- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
şu beğen butonunun yanına beğenmedim butonu koymalılar bence yorum yapmak istemiyorum sadece beğenmedim butonuna tıklamak istiyorum
ah ulen diyet adam neler yaptırıyorsunaslında yoğurdu hiç sevmem 1.5 ay öncesine kadar doğru düzgün yemezdim ama diyet listemde var yemem lazım :)
ben geldim hani sen gitmişin :)selam ben de geldim nasılsınız kızlar
aha bi ben dahaben de öyleyim yaa
bende öglen aynı böle seslenmiştim bi arahu huu sesimi duyan yok mu
ya biz ya biztopraks harika bir insansın her konuda
senden acayip elektrik alıyorum <3 :)
bekliyom ha hu hu komşu komşuyemek yapıyım ben kocişim aradı cok acıktım diye :) :)
akşam gelirim gene
yyedikden sonra pişman olmak ne careewet ya çok kötü oluyo canım sıkılınca sinirlenince yerim bende ama pişman olmakta güzel bi adım tabi ben de yiyince pişman oluyorum
bencede canım ya bu artık hayat tarzımız olmalı bunun için bişeyler yapmalıyız ben öle istiyorum sahsen bunu da tek basıma ben töbe yapamamzaten kilolu insanlar genelde sinirlenince yemek yiyen tiplerdir, ben lisede bile yemeğe saldırınca heh bişeye kızdı bu şimdi derlerdi. bundan kurtulmak gerek aslında çünkü hayatımızda sorunlar bitmeyecek onlarla başedecek daha sağlıklı çözümler bulmamız gerek
he he ben yedim bileo zaman ben de çıkıyım yemek yapıyım yiyim sonra gelirim
bekliyorum hepinizi tamammıtamam bekletme o zamn çocukları
aksam bi mani olmazsa burdayız diyelim o zaman :)))
görüşürüz
aa marketlerde varsa oraya bakarım bugün tam bugday aldım cavdar yiyodum hep o ekmegim bitince bakarım ona canımEvet canım benimde gözüme markette dolaşırken ilişti , artık favorim oldu .Ama dönüşümlü yiyorum tabii , arada kepek ve etimekle.
hiç aç kalmıyorum canım ve hiç süt yoğurt yemeyen ben hergün muntazaman tüketiyorum onları ve bugün tartıldin cumadan bu tarafa 1.1 kilo verdim su anda 67.5 kiloyum inşallah bu cumaya kadar değişirzeynep abla menün çok güzel sporunda aynı senin menünü birisi okusa senmi diyettesin der çünkü diyet deyince birine zannediyorki ekmek aş yemiyoz aç yasıyoz ekmek yedinmi sen zor zayıflan diyorlar sanki doktor ya kendileribu konu nerden cıktı dicen benim menüm de aklıma geldi söledim zeynep abla
Evet canım benimde gözüme markette dolaşırken ilişti , artık favorim oldu .Ama dönüşümlü yiyorum tabii , arada kepek ve etimekle.
baharcıgım cok sagol canım derin araştırmalarn için :)kızlar az önce ben takıma ne zaman gelmişim bi geçmişe bakim dedim biraz zor oldu ama buldum
zeynep abla 4.cü takıma ilk yazını 11.03.2013 de yazmışsın
aus da 11.03.2013 de yazmış
buyumeyenbaby de 11.03.2013 de yazmış ilk yazısını
zeynep abla sabah aus öglen babay akşamm
bende 13.03.2013 bir kış akşama cebelleşerek telaşla buraya yazmısım bi yer bulamamıştım girecek ve ben o gündür diyet yapıyorum tam toplamda
2 ay
hafta olrak 8 hafta
gün olarak 62 gün olmuş toplam kilom da 67.6 dan 61.5 fark = 6,1 kilo
anılar gözlerimde canlandı yaa
öyle bir işaret mi var :44:selam ben geldim...zeynep abla adının yanındakii + isareti ne
iyi akşamlar hatunlaaaaaarrrrrrrrrrr
bende sizim adlarınızın yanında görüyorum + işaretini :)
iyi akşamlar canımiyi akşamlar hatunlaaaaaarrrrrrrrrrr
bende şimdi sende gördüm canım ama eftelyada yokne acaba bende de var mı ben bi tek sende görüyorum
bende şimdi sende gördüm canım ama eftelyada yok
nasıl bir su bu yahu hepinizi parmağında oynatıyor :))))))hahahah ablamdan çaldım bilgisayarıo çocuklarla ilgilensin biraz eniştem kıyameti koparcak yoksa foruma bakmaktan evi çok ihmal ediyo o yüzden ben kaptım su uyuduktan sonra birlikte mezdeke yapıcaz inşallah bi aksilik olmazsa bakalım
nasıl bir su bu yahu hepinizi parmağında oynatıyor :))))))
mezdeke yaparken banada haber verin seyrediyim sizi :)
hiç aç kalmıyorum canım ve hiç süt yoğurt yemeyen ben hergün muntazaman tüketiyorum onları ve bugün tartıldin cumadan bu tarafa 1.1 kilo verdim su anda 67.5 kiloyum inşallah bu cumaya kadar değişir
diyet listemi paylaştım cok doyurucu bence yapmak isteyen yapsın
zeynep abla biz ac kalmıyoruz ama baskaları bizi aç kalıtoruz sanıyo diyet deyince küçümsüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?