- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
HOŞ GELDİN CANIM BEN NEDEN GÖREMİYOM O + YI YAHUselam ben geldim...zeynep abla adının yanındakii + isareti ne
iyi akşamlar canıııımmmmmiyi akşamlar hatunlaaaaaarrrrrrrrrrr
valla zeynep abla bana da öle geliyo ama geçmişe baktım iyice ilk sen demişssin beni davet ttiniz filan die sonr aus sonra babay en sonda ben demişimbaharcıgım cok sagol canım derin araştırmalarn için :)
demek ben senden öncemi geldim ama sanki sen daha önce gibi geldin geliyor bana belkide yanlış hatırlıyorum wuwumla sen bana hoş geldin yazmıştınız :44: :44: allah allah karıştırmış olabilirmiyim sanki ausenciada benden önce geldi. amam yaşlandım ya hafızanı zorluyum biraz :)
ben göremiyorummmbende sizim adlarınızın yanında görüyorum + işaretini :)
anam bu su hanım neymiş daha şimdiden sizi eline almış eftelyaahahahah ablamdan çaldım bilgisayarıo çocuklarla ilgilensin biraz eniştem kıyameti koparcak yoksa foruma bakmaktan evi çok ihmal ediyo o yüzden ben kaptım su uyuduktan sonra birlikte mezdeke yapıcaz inşallah bi aksilik olmazsa bakalım
yooo biz küçümsenicek durumda değiliz canım benim acda değiliz sadece yediklerimize dikkat ediyoruz o kadar :)zeynep abla biz ac kalmıyoruz ama baskaları bizi aç kalıtoruz sanıyo diyet deyince küçümsüyor
listende tatlıda varmış :) menün güzel rapunzel :)ben dünkü menümü yazıyım önceki günleri hatırlamıyorum ama kacamak yok
sabah 1 yumurta domates az peynir 5 zeytin 1 bardak çay
ara 6 erik
ara 1 bardak süt 1 dilim ekmek
öğlen 1 parça börek 1 küçük kase puding ikiside listemde var diyetisyenim 8 kilo verdikten sonra listeyi değiştiriyo ekmek yerine börek serbest sadece öğlen ögününde...puding zaten vardı
ara 5 erik
akşam 4 kasık kabak yemegi 1 dilim ekmek 4 kasık yogurt
ara 1 bardak süt
spor 1 saat yürüyüş 150 mekik
su 2 lt olmustur
ben dünkü menümü yazıyım önceki günleri hatırlamıyorum ama kacamak yok
ara 6 erik
öğlen 1 parça börek 1 küçük kase puding ikiside listemde var diyetisyenim 8 kilo verdikten sonra listeyi değiştiriyo ekmek yerine börek serbest sadece öğlen ögününde...puding zaten vardı
ara 5 erik
ara 1 bardak süt
su 2 lt olmustur
diyetteyim deyince hiç bişey yiyemezsin sen muamelesi görüyoruz
banada zorluyorlar yeee illa diye yok yemicem diyorum anneme giderken telefon ediyorum anneciğim beni sakın zorlama ye diye diyorum :)diyetteyim deyince hiç bişey yiyemezsin sen muamelesi görüyoruz
yooo biz küçümsenicek durumda değiliz canım benim acda değiliz sadece yediklerimize dikkat ediyoruz o kadar :)
haa bu arada buraya ilk mesaj yazdığım günden bu yana 12 kilo vermişim 2 ay 3 gün de :)
listende tatlıda varmış :) menün güzel rapunzel :)
sporda güzel ama kendini zorlama dediğim gibi yürüyüş yap ablanla deniz kenarında kalbine sıkıntı yaşatma
ben dünkü menümü yazıyım önceki günleri hatırlamıyorum ama kacamak yok
ara 6 erik
ara 5 erik
ara 1 bardak süt
su 2 lt olmustur
bk işde zeynrp abla bende diyete başlayalı 2 ay 1 gün olmuşve ben senin yarın kılo vermişim ben neden bu kadar zor kilo veriyorum yaa acaba senin kadar cok spor yapmıyorum o yüzden olabilirmi zeynep abla
bos ver diyen desin cok biliyorlarsa kendilerde diyet yapsın benim baharım manken gibi :)valla canım yaa ekmek yemicen bişey yemicen ac yasıcan yoksa zor zayıflan diyorlar bende heye heye cok biliyonuz diyom bunları bana diyenler benim iki katım kilomda
baharcıgım alakası yok sizin yasınız cok genç daha ve kilolu degilsinizki nerdeyse 50leri görüceksin. ben diyetisyenle veriyorum ve listemin dışında ağzıma lokma allmıyorum. ama sende iyisin
bos ver diyen desin cok biliyorlarsa kendilerde diyet yapsın benim baharım manken gibi :)
sol zeynep abla bende öyle yapmaya calısıyorumyooo biz küçümsenicek durumda değiliz canım benim acda değiliz sadece yediklerimize dikkat ediyoruz o kadar :)
haa bu arada buraya ilk mesaj yazdığım günden bu yana 12 kilo vermişim 2 ay 3 gün de :)
listende tatlıda varmış :) menün güzel rapunzel :)
sporda güzel ama kendini zorlama dediğim gibi yürüyüş yap ablanla deniz kenarında kalbine sıkıntı yaşatma
saol cnmsabah ekmek yokmu canım börek ve pudingi doktorun yazmıs ona yorum yok :) gerisi güzel
valla canım yaa ekmek yemicen bişey yemicen ac yasıcan yoksa zor zayıflan diyorlar bende heye heye cok biliyonuz diyom bunları bana diyenler benim iki katım kilomda
bende de durum öyle tartıya çıktığımda çok farketmiyorum kilo verdiğimi ama hem giydiğim kıyafetlerden hem de çevrenin söledikleri zayıfladığımı gösteriyoaaaaay ne güzel söledin zeynep ablaaaaaa
ama su var zeynep abla yaa belim ve bacaklarımda incelme var kıloma cok yansımasada görünüş olarak gören zayıflıyonmu diyo
takmıyom zaten canım onlarısol zeynep abla bende öyle yapmaya calısıyorum
saol cnm
sen takma onları boswerr
bende de durum öyle tartıya çıktığımda çok farketmiyorum kilo verdiğimi ama hem giydiğim kıyafetlerden hem de çevrenin söledikleri zayıfladığımı gösteriyo
takmıyom zaten canım onlarıama arada etkiliyolar iştee
işde aynı durum bendede var oda spordan galiba canım
Nöbetteyim ben çok yağmur yagıyo su bastı burayıda.rezillik diz boyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?