Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam ben geldim...zeynep abla adının yanındakii + isareti ne
HOŞ GELDİN CANIM BEN NEDEN GÖREMİYOM O + YI YAHU
iyi akşamlar hatunlaaaaaarrrrrrrrrrr
iyi akşamlar canıııımmmmm
valla zeynep abla bana da öle geliyo ama geçmişe baktım iyice ilk sen demişssin beni davet ttiniz filan die sonr aus sonra babay en sonda ben demişim
bende sizim adlarınızın yanında görüyorum + işaretini :)
ben göremiyorummm
anam bu su hanım neymiş daha şimdiden sizi eline almış eftelyaa
kolay gelsin canım sizeee
iyi oynamalar yandan yandan ooh ooh

zeynep abla biz ac kalmıyoruz ama baskaları bizi aç kalıtoruz sanıyo diyet deyince küçümsüyor
yooo biz küçümsenicek durumda değiliz canım benim acda değiliz sadece yediklerimize dikkat ediyoruz o kadar :)
haa bu arada buraya ilk mesaj yazdığım günden bu yana 12 kilo vermişim 2 ay 3 gün de :)

listende tatlıda varmış :) menün güzel rapunzel :)
sporda güzel ama kendini zorlama dediğim gibi yürüyüş yap ablanla deniz kenarında kalbine sıkıntı yaşatma

sabah ekmek yokmu canım börek ve pudingi doktorun yazmıs ona yorum yok :) gerisi güzel

bk işde zeynrp abla bende diyete başlayalı 2 ay 1 gün olmuş ve ben senin yarın kılo vermişim ben neden bu kadar zor kilo veriyorum yaa acaba senin kadar cok spor yapmıyorum o yüzden olabilirmi zeynep abla

diyetisyenin verdiyse börekle pudinge bişey demek olmaz

bk işde zeynrp abla bende diyete başlayalı 2 ay 1 gün olmuş ve ben senin yarın kılo vermişim ben neden bu kadar zor kilo veriyorum yaa acaba senin kadar cok spor yapmıyorum o yüzden olabilirmi zeynep abla

baharcıgım alakası yok sizin yasınız cok genç daha ve kilolu degilsinizki nerdeyse 50leri görüceksin. ben diyetisyenle veriyorum ve listemin dışında ağzıma lokma allmıyorum. ama sende iyisin

baharcıgım alakası yok sizin yasınız cok genç daha ve kilolu degilsinizki nerdeyse 50leri görüceksin. ben diyetisyenle veriyorum ve listemin dışında ağzıma lokma allmıyorum. ama sende iyisin

bu benim moralimi çok bozuyo zeynep abla yaa bak yanlış anlama senin kıskandıgım için degil zaten kendime sinir oluyorum 23 yaşında zayıflıcam diye calışıyorum ve cok zor kilo veriyorum bi zayıflasamda kurtulsam diyorum biliyorumki zayıflayınca ben kendimi salacam geri alıcam çünkü öyle bi vucüt tipim varki bugün fazla yiyim yarın tartıya hemen yansıyo ölene kadar spor yapcam ben galiba artık kendime diyet yapıyorum demiyorum saglıklı besleniyorum diyorum yoksa kendimi çook kasıyorum zayıflayamıyorum

sol zeynep abla bende öyle yapmaya calısıyorum
sabah ekmek yokmu canım börek ve pudingi doktorun yazmıs ona yorum yok :) gerisi güzel
saol cnm
valla canım yaa ekmek yemicen bişey yemicen ac yasıcan yoksa zor zayıflan diyorlar bende heye heye cok biliyonuz diyom bunları bana diyenler benim iki katım kilomda

sen takma onları boswerr

aaaaay ne güzel söledin zeynep ablaaaaaa
ama su var zeynep abla yaa belim ve bacaklarımda incelme var kıloma cok yansımasada görünüş olarak gören zayıflıyonmu diyo
bende de durum öyle tartıya çıktığımda çok farketmiyorum kilo verdiğimi ama hem giydiğim kıyafetlerden hem de çevrenin söledikleri zayıfladığımı gösteriyo

sol zeynep abla bende öyle yapmaya calısıyorum

saol cnm

sen takma onları boswerr
takmıyom zaten canım onları ama arada etkiliyolar iştee
bende de durum öyle tartıya çıktığımda çok farketmiyorum kilo verdiğimi ama hem giydiğim kıyafetlerden hem de çevrenin söledikleri zayıfladığımı gösteriyo

işde aynı durum bendede var oda spordan galiba canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…