Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

banada zorluyorlar yeee illa diye yok yemicem diyorum anneme giderken telefon ediyorum anneciğim beni sakın zorlama ye diye diyorum :)
zorlamalarına sinir oluyorum ya yemicem diyorum ye ye bisey olmaz o kdar yaptım diyolar
bende de durum öyle tartıya çıktığımda çok farketmiyorum kilo verdiğimi ama hem giydiğim kıyafetlerden hem de çevrenin söledikleri zayıfladığımı gösteriyo
sıkılasıyoruz artık kızlarr :))
Nöbetteyim ben çok yağmur yagıyo su bastı burayıda.rezillik diz boyu.

ayy cok kötü bisey yaaa

bu arada ablam da yanımda onun bilgisayarı bozuk yarın format atcam...onu da sohbette sayın artıkk çünkü beraber yazıyorz benim hesabımdan

ayy cokk korkarimm

aynen canım cok korkunçmuş bildigin hortum geldi ortalıgı savurdu gitti tarlaları felan mahvetmiş bizim buraya havaalanı yapılıyodu yeni çalışmalarına başlamıştı orayı alt üst etmiş işçilerden birinide içine almış diyolar bi kişide agır yaralıymış digerleri galiba agır degil

Benim kociş yanlız içiyo çayını bugün. kızlar sorularınızı yazın yarın cevaplayayım :)

gogo canım sorularımı sorayım o zaman ilk olarak
1- ismin neydi canım unttum :26:
2- hemşiresin kaç senedir calışıyosun özeldemisin devlet hastanesindemi
3- hangi üni mezunusun
4- kaç yaşındasın
5- eşin ne iş yapıyo kaç cocuk var kaç yasında
6- kaç kilosun kaç kıloyla diyete başladın ve kaç kılo olmak istiyorsun
7- seni artık yeteer zayıflamak istiyorum demeye iten neden nedir
8- eşin hiç kilonla ilgili bişeyler dedimi
9- doğumdan sonra kılo problemi yaşadınmı sende
10- neleri seversin neleri yapmakdan hoşlanırsın
11- kaç kardeşsin
12- aslen nerelisin
13- sevdigin yemekler nelerdir
14- şimdi diyet yaparken seni nler zorluyor
15- bizim takımı nasıl buluyosun verim alabiliyomusun bizden
16- şu kadar kilo verince şunu yapıcam bunu alıcam diyomusun
17- ... unuttum yarın sorarım onlarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…