Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aslında yoğurdu hiç sevmem 1.5 ay öncesine kadar doğru düzgün yemezdim ama diyet listemde var yemem lazım :)
ah ulen diyet adam neler yaptırıyorsun ( bunu para için diyorlardı sanki )
selam ben de geldim nasılsınız kızlar
ben geldim hani sen gitmişin :)
ben de öyleyim yaa
aha bi ben daha
hu huu sesimi duyan yok mu
bende öglen aynı böle seslenmiştim bi ara
topraks harika bir insansın her konuda
senden acayip elektrik alıyorum <3 :)
ya biz ya biz
yemek yapıyım ben kocişim aradı cok acıktım diye :) :)
akşam gelirim gene
bekliyom ha hu hu komşu komşu
ewet ya çok kötü oluyo canım sıkılınca sinirlenince yerim bende ama pişman olmakta güzel bi adım tabi ben de yiyince pişman oluyorum
yyedikden sonra pişman olmak ne care
bencede canım ya bu artık hayat tarzımız olmalı bunun için bişeyler yapmalıyız ben öle istiyorum sahsen bunu da tek basıma ben töbe yapamam
o zaman ben de çıkıyım yemek yapıyım yiyim sonra gelirim
he he ben yedim bile
tamam bekletme o zamn çocukları
aksam bi mani olmazsa burdayız diyelim o zaman :)))

görüşürüz
bekliyorum hepinizi tamammı
Evet canım benimde gözüme markette dolaşırken ilişti , artık favorim oldu .Ama dönüşümlü yiyorum tabii , arada kepek ve etimekle.
aa marketlerde varsa oraya bakarım bugün tam bugday aldım cavdar yiyodum hep o ekmegim bitince bakarım ona canım

hiç aç kalmıyorum canım ve hiç süt yoğurt yemeyen ben hergün muntazaman tüketiyorum onları ve bugün tartıldin cumadan bu tarafa 1.1 kilo verdim su anda 67.5 kiloyum inşallah bu cumaya kadar değişir
diyet listemi paylaştım cok doyurucu bence yapmak isteyen yapsın

baharcıgım cok sagol canım derin araştırmalarn için :)
demek ben senden öncemi geldim ama sanki sen daha önce gibi geldin geliyor bana belkide yanlış hatırlıyorum wuwumla sen bana hoş geldin yazmıştınız :44: :44: allah allah karıştırmış olabilirmiyim sanki ausenciada benden önce geldi. amam yaşlandım ya hafızanı zorluyum biraz :)

hahahah ablamdan çaldım bilgisayarı o çocuklarla ilgilensin biraz eniştem kıyameti koparcak yoksa foruma bakmaktan evi çok ihmal ediyo o yüzden ben kaptım su uyuduktan sonra birlikte mezdeke yapıcaz inşallah bi aksilik olmazsa bakalım

nasıl bir su bu yahu hepinizi parmağında oynatıyor :))))))
mezdeke yaparken banada haber verin seyrediyim sizi :)

zeynep abla biz ac kalmıyoruz ama baskaları bizi aç kalıtoruz sanıyo diyet deyince küçümsüyor

ben dünkü menümü yazıyım önceki günleri hatırlamıyorum ama kacamak yok

sabah 1 yumurta domates az peynir 5 zeytin 1 bardak çay

ara 6 erik

ara 1 bardak süt 1 dilim ekmek

öğlen 1 parça börek 1 küçük kase puding ikiside listemde var diyetisyenim 8 kilo verdikten sonra listeyi değiştiriyo ekmek yerine börek serbest sadece öğlen ögününde...puding zaten vardı

ara 5 erik

akşam 4 kasık kabak yemegi 1 dilim ekmek 4 kasık yogurt

ara 1 bardak süt

spor 1 saat yürüyüş 150 mekik

su 2 lt olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…