Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3 gün kabız diyorsun tatlım , tabii ki tartıdaki yanılma ondandır . Cuma yine en az 65 e inmiş olursun gör bak

Kıymalı yumurtaları yukarıda okudum , onun dışında sorun yok bence .

Bu sabah içtiğin elma sirkesinin faydası oluyor mu acaba ? Ben denemedim hiç .

Biraz ayaküstü gibi hissi oluşturdu menün bende canım.

Yinede dengesiz değil ve kaçamak yok

güzel olmuş bebeğim
kızlar su alttaki cizelge nasıl degişiyo benim kilom 63,7 de kalmış:26::26:
o siteye girip en baştan yapmak gerekiyor canım.
güzel olmuş.cezada iyimi bilmiyom ben kendime kıyamam okadar..
sporda menüde güzel
bende çok yavaş kilo veriyorum..

menü güzel olmuş.

içiyorum ama bilmiyorumki ilk başlarda çok etki ediyordu ama son zamanlarda pek etkisini görmedim.ben daha önce bağırsaklardan dolayı doktora gitmiştim osmalak diye bir şurup yazmıştı almamıştım ama bugün alıp ona başlayacağım.çünkü bende bayağı bir sorun,haftada 1 yada 2 kez çıkıyorum neler denediysemde fayda etmedi ilaç kullanmanın zamanı geldi..

Gelelim benim dunku menume :)
Sabah bi badak ilik su 20 hoplama
Kahvalti peynir domates salatalik cay bi dilim ekmek
Ara bi cebiz ici 4 kuru erik
Oglen evden 5 kasik bulgur pilavi getirdim burdanda kucuk yogurt aldim 5 kasik yogurt ekmek yok
Ara 4 eti burcak onceki gunden kalmisti
Aksam 5 kasik patlican tavasi 4 kasik yogurt iki dilim kucuk ekmek

Su 3 lt
Spor sabah ve aksam yuruyus sabah 1 saat aksam 40 dakka
200 ip atlama
100 twist

Ooooo çok az ya. O zaman sen bu kabızlık sorununu halledersen tartıda çok değişecektir arkadaşım .

Biz her gün Ama yine de haftada 300-500 gr

Çok güzel canım , epey kaptın bu işi sen

1: Gonca
2:16. senemi tamamlıycam ağustosta. hep devlette çalıştım özel yok.
3:19 mayıs üni. dışardan bitirdim geçen sene
4:36 yaşındayım
5:eşim TCDD de müd.yrd. 1 kızımız var 9 yaşında
6:72 kiloyum 77 yle başlamıştım.60 olmak istiyorum.
7:beğendiğim kıyafetleri alamıyodum ve merdiven çıkarken falan zorlanmaya başlamıştım.
8:kiloma bişey demez her halimle severmiş beni :) ama hep diyettesin diye takılır..
9:yok doğumdan sonra problem yaşamadım.64 le hamile kaldım 78 le doğum yaptım en son kız 2 yaşındayken 62 kiloydum.sigarayı bırakınca çok kilo aldım.
10:örgü örmeyi severim.amigurumi yapıyorum.yemekle uğraşmayı severim kitap okumaktan asla vazgeçemem.
11: 3 kardeşiz iki erkek kardeşim var.
12:uşaklıyım
13:özel bi yemek yok eti et sebzeyi sebze olarak severim.bamyadan nefret ederim başka yemek ayırmam pek..ama yaprak sarmasına hayır diyemem asla
14:spora başlamakta zorlanmıştım yemeklerle ilgili bi sorunum yok şimdilik.
15:takımı beğeniyorum hergün denetlenmek güzel sayenizde düzenli yemeye alıştım sporda iyi gidiyodu ama belimden dolayı ara verdim biraz.ama bugün iyiyimçok şükür bugün yada yarın başlarım tekrar spora
16:69 olduğumda kır pidesi 65 olduğumda kokoreç yemek istiyorum.birde geçen yaz kırmızı bi elbise almıştım zayıflarsam giyerim diye onu giymek istiyorum..giyebilirim inşallah fotoğrafımıda koyarım buraya artık..

Ooooo çok az ya. O zaman sen bu kabızlık sorununu halledersen tartıda çok değişecektir arkadaşım .

Biz her gün Ama yine de haftada 300-500 gr

evet kesin çok gider bu sorunu giderirsem ama çaresini bulmam gerekiyor acilen ebru şallını metobolizma çayını içtim kaç gün o bile fayda etmedi...
benim az işim var birazdan gelirim..

1:yaprak sarması
2:en çok eşyaların yerini değiştirmeyi severim o arada temizlikte yapılmış olur zaten.
3:bizim memlekette deniz yoktu Zeynep abla şimdi evin karşısı deniz ama bakınca bişey hissettiğimi söyleyemiycem pek bi anlam ifade etmiyor ama evin tam önünde güller var onlara bakınca kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum.
4rtak arkadaşımız sayesinde ama özellikle tanıştırılmadık tesadüfen oldu
5:var kaynanam ama iyidir genelde iyi anlaşırız
6:ben isterimde eşim istemiyo.kızımdan önce çok sorun yaşadım o yüzden istemiyo diyebilirim.birde çalışıyoruz bakıcak kimse yok falan derken yaş oldu 36..Allah'ım ömrünü versin inşallah
7:duruma göre değişiyo ama en çok kızın sözü geçiyo desek yanlış olmazbende 2. sırayı alırım adamı eziyoz yani ana kız
8:seviyorum tabi
9:kızmam niye kızayım bi süredir dikkat ediyoruz.zaten genel olarak sağlıklı beslenmesine dikkat ederim biraz hızlı yiyodu yavaşlatıyoruz birde abur cuburu çok seviyodu onları kestik yüzmeyede başlatıcaz artık hayırlısı bakalım.
10:sanat müziği halk müziği özgün müzik..
11:2-3 ay oldu sanırım evde güzel bi müzikte dansetmiştik.
12:şu an nora roberts'ın üç kader tanrıçası kitabını okuyorum..
13:hatırlıyorum ilkokuldaydı çocukluk aşkı yani

hastanede durum iyi akşam hallettiler canım.

1:gogo denince aklıma bişey gelmiyor gogo gonca ve gökanın kısaltması.birde sonradan öğrendim Gürcücede gogo kadın demekmiş.
2:sessiz atın tekmesi pek olur derler..hiç göründüğün gibi değilmişsin derler(çok ağırbaşlı ve soğuk nevale gibi görünürüm ama tam tersiyimdir) güzel yemek pasta börek yapar derler..kaç kilo verdinde derler
3:öğretmen olmak istemiştim nasip değilmiş. şimdide ev hanımı olmak istiyorum pek mümkün görünmüyor ama umudum var her zaman..
4:takip ettiğim yok yılmaz Özdil okurum bazen yada eşimin önerdiği bi yazı olduğunda okurum.
5:spor giyinmeyi severim moda beni takip etsin bana ne ...
6:keyfi ikram,sanat sokağı ve yüncülerin olduğu bir iki sokak var..ama izmitin içinden çok çevresi güzel kartepe tarafı sapanca tarafı kandıra tarafı güzel yerler var..

yemekler azmı olmuş yada bana azmı göründü..

of nihayet alıntıları cevapla bölümüne gelebildim:))

evet kesin çok gider bu sorunu giderirsem ama çaresini bulmam gerekiyor acilen ebru şallını metobolizma çayını içtim kaç gün o bile fayda etmedi...
benim az işim var birazdan gelirim..
daha önceki mesajında okudum osmalak annem kullanıyor yıllardır, onun da senin gibi sorunu var, dene bence de

çok beğendim hem menü hem spor
bunu da alıntılamışım osmalak için o nu söyliycektim zaten annem kullanıyor diye :)) 2 tekrar oldu

yaa çok olduysa geri alayım hemen şaka yaparım posta posta napıyım

güzel canısı akşam az olmuş gibi

dolu dolu bir menü olmuş yumurta göze batıyor ama açıklama yapmışsın zaten, bisküviler cısss

canısı sıkma canını çünkü hepimiz sıkılaşıyoruz, ben daha 6 lı rakamları görmedim ama gören aaaa sen yok gibi olmuşsun diyo :))))

sorma yaa biz yazlıkları çıkardık kış geri geldi, ne kadar naz yaptı bu sene yaza kavuracak bizi sıcaklar herhalde

çok güzel canım tebrik ediyorum seni

kızlar elektrikler kesilmişti ancak geldim, cevaplarım da yarım kalmıştı onları da yazdım:)

60 kg ma düşünce kendime bir iyilik yapmak istiyorum 1 yıldır düşemedim.iyilik nedir onada karar veremedim belki birşey belirlesem daha çabuk giderdi.büskivi bugün getirmedim yemiyeceğim zaten sinirliyim sinirimi büskivüden çıkarırım neme lazım

selam kızlar işlerim baya bi yoğun o yüzden ancak gelebildim kusura bakmayın:26:

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
2-3 tane çubuk kraker
kahve

öğle
mercimekli meyhane pilavı 3 kaşık
hasan paşa köfte
salata
yoğurt

ara
4-5 tane çubuk kraker
kahve

akşam
2 kaşık domatesli pilav
bezelye
yoğurt

2 lt su
spor ah spor ah:26: su hanım uyumadığı için ben de ablamı beklerken yine uyuya kaldığım için spor yalan oldu bir daha beklemicem ablamı yaaa ben yapcam sporumu:2:

ben 70 olunca ayak bileğime geçici dövme yaptıracağım :)))

güzel menü sabah kahvaltısında çay içmiyomusun yeil çay mı içiyosun onun yerine?

menü iyi gibi de 2 ana öğün de kıymalı yumurta fazla olmuş sanki keşke farklı bişey yeseydin öğlen

hem ana hem ara öğünler iyi olmuş bence tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…