bende fırınlara bi sorim balim o ekmekden varmıymış:26:
KIZLAR BEN EVE GEÇİYORUM
byeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?